eşimden soğudum

Bana ilgi gosterdigini dusunuyo bazen bende inaniyorum ama degil bugun bana telefon aldi lafini etti ben onun icin dugun altinlarimi mehirimi bozdurdum tek laf etmedim borclarini odedim bir telefon aldi g.tum acidi dedi aldarma degildi sadece sanal bi konusmaydi ama yine de aldatma sayiliyo tabi okula oyle boyle devam edicem de bu evlilige nasil devam edicem bilmiyorum

Goruyor ama ugrasmiyor isi birakma saati kendi elinde ona gore para aliyo gec birakirsa daha cok para aliyo ama bi aksam 8 de gelse belki yasadiklarimi unuturum yapmiyo iste yapmiyo
Maddiyat için daha fazla çalışmak istemesini anlarım. Ama maneviyat ne olacak?evlilikte bunlar da çok önemli halbuki... masaya yumruğunuzu vurma zamanının gelmiş o zaman,biraz daha sert kararlı olup konuşun. Bu ilgisizlik, haber vermemezlik,boşvermişlik çok can sıkıcı. ...ya kendini duzeltecek ya da başka yollara gireceksiniz.
Eğer sevginiz saygınız,ortak bir geleceğe inancınız varsa biraz daha çabalayın derim..yok eğer vazgeçtiyseniz kendi yolunuza bakarsınz.

Bence kendi hayatina yon vermeye bak..calis okuluna devam et..bi ise gir ayaklarinn ustunde dur sinrada kicina trkmeyi vur bunun..1 yil olamas evleneli yaptigina bak.ben onunuzdeki yillari bu adamla gecirebileceginze inanmyrm
Eger bi okul kazanirda okursam babam sonuna kadar destek olur okutur beni diger ablamlar hep ogretmen benden yana hep ici buruktur o yuzden okuyacam bende bi son goremiyorum

sakın ama sakın çocuk yapayım deme. kaçmayı da düşünme. al karşına konuş. ona biraz süre ver. eğer bazı şeyleri değiştirmeye çalışırsa duruma bakarsın. ki ben bu adamın değişeceğini zannetmem. ilgisiz sevgisiz bir insan belli ki. hayatından bezmiş. dediğin şey sanalda aldatma belki ama aldatma sonuçta. ve sen yakalamasaydın gerçeğe dönüşecek bir durummuş belli ki.

kendine odaklan artık. okuluna işine bak. ailenle vakit geçir. sonra da bu evliliği gözden geçir. bir ömür böyle geçmez. resti çekmen lazım. sonra da gidişata bak bakalım.

Aldatma ve madde kullanmak mı....
Bunları şimdi okudum...
Benim için ayrılık sebebidir ikisi de..

Allah kolaylık versin,kendinizi murlu edecek bir çıkış kapısı bulun inşallah

Konusucam ama bu gece degil sabah olsun sonra yine aksam olsun o zaman beni anlamicak cok anlattim cok bi gun iki gun aradi beni isteyken sonra yine ayni umursamazlik ben parayi cok seven biri degilim olmadan olmuyo ama keske bi gununu sadece bana ayirsa

Evet kizlarla neden konustun dedigimde bilmiyorum deyip hickira hickira agladi cocuk istiyodum ama bu gece vazgectim zaten birlikte olmak istemiyorum sogudum her anlamda

Cocuk istiyoduk ben bi sure beraber olmadim sonra birakti yemin etti umarim birakmistir evet biliyodum
biliyodun ve buna ragmen evlendin..cnm kendi basini kendin yakmissn sen resmen.her halt var bu adamda.ayrica zaten cocuk ypmayi hic dusunmemen gerekirdi en basindan.bu adam madde kullaniyosa o cocuk saglikli dogmayabilir ..

biliyodun ve buna ragmen evlendin..cnm kendi basini kendin yakmissn sen resmen.her halt var bu adamda.ayrica zaten cocuk ypmayi hic dusunmemen gerekirdi en basindan.bu adam madde kullaniyosa o cocuk saglikli dogmayabilir ..
Olmadi zaten 1 yildir deniyoruz varmis bunda da bi hayir demek ki...

Olmadi zaten 1 yildir deniyoruz varmis bunda da bi hayir demek ki...
kesinlikle hayır var. sana doğru düzgün cevap bile veremiyor. ağlayarak acındırmaya çalışıyor sadece. cevap yok. sen de kanıyorsun gözyaşlarına. intihar falan etmez merak etme. o kadar seni önemseseydi, hastayım deyip ağladığında seninle ilgilenirdi. yanlış anlama lütfen bu dediğimi. sadece sana doğru yolu göstermeye çalışıyorum.

Dis gorunusu rahatsiz etmiyodu ama bugun face teki resime baktim belki o sinirle sogudum dedim kendime ama sogudum opmek bile istemiyorum zamana ihtiyacim var evet...

Sagolasiniz emin olun dediklerinizi dikkate aliyorum degisecek bazi seyler...

Bacım canını sokakta mı buldun?
Aldatmış bile bile evlenmişsin.
Madde kullandığını bile bile evlenmişsin.
Bunları bile bile evlenir evlenmez çocuk istemişsin.

Yazık günah kendine, ailene, olursa çocuğuna çok yazık..

Deger tabi ki yapicam bu dediginizi belki anlar beni uzun uzun anlaticam

Dün ki konunuzda esinizin size vakit ayirdigini yazmışsınız? Bence can sıkıntısından konu gözünüzde büyütüyorsunuz
Evet bana vakit ayiriyor mesela 10 da geliyo bazi aksamlari ben bunu bana vakit ayiriyor diye kabullendim bundan olsa gerek

Cocuk duzeltir derler ya buyukler berekettir belki bi umut dedim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…