Esimden soğudum

Iki maaş görünce istekleride arttı. Bişey istediklerinde benim maasimida ekliyorlar sen iki maaş alıyorsun bize bunu yap diyorlar esime

İnsanlarda hemen boşan yazmış onları da anlamıyorum. Bence şuanlık sadece giderlerini karşılamayı bırakıp paranı biriktir

Bak sımdı anne babasına bakıyorsunuz. Onlar ölünce o ıkı erkek kardese de bakacaksınız. Günah degıl mı senın evladına. Daha ıyı yasamak varken neden sıkıntı cekıyorsunuz
Ve bunlar yarın onur gün evlenmek istediğinde de o yapacak ben evlendirecem diyor anlayamıyorum kullanildigimizin farkında değil mi.Ben konuşunca kötü oluyorum

Ay
Yok okumuyorlar.Birini akrabamın yaninda işe soktum asgari ücretli.iki ay çalıştı. Iş zor diyip çıktı
Inanin ben burda sinirden bi tuhaf oldum.siz nasil kabul edersiniz boyle bir seyi,bi reddetin vrrmeyin sizden kotusu yoktur,en cok da esiniz demez bu kadin boyle fedakarlik yapti.size guvenip veriyor,bosansaniz hangi kadin kabul eder,afedersiniz ama bulmuslar sizi duygu somurusuyle sagiyorlar,izin vermeyin onca zorlugu evde yatan kardeslerine, annesinin sigara parasi icinmi cektiniz, okudunuz.ailrniziin evine gidin vermeyin sizi seviyorsa kizini seviyirsa artik dur diyecek.ailede o da size guveniyor

esiniz niye evlenmis ki.oturup kendi baksaymis ailesine ayni evde yasayip dursunlar madem.
Bana böyle olacağını söyleseydi evlenmezdim.Aile benim için önemli ailelerimizde bi sıkıntı olursa yardım ederiz dedi.Onlarin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini bizim karsilayamayacagimizi söylemediki

ben bunu cekmem arkadasim ben olsam bak kesin bosanirim.kendi parami rahatca harcarim cocuk icinde nafaka alirim.siz de iyi sabir varmis

Gozunu iyi bir korkutun,sizden iyisini bulamayaciginj o da biliyordur, net ve kararli olun. kotuu oluyorsa sizle kavga etmeyin tepki de vrrmryin, paranixi kendinize ayirin

"Siz" kullanılmıyorsunuz, eşiniz sizi kullanıyor.
Evet eşim beni kullanıyor benle menfaat evliliği yapmış resmen

Gozunu iyi bir korkutun,sizden iyisini bulamayaciginj o da biliyordur, net ve kararli olun. kotuu oluyorsa sizle kavga etmeyin tepki de vrrmryin, paranixi kendinize ayirin
Bundan sonra istediğini alamayacak benden.O aptal aşık hallerim bitti.istemiyorsa ayrılırız

Ve bunlar yarın onur gün evlenmek istediğinde de o yapacak ben evlendirecem diyor anlayamıyorum kullanildigimizin farkında değil mi.Ben konuşunca kötü oluyorum
Ben evlendirecegım dıyor ama senin paranla yapacak. Bence güzel tavrını koy. Yoksa hıcbırsey sahibi olamazsınız sız

ben bunu cekmem arkadasim ben olsam bak kesin bosanirim.kendi parami rahatca harcarim cocuk icinde nafaka alirim.siz de iyi sabir varmis
Ona ihtiyacım yok çok şükür iyi bir maaşımda var o olmazsa kendime de kizimada iyi bir gelecek hazırlarım. Artık kızımdan başkasını düşünmüyorum

Ona ihtiyacım yok çok şükür iyi bir maaşımda var o olmazsa kendime de kizimada iyi bir gelecek hazırlarım. Artık kızımdan başkasını düşünmüyorum
aaa olur nu oyle sey.alin tabi ki kizinizin nafakasini.bankada bes yaptirin altin dolar alin gelecegine yatirim olsun.kizinizin hakki o.almazsaniz esiniz gidip kizinizin hakki olan nafakayi ailesine vericek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…