Eşimden Sogudum

Dertleri ne anlamiyorum. Sanki kendileri hiç gelin olmadilar kendilerinin kizlari başkasinin gelini degil. Bir kadinin baska bir kadina veedigi zarari erkekler bile veremiyor bazen. Yazik çok yazik

Dertleri ne anlamiyorum. Sanki kendileri hiç gelin olmadilar kendilerinin kizlari başkasinin gelini degil. Bir kadinin baska bir kadina veedigi zarari erkekler bile veremiyor bazen. Yazik çok yazik
Yanı bunun öbür dünyası var.resmen yuva yıkıyorlar.

hepsi böle yani farklı bir durum arayan olursa aramasın yani.ben bir hafta gitmedimmi tripler başlardı.eşim triplernirdi falan saçma sapan şeyler yıl olmuş 2020 hala eski gelincilik oynatmaya çalışıyorlar

hepsi böle yani farklı bir durum arayan olursa aramasın yani.ben bir hafta gitmedimmi tripler başlardı.eşim triplernirdi falan saçma sapan şeyler yıl olmuş 2020 hala eski gelincilik oynatmaya çalışıyorlar
Off bizimki de böyle. 1aylık evlıyım.

Rabbim yardimcin olsn bol bol ya Vedud esmasini cek canim insirah suresini oku kalbindeki skntilar bu dusunceler gecer ins bazen hepimize olabiliyor bu durum

Anladığım kadarıyla aşk ve sevgi bitmiş sizde. Heyecan kalmamış ki bunda haklısınız. Sizin bir sucunuz yok rahat olun. Bunca zaman düzelmediyse bundan sonra da düzeleceğine inanmıyorum. Çünkü duygu kalmamış.

Bence her insanın hata yapabileceğini, ama hatalarını fark edip değişmenin çok büyük erdem olduğunu..Eşinizin değişebildiği için duyarsız bir insan olmadığını , değişmeyip daha beter olan insanların olduğunu.Alışma sürecinde böyle şeylerin çoğu çift tarafından yaşandığını kendinize kabullendirin..Dünyanın sadece sizin etrafınız da dönmediğini o kötü süreçte sizinde hatalarınız olmuştur onları fark etmeyi ve sizin de mükemmel olmadığınızı evliliğiniz için sizin de değişmeniz gereken yönleriniz olduğunu fark edin..Bazen sadece kendi penceremizden bakıyoruz , kendimize acıyoruz, hep karşı tarafı suçlayıp kendimizi dolduruyoruz..Böylece de içimizde ki kızgınlik hiç bitmiyor ve soğuyoruz karşımızdakinden .Hatta zamanla herkesten herşeyden soğuyoruz..Ben böyle durumlarda çuvaldızı kendime batırmayı tercih ederim.Çünkü kendime acıyıp karşıdakini suçlayarak sadece kendimi üzdüğümü fark ettim..Eşinizin gerçekten kaybetmeyeceğinizi onun sizden vazgeçmeyip çabaladığı için kaybetme korkunuz yok..Ama böyle bir ihtimali bile hissetseniz uyuyan duygularınız aniden uyanır..Bence böyle birşey olmadan ve o evliliğiniz için çabalarken sizde değişmeye ve farkında olmaya çalışın..O birgün çabalamaktan usanıp mutluluğu başka yerde ararsa çook üzülürsünüz ama geç olur(İnşAllah öyle birşey olmaz)

zorunlu sebeplerden 2 ay yok demişsiniz nerede tam olarak? bu durumda asla cocuk yapmayın hatalarını tekrarlayıp tekrarlamayacagı belli olmaz ki 2 aydır ayrı diyosunuz belki aynı evde olsanız aynı şeyler tekrarlanacak

Ben de merak ediyorum acaba bitsin dese ne hissederim. Belki de dediginiz gibi olurum. Hicbir seyden emin olamiyorum konuyu acarken de yazdigim gibi duygularim dusuncelerim karisik.

Eşim degil ben evimde yokum. Eşim dönmemi bekliyor , önce mecburiydi aciklamak istemiyorum bunu , simdi ise bahane uyduruyorum gitmiyorum. Ayni seyler tekrarlanacak olsa öncesinde bir aradayken tekrarlanirdi

Bu aileler gerçekten problemli. Dikkat ediyorum çevremde bile sırf aileler yüzünden ilişkiler yıpranıyor, sorunluyuz milletçe.

Boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…