Eşimden soğumak istiyorum bıktım

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaslar esıme asık olup da evlendıgımden bu zamana kdar gün gectıkce işide bırakmamın etkısı ıle asırı kıskanclıklarım basladı. Artık farkındayım gercekten kendım bıle ınanmıyorum yapdıgım sacma kıskanclıklara. Kendıme hakımde olamıyorum cok zorlanıyorum ne kadar kendımı cekmeye calıssam da zamanla gene aynı oluyor. Bir nebzede olsa esımden cıddı anlamda sogumak ıstıyorum adam bı nefes alsın ve bende bu sureklı ' hastasın sen ' cumlesını duymak ıstemıyorum gercekten bıktım. Kıskanclgma engel olamıyorm ancak sogumam gerekıyor gercekten evlılıgım bosanma asamasına dogru gıdıyor ayrılmak ıstemıyorum. Esım bı nefes alsın bende mutlu olayım , esımden nasıl uzaklasablrm lutfen fıkırlernızı beklıorm ?

Soğumak evliliğini daha kötü bi noktaya getirebilir ama bence kendine güven biraz esine de güven anlamıyorum bu kadar çok kıskanan eşleri çok mu yakışıklı esiniz tüm gözler ondami bi benim eşim çirkin sempatik herhalde

Ben kurs bakıyorum ama bulamıyorum nasıl yapablrm bnu ? Hıc blgm yok bu konuda
Internetten bilgi edinebilirsiniz bu konuda sanırım. bene bilmiyorum yurt dışında olduğum için. ama bubu yap gerçekten.
Kendini başka şeylere kanalize edersen eşinin üstüne çok düşmezsin. hem senin içinde iyi olur yeni şeyler öğrenmek sosyalleşmek senin kendine olan güvenini artırır.

Bende çok kıskancım kıskançlık huyu çok kötü malesef o kadar saçma sapan kıskanıyorum ki kendimden Nefret ediyorum

çok itici kıskanç kadın yada erkek fark etmez hayatı paylaşmaktır amaç zindan etmek değil

İsmek, komek gibi ücretsiz kurslar var büyük şehirler de , kendi Şehrinizdeki kursları internetten bakın. Uğraşınız olmadığı için eşinize sarmışsınız.

Güvensizlik değilde, boşluktan ona sarmak bence.

Hayır o ben degılım de saçma kıskanclıklar telefonu neden gec actın neden benı aramadın neden msj atmıyosun vb.. Bıktm bu halimden

Fazla kıskançlık eşittir fazla özgüven eksikliği..

Kendinize bir iş bulun olmadı bir ugraş.
Çalışırsanız iş bütün enerjinizi emer gider.
Kocanızı kıskanmaya takatiniz kalmaz.
Bütun hepsi eli boşluktan kaynaklanıyor.

Hep merak etmişimdir bu derece kıskanılan insan hangi gözle görülüyor diye bende çok rahatım eşimde bundan şikayetçi kimseye yaranılmıyor valla

Eşini hem seviyorsun hemde nefes alsın diye soğumak istiyorsun... Sevdiğin adama güvenmeyi denesen daha kolay olmaz mı? Kıskançlığın boyutu eşini bıktırmış durumdaysa ve sende buna katılıyorsan şayet bir destek almanı tavsiye ederim. Aile terapisti yada kişisel olarak görüşebilirsin. Psikolojik olarak rahatlamana ve açılmana fayda sağlar. Kolay değil aklının sevdiğin adamda kalması, bir araştırıp destek almayı mutlaka düşün. Hiç değilse duygu ve ruh halinle mücadele etmeyi öğrenirsin, olası doğacak sorunlar olursa tecrüben olur.

İnşallah bir daha açtığın konunun, mutluluğun olur :) sevgiler...

Hayır o ben degılım de saçma kıskanclıklar telefonu neden gec actın neden benı aramadın neden msj atmıyosun vb.. Bıktm bu halimden

E işte uğraşın olsa; onu arayıp Msj yazmaktan başına sarmazsın da, fırsat bulamazsın sen bile ona ilişmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…