- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Örgü ör şimdi tam zamanı.Gerçekten kafan dağılırArkadaslar esıme asık olup da evlendıgımden bu zamana kdar gün gectıkce işide bırakmamın etkısı ıle asırı kıskanclıklarım basladı. Artık farkındayım gercekten kendım bıle ınanmıyorum yapdıgım sacma kıskanclıklara. Kendıme hakımde olamıyorum cok zorlanıyorum ne kadar kendımı cekmeye calıssam da zamanla gene aynı oluyor. Bir nebzede olsa esımden cıddı anlamda sogumak ıstıyorum adam bı nefes alsın ve bende bu sureklı ' hastasın sen ' cumlesını duymak ıstemıyorum gercekten bıktım. Kıskanclgma engel olamıyorm ancak sogumam gerekıyor gercekten evlılıgım bosanma asamasına dogru gıdıyor ayrılmak ıstemıyorum. Esım bı nefes alsın bende mutlu olayım , esımden nasıl uzaklasablrm lutfen fıkırlernızı beklıorm ?
Halk egitim kurslari uygun fiyatli oluyor bi de kendinle ugrasabilirsin dogal cilt bakimi falan ve spor mutlu eder yine halk egitimin spor merkezleri de var hic bisey yoksa yuruyus de olurArkadaslar esıme asık olup da evlendıgımden bu zamana kdar gün gectıkce işide bırakmamın etkısı ıle asırı kıskanclıklarım basladı. Artık farkındayım gercekten kendım bıle ınanmıyorum yapdıgım sacma kıskanclıklara. Kendıme hakımde olamıyorum cok zorlanıyorum ne kadar kendımı cekmeye calıssam da zamanla gene aynı oluyor. Bir nebzede olsa esımden cıddı anlamda sogumak ıstıyorum adam bı nefes alsın ve bende bu sureklı ' hastasın sen ' cumlesını duymak ıstemıyorum gercekten bıktım. Kıskanclgma engel olamıyorm ancak sogumam gerekıyor gercekten evlılıgım bosanma asamasına dogru gıdıyor ayrılmak ıstemıyorum. Esım bı nefes alsın bende mutlu olayım , esımden nasıl uzaklasablrm lutfen fıkırlernızı beklıorm ?
Yaşadığın ili bilmiyorum ama halk eğitimlerde kurslar var yemek kursu kuaförlük güzel sanatlar gibi bir sürü kurslar var ücretsiz onlara başvurabilirsinBen kurs bakıyorum ama bulamıyorum nasıl yapablrm bnu ? Hıc blgm yok bu konuda
Burda kime sorsan eşi yakışıklı ayolSoğumak evliliğini daha kötü bi noktaya getirebilir ama bence kendine güven biraz esine de güven anlamıyorum bu kadar çok kıskanan eşleri çok mu yakışıklı esiniz tüm gözler ondami bi benim eşim çirkin sempatik herhalde
Arkadaslar esıme asık olup da evlendıgımden bu zamana kdar gün gectıkce işide bırakmamın etkısı ıle asırı kıskanclıklarım basladı. Artık farkındayım gercekten kendım bıle ınanmıyorum yapdıgım sacma kıskanclıklara. Kendıme hakımde olamıyorum cok zorlanıyorum ne kadar kendımı cekmeye calıssam da zamanla gene aynı oluyor. Bir nebzede olsa esımden cıddı anlamda sogumak ıstıyorum adam bı nefes alsın ve bende bu sureklı ' hastasın sen ' cumlesını duymak ıstemıyorum gercekten bıktım. Kıskanclgma engel olamıyorm ancak sogumam gerekıyor gercekten evlılıgım bosanma asamasına dogru gıdıyor ayrılmak ıstemıyorum. Esım bı nefes alsın bende mutlu olayım , esımden nasıl uzaklasablrm lutfen fıkırlernızı beklıorm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?