- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
- 333
- Konu Sahibi kkarasevda
-
büyükler genelde doğru söyler de... böyle bir evliliğe çocuk yapmak sence ne kadar doğru? ben büyüklerin bu görüşüne katılmıyorum. olan çocuğa olur. sen de daha fazla yıpranırsın. çocuk da ilgisiz sevgisiz, madde kullanan bir babaya sahip olur. böyle bir adam nasıl çocuk yetiştirir??Cocuk duzeltir derler ya buyukler berekettir belki bi umut dedim bende...
Cocuk duzeltir derler ya buyukler berekettir belki bi umut dedim bende...
Evet beklentim cok yuksekti vaatler vardi cok mutlu edecekti beni daha o zamanlar mutlu degilsin bi evlenelim diyo du gercekten cok mutluyum cok !Hayat felsefem bu söz..
'Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk'
Ne doğru!!
Allah im insaallah su sorunlari hayatimdan cikarmayi nasip ederse cocuk bi sekilde olur zaten cocuga hazir degilim ben zatenCanım çocuk sihirli değnek değildir.
Neyi düzeltebilir belki çocuk için dışarda gezmeyi azaltır evine koşar adam en fazla.
O da babalığı iyi çıkarsa yani.
Madde kullanan adam çocuk için bırakmaz.
Karıda kızda gözü olan adam çocukla bundan vazgeçmez.
Yoğun çalışan adam çocuk var diye işi bırakıp eve gelecek değil.
Tersine ikiniz de çocuk telaşından iyice uzaklaşabilirsiniz.
Evliliğindeki sorunları çözmeden en azından 1 yıl maşallah çok iyiyiz demeden çocuk yapmamalısın.
Madde artik kullanmiyo ama cocukla hep basbasa kalicagimi biliyorum bi tanidigim cocuk o istiyosa yapma eger kendine yalnizligina bi arkadas istiyosan yap demisti ama ben hicbi sekilde istemiyorum artikbüyükler genelde doğru söyler de... böyle bir evliliğe çocuk yapmak sence ne kadar doğru? ben büyüklerin bu görüşüne katılmıyorum. olan çocuğa olur. sen de daha fazla yıpranırsın. çocuk da ilgisiz sevgisiz, madde kullanan bir babaya sahip olur. böyle bir adam nasıl çocuk yetiştirir??
canıim daha cok yeni evlisinbiraz zaman gerekiyor bence o kısa görüşme süresinde evde eglenebıleceğiniz seyler yapabılırsın onu ıkna etmeye çalış mesela,yogun olabılır ama unutmamalısınki senin ve evine ekmek getirmek için calısıyor eşinFarkinda bana hep diyo hayatini mahvettim sen bu hayati haketmiyosun diye ama cabalamiyo zoruma gidiyo ben her gece tek basima evde oturuyorum daha 24 yasindayim
30 yaşta nasıl yaşlı olunur ya,, siz ikiniz sadece düşünce kafa yapılarınız hayat tarzınız farklı . İletişiminiz yok benim eşimde 37 yaşında ben 27 gayette güzel zaman geçire biliyoruz. Muhabbet eder herhangi konuda tartışmalar yaparız kavga değil yanlış anlaşılmasın konu tartışması. Sizde bence bir birinizle nasıl iletişim kurabilirsiniz onu düşünün aile danışmanına gidin o gitmiyorsa önce siz gidin siz eşinizi yönlendirinBir ay sonra 1 yil olacak o sariliyo ben istemiyorum evet yogun calisiyo ama bi tek calisan erkek o degil bana zaman ayirabilir ama yapmiyo yoruldum diyo yaslandim diyo daha 1 yil bile olmadi
Evet vardiArkadaşlarıyla gece gezmesi yaptığınadair bir konun mu vardi?
Biz yapamiyoruz galiba herkes sizin gibi sansli olamiyor malesef30 yaşta nasıl yaşlı olunur ya,, siz ikiniz sadece düşünce kafa yapılarınız hayat tarzınız farklı . İletişiminiz yok benim eşimde 37 yaşında ben 27 gayette güzel zaman geçire biliyoruz. Muhabbet eder herhangi konuda tartışmalar yaparız kavga değil yanlış anlaşılmasın konu tartışması. Sizde bence bir birinizle nasıl iletişim kurabilirsiniz onu düşünün aile danışmanına gidin o gitmiyorsa önce siz gidin siz eşinizi yönlendirin
Hem de cok cok zor bende hep derim kendime erken evlendim diye ama telafisi yok malesef ki...24 yaşında cidden büyük cesaret değil mi evlilik aynı yaştayız benimde ilişkim var ama okuyoruz okulu bırak gel dese asla gitmem kaldıramam o yükü sevmediğimden değil okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz ama bu yaşta evlilik kendini eve kapatmak gibi bişey daha kim bilir neler yaşayacaktın keşke okulu bırakmasaydın kendi ayakların üstünde dururdun inşallah hayırlısı olur senin için ilgisizlik alnız kalmak çok zor bir durum hele evliyken..
orada, esinin sana da vakit ayirdigini soylemistin?Evet vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?