Eşimden soğudum...

Koyun can derdinde kasap kombin kuşak vs derdinde
Şaka yaptım tabii ki yanlış anlamayın...

HAKSIZSIN

senin kavgandan gorumcene ne, tamam basta karisti olaya ama kadin bana bulasmayin ne haliniz varsa gorun diyor sen hala durtuyorsun .. sen kocanla geçinemiyorsan gorumcenin suçu deil bu, yada o gelip seni baristirmayacak, o geçirmeyecek senin soguklugunu

rahat birak su kadini hatta kocanida rahat birak artik ..

Evet bu yazdıklarınız benim iç sesim aslında...
Ama işte ağır geldi bu durum, ve çok moralim bozuk, o moral bozukluğu ile yazdım...
Kocamla geçinememe sebebim zaten görümcenin ağzına geleni sayması. Zaten normalde de iyiyken de aramaz sormazdım onu. Görüşmeyeceğiz ama eşimi dolduracak bir tip o yüzden rahatsız oluyorum

erkekler aileci kardes yapcak bisey yok senin ablan senin annen dersen sonra benim gibi mahkemelerde surunursun bunu soyliyim sana kocanla iyi gecin mutlu olmak istiyorsan ailesiylede iyi gecin

Hey woman insanlara istediklerini ne de kolay veriyorsun sen öyle?

Bence Boşandıktan sonra bir daha evlenirim diyorsan bosu bosuna bunun için evliliğini bitirme..Önemli olan sizsiniz..Aile etkiler tabii ki iliskinizi..Ancak esin böyle giderse ablasıni haklı görecek. .

Yazik yaa adamcagiz arada bırakmışsiniz .Şimdi biri Candan biri kandan..hangisinden vazgeçsin. .ki normalde ablası ile iyi iilişkileri varmış. .ki ablam seni istemese bizi tanistitmazdi diye artık konuyu kapatmak istiyordur. .

Eşine kızma hiç kimse ailesini kolay kolay silemez. .Ben olsam bende aralarında halletmelerini isterdim..ama eşime ablamin, ablama da eşimin haberi yokken hatali olan kisimlari ile ilgili uyarılarda bbulunurdum. .o kadar anlasamiyorlarsa hic olmadi görüşmezlerdi..ama benim gorusmeme engel olamazdı. .

Canım kardeşim bak kendin söylüyorsun normalde de iyiykende aramaz sormazdım onu iyiyken neden arayıp sormadın demekki oda arayıp sormamana tavır almış kim istemez kardeşinin eşiyle görüşmeyi abla yerine konulmayı sende biraz ön yargılı davranmışsın görümcene, aranızı düzelt hiç bir erkek ailesinden vaGeçmez , görümcenle ortak noktanız eşiniz ,sende sakin ol anlayışlı ol eşini arada koyma tercih yapmak zorunda bırakma, bundan sonra kötü olan utansın sen iyi ol.

İyiyken derken bu kadar seviyesizce tartışmamıştık. Daha önce de sıkıntılar oldu ama ben sustum ve mesafe koydum sadece.
Yoksa daha önceden iyiydi arar sorardık.

Ben sorununuzun ne olduğunu anladım;siz akademisyeniniz,esınız polıs,boşanmayı da kafaya koymussunuz.emin olun gecınmek ıcın herkes bıseylere susuyor,alttan alıyo.esınız aılesıne karşı sizi erdirmiyor,daha da benı savunsun diyosunuz.oyle bi dünya yok,sizin eşiniz gibi iyi insan evine ailesine bağlı,sizi seven insan,anne-baba-kardesten de vazgeçmez.

Bence kendiniz için bişey yapın psikoloğa gidin;kendinizi ve eşinizi daha iyi göreceksiniz.
Benden de bi tavsiye;evliliğin devamı için eşinizde ünv. Mezunuymus;kendi mesleğine yönlendirin;oğretmenlık ya da akadrmısyenlık.

Psikoloğa psikiyatriye gideceğim zaten. O noktada ihtiyacım var.
Meslek konusunda neden böyle düşündünüz ki?? ??

Siz eşinizden daha ust bi mesleğe sahıpsınız,ister istemez sizde bi hırcınlık yaratıyo bu durum.
Bi de polislerle 5yıl calıştım,onların oetamını iyi biliyorum.

ablan bana şunu dedi bunu dedi sen nasıl barışırsın ablanla gibi bağırıp çağırma canım.o zaman daha beter büyür işler.sen kırgınlığını ve barışmak istemiyorsan barışmak istemediğini dile getir sus bekle eşin neler yapacak gör.soğudum diyorsan yapacak bişey yok ya ayrılacaksın yada soğukluğun geçmesini bekleyeceksin

Eşinizin tayını siz çakılı olduğunuzdan;size tabi olarak tayın olmuyo;zorunludan yırttı?
Bi de evlilığın ilk yılları güç savasıyla gecıy

Siz eşinizden daha ust bi mesleğe sahıpsınız,ister istemez sizde bi hırcınlık yaratıyo bu durum.
Bi de polislerle 5yıl calıştım,onların oetamını iyi biliyorum.

Tanıştığımızda öğretmendim ben. Sonra akademiye geçtim.
Eşimi de hiç aşağı meslek grubu gibi görmedim. Ama eşim de polisliği bırakacak, normalde de mesleği öğretmenlik. Kpss ye çalışıyor. Ben de istiyorum öğrt. olmasını çünkü ilerde çocuk vs. olduğunda daha rahat ederim. tabii boşanmazsak.

Eşinizin tayını siz çakılı olduğunuzdan;size tabi olarak tayın olmuyo;zorunludan yırttı?
Bi de evlilığın ilk yılları güç savasıyla gecıy

Evet zorunludan ibka verdi. Ama zaten kalmayı düşünmüyor teşkilatta ya spor bakanlığa ya meb. e geçecek.

Bu mesaj görmemişim. Polis olduğunu evlenirken de biliyordum. Öyle bir şey düşünsem onunla evlenmezdim boşanacağım adamla niye evleneyim. Eşim iyi ve evine bağlı biri evet ama bu meseleler çok canımı sıktı çok moralimi bozdu. Ağırıma gitti. Ablasından vaz geçmesini beklemiyorum ki zaten ablasıydı görüşmek istemeyen. O zaman görüşmesin. Ortalığı velveleye bverip suç bastırdı basit kadın. Eşim de onca lafa rağmen beni savunmadı. Ben bu meseleyi hazmedemedim. Daha önce de konum vardı eşimin bilmediğim borçları şeklinde oradan zaten yeterince alttan aldığımı göreceksiniz. Ablası ile barışırlar abla kardeş sonuçta ama beni boşamasını ima eden bir abla eşimi de bana karşı doldurabilir, o yüzden tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…