eşimden soğudum

kkarasevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
230
119
53
34
Herkese merhaba.Esimle gecen yil kasimda evlendik ben 24 esim 30 yasinda.Dolmus duraginda soforluk yapiyo genelde aksamlari hep nobette 12 de geliyo sabah 5 veya 6 da gidiyo nobet olmasa bile eve en erken gelisi 10 oluyo yemek ye dus al derken saat oluyo zaten yine 12 beraber yemek yedigimiz yok zaten bi yere gidelim desem gidiyoruz ama hep yorgun oluyo bi de hep ben istiyorum zaten bi tat alamiyorum ondan da gorenler evli oldugumuza inanmiyo abin mi diyen cok oluyo ben biraz kucuk gosteriyorum.
Ben gencim isteklerim oluyo evlenmeden once hep vaatlerde bulundu ben okulu biraktim ki bu onla tanismadan once birakmistim istanbuldan geldim memlekete esimle tanistim zaten arkadastik birbirimizden hoslandik babam bana evlenme okulu bitir dedi esim de hayatina bak karismam sana naail istersen dedi ama benim isim burda istanbula gelemem dedi bende seni birakamam dedim ve okula devam etmedim o kadar pismanim ki su an yatak odamda tek basima agliyorun esim dolmusla koye dugune yolcu goturmus bana soylemedi bile face te arkadaslariyla resim atmis ben aradim benim gelmem 1 i bulur diyor ben aramasam haber bile vermicek sabahtan beri hastayim dedim neyin var diye sormadi bile benim sevdigim adam bu degil ki...
Bi on gundur uzagim yatakta sarildiginda hosuma gitmiyo ki esimle sarilip uyumak en buyuk hayalim beraber olurken de istemiyorum zorla oluyo ama bunu ona hissettiremem kirilir cok biraz birikmisim var onu da alip uzaklasmak istiyorum ya da kacmak istiyorum bilmiyorum ne yapicam gercekten bilmiyorum...

Anladığım kadarıyla evleneli 1 yıl bile olmamış ve yoğun çalışması sebepli bir ilgisizlik söz konusu.
Gece uyurken sarılmaması havanın sıcaklığı olabilir mi bu ara ben de çok bunalıyorum yatağın diğer ucundayım resmen de..

canim cocuk oyuncagi mi bu,birikmisini alip kacinca nolcak?
alip karsina konusmayi denedin mi? o ne diyor bu duruma?farkinda mi mutsuz oldugunun?
Farkinda bana hep diyo hayatini mahvettim sen bu hayati haketmiyosun diye ama cabalamiyo zoruma gidiyo ben her gece tek basima evde oturuyorum daha 24 yasindayim

canim cocuk oyuncagi mi bu,birikmisini alip kacinca nolcak?
alip karsina konusmayi denedin mi? o ne diyor bu duruma?farkinda mi mutsuz oldugunun?
Farkinda bana hep diyo hayatini mahvettim sen bu hayati haketmiyosun diye ama cabalamiyo zoruma gidiyo ben her gece tek basima evde oturuyorum daha 24 yasindayim
olayi bu sekilde buyutmemek icn kapatiyo..haytini mahvettm dien insan bundan sonrasi icn cabalar.inanma

Bir ay sonra 1 yil olacak o sariliyo ben istemiyorum evet yogun calisiyo ama bi tek calisan erkek o degil bana zaman ayirabilir ama yapmiyo yoruldum diyo yaslandim diyo daha 1 yil bile olmadi

Geçenlerde de bir konu açmıştınız sanırım gece geç gelmesiyle ilgili o zamanlar soğuma yoktu sanırım.Abim gibi duruyor demişsiniz ama evleneli 1 yıl bile olmamış yani evlenmeden önce hiç mi farketmediniz böyle oldugunu anlamadım.Sonuçta adamın işi bu elinden ne gelir ki kendisi de o saatlerde çalışmayı istemez herhalde.

evlilikten beklentilerini yüksek tutmuşsun bence.
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.
Eşinle konuşmayı dene kaçma planları yapacağına .

O zamnlar da vardi ama kabullenemiyodum asik oldugum adam diye evlendikten sonra isle birlikte biraktu kendini asiri kilo aldi evet istemez ama herkesin bi meslegi var herkes calisiyo karisina hic kimse mi zaman ayirmiyo

Bir ay sonra 1 yil olacak o sariliyo ben istemiyorum evet yogun calisiyo ama bi tek calisan erkek o degil bana zaman ayirabilir ama yapmiyo yoruldum diyo yaslandim diyo daha 1 yil bile olmadi

Senin o şehirde ailen, arkadaşların olsaydı bu kadar bunalmazdın.

Tüm gün onu bekliyorsun, geldiğinde de tv kumandası gibi kanepeye serilmesi delirtiyordur anlıyorum.
Ben de aynı durumdayım çünkü. Tek farkım çalışıyorum kurmaya halim kalmıyor yorgunluktan.

Sen de bir iş baksan olmaz mı?
Biraz rahatlarsınız o da daha az çalışır o zaman belki?

Kimse seni senin kadar düşünmez. Açıköğretim okuyabilirsin yeniden sjnava gidebilirsiniz. Okuduğunuz seneleri belgelerseniz o senelerden muaf olabilirsiniz. Çalışabilirsiniz.
Siz evlenince kendi hayatınızdan vazgecmissiniz ama karşı taraf işine gitmek zorunda , devam ettirmek zorunda.
Sürekli evde durmayın, arkadaş edinin. İstrklerinizi karşı tarafa da iletin. Ama baktınız o değişmeyecek siz kendiniz için bir şey yapın.

Bende bunu dusundum burda kucuk yer oldugu icin calisma imkanlari zor be dusuk ucretli ama pazartesi gidicem is aricam annem babam burda ama ben hep mutsuzum onlara yansitmamak icin gunluk 1 saat gidip geliyorum

Bu sene acikogretim cocuk gelisimi kazandim ama kayit yaptiramadim param yoktu esimde cok ustune dusmedi kayit yaptirmicam dedim sen bilirsin dedi niye bile demedi belki de her zamnki gibi beni dinlemiyodu

Dün ki konunuzda esinizin size vakit ayirdigini yazmışsınız? Bence can sıkıntısından konu gözünüzde büyütüyorsunuz

Buyuk beklentiye girip,sonrasinda hayal kirikligina ugramissin canim cok zor,kendi yanliz hissediyorsun bumuydu yani evlilik,bumu ask dedikleri diyosun simdi okulu birakmakla hic iyi yapmamissin canimama olan olmus artik gecmisi desmemin alemi yok simdi neyse esinle mutlaka konus mutsuzlugunu anlat,gerekirse agla,sinir krizi gecirki biraz anlasin durumun vahim oldugunu,yasinda cok genc ama bence hemen kacayim ayrilayim olayina girme,cozmeye calis konus,zaman olmuyo onu pek goremiyorum diyosanda bi mektup yaz ciddiyim dok icini yanlizligini yaz ona olan sevgini,ozlemini yaz beklentilerini icinde ne varsa yaz ve ceketinin yada pantolonun cebine koy mutlaka gorup okuyacaktir:)hem en azindan icini dokmus olursun canim denemeye degmezmi?

esin icinde uzuldum,yaptigi is gercekten yorucu..butun gun istanbul trafiginde direksiyon sallamak insani mahveder..ustune bide insan ve laf kalabaligi dinliyor adam
senin icinde durum kolay degil anliyorum..ama bak bende evde bi basima oturuyorum suan.
benim esim beyaz yakali ama o da nobetten basini alamiyor hatta hemen hemen her ay 10 gun zorunlu goreve gonderiliyor,bu aykini iptal ettirme derdine dustu bile..
anladigim kadariyla calismiyorsun zamanin vardir..unv sinavini seneye zorlasan,seneye istanbul`da okuyabilecegin bi bolum tutturmaya calis,hem zamanini guzel degerlendirirsin.ya da enazindan acikogretimden okumaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…