Eşimden soğudum...

senin yerinde olsam eşimin ablasına inat öle iyi olurum ki eşimle
ekmeklerine yag sürmem asla
boşver onlar konuşsun dursun

Bence sizin probleminiz eşiniz ve evliliğiniz ile ilgili. Sorunu 3. şahıslara atarak kendinizi rahatlatamazsınız..Eşinizi sevmiyor iseniz ayrılın bu kadar basit..Yok oydu buydu gibi 3. eltilerde görümcelerde sorun aramaya gerek yok..

Ben şu anki durumuma ve düşünceme normal demiyorum zaten. Ben ona hiçbir kötülük yapmadım, ona zarar vermedim ama o arkamdan işler çevirdi yüzüme gülüp. Sonra mesafe koydum ben de az görüşmeye başladım Bu sefer de triplere girdi imalarda bulundu. İlk fırsatta da döküldü. Görümcemin 2 evliliği şu an ve onu eşim bu günlere getirdi resmen babalık yaptı çocuğuna ona herşeyiyle ilgilendi. Ama evlenince ondan biraz soğudu, ertık ben varım tüm ilgisi bana kaydı, ufak ufak o kadar çok şey oldu ki ben normaldir kardeşini kıskanması deyip önemsemedim. Diğer abisiyle de küs görümcem. Ve para işleri yüzünden küsler. Elemanı ile mahkemelik oldu, katakulli işten çıkartıp tazminatını vermedi diye. Böyle de basit biri.Ama dışardan görseniz çok iyi hanım bir kadın sanırsınız. Böyle ortalığı yakıp yıkarak zehrini kusarak insanlara zarar verirse beddua alır. Benim düşüncelerim de aşırı tabii ki ama zararım da anca kendime benim, kimseye zarar vermiyorum.
Ben de bu yüzden suçluluk duyuyorum, değmeyecek bir şey için babamı kırmışım... bir diğer hatam da eşimle olan sorunumu dışarıdan kişilere yansıtmamam, ama onu da zaten anlamış görümcem....

Ben bu düşünceme normal demiyorum, ama vicdan kalmadı bende artık o kadar nefret ettim,yuva yıkıcı ağzından zehir saçan ortalığı ateşe veren bir insan zaten çokça beddua alıyordur. Benim düşüncem çok yanlış tabii ki bunun farkındayım Allaha havale ediyorum ama içimden bu kötü duygu da geçti yani yalan değil. Görümcem tehlikeli ve kurnaz biri. Eşimi sildim diyerek onu zorda bırakmaya çalışıyor.
Evet böyle bir konum vardı...Yalnız bilezikleri vermek istedim ama eşim almadı, almak istemedi. Kenarda param vardı onu kullanalım dedim kabul etmedi. Kaç kez gündeme geldi bu konu. Eşimde takıntı var o senin mihrin kendi paran dedi. Trtışmamız benden habersiz çektiği kredi yüzünden. Bana yalan söylemesi yüzünden.
Görümcem eşimin borçlarını öğrenir öğrenmez olay çıkardı ben ona para vermiyor muşum da bilezikleri vermiyormuşum da paragözmüşüm de...eşim kendi istemediğini söylemesine rağmen.
Eşime benden boşanmasını söyleyen eden biri işte boşanmazsa silmişmiş eşimi hayır 35 yaşında bir adamı boşatıp da ne yapacak ona g.ren çıkan nedir anlamadım. Ona tek kelime kötü lafım olmadı olabilecek en kibar şekilde cvp verdim, ve ona hiçbir kötülüğüm de dokunmadı, mesafeliydik zaten.
Bu şekilde giderse boşanırız ya da boşanmayız onu bilemem hayırlısı olsun.

yaaa arkadaşım ne kadar basit geliyor size evlilik bu kadar küçük meselelerle nasılda hemen soğuyosunuz bu nasıl sevgi anlamıyorum heleki başkalarının yüzünden neden aranızı bozuyosunuz bence fazla abartıyosun yapma

Eşimi seviyorum ve bu yüzden bu kadar kırgınım ona...
Yoksa normalde iyi anlaşıyoruz.
Başkası dediği ablası ve beni ona savunmaması, hayal kırıklığı..
Gerçekten basit mi bunu da bilmiyorum, olayı büyütüp silme noktasına getiren kendisi. Evet barışır onlar kardeş ama eskisi gibi olmuyor hiçbir şey.
Bu meseleyi atlatıp da mutlu olur muyum bilmiyorum, onuruma gururuma çok düşkün biriyim, haksızlık karşısında sinirlerim hoplluyor sessiz ve sinsi politik davranamıyorum...

Eşimi seviyorum ve bu yüzden bu kadar kırgınım ona...
Yoksa normalde iyi anlaşıyoruz.
Başkası dediği ablası ve beni ona savunmaması, hayal kırıklığı..
sen kendince haklısın belki oda kendince haklı ikinizin arasında kalmış sonuçta ablası oda, demekki sana nazı geçiyo eşinin üzme bence kendini ve eşini uzatma konuyuda. konu uzadıkça her iki tarafta yıpranacaktır.

Ben hep şunu söylerim.
Akıllı erkek ailesi yüzünden eşi ile arasını bozmaz.

Ama senin konunu okuduktan sonra şuna karar verdim.
Akıllı kadın da eşinin ailesi yüzünden eşiyle arasını bozmaz, üstüne sorunları ağzıyla duyurup düşmanı sevindirmez.

Çok mu zor silmek, ölmüş gibi davranmak?
Sana iyi olana selam ver gül. Kötü olanı ölmüş say geç.

Benzer yoldan geçmiş biri olarak yazıyorum.
Bu kafayla mutlu olman imkansız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…