Ben kurs bakıyorum ama bulamıyorum nasıl yapablrm bnu ? Hıc blgm yok bu konudaBuzdolabına gir:)
Şaka tamam o olmaz.
Kendine bir çevre edin meşgul ol gün boyu kurslara vs git.akşamları uzat ayaklarını film izle.
Internetten bilgi edinebilirsiniz bu konuda sanırım. bene bilmiyorum yurt dışında olduğum için. ama bubu yap gerçekten.Ben kurs bakıyorum ama bulamıyorum nasıl yapablrm bnu ? Hıc blgm yok bu konuda
Fazla kıskançlık eşittir fazla özgüven eksikliği..Arkadaslar esıme asık olup da evlendıgımden bu zamana kdar gün gectıkce işide bırakmamın etkısı ıle asırı kıskanclıklarım basladı. Artık farkındayım gercekten kendım bıle ınanmıyorum yapdıgım sacma kıskanclıklara. Kendıme hakımde olamıyorum cok zorlanıyorum ne kadar kendımı cekmeye calıssam da zamanla gene aynı oluyor. Bir nebzede olsa esımden cıddı anlamda sogumak ıstıyorum adam bı nefes alsın ve bende bu sureklı ' hastasın sen ' cumlesını duymak ıstemıyorum gercekten bıktım. Kıskanclgma engel olamıyorm ancak sogumam gerekıyor gercekten evlılıgım bosanma asamasına dogru gıdıyor ayrılmak ıstemıyorum. Esım bı nefes alsın bende mutlu olayım , esımden nasıl uzaklasablrm lutfen fıkırlernızı beklıorm ?
Hayır o ben degılım de saçma kıskanclıklar telefonu neden gec actın neden benı aramadın neden msj atmıyosun vb.. Bıktm bu halimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?