- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
- Konu Sahibi kkarasevda
-
Bana ilgi gosterdigini dusunuyo bazen bende inaniyorum ama degil bugun bana telefon aldi lafini etti ben onun icin dugun altinlarimi mehirimi bozdurdum tek laf etmedim borclarini odedim bir telefon aldi g.tum acidi dedi aldarma degildi sadece sanal bi konusmaydi ama yine de aldatma sayiliyo tabi okula oyle boyle devam edicem de bu evlilige nasil devam edicem bilmiyorumgeçengunkü eşim gece arkadaşlarıyla çıkıyor bana vakit ayırmıyor konunuzda da yazmştım sizin sorununuz eşinizin size ilgi gostermemesi diye.
hem size ilgi gostermesin hemde arkadaşlarıyla gece çıksın eglensin bu bana gore saçma dedim.
aman aman ne yersiz tepki gosterenler oldu bu yorumuma.
işte buyrun durum ortada.
birde sizi evliliğin ilk zamanlarında aldatmış.
bu yüzden ayrılacagınızı dediginizde ıntıhar edecegimmi ne demiş kocanız!!
buna gercekten inandınızmı!?
hiiç korkmayın intihar falan etmez.
hem aldat,hem son derece ilgisiz ol ee niye evlendı o zaman kocanız!
bu yuzden okulunuzu bırakmsnız cok buyuk bir kayıp.
hemen aöf okula devam edin.
Way anam way adam kacin kurasi duygu simurusu yaparak elinde tutuyo arkada keyfine bakiyo yazikbde bi konunda esinin arada madde kullandigini yazmissn.hala devam ediyomu buna?evlenmeden biliyomuydun bu durumunu?
Cocuk istiyoduk ben bi sure beraber olmadim sonra birakti yemin etti umarim birakmistir evet biliyodumbde bi konunda esinin arada madde kullandigini yazmissn.hala devam ediyomu buna?evlenmeden biliyomuydun bu durumunu?
Maddiyat için daha fazla çalışmak istemesini anlarım. Ama maneviyat ne olacak?evlilikte bunlar da çok önemli halbuki... masaya yumruğunuzu vurma zamanının gelmiş o zaman,biraz daha sert kararlı olup konuşun. Bu ilgisizlik, haber vermemezlik,boşvermişlik çok can sıkıcı. ...ya kendini duzeltecek ya da başka yollara gireceksiniz.Goruyor ama ugrasmiyor isi birakma saati kendi elinde ona gore para aliyo gec birakirsa daha cok para aliyo ama bi aksam 8 de gelse belki yasadiklarimi unuturum yapmiyo iste yapmiyo
Eger bi okul kazanirda okursam babam sonuna kadar destek olur okutur beni diger ablamlar hep ogretmen benden yana hep ici buruktur o yuzden okuyacam bende bi son goremiyorumBence kendi hayatina yon vermeye bak..calis okuluna devam et..bi ise gir ayaklarinn ustunde dur sinrada kicina trkmeyi vur bunun..1 yil olamas evleneli yaptigina bak.ben onunuzdeki yillari bu adamla gecirebileceginze inanmyrm
Konusucam ama bu gece degil sabah olsun sonra yine aksam olsun o zaman beni anlamicak cok anlattim cok bi gun iki gun aradi beni isteyken sonra yine ayni umursamazlik ben parayi cok seven biri degilim olmadan olmuyo ama keske bi gununu sadece bana ayirsaMaddiyat için daha fazla çalışmak istemesini anlarım. Ama maneviyat ne olacak?evlilikte bunlar da çok önemli halbuki... masaya yumruğunuzu vurma zamanının gelmiş o zaman,biraz daha sert kararlı olup konuşun. Bu ilgisizlik, haber vermemezlik,boşvermişlik çok can sıkıcı. ...ya kendini duzeltecek ya da başka yollara gireceksiniz.
Eğer sevginiz saygınız,ortak bir geleceğe inancınız varsa biraz daha çabalayın derim..yok eğer vazgeçtiyseniz kendi yolunuza bakarsınz.
Evet kizlarla neden konustun dedigimde bilmiyorum deyip hickira hickira agladi cocuk istiyodum ama bu gece vazgectim zaten birlikte olmak istemiyorum sogudum her anlamdasakın ama sakın çocuk yapayım deme. kaçmayı da düşünme. al karşına konuş. ona biraz süre ver. eğer bazı şeyleri değiştirmeye çalışırsa duruma bakarsın. ki ben bu adamın değişeceğini zannetmem. ilgisiz sevgisiz bir insan belli ki. hayatından bezmiş. dediğin şey sanalda aldatma belki ama aldatma sonuçta. ve sen yakalamasaydın gerçeğe dönüşecek bir durummuş belli ki.
kendine odaklan artık. okuluna işine bak. ailenle vakit geçir. sonra da bu evliliği gözden geçir. bir ömür böyle geçmez. resti çekmen lazım. sonra da gidişata bak bakalım.
Agladi mi...yaw guluyorum resmen bir daha inanma soyle soyle bos kafasina gire yasio bundan bi cacik olmazEvet kizlarla neden konustun dedigimde bilmiyorum deyip hickira hickira agladi cocuk istiyodum ama bu gece vazgectim zaten birlikte olmak istemiyorum sogudum her anlamda
biliyodun ve buna ragmen evlendin..cnm kendi basini kendin yakmissn sen resmen.her halt var bu adamda.ayrica zaten cocuk ypmayi hic dusunmemen gerekirdi en basindan.bu adam madde kullaniyosa o cocuk saglikli dogmayabilir ..Cocuk istiyoduk ben bi sure beraber olmadim sonra birakti yemin etti umarim birakmistir evet biliyodum
Olmadi zaten 1 yildir deniyoruz varmis bunda da bi hayir demek ki...biliyodun ve buna ragmen evlendin..cnm kendi basini kendin yakmissn sen resmen.her halt var bu adamda.ayrica zaten cocuk ypmayi hic dusunmemen gerekirdi en basindan.bu adam madde kullaniyosa o cocuk saglikli dogmayabilir ..
kesinlikle hayır var. sana doğru düzgün cevap bile veremiyor. ağlayarak acındırmaya çalışıyor sadece. cevap yok. sen de kanıyorsun gözyaşlarına. intihar falan etmez merak etme. o kadar seni önemseseydi, hastayım deyip ağladığında seninle ilgilenirdi. yanlış anlama lütfen bu dediğimi. sadece sana doğru yolu göstermeye çalışıyorum.Olmadi zaten 1 yildir deniyoruz varmis bunda da bi hayir demek ki...
Dis gorunusu rahatsiz etmiyodu ama bugun face teki resime baktim belki o sinirle sogudum dedim kendime ama sogudum opmek bile istemiyorum zamana ihtiyacim var evet...once soylemen gereken seyi smdi soylemissn.adam aldatmis goz gore gore.kendini gostermis ayrilmaliydn.kendini bile bile atese atmissn.isi yorucu yani yoruluyo olabilir ama bu sana zaman ayirmamasi anlamina gelmiyo.bde kendini birakti flan demissn .dis gorunusu de mi seni rahtsz ediyo artik? bildigin sogumussn esinden..yani kendini bseylerle mesgul et.biraz daha zman tani kendine.bu durum boyle devm ederse bitir cocugun yokken.sogudugn bi insanla omur gecmez sonucta.
Sagolasiniz emin olun dediklerinizi dikkate aliyorum degisecek bazi seyler...kesinlikle hayır var. sana doğru düzgün cevap bile veremiyor. ağlayarak acındırmaya çalışıyor sadece. cevap yok. sen de kanıyorsun gözyaşlarına. intihar falan etmez merak etme. o kadar seni önemseseydi, hastayım deyip ağladığında seninle ilgilenirdi. yanlış anlama lütfen bu dediğimi. sadece sana doğru yolu göstermeye çalışıyorum.
Deger tabi ki yapicam bu dediginizi belki anlar beni uzun uzun anlaticamBuyuk beklentiye girip,sonrasinda hayal kirikligina ugramissin canim cok zor,kendi yanliz hissediyorsun bumuydu yani evlilik,bumu ask dedikleri diyosun simdi okulu birakmakla hic iyi yapmamissin canimama olan olmus artik gecmisi desmemin alemi yok simdi neyse esinle mutlaka konus mutsuzlugunu anlat,gerekirse agla,sinir krizi gecirki biraz anlasin durumun vahim oldugunu,yasinda cok genc ama bence hemen kacayim ayrilayim olayina girme,cozmeye calis konus,zaman olmuyo onu pek goremiyorum diyosanda bi mektup yaz ciddiyim dok icini yanlizligini yaz ona olan sevgini,ozlemini yaz beklentilerini icinde ne varsa yaz ve ceketinin yada pantolonun cebine koy mutlaka gorup okuyacaktir:)hem en azindan icini dokmus olursun canim denemeye degmezmi?
Evet bana vakit ayiriyor mesela 10 da geliyo bazi aksamlari ben bunu bana vakit ayiriyor diye kabullendim bundan olsa gerekDün ki konunuzda esinizin size vakit ayirdigini yazmışsınız? Bence can sıkıntısından konu gözünüzde büyütüyorsunuz
Cocuk duzeltir derler ya buyukler berekettir belki bi umut dedim bende...Bacım canını sokakta mı buldun?
Aldatmış bile bile evlenmişsin.
Madde kullandığını bile bile evlenmişsin.
Bunları bile bile evlenir evlenmez çocuk istemişsin.
Yazık günah kendine, ailene, olursa çocuğuna çok yazık..
evlilikten beklentilerini yüksek tutmuşsun bence.
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.
Eşinle konuşmayı dene kaçma planları yapacağına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?