- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
- Konu Sahibi kkarasevda
-
Farkinda bana hep diyo hayatini mahvettim sen bu hayati haketmiyosun diye ama cabalamiyo zoruma gidiyo ben her gece tek basima evde oturuyorum daha 24 yasindayimcanim cocuk oyuncagi mi bu,birikmisini alip kacinca nolcak?
alip karsina konusmayi denedin mi? o ne diyor bu duruma?farkinda mi mutsuz oldugunun?
canim cocuk oyuncagi mi bu,birikmisini alip kacinca nolcak?
alip karsina konusmayi denedin mi? o ne diyor bu duruma?farkinda mi mutsuz oldugunun?
olayi bu sekilde buyutmemek icn kapatiyo..haytini mahvettm dien insan bundan sonrasi icn cabalar.inanmaFarkinda bana hep diyo hayatini mahvettim sen bu hayati haketmiyosun diye ama cabalamiyo zoruma gidiyo ben her gece tek basima evde oturuyorum daha 24 yasindayim
Bir ay sonra 1 yil olacak o sariliyo ben istemiyorum evet yogun calisiyo ama bi tek calisan erkek o degil bana zaman ayirabilir ama yapmiyo yoruldum diyo yaslandim diyo daha 1 yil bile olmadiAnladığım kadarıyla evleneli 1 yıl bile olmamış ve yoğun çalışması sebepli bir ilgisizlik söz konusu.
Gece uyurken sarılmaması havanın sıcaklığı olabilir mi bu ara ben de çok bunalıyorum yatağın diğer ucundayım resmen de..
İnanmayip napicam hep sozler veriliyo ama tutulmuyoolayi bu sekilde buyutmemek icn kapatiyo..haytini mahvettm dien insan bundan sonrasi icn cabalar.inanma
O zamnlar da vardi ama kabullenemiyodum asik oldugum adam diye evlendikten sonra isle birlikte biraktu kendini asiri kilo aldi evet istemez ama herkesin bi meslegi var herkes calisiyo karisina hic kimse mi zaman ayirmiyoGeçenlerde de bir konu açmıştınız sanırım gece geç gelmesiyle ilgili o zamanlar soğuma yoktu sanırım.Abim gibi duruyor demişsiniz ama evleneli 1 yıl bile olmamış yani evlenmeden önce hiç mi farketmediniz böyle oldugunu anlamadım.Sonuçta adamın işi bu elinden ne gelir ki kendisi de o saatlerde çalışmayı istemez herhalde.
Bir ay sonra 1 yil olacak o sariliyo ben istemiyorum evet yogun calisiyo ama bi tek calisan erkek o degil bana zaman ayirabilir ama yapmiyo yoruldum diyo yaslandim diyo daha 1 yil bile olmadi
Dayanamiyirsan ayrilacaksin ama bunu kacarak degil oturup onada soyleyerek yapmalisin zaten seni kaybetmk istemiyisa degisrİnanmayip napicam hep sozler veriliyo ama tutulmuyo
Bende bunu dusundum burda kucuk yer oldugu icin calisma imkanlari zor be dusuk ucretli ama pazartesi gidicem is aricam annem babam burda ama ben hep mutsuzum onlara yansitmamak icin gunluk 1 saat gidip geliyorumSenin o şehirde ailen, arkadaşların olsaydı bu kadar bunalmazdın.
Tüm gün onu bekliyorsun, geldiğinde de tv kumandası gibi kanepeye serilmesi delirtiyordur anlıyorum.
Ben de aynı durumdayım çünkü. Tek farkım çalışıyorum kurmaya halim kalmıyor yorgunluktan.
Sen de bir iş baksan olmaz mı?
Biraz rahatlarsınız o da daha az çalışır o zaman belki?
Bu sene acikogretim cocuk gelisimi kazandim ama kayit yaptiramadim param yoktu esimde cok ustune dusmedi kayit yaptirmicam dedim sen bilirsin dedi niye bile demedi belki de her zamnki gibi beni dinlemiyoduKimse seni senin kadar düşünmez. Açıköğretim okuyabilirsin yeniden sjnava gidebilirsiniz. Okuduğunuz seneleri belgelerseniz o senelerden muaf olabilirsiniz. Çalışabilirsiniz.
Siz evlenince kendi hayatınızdan vazgecmissiniz ama karşı taraf işine gitmek zorunda , devam ettirmek zorunda.
Sürekli evde durmayın, arkadaş edinin. İstrklerinizi karşı tarafa da iletin. Ama baktınız o değişmeyecek siz kendiniz için bir şey yapın.
Farkinda bana hep diyo hayatini mahvettim sen bu hayati haketmiyosun diye ama cabalamiyo zoruma gidiyo ben her gece tek basima evde oturuyorum daha 24 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?