eşimden soğudum

Cocuk duzeltir derler ya buyukler berekettir belki bi umut dedim bende...
büyükler genelde doğru söyler de... böyle bir evliliğe çocuk yapmak sence ne kadar doğru? ben büyüklerin bu görüşüne katılmıyorum. olan çocuğa olur. sen de daha fazla yıpranırsın. çocuk da ilgisiz sevgisiz, madde kullanan bir babaya sahip olur. böyle bir adam nasıl çocuk yetiştirir??

Cocuk duzeltir derler ya buyukler berekettir belki bi umut dedim bende...

Canım çocuk sihirli değnek değildir.
Neyi düzeltebilir belki çocuk için dışarda gezmeyi azaltır evine koşar adam en fazla.
O da babalığı iyi çıkarsa yani.

Madde kullanan adam çocuk için bırakmaz.
Karıda kızda gözü olan adam çocukla bundan vazgeçmez.
Yoğun çalışan adam çocuk var diye işi bırakıp eve gelecek değil.
Tersine ikiniz de çocuk telaşından iyice uzaklaşabilirsiniz.

Evliliğindeki sorunları çözmeden en azından 1 yıl maşallah çok iyiyiz demeden çocuk yapmamalısın.

Allah im insaallah su sorunlari hayatimdan cikarmayi nasip ederse cocuk bi sekilde olur zaten cocuga hazir degilim ben zaten

Madde artik kullanmiyo ama cocukla hep basbasa kalicagimi biliyorum bi tanidigim cocuk o istiyosa yapma eger kendine yalnizligina bi arkadas istiyosan yap demisti ama ben hicbi sekilde istemiyorum artik

Bence sorun geç gelmesi ilgisizliği falan değil hem madde bağımlılığı hem aldatması olmalıydı ve hatta bu evlilik hiç olmamalıydı.

Evlendiginizde de esiniz bu isi yapiyodu simdi de, o zamanda onunla sizin aranizda ayni yas farki vardi simdi de, o zaman okulu birakmissiniz simdi de okumuyorsunuz. Bu iki kere ikinin dort sonucunu verdigi gibi bisi olmus bisi degismemis ki evlendikten sonra. Her seyi kabul etmissiniz simdi sizlanmanizin hicbir anlami yok

Eşinin işi yorucu ve saatleri kötü çok geç saatler. Boş vakitleri birlikte güzel geçirmeye çalışin

24 yaşında cidden büyük cesaret değil mi evlilik aynı yaştayız benimde ilişkim var ama okuyoruz okulu bırak gel dese asla gitmem kaldıramam o yükü sevmediğimden değil okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz ama bu yaşta evlilik kendini eve kapatmak gibi bişey daha kim bilir neler yaşayacaktın keşke okulu bırakmasaydın kendi ayakların üstünde dururdun inşallah hayırlısı olur senin için ilgisizlik alnız kalmak çok zor bir durum hele evliyken..

Kacmak cözüm degil , Esini al karsina konus rahatsiz oldugun yönlerini anlat

Anlamiyorsa ozaman karar verirsin ne yapman gerektigine ...

Farkinda bana hep diyo hayatini mahvettim sen bu hayati haketmiyosun diye ama cabalamiyo zoruma gidiyo ben her gece tek basima evde oturuyorum daha 24 yasindayim
canıim daha cok yeni evlisinbiraz zaman gerekiyor bence o kısa görüşme süresinde evde eglenebıleceğiniz seyler yapabılırsın onu ıkna etmeye çalış mesela,yogun olabılır ama unutmamalısınki senin ve evine ekmek getirmek için calısıyor eşin

Canım eşinin çok çalışması ilgisiz olup gittiği yerleri söylemicegi anlamına gelmiyor. Bu konuda çok haklısın seni tamamen yanlız bırakmış. Ev arkadasin olsa umursama al eşyalarını çık git ama bu senin kocan soguduysanda konuş boşan öyle git. Bu anlattıklarını onada söyle gerekirse boşanmak istediğini söyle belki oda böyle olmasını istiyordur

Kacmakmi?nereye kacacksin cocukmusun?madem evlenmisin adamla derdini bol baktin olmuyor insan gibi ayril.kacip kendini de rezil edersin suclu durumuna dusersin sakin boyle seye kalkisma

Bir ay sonra 1 yil olacak o sariliyo ben istemiyorum evet yogun calisiyo ama bi tek calisan erkek o degil bana zaman ayirabilir ama yapmiyo yoruldum diyo yaslandim diyo daha 1 yil bile olmadi
30 yaşta nasıl yaşlı olunur ya,, siz ikiniz sadece düşünce kafa yapılarınız hayat tarzınız farklı . İletişiminiz yok benim eşimde 37 yaşında ben 27 gayette güzel zaman geçire biliyoruz. Muhabbet eder herhangi konuda tartışmalar yaparız kavga değil yanlış anlaşılmasın konu tartışması. Sizde bence bir birinizle nasıl iletişim kurabilirsiniz onu düşünün aile danışmanına gidin o gitmiyorsa önce siz gidin siz eşinizi yönlendirin

Biz yapamiyoruz galiba herkes sizin gibi sansli olamiyor malesef

Hem de cok cok zor bende hep derim kendime erken evlendim diye ama telafisi yok malesef ki...

oncelikle asla bu fikirdeyken cocuk yapma karari almayin.cocuk evliligi kurtariyor palavralarina inanmayin.

esinizle konustunuz mu ? neler hissettiginizi bilmeli ve ona gore davranmali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…