Ablam öyle soylemeseydi falan demiş ya zaten.istemiyosan görüşme de demiş.
Daha fazlasını da istediğinizden bu sonucu çıkardım.
İlerde sorun yaşar mıyız bu konuyla ilgili en çok buna korkuyorum tahammülün azaldığı yıllar gelecek ilerde...cnm benden sana tavsiye tut dilini otur yuvanda bosanmanin nasil bisey oldugunu bilseydin bosanmanin b sini dusunmezdin sakinnn sakinnnn bak bi ablasi yuzunden bosanirsan omur boyu pismanligini yasarsin
Bir benzeri de bizde olmuştu. Eşim ve görümcem okadar iyi iki kardeşki eşim le biz çıkarken eşim askerdeyken ne kardeşi eşimi ne eşim kardeşini bikere aramadı. Evlenicez bişey beklemedim aslında ozaman hiç aklımda değil ama Evimin temizliği yerleştirmesi vs maddi olsun manevi olsun tek bir destek görmedim hiçbirinden istemedim de onlarda sormadı zaten. Çocuğum olacak hamile yim arkadaşım gelip evi temizlememe yardım etti. Ay sonunu zor getirdik maaşa 1 hafta kalır cebimizde sadece 5 lira 1 hafta dışarıdan tek aldığım 1 ekmek ama kimseden 5 kuruş istemedik. Biz böyle günler geçirirken onlar gelip evinin eşyalarına eskimiş bilmem ne diye yorum yaptılar. Buzdolabım bozuldu annem tamir için para verdi kv gelmiş diyoki ne tamir ettiriyosunuz gidin yenisini alın vs vs. Neyse görümcem tek yaşıyordu kp in yanına taşındı araba alalım diye yedi bitirdi adamı. En son eşime bizim yerimize kredi çeksene demiş görümcem ben ödiycem demiş. Bende eşime olmaz dedim. Konu kapandı tabi biraz tartıştık yani bi 6 yıllık evlikiğimiz ve öncesinde nasıl kimseden bişey istemediysek herkeste kendi başının çaresine baksın dedim konu kapandı. Görümcem babasına 15 bin kredi çektiriyor. Bu esnada eşim iş yerinde terfi ediyor. Bunu annesi öğrenince maaşı yükseldi diye düşünüyor ve bunu herkese böyle yayıyor. Evimize 6 ayda bir gelen kadın haftada 2 kere gelmeye başladı. Bigün kV yine bizde görümcem aradı kv më diyo oğlun bana 2000 versin oda ben bilmem ona sor diye teli eşime verdi. Bu esnada da bizim kenara bıraktığımız düğünden kalan 6 yıldır kötü günler için sakladığımız 4 bin lira var sadece. Görümce ile eşim konuşurken eşim bakarız dedi ben tabi sinir oldum. Eşimle girdik birbirimize vay sen benim kardeşime laf edemezsin ne kıymetli paran varmış. Yahu dedim bu parayı sen mihir olarak saymadınmı kardeşine diyosunki bu para çikom un ama yinede bana değil sana soruyor. Yani senin benim param değil bu bizim paramız verirmisiniz bile demek varken senden niye tekil kişi olarak bahsediyor vs dedim. Baya büyük kavga ettik. Sonra eşime demişki görümcem ben çikom dan Para istemiyorum ben senin paranı istiyorum bende şartel attı dedim senin benim param diye bir ayrımı var bı evde kardeşin nasıl bir nifak sokuyor aramıza farkınfamısın kavgalar kavgalar. Bir akşam öyle büyük kavga ettik ki anlatamam. Eşim ne hainliğimi bıraktı ne fesatlığımı. hiç birşey demedim artık rabbime dua ettim sen herkesin pis yüzünü açığa çıkar rabbim dedim.Merhaba arkadaşlar, bayramdan önce konu açmıştım, eşimle aramızda olan bir sorundan görümcemin haberdar olmuştu ve görümcemle tartıştık ben tek kelime etmediğim halde kardeşi ile arasını bozmakla suçlıuyor beni ve saygısız şeklinde hakarette bulundu. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Eşimle tartışmalarımız oluyor en osn büyük bir kavga ettik, evden kovmuştum, iki gün sonra barıştık tekrar iyiydi herşey. Ama benim aklımdan kafamdan bu mesele gitmiyor, eşimin bana laf söyletmesine çok kırıldım. Ara ara kavga ediyoruz, bazen güzel zaman geçiriyoruz. Eşim normalde iyi biri ve anlaşabiliyoruz aslında. Ama sık sık bu konudan dolayı kavga ediyoruz. Bu gün de yine çok tartıştık, ben ablasına mesaj attım o sinirle "kına yak artık aramızı bozzdun istediğin oldu kardeşinin turşusunu kur" şeklinde. ablası da "ben sizi çoktan sildim artık bana bulaşmayın" yazmış. Ben de "ağzına geleni söyleyip ara bozup kenara çekilmekle olmuyor bu işler" yazdım. O da " ara bozucu biri varsa o da sensin mesajlarını okumayacağım yazma" diye cevap verdi. ben de allaha havale ediyorum seni yazdım dedim ve başka bir şey yazmadım. Anladım ki ablası hiç de sinirli anında söylememiş o sözleri. gayet de hissederek söylemiş. Bir daha görüşmeyi asla düşünmüyorum.
Eşimle çok kötü aramız. Sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şey düzelmiyor.Ben sürekli ağlıyorum üzülüyorum bu olanlar yüzünden Eşim fazla abarttığımı düşünüyor. Ama benim çok ağırıma gitti bu durum.
Şimdi bu olan bitenler yüzünden eşimden iyice soğudum. Bu şekilde eşinin ailesi ile görüşmeyip de mutlu olanlar var mı? Ne yapacağımı nasıl karar verecepimi bilmiyorum Bunlar boşanma sebebi olabilir mi?
Allah kocana yardım etsin sen ayrilsan kocanin ekmeğine bal sürmüş olursun git ya senle ömür geçmez adam Iyimis ki seni kapıya koymamis
Merhaba arkadaşlar, bayramdan önce konu açmıştım, eşimle aramızda olan bir sorundan görümcemin haberdar olmuştu ve görümcemle tartıştık ben tek kelime etmediğim halde kardeşi ile arasını bozmakla suçlıuyor beni ve saygısız şeklinde hakarette bulundu. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Eşimle tartışmalarımız oluyor en osn büyük bir kavga ettik, evden kovmuştum, iki gün sonra barıştık tekrar iyiydi herşey. Ama benim aklımdan kafamdan bu mesele gitmiyor, eşimin bana laf söyletmesine çok kırıldım. Ara ara kavga ediyoruz, bazen güzel zaman geçiriyoruz. Eşim normalde iyi biri ve anlaşabiliyoruz aslında. Ama sık sık bu konudan dolayı kavga ediyoruz. Bu gün de yine çok tartıştık, ben ablasına mesaj attım o sinirle "kına yak artık aramızı bozzdun istediğin oldu kardeşinin turşusunu kur" şeklinde. ablası da "ben sizi çoktan sildim artık bana bulaşmayın" yazmış. Ben de "ağzına geleni söyleyip ara bozup kenara çekilmekle olmuyor bu işler" yazdım. O da " ara bozucu biri varsa o da sensin mesajlarını okumayacağım yazma" diye cevap verdi. ben de allaha havale ediyorum seni yazdım dedim ve başka bir şey yazmadım. Anladım ki ablası hiç de sinirli anında söylememiş o sözleri. gayet de hissederek söylemiş. Bir daha görüşmeyi asla düşünmüyorum.
Eşimle çok kötü aramız. Sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şey düzelmiyor.Ben sürekli ağlıyorum üzülüyorum bu olanlar yüzünden Eşim fazla abarttığımı düşünüyor. Ama benim çok ağırıma gitti bu durum.
Şimdi bu olan bitenler yüzünden eşimden iyice soğudum. Bu şekilde eşinin ailesi ile görüşmeyip de mutlu olanlar var mı? Ne yapacağımı nasıl karar verecepimi bilmiyorum Bunlar boşanma sebebi olabilir mi?
Sen sen ol, sana laf soyleyen insana kendin haddini bildir. Esim arka cikmadi diye uzulme. Inan eslerin yuzde 90 i ayni. Esini arada birakma bence. Esinle olan sorunu da esinle hallet, ucuncu sahislari isin icine katmadan.
Bence kinci bir kisiligin var, gorumcenin canima okuyamadihin icin hazmedemiyorsun istip isitip duruyorsun konuyu. Zamaninda agzinin payini vericektin, sinradan mesaj atman hic olmamis. Bu arada tavsiyem mesaj atma, mumkunse yuzyuze gorus.
Bu gibi biraeyden de bosanma olmaz. Kocan pervane olsun istiyosun ama oyle kolay olmuyor o isler. Hele sen boyle politik olmayacak sekilde davranirsan hic olmaz haberin olsun.
Valla ben varım. Eşimin ailesi çok büyük terbiyesizlik yaptı, yazsam buraya inanmazsınız. Dış kapının mandalı bile durduk yere arayı telefonda laf saydı. Ben kimseyle görüşmüyorum. Eşimle de mutluyum çok şükür. Eşim de herşeyin farkında, kendi ailesi karışmaya başladığında bizim de huzurumuz bozuluyor. Uzak tutuyorum bende. Ancak ablası hakaret etmesine rağmen senin eşin seni tutmuyorsa ona tahammül edilmez işte.
Bir benzeri de bizde olmuştu. Eşim ve görümcem okadar iyi iki kardeşki eşim le biz çıkarken eşim askerdeyken ne kardeşi eşimi ne eşim kardeşini bikere aramadı. Evlenicez bişey beklemedim aslında ozaman hiç aklımda değil ama Evimin temizliği yerleştirmesi vs maddi olsun manevi olsun tek bir destek görmedim hiçbirinden istemedim de onlarda sormadı zaten. Çocuğum olacak hamile yim arkadaşım gelip evi temizlememe yardım etti. Ay sonunu zor getirdik maaşa 1 hafta kalır cebimizde sadece 5 lira 1 hafta dışarıdan tek aldığım 1 ekmek ama kimseden 5 kuruş istemedik. Biz böyle günler geçirirken onlar gelip evinin eşyalarına eskimiş bilmem ne diye yorum yaptılar. Buzdolabım bozuldu annem tamir için para verdi kv gelmiş diyoki ne tamir ettiriyosunuz gidin yenisini alın vs vs. Neyse görümcem tek yaşıyordu kp in yanına taşındı araba alalım diye yedi bitirdi adamı. En son eşime bizim yerimize kredi çeksene demiş görümcem ben ödiycem demiş. Bende eşime olmaz dedim. Konu kapandı tabi biraz tartıştık yani bi 6 yıllık evlikiğimiz ve öncesinde nasıl kimseden bişey istemediysek herkeste kendi başının çaresine baksın dedim konu kapandı. Görümcem babasına 15 bin kredi çektiriyor. Bu esnada eşim iş yerinde terfi ediyor. Bunu annesi öğrenince maaşı yükseldi diye düşünüyor ve bunu herkese böyle yayıyor. Evimize 6 ayda bir gelen kadın haftada 2 kere gelmeye başladı. Bigün kV yine bizde görümcem aradı kv më diyo oğlun bana 2000 versin oda ben bilmem ona sor diye teli eşime verdi. Bu esnada da bizim kenara bıraktığımız düğünden kalan 6 yıldır kötü günler için sakladığımız 4 bin lira var sadece. Görümce ile eşim konuşurken eşim bakarız dedi ben tabi sinir oldum. Eşimle girdik birbirimize vay sen benim kardeşime laf edemezsin ne kıymetli paran varmış. Yahu dedim bu parayı sen mihir olarak saymadınmı kardeşine diyosunki bu para çikom un ama yinede bana değil sana soruyor. Yani senin benim param değil bu bizim paramız verirmisiniz bile demek varken senden niye tekil kişi olarak bahsediyor vs dedim. Baya büyük kavga ettik. Sonra eşime demişki görümcem ben çikom dan Para istemiyorum ben senin paranı istiyorum bende şartel attı dedim senin benim param diye bir ayrımı var bı evde kardeşin nasıl bir nifak sokuyor aramıza farkınfamısın kavgalar kavgalar. Bir akşam öyle büyük kavga ettik ki anlatamam. Eşim ne hainliğimi bıraktı ne fesatlığımı. hiç birşey demedim artık rabbime dua ettim sen herkesin pis yüzünü açığa çıkar rabbim dedim.
Sonra nemi oldu taş çatlasın 2 gün sonra kp krediyi çekip 15 bin i görümcenin eline saymış. Görümce de parayı alınca kp e Güle güle demiş ve bu para benim hakkım demiş. Bu arada görümceme yapılan bu toleransın nedeni kaynımın 2 çocuğu var anneleri terk etti babası da uzakta babası gelene dek çocuklara bakıcam dedi. Babası nı tek başına o çocuklarla bırakıp parasıda alıp gitti. Sonra hemen arkasından anlaşıldıki devlet bu çocuklara bakım parası veriyordu öyle az bir miktar değil 1200 falan onu aylardır cebine atıyormuş be çocuklar ı o evde tek bırakıp giden kişi o parayı almayada devam etti. Bütün hepsi girdimi birbirine ben baya izliyorum ve diyorumki Rabbimin gücü ne kurban olayım nasıl yetişti haklıydı haksızı meydana çıkarmak için. Eşime dedim yaaa bendim dimi hain fesat aş kardeşin işte o parayı sen versen şimdi babasına yaptığını dana yapacaktı 2 kimsesiz çocuğun hakkını aylarca yemiş havada yiyor sende bu insan için bana bunları yaşattın . Tabi pişman oldu ama bendende hanesine Kocaman bir çizgi. Enson kv eşime diyoki görümcem demişki abim karısına laf geçiremiyor anca bize bağırıp çağırıyor. Bende en son kv më gittiğimiz bir gün konuşuyoruz kv dediki olsun çok küs kalmayın hastalığı bilmem neyi olur.
Bende kendisine dedimki abisi dir konuşmak ister beni ilgilendirmez benim evim haricinde nerde görüşürse görüşsünler ama ne bana yakın olsun birdaha nede çocuğuma. Benim evime nifak sokan insan ilel ebet uzak kalsın. Birde laf yolluyor neymiş abisi bana söz geçiremiyor Muş. Bunu söyleyen eşime taşıyan kişiler demekki eşim beni deve söve söz geçirse keyfinden dörtköşe olacak. Benim hanemden uzak olsun böyleleri dedim. Burda dikkatinizi çektiyse kv okkalı bir msj vermiş oldum Çünki bu lafın aracılığını yapanda kendisi. Görümcemle uzun süredir görüşmüyoruz. Bizi faceinden de silmiş tribini yediğim. Beni face den silme si bende ağır psikolojik sorunlar yarattı bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?