- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
- Konu Sahibi Hatice5050
-
Gayet her şeyi farkındasınız. Niye besleyesiniz elalemi?Konuştuğumuzda hep ben annem için yapıyorum annem zamanında çok zorluk çekti diyor.Ama bizi düşünmüyor ailem beni başkalarına bakayım diye okutmadi
Bunu ilk defa duyuyorum bir yaşıma daha girdim.
Ödemeyin başınıza silah mı dayıyor?
Size mi güvenmişler.
Bak sımdı anne babasına bakıyorsunuz. Onlar ölünce o ıkı erkek kardese de bakacaksınız. Günah degıl mı senın evladına. Daha ıyı yasamak varken neden sıkıntı cekıyorsunuzYok emekli değiller evde su anda 3 erkek 1 kız var
Kendime kızıyorum zaten nasıl dayandım şimdi aklım başıma geldi.Ben zannettimkı beni çok seviyor. Kardeşleri işe girecek sandım ama bişey değişmediGayet her şeyi farkındasınız. Niye besleyesiniz elalemi?
Boşanma davasına yaz bak bunları tek celsede boşar hakimYok emekli değiller evde su anda 3 erkek 1 kız var
İnsanıniyiliğinden faydalanıp enayi yerine koyuyorlar . Siz giderlerini karşılamasanız evdeki çocukları da çalışırYapmicam artık. Varlık icinde yokluk yasıyorum
Ve bunlar yarın onur gün evlenmek istediğinde de o yapacak ben evlendirecem diyor anlayamıyorum kullanildigimizin farkında değil mi.Ben konuşunca kötü oluyorumBak sımdı anne babasına bakıyorsunuz. Onlar ölünce o ıkı erkek kardese de bakacaksınız. Günah degıl mı senın evladına. Daha ıyı yasamak varken neden sıkıntı cekıyorsunuz
Inanin ben burda sinirden bi tuhaf oldum.siz nasil kabul edersiniz boyle bir seyi,bi reddetin vrrmeyin sizden kotusu yoktur,en cok da esiniz demez bu kadin boyle fedakarlik yapti.size guvenip veriyor,bosansaniz hangi kadin kabul eder,afedersiniz ama bulmuslar sizi duygu somurusuyle sagiyorlar,izin vermeyin onca zorlugu evde yatan kardeslerine, annesinin sigara parasi icinmi cektiniz, okudunuz.ailrniziin evine gidin vermeyin sizi seviyorsa kizini seviyirsa artik dur diyecek.ailede o da size guveniyorYok okumuyorlar.Birini akrabamın yaninda işe soktum asgari ücretli.iki ay çalıştı. Iş zor diyip çıktı
Bana böyle olacağını söyleseydi evlenmezdim.Aile benim için önemli ailelerimizde bi sıkıntı olursa yardım ederiz dedi.Onlarin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini bizim karsilayamayacagimizi söylemedikiesiniz niye evlenmis ki.oturup kendi baksaymis ailesine ayni evde yasayip dursunlar madem.
"Siz" kullanılmıyorsunuz, eşiniz sizi kullanıyor.Ve bunlar yarın onur gün evlenmek istediğinde de o yapacak ben evlendirecem diyor anlayamıyorum kullanildigimizin farkında değil mi.Ben konuşunca kötü oluyorum
ben bunu cekmem arkadasim ben olsam bak kesin bosanirim.kendi parami rahatca harcarim cocuk icinde nafaka alirim.siz de iyi sabir varmisBana böyle olacağını söyleseydi evlenmezdim.Aile benim için önemli ailelerimizde bi sıkıntı olursa yardım ederiz dedi.Onlarin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini bizim karsilayamayacagimizi söylemediki
Gozunu iyi bir korkutun,sizden iyisini bulamayaciginj o da biliyordur, net ve kararli olun. kotuu oluyorsa sizle kavga etmeyin tepki de vrrmryin, paranixi kendinize ayirinAy
Inanin ben burda sinirden bi tuhaf oldum.siz nasil kabul edersiniz boyle bir seyi,bi reddetin vrrmeyin sizden kotusu yoktur,en cok da esiniz demez bu kadin boyle fedakarlik yapti.size guvenip veriyor,bosansaniz hangi kadin kabul eder,afedersiniz ama bulmuslar sizi duygu somurusuyle sagiyorlar,izin vermeyin onca zorlugu evde yatan kardeslerine, annesinin sigara parasi icinmi cektiniz, okudunuz.ailrniziin evine gidin vermeyin sizi seviyorsa kizini seviyirsa artik dur diyecek.ailede o da size guveniyor
Ay
Inanin ben burda sinirden bi tuhaf oldum.siz nasil kabul edersiniz boyle bir seyi,bi reddetin vrrmeyin sizden kotusu yoktur,en cok da esiniz demez bu kadin boyle fedakarlik yapti.size guvenip veriyor,bosansaniz hangi kadin kabul eder,afedersiniz ama bulmuslar sizi duygu somurusuyle sagiyorlar,izin vermeyin onca zorlugu evde yatan kardeslerine, annesinin sigara parasi icinmi cektiniz, okudunuz.ailrniziin evine gidin vermeyin sizi seviyorsa kizini seviyirsa artik dur diyecek.ailede o da size guven
Evet eşim beni kullanıyor benle menfaat evliliği yapmış resmen"Siz" kullanılmıyorsunuz, eşiniz sizi kullanıyor.
Bundan sonra istediğini alamayacak benden.O aptal aşık hallerim bitti.istemiyorsa ayrılırızGozunu iyi bir korkutun,sizden iyisini bulamayaciginj o da biliyordur, net ve kararli olun. kotuu oluyorsa sizle kavga etmeyin tepki de vrrmryin, paranixi kendinize ayirin
Ben evlendirecegım dıyor ama senin paranla yapacak. Bence güzel tavrını koy. Yoksa hıcbırsey sahibi olamazsınız sızVe bunlar yarın onur gün evlenmek istediğinde de o yapacak ben evlendirecem diyor anlayamıyorum kullanildigimizin farkında değil mi.Ben konuşunca kötü oluyorum
Ona ihtiyacım yok çok şükür iyi bir maaşımda var o olmazsa kendime de kizimada iyi bir gelecek hazırlarım. Artık kızımdan başkasını düşünmüyorumben bunu cekmem arkadasim ben olsam bak kesin bosanirim.kendi parami rahatca harcarim cocuk icinde nafaka alirim.siz de iyi sabir varmis
aaa olur nu oyle sey.alin tabi ki kizinizin nafakasini.bankada bes yaptirin altin dolar alin gelecegine yatirim olsun.kizinizin hakki o.almazsaniz esiniz gidip kizinizin hakki olan nafakayi ailesine vericek yineOna ihtiyacım yok çok şükür iyi bir maaşımda var o olmazsa kendime de kizimada iyi bir gelecek hazırlarım. Artık kızımdan başkasını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?