eşimden soğumaya başladım..

Suburcu34

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
341
283
303
izmir
merhab arkadaşlar eşimle 6 senedir birlikteyiz 4 senedir evliyiz, 1.5 yaşında oğlum var, yavaş yavaş eşimden uzaklaştığımı fark ediyorum bu durum beni çok üzüyor. ilişkimizden azıcık özet geçmek isterim: biz zaten hiç saatlerce telefonda konuşan, sürekli bol muhabbet bir çift olamadık,sadece ilk sevgililik aylarında uzaktık 4 ay falan çok mealaştık o kadar. bazen bunu çok sorguluyorum acaba ben mi yanlış yaptım sırf ilgi hoşuma gittiği için mi evlendim diye. eşimi seviyorum, iyi biridir, iyi bir babadır ama karakterlerimiz hiç uyuşmuyor. aşırı eleştirel biridir, azarlar gibi konuur. ben de narin kırılgan biriyim. evliliğin ilk senelerinde oturur ağlardım en az haftada bir kez. laf arasında hep bişeylere laf sokar şakayla karışık. bense hep anlayışlı olmaya çalışan taraf oldum. son bir sendir kendimi tanıyamıyorum ama birden parlıyorum ben de eşime karşı. önceden ağzı laf yapamayan hep allta kalan kadın hemen bak ben böyle yapsam sen nasıl kızardın demeye başlıyorum. başbaşa da doğru dürüst paylaşımımız olmuyr. oğlum 9 civarında uyuyor sonrasında ikimizin de elinde telefon farklı takılıyoruz. birlikte film izleyelim falan dedim birka kez tamam diyor bana bırakıyor herşeyi. ben ondan da heves göreyimistiyorum bişeyler düşündün istiyorum bunları ösyleyince offluyor hemen ne var işte seç bişeyler diye. beni beklerken bile elinde telefon oyun oynuyor bir köşede, çok sinirim bozuluyor buna. arada sürpriz görmek istiyorum heyevcanımı tekrar kazanmak istiyorum, gittikçe uzaklaşıyorum ondan..
lütfen kınamayın yazdığm şeyi şimdilik böyl bir durum yok ahlaklı vicdanlı biriyimdir ama insanlık hali işte, şimdiçevremde hiç erkek yok zaten işte falan ama hani olur da zevklerimiz uyan biri denk gelir ilgi görürürüm muhabbeti çok sarar falan öyle bir durumda başkasına gönlümün kaymasınan korkuyorum...

Ben telefonda konusmayi hic sevmem annem arar sıkıldım kapatalim artik derim.Her dakika konusmak sevgi gostergesi midir?

Film izleyelim hadi sen filmi ac ben de misir patlatayim diyerek gorev ver ona.

Herhangi bir aktiviteyi bolusun.

Telefonu elinden al ne bileyim atla ustune ilgi bekliyorum de.Öp.Seni cok seviyorum diyebilirsin.Bu kulaklar ne zamandir guzel soz duymadi kocama ayni evde hasret kaldim de. :) Kazma degilse bir seyler diyecektir.

Duygusalligini kenarda kosede icinde yasarsan kocan bunu bilemeyebilir.Duygularini net bir sekilde anlat.Uzuldugun seyleri bilmesini sagla.

Bir anda parlamalarin da muhtemelen artik tahammul sinirini doldurdun.Icinde tutamiyorsun cogumuz boyle olduk cok normal.O susan kadinlardan eser yok simdi. :)

Disaridaki erkekler farkli mi saniyorsun cogu kadin avcisi heyecan meraklisi.Sana zarar verir hayayin mahfolur.

Her seyi isitip isitip onune koyma.Diyorum ama ben de tutamiyorum kendimi.Gecmisi gecmiste birakip onumuze bakabilsek belki daha mutlu oluruz.

artık bişey yapalım bile demek istemiyorum hiçbişeye enerjim yok, işim yoğun , evde ilgi bekleyen oğlum var..
dün mesela hadi dışarı kahve içmeye çıkalım dedim, tamam şuoyun bitsin diye diye 1 saat öteledi, ben de acıktım yemek yapmaya koyuldum ona bişey demeden, hani gidecektik diyor, ben de istemiyorum acıktım ben dedim, geç saatte de kahve içmiyorum ben gitmedik kaldı öyle

Anladim.Duzeltebilirsin esini aslinda en azindan teklifini ne isimiz var kahve icmekde diye reddetmiyor.Agirdan aliyor o da oyunlari bilirsin zaman nasil geciyor anlamiyor insan.Esini istedigin kivama getirebilirsin bence sana karsi ilgisi devam ediyor cunku.Biraz caba harcamak lazim.

Is hayatinin yogunlugu evliligini etkilemeye baslamis.Hem cocuk hem is hem ev hem koca ustunde cok yuk var bunalman cok normal.Gonul dostuna yaslan az hafifletsin yukunu.Ikinizde hemen hemen ayni duygulardasiniz muhtemelen.

farklı karakterde olup hem de hiçbir zaman saatlerce muhabbetimiz olmadığı için evliliğimi sorguluyorum bazen.. saatlerce muhabbet edelim de diyemem ki eşime, bu içten gelen birşeydir kimisiyle çok rahat edersin kimisiyle yıllardır tanışmana rağmen ee diye kalırsın.. eşim de dışarda çok konuşkan biridir bu arada, evde telefona gömülüyor.çok sorgularım kendimi ben sıkıcı biriyim demek ondan evde konuşmuyor diye..

Madem evliliginizde bu durumu fark ettiniz o zaman çabayı karşıdan neden bekliyorsunuz neden siz biseyler yapmiyorsunuz

Madem evliliginizde bu durumu fark ettiniz o zaman çabayı karşıdan neden bekliyorsunuz neden siz biseyler yapmiyorsunuz
bende de enerji yok yapmak için, karşı taraf biraz enerjimi artttırsın istiyorum. hiçbir zaman sürprizli- hadi çıkalım diyen veya uzun uzun benimle muhabbet edne biri olmadı eşim, doldum yıllar içinde
ne yapayım sizce?

Ben eşimden çok şey beklemiyorum ama belli aralıklarla sürprizler yaparım gün içinde sevgi dolu mesajlar atarım onun hayatını kolaylaştıracak ufak tefek şeyler yaparım mesela onun unuttuğunu fark ettiğim şeyler oluyo onun yerine yapıyor gam kritik zamand eyvah vs der sorunu anlatır ben halletim derim gibi gibi eşimin uniformalarina kıyafetlerine ayakkabılarının içine küçük notlar koyarım. Eşimle aramda ki tensel temas çok fazladır yani cinsi münasebet olmadan mesela farklı işler yapsak bile gidip yanağına dokunurum omuzuna masaj yaparım TV izlerken kitap okurken yanyana oluruz farklı şeyler yapsak bile aynı odada oluruz farklı odalarda olunca eşime gidip meyve tabağı götürürüm biraz zaman geçer içecek götürürüm ve gerçekten ben bi odada fazla durdum yanına gitmedim mi hemen dikkatini çeker ya da bi şeye bozuldum tavır vs yapmadan sadece tensel teması azaltinca hemen anlar gönlümü almaya çalışır. Biraz hasta olsam gidip benim için biseyler hazırlar falan eşim öyle ilgileniyor bildiği şeyleri paylaşır bana da öğretir falan . Ben çaba gösteriyorum ve eşimin mutlu olmasından mutlu oluyorum . Bir buçuk yıllık evliyiz romantik anlamda eşim pek başarılı değil iki kere çiçek aldı birinde yurtdışındaydi diğerinde poşete koymuştu

Ben eşimi mutlu etmeye çalışıyorum ama asıl amacım kendimi mutlu etmek tavır yaparak inat yaparak kendimi de uzemem her zaman kendimi de mutlu edecek çözümlere bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…