Eşimden soğudum...

bence eşin haklı sen fazla abartıyorsun durumları
görümcenle anlaşamıyorsanız arama sorma arana mesafe koy niye zırt pırt mesaj atıyorsun
sürekli eşinle konuyu önüne getirip duruyorsun ben görüşmeyeceğim sen ablanla istersen görüş ben görüşmeyeceğim demişsin daha niye etrafı ayağa kaldırıyorsun ,
sinirlerin harap olmuş gibi geldi az biraz kendine gel görümcesi kendisini sevmeyen anlaşamayn tek kişi sen değilsin

Eşim benim görüşmeme kararıma birşey demiyor, ablamın dili sivridir ağzına geleni söyle daha önce de tartıştık beni sildi ama düzeldi aramız diyor. Ama ben de yediremiyorum bu durumu kendime.
Eşim ablasının haksız olduğunu söylüyor ama sadece bana... zaten bu süre zarfında soğuduk da birbirimizden...

Abla kardeş kolay tartışıp kolay barışır, ama sen el kızısın senin her yaptığın göze batar..

Evet yansitmaniz kötü olmuş. Ama eşinizle bu yüzden zitlasirsaniz bosanmaktan başka çare olmaz. Adam da ablası yani napsin, bilmiyorum sindirememissiniz belli,bu sebepten bosanilmaz ama böyle giderse bosanacak çok sebep çıkar ortaya. Kadın hamileymiş bide yani çok rahat mağdur rolü oynar sizin olayın üstüne gitmeniz size prim kaybettirir,bosansaniz bile sagduyunuzu kaybetmeyin,ablası hakkında kötü şeyler söylemeyin,yeğenini görmeye gitmesini sorun etmeyin.ailesini kotuleyerek hiçbir erkekle iyi gecinilmez,sevmek zorunda değilsin tabi ama saygı duymak zorundasın. Onlarda sana saygı duymak zorunda bilemedim yani bosansan da sırf Gorumcen yüzünden olacak yazık.

Bence bosver disardakini en fazla hayatindan sil bence mantikli dusun gorumcen yuzunden bosanirsan mutlumu olacaksin sanmiyorum cunku hep keskelerin olacak.. bosver gorumceni sil at sen evine esine bak anladigim kadariyla problem cikaran sensin

Görümcen neden sevmiyor seni, normal konuşmanda mesaj attığın gibiyse gayet normal kına yak falan diye.. Bu kadar yüz göz olma.

Hyır biz çok mesafeliydik normalde, ama sonraları bir haller oldu. Eşimin izin zamanlarında bütün zamanlarında benle zaman geçirmesi sorun olmaya başladı. Kardeşini ondan soğuttuğumu düşünüyor. Bununla ilgili imnalar sözler de oldu cvp vermedim ciddiye almadım. Ben çok sık arayan sorn biri değilim, eşim de pek aramıyor ama bekarken çok samimilermiş...şimdi ben aralarına girmiş gibi oldum, eşimin bana yaptığı şeyleri kıskanır hale geldi.

Aynı duruma düştüm ben bi ara görümcem yok ama esim kv evine bensiz gidip 2 gün kaldı esimi hemen doldurusa getirdi ki kv aramda bişey yoktu sonra anladım ki kv beni sevmiyor
Benim tanıdığım yeni evli bir çift vardı kavga döğüş kıyamet kopuyordu, herkes gelini suçladı bütün suç kocadaydı annesine her şeyi telde anlatıyordu yattık kalktık onu yaptık saatlerce karısıyla Abi'sinin eşininde arasını açtı.. Kayınvalideye dedimki senin oğlum adam değil saatlerce karısını atıp tutuyor sana annem demiştiki dogru söylüyorsun, erkekler herşeyi anlatıyor heleki evliliğin ilk yıllarında..

Ayni benim durumumdasın.
Ben şu an evliliğimin ilk yilllarını ağlayarak kendimi ve eşimi üzerek geçirdiğime çook ppişmanım.
Seni çok iyi anlıyorum. Sana bu durumu sadece sen yaşıyormuşsun gibi gelir.
Ama öyle değil işte.neler var.
Eşin iyi bi insansa nolur onların yaptıklarını bi kenara koy.
Hayatına bak. Bi süre sonra sen de alışacak belki de affedeceksin tümolanları.
5 yillik evliyim.
Su an kv bana telden en kotu mesaji bile atsa küsmüyorum.
Ammaannn ne üzecem küsecem o bile enerji istiyor.
İnşallah bu durumu artık sallamayacağın durumlara gelmeden önce yanlış birşeyler yapmazsın.

Olgun bir kadina yakismayacak davranışlar içerisindesin. Ne gerek vardi o mesaja ? Herşeyi gectim bu düşman sevindirmekdir deyip atmasaydin bari. Bir sorun mu yasadiniz, baginizi kesin yüzüne bakmayin, bu tavirlar da neyin nesi. Sizi bilmem ama esinizin yerinde olsam, ben bosanirdim, nolur kizmayin. Bu şekilde iliskinizi imkansizlastirmaktan başka birşey yapmiyorsunuz.

Bence eşinizin sizi gercekten sevdiğine inanıyorsanız ayrılmayın. Görümcenix zaten sizinle görüşmek istemiyormuş gorusmeyın siz de iste ne guzel. Olmus bitmiş sey. Bence esinizle aranızı düzeltmek ıcın caba sarf edin ve aileleri karıştırmayın zaten görümce de aranızdan çekilmiş artık. Siz ondan soguduysanız o da sizden soğumuş olamaz mı? Ablası kardeşini tamamen silmis sonuçta esiniz de üzülüyordur ve sız haklı bıle olsanız sonuçta ablasıyla arası bozuldu o da buna sizin neden oldugunuzu düşünüp sizden soğumuş da olabışır.

O zaman ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz. İkisinin ortası size de zarar verir, eşinize de..

Bizi ablası tanıştırdı bir de düşün artık...Şimdi o tanıştırdı diye eşimden de soğudum.
Eşimi ve yaptıklarını düşününce iyi biri aslında, merhametli iyi kalplidir, ev işi yaparken ütü yaparken bile yorulma sen diye elimden alır, ev işlerine yemeğe çok yardımcı bazen ben otururum o yapar. Evinden işine işinden evine internet oyun kahve vs. bilmez içkisi sigarası yok , arkadaşı bile yok takılırsa benim iş arkadaşlarımla o da beraber oluruz. Kavga etsek de kötü bir laf demez, elini kaldımışlığı yoktur. Ama bana en başta maddi konularda yalan söyledi. evlenmeden önce kredi çekip arkadaşına vermiş ondan da haberim yok, maaşı hacizliydi, borcunu da geri alamadı, öyle bekliyoruz. Bu mesele de çok yıprattı bizi.

Eşimin ablası gerçekten dengesiz biri çünkü sildim ettim demiş ama aramış yine konuşmuşlar.
Eşim takmıyor bu durumu, zate hep böyle barışır o nasılsa diyor.
Ya da bana takmıyor gözüküyor bilemiyorum. Ablasının hatalı olduğunu kabul ediyor zaten, ağzına geleni saydı üstüne vazife olmayan şeye diye...

esin ablasina cok iyi filan mi davraniyo? en son birlikte gidip hesaplasmistin, sonrasinda da gorusmemeye baslamistiniz.. ne yapmasini bekliyosunki, tekme tokat dovsun mu?
evet, seni anliyorum, cok agir gekdi ve esinden ona karsi bi tepki bekliyodun ama sana diger konuda da demistik, bsy demeyecek diye..

Abla kardesler sonuçta silemezler ki birbirlerini bu kadar kolay bence boşanmayı dusunmeyın görümceniz de size mesafeli durur siz de ona mesafeli olursunuz en azından cok yüz göz olmazsınız. Anladığım kadarıyla esiniz iyi yumuşak başlı uysal bir insan size sahip çıkamamış olsa bile size laf söylenmesine izin vermiş olsa bile bu onun yufka yurekliliginden iyi yurekliligindendir bence. Ikinizi de kaybetmek istemez ki sonuçta. Ayrılsanız daha kötü olur para ıcın ayrıldı denilir ve o kadın sızın adınızı çıkarır valla. Hani tabii ki istiyorsanız ayrılın umursamayın ama bence gerek yok arada sevgi saygı varken harcamayın evliliğinizi

Bi hesaplaşma falan olmadı, sadece eşimin ablası ağzına geleni saydı, telefonda. yüzüme karşı diyemeyeceği şeyleri.Eşim sadece bir mesaj attı sitem etti ama ablası velveleye verdi ortalığı.
Evet ağır geldi sanırım bu.
Eşimle ablası yarın öbürgün barışırlar ama ben kötü olduğumla kalırım ve bu bizim evliliğimize zarar verir bunu da biliyorum. O yüzden yol yakınken çocuk yokken ayrılsam mı diyorum

evet olayinizi biliyorum..
eger bu evliligi surdurmek niyetindeysen, artk eski olaylari evinizin ortasina yerlestirme ve her seferinde takilip dusmeyin.. istiyordun ki esin ablasina haslasin, olay cikarsin, yapmayinca icinde kaldi senin.. ama iyi tarafindan bak, sen ablasina gumbur gumbur konusup agzinin payini verebildin ve gorusmek istemedigin icin gorusmuyosun.. ablasi haksiz da olsa karisinin agzini actirmayip bir de zorla eline ayagina goturenler de var.. o kadinin amacina hizmet ediyosun bu arada..

Hakliyken haksiz duruma dusurmeyin kendinizi bence. Bu sefer esiniz ablasina daha cok yakinlasir yani sizin haksiz olabilecegnizi dusunur. Siz iyi olun eger boyle devam edersenz gorumcenz istedgini alacak bence aramizi bozduk mewaji vermek yerine sosyal aglar uzernde onun gorecegi hesaplar varsa ordan fotograflarla felan cok mutluyuz imaji verin ve esinizin ailesinin yaninda dahada guzel gecinin.bana gore bu daha dogru.

En tarz üyenin özelliği nedir :) dikkatimi çekti de
Konu ile alakasi yok fakat dile getireyim..
Yakin zamanda moda bolumu yoneticisi olarak kombin yarismasi duzenlemeyi dusunuyoruz..

Bu yarismada birinci gelen arkadasa bu gormus oldugunuz sari kusak hediye edilecek ve bunun yaninda zamanla hediyelerimiz olacak..

Hepinizi bekleriz. Konu ile ilgili alakali link acidiginda bilgilendirilme yapilacaktir konu uzerinden link dagitimi yapacagiz..

Bu kusakta o odulun deneme versiyonudur..

Tesekkurler,kaldiginiz yerden devam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…