Esimden soguyorum

Ben de oyle umuyorum ve bu zmna kdr bu dusunceyle sabrettim ama bilemiyorum artik....duzenli seks icin cocugun buyumesini beklemek de ne bileyim...

Ben dirdir etmesem sadece mutlu olur. Gun icindr asik suratli veya keyifsiz oldugumu fark bile etmez. Kendi yorgunluguna o kdr dalmis ki. Benim.cocukla ugrasmaktan yorgun oldugumu dusunur ki bu da gecici ve normal ona gore

Ahhddsfd tamam :)
Ne kadar kotu bir yorum bu aldatilmayi ne bayan ne erkek asla hak ettiğini düşünmüyorum. Arkadaşım senin için ilgi cinsellik bu kadar önemliyse uzatma bence yoluna bak gitsin. Ilk boşanan da son bosanan da sen değilsin..ama şunu diyim kolay kolay hic bir erkenden ayağını yerden kesip seni coookkk mutlu edeceğini bekleme..vardir belki tabi bir yerlerde ama ondada coookk asik olması lazım.. sanki burda herkesin esi dort dörtlük...valla senin yazdıkların bana garip geldi..siddet yok aldatma yook kotu soz yok iyi bir baba..eee cinsellik yok ilgi yok sanki herkesin esi coookkk ilgili..liseli asik deiliz ki artık ..dedigim gibi kaldramiosanda yoluna bakarsın zevkler tartışılmaz

Ne seksmis vayy arkadaş ya sirf bu yüzden evlilik biter mi ...sevgi emektir ya..dayak aldatma olsa tabiki kimse beklmez..ee seks yok bosanim.bu sitede sanirim herkesin esi dort dörtlük..bir yuvanin seks yuzunden bitmesi bana garip geldi sesli güldüm

Tabi canım adam dövmüyor aldatmıyor ne gerek var. Ben size katılıyorum. Kendini kadın hissetmemek sevilip arzulanmamak dokunulmamak niye bu kadar önemli ki ? Sonuçta iyi günde kötü günde kankilikte ev arkadaşlığında diye söz verdik. Ah ah ne olacak kadınların bu uçkur derdi adam şöyle otursa köşede arada sulamaya gitsek bakımını yapsak yeter ya

Zevkler ve renkler tartışılmaz ilgi alaka bekleyen bosanip kendı işine gucune bakacak...

Madem öyle seks için evliliğini sorgulayanlar niye garip geldi ?
Sen beni anlamadın sanirimm ben esimden asla bu sebebten ötürü bosanmamm .Bosanilmasinda karsiyim ..ama yukarda aldat bilmem ne yazan olmus ne gerek var bosanmak en iyisi..o yuzden dedim zevkler tartışılmaz bana sacma gelen karsi taraftaki insan için cok onemli olabilir.

Kendinizle çelişmeyiniz efendim. Ben seks önemsemeyen insana da saygı duyarım önemseyene de, işte zevkler renkler tartışılmaz budur tam olarak. Sizin ki sadece benim zevkim fikrim tartışılmasın olmuş ayrıca git aldat diyen arkadaşın mesajı ile benim alıntıladığımın hiç alakası yok onu araya karıştırmayın. Neyse iyi günler.

Ben niye kendimle celiseyimm ..sana deil ayrica sen üzerinden konu sahibine dedim cok takıyorsa n cok onemliyse bosanin.yoksa karsi oldugumu evliligin bu yuzden bitmemesi gerektiğini belirttim ...gece gece sizinle münakaşaya girmek ıstemiyorum...uckur düşkünü bilmem nee saygı biraz insanla alay eder gibi konusmadinizdan belli zaten nasill bir insan oldugunuz iyi günler

Burdaki cogu kadinin evlilikten beklentisi yok. Onu anladim. Yeterki erkek nefes alsin durumu. Adamin dövmeyip, kumar oynamamasi bir arti olarak görüluyor. Adam konu sahibini ciddi bile almiyor ama konu sahibi hep adamin suyunu gitmek zorundaymis.

Tersi olsa, kadin evde zerre iş yapmasa, ve sekste olmasa, herkes o adamin bosanmasini normal bulurdu.

Evlilik sadece 2 kisinin beraber yasamasi degil. Burdaki sorun adamin tv önunde pineklemesi bile degil. Konu sahibin kendini degersiz görmesi. Adam konu sahibini arada öpse, sarilsa, ne bilim güzel baş başa bir aksam yemegi yada beraber bir şarap içme gibi bisey yapsa oda konu sahibini mutlu eder.

Adam onuda yapmiyor. Sirf adam dövmüyor diye evli kalmak sacmalik. Koskoca bir ömür. Cabalamis olmak adina bir terapiste gidilebilir. Ancak ondan sonrasi degisim yoksa tabiki bosanilmali.

Hanımefendinin problemi çözülebilecek bir problem tabiki boşanmak değil çözümü terapiye gitseler hallolacak belki de. Ama daha 30lu yaşlarının başında bir kadın tabiki sevilmek, arzulanmak ister.. Bunu eşinden istiyor zaten aldatın denilen yorumlar saçma evet. Ama Allah aşkına bir evlilikte cinsellik, ilgi, alaka, kaliteli zaman geçirme olmazsa ne farkı var ev arkadaşlığından? Bu evliliğin?..

Allah aşkına bir de ölümüne tartışıp savunuyorlar ya yemin ederim yazmak istemiyorum zaten anlamazlar diye.

Dövmüyor aldatmıyorsa boşanamazsın kuralı kafalarında yer etmiş artık. Evlilikten beklentiler sıfırlanmış artık.

Tamam kimsenin evliliği mükemmel değil de yahu insanca huzurla mutlulukla sevgi dolu yaşamak neden bu kadar uç nokta istek olarak algılanıyor.

Bu insanı istekleri bile bastırıp sıfırlamalarına üzülüyorum sadece. Keşke her kadın sevilmenin ilgilenilmenin en doğal olanı olduğunu anlayıp bu isteklerinden vazgeçmese veya bahanelerin bunlara mani olmayacağını anlasa..

Her evlilikte dibe giden zamanlar olur, dibe batar insan ama çıkmak için çabalar eğer evliliği istiyorsa.

Eğer çiftlerden biri aylarca, yıllarca sessiz çığlık atıyorsa , cabaliyorsa , söylüyorsa karşı taraf kendine çeki düzen vermiyorsa o evlilik bitmeli.

Daha 30 larda başlayan mutsuzluk, iletişimsizlik hayatı törpüler.

55 60 yaşına gelince zaten bu hayatı yaşayacağız çoğumuz. Şimdiden neden gömülsün ki kadınlar .

Erkek olsa bu dertte, söylenir , sizlanir sonra çeker gider.

Ama iş kadında olunca beklemek zorunda, yuvasını kurtarmak zorunda , da da da .

Seks yoksa kardesimle eve çıkarım onu da seviyorum ne çekicem elin kıllı adamını

Çocuklarımız aşağı yukarı aynı aydalar diye hatırlıyorum.
Bizzat aynı şeyleri yaşıyorum ama benim eşim zaten boktu, çocuktan sonra iyice koktu.
Bahsedilen şeyler bizde de var tek fark seks istemeyen taraf benim. Bütün bu sayılanlar diş çürüğü gibi, yüzeye vurduğunda zaten için çoktan çürümüş oluyor. Bu şekilde devam edemez bence bir evlilik.

O kDar dogru ki...annesi 4 cocugunu kendi buyutmus, tipik ozverili fedakar turk annesi profili...hicbir cocuguna sorumluluk vermemis. Esim 4 kardesin en kucugu. Bakkala dahi yollanmamis. Kvalidem cocugumuza bakiyor h.ici. esimi ariyorum mesela gelirken sunu sunu al marketten diye. Aa o secemez ki, alamaz ki. Sen alsaydin isten gelirken diyor hemen kvalidem...sanki 3 yas cocuk muamelesi goruyor koca adam annesinden. Esim de buna alismis. Kafasinda belli kodlar var. Ev isi, cocuk buyutmek komple kadinin gorevi. Butun bunlari hic sizlanmadan yapmaliyim. Kendisi anca cani istediginde bana "yardim"eder. Duygusal acligim, ondan beklentilerim de aslinda hic anlasilir degil cunku zatej beni seviyor. Sorunun ne oldugunu anlamiyor. Seks yapamiyor olusumuz da buyutilecek bsy degil. Nasilsa ilerde daha rahat yapacagiz. Hem by konuda sadece beni suclama diuor sen de caba gistermiyorsun. Tamamen haksiz sayilmaz bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…