Neden o kavgayı unutmayı denemiyorsun?
"Affetmek kendini özgür bırakmaktır"
Bir an önce eşinizle aranızdaki sorunu çözmezseniz sonunuz iyi görünmüyor.
Siz çok takıntılı bir insansınız böyle giderse evliliğinizi bitireceksiniz sonra kimseyi suçlamayın.Merhaba arkadaşlar, bayramdan önce konu açmıştım, eşimle aramızda olan bir sorundan görümcemin haberdar olmuştu ve görümcemle tartıştık ben tek kelime etmediğim halde kardeşi ile arasını bozmakla suçlıuyor beni ve saygısız şeklinde hakarette bulundu. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gorumcem-bana-saygisiz-dedi.759682/
Eşimle tartışmalarımız oluyor en osn büyük bir kavga ettik, evden kovmuştum, iki gün sonra barıştık tekrar iyiydi herşey. Ama benim aklımdan kafamdan bu mesele gitmiyor, eşimin bana laf söyletmesine çok kırıldım. Ara ara kavga ediyoruz, bazen güzel zaman geçiriyoruz. Eşim normalde iyi biri ve anlaşabiliyoruz aslında. Ama sık sık bu konudan dolayı kavga ediyoruz. Bu gün de yine çok tartıştık, ben ablasına mesaj attım o sinirle "kına yak artık aramızı bozzdun istediğin oldu kardeşinin turşusunu kur" şeklinde. ablası da "ben sizi çoktan sildim artık bana bulaşmayın" yazmış. Ben de "ağzına geleni söyleyip ara bozup kenara çekilmekle olmuyor bu işler" yazdım. O da " ara bozucu biri varsa o da sensin mesajlarını okumayacağım yazma" diye cevap verdi. ben de allaha havale ediyorum seni yazdım dedim ve başka bir şey yazmadım. Anladım ki ablası hiç de sinirli anında söylememiş o sözleri. gayet de hissederek söylemiş. Bir daha görüşmeyi asla düşünmüyorum.
Eşimle çok kötü aramız. Sürekli kavga ediyoruz. Hiçbir şey düzelmiyor.Ben sürekli ağlıyorum üzülüyorum bu olanlar yüzünden Eşim fazla abarttığımı düşünüyor. Ama benim çok ağırıma gitti bu durum.
Şimdi bu olan bitenler yüzünden eşimden iyice soğudum. Bu şekilde eşinin ailesi ile görüşmeyip de mutlu olanlar var mı? Ne yapacağımı nasıl karar verecepimi bilmiyorum Bunlar boşanma sebebi olabilir mi?
Hamile bir kadının ölmesini mi istiyorsun kazayı ucuz atlatmasına üzüldün mü? Yok artıkZaten muhatap olmayı da hiç düşünmüyorum bir daha.
Hamile şu anda ve doğum yapacak, haliyle eşim gitmek görmek isteyecek onu. Eşim gidince bana karşı doldurur kesin bunu biliyorum çünkü mesajlarını gördüm telde. gurursuz falan demiş işte onunla olduğunsürece ben yokum demiş defol hayatımdan dedi kardeşine benim yanımda....böyle de fesat fitne bir insan, eşim onun çocuğuna ona yıllarca sahip çıktı maddi manevi destek olmuş üstelik..Ortada da hiçbir şey yok elle tutulur, bunları niye yapıyor anlamadım...eşimin gitmesini hiç istemiyorum ama gider yüksek ihtimalle...
Durumun vahim hiç sevmediğim bir insan için bile ölse demem..Affetmek güzel bir duygudur herkes hata yapabilir bak baban bile affetmiş seni.. Insanlara merhamet edene Allahda merhamet eder şu son yazdıklarınıza bakılırsa sorun sizde.. Erkek kardeşin var mı biraz empati yap benceAfedemiyorum, çünkü ben eşim için babamı kırdım. Bana sözler verdi, sana ne benim ailemden ne de senin ailenden kimse laf söylemez diye. Babam razıydı aslında ama biraz acele ettiğimizi düşündü ben de ona kırıcı bir şey dedim. Sonradan barıştık ama babamı kırmaya değmez insanlarmış gerçekten de. Affedemiyorum ben onun için fedakarlıklar yaptım maddi manevi. O bana yalan söyledi. Bir de ablasının bu durumları tuz biber ekti. Eşimden de soğudum bu olay yüzünden, ona bakışım değişti, nefretim öyle büyük ki görümcemin ölmesini istiyorum. Geçen gün kaza yapmşılar, tır çarpmış. ciddi bir şey olmadığını öğrenince üzüldüm resmen...o kadar nefret ediyorum. Eşime de eşim gibi değil onun kardeşi gözüyle bakıyorum...o yüzden ondan da nefret edecek hale geldim.
Afedemiyorum, çünkü ben eşim için babamı kırdım. Bana sözler verdi, sana ne benim ailemden ne de senin ailenden kimse laf söylemez diye. Babam razıydı aslında ama biraz acele ettiğimizi düşündü ben de ona kırıcı bir şey dedim. Sonradan barıştık ama babamı kırmaya değmez insanlarmış gerçekten de. Affedemiyorum ben onun için fedakarlıklar yaptım maddi manevi. O bana yalan söyledi. Bir de ablasının bu durumları tuz biber ekti. Eşimden de soğudum bu olay yüzünden, ona bakışım değişti, nefretim öyle büyük ki görümcemin ölmesini istiyorum. Geçen gün kaza yapmşılar, tır çarpmış. ciddi bir şey olmadığını öğrenince üzüldüm resmen...o kadar nefret ediyorum. Eşime de eşim gibi değil onun kardeşi gözüyle bakıyorum...o yüzden ondan da nefret edecek hale geldim.
Bence oturup uzun uzun düşünün sakin kafayla eşinizle de açık açık konuşun tartışmadan tabiki. Önemli bi noktadasınız bana göre geçinmeye gönlü olan insan herşeyin üstesinden gelebilir herkes karşısında düşman olsa bile yuvasınà sahip çıkar ama artık evliliğinizi sorguluyorsanız zorla güzellik olmaz bunun cevabı sizde şuanEvet bu çok büyük bir yanlış, ablası da zaten bilenmiş bana karşı, aslında ben de yansıtmadım o anlamış durumu.
Öyle bile olsa büyük bir hata ben yaptım ve gördüm. Ben burada zaten hatalı görüyorum kendimi ama o şekilde hakaret etmeye hakkı yok kimsenin.
Bu saatten sonra aramız düzelir mi, düzelse de bir şey olur mu bizden bilemiyorum.
lütfen boşan ve bir daha tedavi olmadan evlenmeAfedemiyorum, çünkü ben eşim için babamı kırdım. Bana sözler verdi, sana ne benim ailemden ne de senin ailenden kimse laf söylemez diye. Babam razıydı aslında ama biraz acele ettiğimizi düşündü ben de ona kırıcı bir şey dedim. Sonradan barıştık ama babamı kırmaya değmez insanlarmış gerçekten de. Affedemiyorum ben onun için fedakarlıklar yaptım maddi manevi. O bana yalan söyledi. Bir de ablasının bu durumları tuz biber ekti. Eşimden de soğudum bu olay yüzünden, ona bakışım değişti,o kadar nefret ediyorum. Eşime de eşim gibi değil onun kardeşi gözüyle bakıyorum...o yüzden ondan da nefret edecek hale geldim.
Hamile bir kadının ölmesini mi istiyorsun kazayı ucuz atlatmasına üzüldün mü? Yok artık
Bir de insanı para göz yaparlar böyleleri....
Valla çok sinrlerim bozuldu ben bir de mesaj atıp laf verdim seviyesiz kadına.
Görümce kendine kuma gibi rakip gibi algılıyor maalesef...bizi bir de ablası tanştırmıştı.
Arkadaşım , sen eşinin ablasına karşı seni savunmamasına üzülmüşsün; haklısında ama en azından sana haklısın diyor; sana da ablam haklı diye diretebilirdi. Yaşadıkların aklından çıkmıyor bu yüzden de devamlı eşinle tartışıyorsun; şöyle bir düşün kimin yüzünden tartışıyorsun, tartıştığın kişinin umrunda bile değilsin hatta tartışmalarından zevk bile alan birisi belki, içinden tabiî ki çıkmaz ama artık eşine hiçbir şekilde konuyu açma, eşin onların hakkında bir şey söylerse de cevap verme. Böyle böyle zamanla oturacak her şey. Sen görüşüp konuşmak istemiyorsan görüşüp konuşma, eşinizle aranız açık olsa bile başkasının yanında yokmuş gibi davran, niye beni istemeyenleri mutlu ediyim ki? Buradaki arkadaşlarda yazmışlar ; eşinle güzelce konuş , anlat korkularını dile getir ve bekle. Zamanla her şey yoluna girer inşallah, zamana bırak bazı şeyleri sabırlı ol.
malesef yasananlar unutulmuyo keşke unutulsa
benım esımde ıyıdır ama bızdde buyuk bı olay yasadık gecen sene.o olaydan sonra benımde esıme karsı soğukluğum oldu eskısı gbı degılım artık.ve bende yasananları unutmuyorum .sebep kaynanaydı ve bende ondan nefret edıyorum.ama senın yaptıgın gbı hata yapıpta aramızı bozdun vs vs demıyorum.tam tersı ona ınat esımle mutlu olmaya calışıyorum.sende oyle yap cnm.nıye onlar kazansın kı....evet unutulmuyo kesınlıkle haklısın.ınsan soğuyo ama dıger yonlerde esın ıyı bı ınsansa affetme yasananları ama unutmaya calış.kımseyede aranızın bozuldugunu bellı etme kımsenın ekmeğine yağ sürme...onlara inat tak koluna esını ve gülümse..
lütfen boşan ve bir daha tedavi olmadan evlenme
Afedemiyorum, çünkü ben eşim için babamı kırdım. Bana sözler verdi, sana ne benim ailemden ne de senin ailenden kimse laf söylemez diye. Babam razıydı aslında ama biraz acele ettiğimizi düşündü ben de ona kırıcı bir şey dedim. Sonradan barıştık ama babamı kırmaya değmez insanlarmış gerçekten de. Affedemiyorum ben onun için fedakarlıklar yaptım maddi manevi. O bana yalan söyledi. Bir de ablasının bu durumları tuz biber ekti. Eşimden de soğudum bu olay yüzünden, ona bakışım değişti, nefretim öyle büyük ki görümcemin ölmesini istiyorum. Geçen gün kaza yapmşılar, tır çarpmış. ciddi bir şey olmadığını öğrenince üzüldüm resmen...o kadar nefret ediyorum. Eşime de eşim gibi değil onun kardeşi gözüyle bakıyorum...o yüzden ondan da nefret edecek hale geldim.
Eşim ablasından çok korkuyor, o kadar ukala ve sivri dilli bir kadın ki. Ortada birşey yokken saydı döktü bana eşim biraz kızıp de msj atınca aralarını bozmakla suçladı beni ama kardeşine ağır hakaretler edip sildim seni diyor defol git, exxwomanla olduğu sürece öyle bir kardeşim yok benim diye kardeşinin vs. suç bastırmaya çalışıyor resmen. bana aranızı ben yaptım ben bozarım dedi eşim buna sinirlendi. Silen atan kendisi ama aralarını ben bozmuşum...
Eşimle eskisi gibi mutlu olmak mümkün görünmüyor gibi, kavga ediyoruz sürekli..konuşmak mümkün değil yani konuşmamı istemiyor. ben bir süre kendi halimde takılıp oluruna bırakacağım düzeltmek için uğraşmak istemiyorum artık. Psikolojim bozuldu gerçekten. Psikolojik destek almayı düşünüyorum...sinirlerim bozuldu çok mutsuzum yaşamak bile istemiyorum, bazen evde tavanlara bakıp kendimi asacak bir çengel arıyorum...
Ciddi anlamda tedaviye ihtiyacınız var bu kadar kin nefret normal değilNe kdar kötü geliyor kulağa öyle değil mi, ama beni de bir anne doğurdu ben de insanım ve çok sıkıntılarla mücadelelerle bu noktaya geldim. O yüzden acıyamıyorum artık ona. Kötü bir durumdayım, bu kadar befret ediyorum işte...
sabir dile Rabbimden ve otur oturdugun yerde bosanmayi falanda cikar aklindan ne erkekler var karilarini aldatan doven soven bunlari dusun birazİlerde sorun yaşar mıyız bu konuyla ilgili en çok buna korkuyorum tahammülün azaldığı yıllar gelecek ilerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?