Merhaba arkadaşlar, bayramdan önce konu açmıştım, eşimle aramızda olan bir sorundan görümcemin haberdar olmuştu ve görümcemle tartıştık ben tek kelime etmediğim halde kardeşi ile arasını bozmakla suçlıuyor beni ve saygısız şeklinde hakarette bulundu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Eşimle tartışmalarımız oluyor en osn büyük bir kavga ettik, evden kovmuştum, iki gün sonra barıştık tekrar iyiydi herşey. Ama benim aklımdan kafamdan bu mesele gitmiyor, eşimin bana laf söyletmesine çok kırıldım. Ara ara kavga ediyoruz, bazen güzel zaman geçiriyoruz. Eşim normalde iyi biri ve anlaşabiliyoruz aslında. Ama sık sık bu konudan dolayı kavga ediyoruz. Bu gün de yine çok tartıştık, ben ablasına mesaj attım o sinirle "kına yak artık aramızı bozzdun istediğin oldu kardeşinin turşusunu kur" şeklinde. ablası da "ben sizi çoktan sildim artık bana bulaşmayın" yazmış. Ben de "ağzına geleni söyleyip ara bozup kenara çekilmekle olmuyor bu işler" yazdım. O da " ara bozucu biri varsa o da sensin mesajlarını okumayacağım yazma" diye cevap verdi. ben de allaha havale ediyorum seni yazdım dedim ve başka bir şey yazmadım. Anladım ki ablası hiç de sinirli anında söylememiş o sözleri. gayet de hissederek söylemiş. Bir daha görüşmeyi asla düşünmüyorum.
Eşimle çok kötü aramız. Sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şey düzelmiyor.Ben sürekli ağlıyorum üzülüyorum bu olanlar yüzünden Eşim fazla abarttığımı düşünüyor. Ama benim çok ağırıma gitti bu durum.
Şimdi bu olan bitenler yüzünden eşimden iyice soğudum. Bu şekilde eşinin ailesi ile görüşmeyip de mutlu olanlar var mı? Ne yapacağımı nasıl karar verecepimi bilmiyorum Bunlar boşanma sebebi olabilir mi?