Eşinizi evden kovduğunuzu yazdığınızda sorunun sizde olduğunu düşünmüştüm. Daha önceki konuyu kapatamayıp ısıtıp ısıtıp gündeme getirip kavga çıkardığınız için düşüncemde yanılmadığımı gördüm. Sorun eşinizde değil, sizde malesef..
Peki ne yapacaksınız? Boşayacak mısınız adamı? Boşamayacaksanız da burnundan mı getireceksiniz evliliği? Böyle devam ederseniz eşiniz bıkmayacak mı sizden?Bunu atamıyorum içimden, kendime yediremiyorum, konuyu kapatsam da eşime bakışım değişti.
Yerinizde olsam esimle aramda olan sorunlari asla karsi taraftan birine hele ki kardeslerine yansitmazdim. Hakli olsam dahi yapmazdim bunu..
Olan biteni tekrar tekrar desmek, kendi huzurunuzu bozar. Olan size olur yani..
Peki ne yapacaksınız? Boşayacak mısınız adamı? Boşamayacaksanız da burnundan mı getireceksiniz evliliği? Böyle devam ederseniz eşiniz bıkmayacak mı sizden?
Niye görümcene mesaj attın anlamadım? Kavga mı etmek istiyorsun, ortamı yumuşatmak mı? Sürekli eski konuları niye açıyorsun? Seninle görüşmek istemeyenle sen de görüşme, mesaj da atma...
Duzelir duzelmesine de bilinc altiniza islenmis olan olaylari,soylenen sozleri isteseniz de bu saatten sonra unutmazsiniz. Sizin ona karsi tutumunuz ve onun size karsi olan tavri her seferinde sizde gecmisi hatirlatir..Evet bu çok büyük bir yanlış, ablası da zaten bilenmiş bana karşı, aslında ben de yansıtmadım o anlamış durumu.
Öyle bile olsa büyük bir hata ben yaptım ve gördüm. Ben burada zaten hatalı görüyorum kendimi ama o şekilde hakaret etmeye hakkı yok kimsenin.
Bu saatten sonra aramız düzelir mi, düzelse de bir şey olur mu bizden bilemiyorum.
Eşinin ailesine aranızda ki huzursuzlugu yansıtma yansıtırsan eğer onlara prim vermiş olursun esinden sogumus olabilirsin ama bunu ona yansıtarak onuda kendinden soğutma arani ii tutki oda ablasının safhasına geçip seni yalnız bırakmasin ayrıca bence Gorumcenle bi daha konuşmaMerhaba arkadaşlar, bayramdan önce konu açmıştım, eşimle aramızda olan bir sorundan görümcemin haberdar olmuştu ve görümcemle tartıştık ben tek kelime etmediğim halde kardeşi ile arasını bozmakla suçlıuyor beni ve saygısız şeklinde hakarette bulundu. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Eşimle tartışmalarımız oluyor en osn büyük bir kavga ettik, evden kovmuştum, iki gün sonra barıştık tekrar iyiydi herşey. Ama benim aklımdan kafamdan bu mesele gitmiyor, eşimin bana laf söyletmesine çok kırıldım. Ara ara kavga ediyoruz, bazen güzel zaman geçiriyoruz. Eşim normalde iyi biri ve anlaşabiliyoruz aslında. Ama sık sık bu konudan dolayı kavga ediyoruz. Bu gün de yine çok tartıştık, ben ablasına mesaj attım o sinirle "kına yak artık aramızı bozzdun istediğin oldu kardeşinin turşusunu kur" şeklinde. ablası da "ben sizi çoktan sildim artık bana bulaşmayın" yazmış. Ben de "ağzına geleni söyleyip ara bozup kenara çekilmekle olmuyor bu işler" yazdım. O da " ara bozucu biri varsa o da sensin mesajlarını okumayacağım yazma" diye cevap verdi. ben de allaha havale ediyorum seni yazdım dedim ve başka bir şey yazmadım. Anladım ki ablası hiç de sinirli anında söylememiş o sözleri. gayet de hissederek söylemiş. Bir daha görüşmeyi asla düşünmüyorum.
Eşimle çok kötü aramız. Sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şey düzelmiyor.Ben sürekli ağlıyorum üzülüyorum bu olanlar yüzünden Eşim fazla abarttığımı düşünüyor. Ama benim çok ağırıma gitti bu durum.
Şimdi bu olan bitenler yüzünden eşimden iyice soğudum. Bu şekilde eşinin ailesi ile görüşmeyip de mutlu olanlar var mı? Ne yapacağımı nasıl karar verecepimi bilmiyorum Bunlar boşanma sebebi olabilir mi?
Eşinin ailesine aranızda ki huzursuzlugu yansıtma yansıtırsan eğer onlara prim vermiş olursun esinden sogumus olabilirsin ama bunu ona yansıtarak onuda kendinden soğutma arani ii tutki oda ablasının safhasına geçip seni yalnız bırakmasin ayrıca bence Gorumcenle bi daha konuşma
Valla esini göndermeme ye çalış evimizin huzuru daha önemli ve o aramızi bozmaya çalışıyor de kız veya alttan al eşini nasıl ikna edebilirsen et öyle insandan uzak tut o kardeşini doldurusa getirip sizi ayırmaya çalışacaktır ayırmaya bile eşinin senden sogumasini bile saglayabilirZaten muhatap olmayı da hiç düşünmüyorum bir daha.
Hamile şu anda ve doğum yapacak, haliyle eşim gitmek görmek isteyecek onu. Eşim gidince bana karşı doldurur kesin bunu biliyorum çünkü mesajlarını gördüm telde. gurursuz falan demiş işte onunla olduğunsürece ben yokum demiş defol hayatımdan dedi kardeşine benim yanımda....böyle de fesat fitne bir insan, eşim onun çocuğuna ona yıllarca sahip çıktı maddi manevi destek olmuş üstelik..Ortada da hiçbir şey yok elle tutulur, bunları niye yapıyor anlamadım...eşimin gitmesini hiç istemiyorum ama gider yüksek ihtimalle...
Psikolaga gidin gidebiliyosanız. Bu durumu kontrol edebilmek için. Bu nefret ve sinir başta sizi, sonra da eşinizi bitirir. Bu yaşananlar boşanma sebebi değil. Yazık etmeyin yuvanıza başkaları için.
Aynı duruma düştüm ben bi ara görümcem yok ama esim kv evine bensiz gidip 2 gün kaldı esimi hemen doldurusa getirdi ki kv aramda bişey yoktu sonra anladım ki kv beni sevmiyorCanım kaç yaşındasın bilmiyorum, eşine senin ablan, senin annen diye bir cümle kurma, Konularıda deşme senin ailen dediğin zaman eşinide onlarla aynı safa katıyorsun ve eşin ailesini savunma ihtiyacı hissediyor, ayrıca eşini seviyorsan bu evliliği yürütmek istiyorsan görümcenle tartışma bırak ne hali varsa görsün, eşimle görüşmüş diyorsun tabiki görüşecek abla kardeş onlar eşine bunu söylesen ablamla bile görüşmeme kızıyor diycek haklıyken haksız duruma düşersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?