Eşimden soğumak istiyorum bıktım

Sen nasıl soğursun bilmem de bu gidişle esin senden soğuyacak. Güvenmeyi denemek daha kolay değil mi?

Önce şunu kabullenin, eşiniz über yakışıklı bütün kadınların peşinde koştuğu bir adam değil. Neyini kiskaniyorsunuz?

Seven insan bu zarari ne esine gosterir ne de kendisini yipratir bu kiskanclik sorununda biraz kendinizi soyutlamalisiniz bence.

Peki, nicin kiskaniyorsunuz?
Etrafinizda aldatan/aldatilan mi var yoksa gecmis tecrubeleriniz mi var?
Esiniz yanlis bir sey yapti mi hic?

Cok basit bir ornek verecegim.
Bir arkadasim sigara kullaniyor, esi cok karsi oldugu halde.
Ustelik maddi olarak bagimli.
Her gun kamufle edebiliyor, esi cok dikkatli ve zeki normalde ama ruhu bile duymuyor cogu zaman.
Yakalayinca kusuyor, kiziyor, kisitliyor ama yapacak olana ket vurulmuyor.

Yapacaksa esiniz, siz n'aparsaniz yapin yapacak.

Bu kadar esinize endeksli yasamayin ya. Azicik baska seylerle mesgul olun. Bak bu saat oldu esim gelmedi mesaide aradi sarjim az ulasamazsan merak etme dedi tamam dedim. Hic aklima kotu birsey gelmedi yerimde olsaniz kafayi yerdiniz herhalde yada cip mip bisi takardiniz :)) Nasipten otesi olmaz o kadar baski ters teper adam geri kacar

Eşinize güveniniz yok muu??
Cevap olumlu ise ya psikolojik yardim alin ya da kendinize bir mesgale bulun..
Bi de merak ettigim evlenmeden once de mi boyleydiniz??

Hastamisin kelimesini duymak hiç hoş değil gerçekten.umursama ya sen böyle yapınca daha mı dikkatli olacak.senden o soguyacak haberin olsun.cek kendini hayatında başka şeylerle mesgul ol.

Örgü ör şimdi tam zamanı.Gerçekten kafan dağılır

Kıskanmanın sebebi olur, eşin kadınlara karşı yılışık mı? Daha önce güvenini mi sarstı? Kendini beğenmiyor musun? Eşini bulunmaz hint kumaşı gibi mi görüyorsun? Eşin sana yeterince ilgi mi göstermiyor? Güven mi vermiyor?
Bu kıskançlığın sebebi ne?

Bir psikoloğa danışın bence sorun burda eşinizden soğumanız değil, özgüven eksikliğiniz

Sen de demissin isten cikmamin etkisiyle oldu diye.
Bence calismaya basla tekrar insanin kendine guveni icin onemlo

Ilginizi baska biseyde toplayın yeni bir iş arkadaslarn söyledigi gibi kurslar

en basitinden halk egitim merkezlerinin cok eglenceli kurslari oluyo onlara gidebilirsiniz

Halk egitim kurslari uygun fiyatli oluyor bi de kendinle ugrasabilirsin dogal cilt bakimi falan ve spor mutlu eder yine halk egitimin spor merkezleri de var hic bisey yoksa yuruyus de olur
Kendine yonel kisaca tavsiyem budur

Aldatacak adam her türlü aldatır inancındayım, hepimiz kıskanıyoruz ama adama da dünyayı ızdırap etmenin manası yok ki. Kıskansan da gösterme canım.

Burda kime sorsan eşi yakışıklı ayol

Üff sen kafayı eşinle bozmuşsun bu kaçıncı konun böyle?

Yeni bir iş bul ve kendine güven. Evde oturdukça kuruyorsun sanırım bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…