- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
- Konu Sahibi kkarasevda
-
Evlenmeden 20 gun once facete kizlarla yazismasini gordum ayrilicam dedim yuzugu attim altinda dolmusu vardi kapidan oyle hizli gitti msj atti bana kaza oldu derler biter gider dedi beni kaybederse o da biter yasayamaz biliyorumDayanamiyirsan ayrilacaksin ama bunu kacarak degil oturup onada soyleyerek yapmalisin zaten seni kaybetmk istemiyisa degisr
Bu sene acikogretim cocuk gelisimi kazandim ama kayit yaptiramadim param yoktu esimde cok ustune dusmedi kayit yaptirmicam dedim sen bilirsin dedi niye bile demedi belki de her zamnki gibi beni dinlemiyodu
Evlenmeden 20 gun once facete kizlarla yazismasini gordum ayrilicam dedim yuzugu attim altinda dolmusu vardi kapidan oyle hizli gitti msj atti bana kaza oldu derler biter gider dedi beni kaybederse o da biter yasayamaz biliyorum
İstanbulda degiliz giresundayiz biz ama yine de yorucu isi bu sene sinavlara hazirlanicam tekrar biliyorum ben calisirsam hersey degisecek ama sabredemiyorum artikesin icinde uzuldum,yaptigi is gercekten yorucu..butun gun istanbul trafiginde direksiyon sallamak insani mahveder..ustune bide insan ve laf kalabaligi dinliyor adam
senin icinde durum kolay degil anliyorum..ama bak bende evde bi basima oturuyorum suan.
benim esim beyaz yakali ama o da nobetten basini alamiyor hatta hemen hemen her ay 10 gun zorunlu goreve gonderiliyor,bu aykini iptal ettirme derdine dustu bile..
anladigim kadariyla calismiyorsun zamanin vardir..unv sinavini seneye zorlasan,seneye istanbul`da okuyabilecegin bi bolum tutturmaya calis,hem zamanini guzel degerlendirirsin.ya da enazindan acikogretimden okumaya devam et.
Allah senn onune cikarms ama sen bile bile lades demssn.kizlarla evlenmedn yazisan adama simdi bu sekilde tabi davranir..ne bekliyorsun..sana bunu yapan adamn senden sonra ne olacagi seni nie ilglendiriyo ki..yaptklatinn cezasini buluo demek kiEvlenmeden 20 gun once facete kizlarla yazismasini gordum ayrilicam dedim yuzugu attim altinda dolmusu vardi kapidan oyle hizli gitti msj atti bana kaza oldu derler biter gider dedi beni kaybederse o da biter yasayamaz biliyorum
Acik sacik kizlarla numara alip verme falan hat benim uzerime ne cesaretse yapamadim iste gelinligimi aldigim gundu gelinlikci bana dugune kadar giyme dedi ugursuzluk dedi dinlemedim yapamadim iste birakamadim...Ohoooo en başta demek gerekeni niye en son diyorsun.
Yazışma içeriği neydi?
Hoş farketmez yazıştı mı yazıştı.
Keşke o zaman biter gider evet Allah rahmet eylesin der geçerim deseydin.
Hep böyle yapıp yapıp damardan giriyorlar, kadınlar da saf tabi..
Walla oyle bi yasar ki sen kendini inandirma bu dusunceleri cikar aklindan..Evlenmeden 20 gun once facete kizlarla yazismasini gordum ayrilicam dedim yuzugu attim altinda dolmusu vardi kapidan oyle hizli gitti msj atti bana kaza oldu derler biter gider dedi beni kaybederse o da biter yasayamaz biliyorum
Diyemedim hayatimda bi kere bile babamdan para isteyemedim ki ondan isteyeyimYorgun adam beklediğimiz gibi her durumu sorgulayamaz maalesef.
Keşke kayıt yaptırmak istiyorum ödeme sorun olur mu diye sorsaydın.
Seni mutlu edecek bir şeylere sarılmak zorundasın, yoksa adama sarar kaçmayı düşünür hale gelirsin.
Mesaj bile attim donmedi aramadi bile annem bize gel dedi uzulmesin diye gidemedim bileAdamn karisi evde agliyo hasta sirdugu yok anca face resm atsin.keske senin onu dusundgn kdr i da seni dusunse
Babam ona oto yikama acmayi teklif etti kabul etmedi ellerim hala yara o iste calisamam artik dedi onceden dukkani vardi cok kirilgan bi kac defa evde hickira hickira agladi aslinda icinde kotuluk yok ama neden beni anlamiyo bana sen cocuksun ben senin gibi dusunemem diyosırasıyla yapabilirsen kendine iş bak kazancı az çok demeden bir yerlerde çalışmayı dene
ne yap et okula girmenin yolunu bul hem açıktan okursan gündüz çalışmasına engel olmaz hem hafta sonu okulları olabiliyor bazı illerde
ailenle daha çok vakit geçir
eşine de onu yanında görmek istediğini farklı bir iş bakmasını en azından gece çalışma işini devretmesini, onu özlediğini, evde çok sıkıldığını söyle
eşinle aranda çok yaş farkı yok anladığım kadarıyla 30 yaşında her gün sakal tıraşı olup kıyafetlerinde değişiklik mi yapar yada kırmadan kilo vermesini mi istersin
ve bu süreç içinde asla çocuk yapma kaçmak çözüm değil ayrıca
Cocuksan niye evlenmis seninle...Babam ona oto yikama acmayi teklif etti kabul etmedi ellerim hala yara o iste calisamam artik dedi onceden dukkani vardi cok kirilgan bi kac defa evde hickira hickira agladi aslinda icinde kotuluk yok ama neden beni anlamiyo bana sen cocuksun ben senin gibi dusunemem diyo
Goruyor ama ugrasmiyor isi birakma saati kendi elinde ona gore para aliyo gec birakirsa daha cok para aliyo ama bi aksam 8 de gelse belki yasadiklarimi unuturum yapmiyo iste yapmiyoBaska bir iş imkanı yok mu acaba?
Bu sekilde çok yoğunmuş gerçekten..
Ha böyle yoğun çalışanlar evlenmeyecek mi,tabiki ama.sizi yıpratmış...
Alıp karşınıza konuşun ciddi ciddi..sizin ne kadar bunalmış olduğunuzu göremiyor belki de
Bence kendi hayatina yon vermeye bak..calis okuluna devam et..bi ise gir ayaklarinn ustunde dur sinrada kicina trkmeyi vur bunun..1 yil olamas evleneli yaptigina bak.ben onunuzdeki yillari bu adamla gecirebileceginze inanmyrmMesaj bile attim donmedi aramadi bile annem bize gel dedi uzulmesin diye gidemedim bile
bde bi konunda esinin arada madde kullandigini yazmissn.hala devam ediyomu buna?evlenmeden biliyomuydun bu durumunu?Babam ona oto yikama acmayi teklif etti kabul etmedi ellerim hala yara o iste calisamam artik dedi onceden dukkani vardi cok kirilgan bi kac defa evde hickira hickira agladi aslinda icinde kotuluk yok ama neden beni anlamiyo bana sen cocuksun ben senin gibi dusunemem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?