hep şunu düşündüm, seviyorum deyip acele eden insanları ve yaşadıkları hayal kırıklığı. Evlilik beraber uyuyp beraber uyanmak değil sadece. büyük sorumluluklar alıyo taraflar, ve sevgi bi kenarda kalıyo eğer sorumlulukların altında eziliyosanz. Şartlar olgunlaşmamışken evliliğe atlamak çok saçma, parasız mutlu olunmuyo para önemli. İnsanın ihtiyaçları var, sevgiye ihtiyaç duyuyoruz, sevişmeye ihtiyaç duyuyoruz, ilgiye ihtiyaç. duyuyoruz, sosyalliğe gezmeye ihtiyaç duyuyoruz, arkadaşa dosta ihtiyaç duyuyoruz, paraya ihtiyaç duyuyoruz. Bunlardan biri eksik oldumu burda konu açılıyo işte ... Sadece seviyorum diye evlenen insanları çok cesaretli buluyorum
Senin sorunun eevet '24yaşındasın ve sürekli çalışan eşini bekliyosun her geceee her gün evde tek başına, ve eşin hep yorgun. BU ikiniz içinde çok yorucu ve boğucu. İstediğin hayatı yaşamıyosun belli ki. Ben bide şunu anladım ki sen eşini kendine yakıştırmıyosun.. Mutlu değilsin. Yaşamak istediğin hayat bu değil ve pişmansın sanırım. Sarılmasını istemiyorum diyosun, dokunmasını istemiyorum ama belli etmiyorum çok kırılır diyosun. Seninle aynı yaştayız. sana diyebilceğim kesinlikle kendini düşün yaşın daha çok genç. Ben evli değilim uzun süreli bi ilişkim var ve şartlar olgunlaşmadan evlenmek istemiyorum, bunun için uzun sürede beklemeye hazırım. Evlilik hiç bişeye çözüm değil çünkü. Mutsuz olmak zorunda değilsin. Sevdiğin insanın sana dokunmasından rahatsızsan sorunun çok ciddi bence. Ha sen adamın yaptğı işi biliyodun nasıl bi hayatının olcağını az buçuk kestirmen lazımdı.. Asıl hata senin