Esimden soguyorum

Aldigim en degisik ama dusundurucu yorumlardan biri. Ara ara bunu dusunuyorum onsuz nasil olurdu diye. Fikirlerim sik sik degisiyor. Maddi konuda bugunku konforu bulamayacagimiz kesin. Annemlere yakin oturuyoruz dolayisiyla zor bir durumda annem kardesim yanimda olurlar ama oglum babaya duskun bir cocuk. Aksam o eve gelene kadar baba diye sayikliyor. Her zil caldiginda baba diye kapiya kosuyor. Duygusal eksiklik ve ozlem yasayacaktir. Cocuksuzken oldugu kadar kolaynkarar alinmiyor maalesef.

Oturup konuşulup halledilecek konular bence bunlar. Boşanmak işin biraz daha kolayına kaçmak oluyor. Ne olursa olsun eş demek , her şeyi konuşup halledebilen yatağa küs girmeyen demek. Bırakın ne tepki veriyorsa versin abartiyorsun desin. Anlatın kendinizi. Televizyon mu izliyor kapatın konuşacağım içimi dökeceğim rahatsızım diyip kendinizi anlatın. İnanın erkekler dümdüzler anlatmadan anlamazlar.

Eşinizin sizi arzulamasini beklemeden siz süslenip ona yanaşsanız mesela bir kere. Ne tepki verecek? Belki de onun icinde de bir seyleri harekete geçirirsiniz.

Aile terapistine gidin ,erkekler biraz farkli kadınlara gore bircsure sonra dede gibi oluyorlar benim esim 27 yasinda o bile is disi evde olalim cocuklarla takilalim ,uyuyalim modunda simdilik sex sıkıntısı yok, tek farki

Aynı durumdayız. Biz lise1den beri birlikteyiz. Sanırım çocuk olduktan sonra her evliliğin başına gelen hikaye bizim de başımıza geliyor
Bazen diyorum ki. Ben çocuğuma sürekli şefkat, sevgi, anlayış gösteriyorum. Beni kim sevecek? Hayatımın bundan sonrasını sevgi olmadan yaşamayı kabullenemiyorum

Ama en buyuk sorunlardan biri bu.
Bedeni de yormak lazim yoksa iyice tembellesiyor insan.
Tembellik konusunda masteri olan birisi olarak hic fiziksel aktivitesi olmayan birinin seks icin de enerji bulamamasi bana normal geldi. Acilen esinizin hayat stilini degistirmesi lazim. Her seyden once kendi sagligi icin.

Bir de aunu ekleyeyim.
Bence adamin gozunun ustunde kasi var diye bile bosanilir. Eger ki mutsuzsan ne diye cekeceksin.
Ama 12 yilin hatri var, emegi var. O yuzden yerinizde olsam biraz daha cabalardim, tek basima degil elbet, esimi de zorunlu tutarak. Aile danismani, terapi, cocuksuz tatil,cocuksuz gunluk kacamak, cocukla aile zamani... Artik hangisi size mantikli ve olumli bir sonuc verie gibi geliyorsa esinizi zorla da olsa ikna ederek deneyin. Ama bir gunde cozulmesini de ummmamak ve gercekci sekilde bu isin aylar surecegini de bilerek. Bence biraz daha cabalayin. 12 yillik iliski de kolay bir sey degil, bunu basardi iseniz neden yeniden olmasin.

Bir insan bir anda asosyal, bezgin, sıkıcı olmaz
12 yıllık birliktelikte nasıl karakter olarak uyumsuz olduğunuzu fark edemediniz? Sizi tatmin edemiyor bu durum zor ama muhtemelen değişmez. Biraz çaba harcayabilir kendine çeki düzen vermek için uğraşır ancak bir yere kadar.
İyi bir baba (çok önemli ve az bulunan bir özellik)
Dürüst, sadık, saygılı
Çalışan ekonomik anlamda sorumluluk sahibi bir eşi boşamak için tek neden bence fiziksel ve psikolojik şiddettir.
Ama çocuğunuz olmasaydı hiç neden yokken de boşamanızın bir mahsuru olmazdı. Paşa gönlünüz bilirdi. Ama çocuğunuz var aldığınız karar onu da etkileyeceği için aldığınız kararda titiz davranmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…