- 22 Kasım 2010
- 11.318
- 20.346
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Ben de oyle umuyorum ve bu zmna kdr bu dusunceyle sabrettim ama bilemiyorum artik....duzenli seks icin cocugun buyumesini beklemek de ne bileyim...15 senelik ilişki 9 yıllık evlilik 2 yaşında bir bebek 30-35 yaşında olan biz ve yukarıdaki durumun neredeyse aynısı. Ben de eskisi kadar heyecanlı değilim valla dede ve nene gibi olduk. Hiç boşanma gibi bir düşüncem yok, çocuk büyüyünce düzeliriz gibime geliyor.
Ben dirdir etmesem sadece mutlu olur. Gun icindr asik suratli veya keyifsiz oldugumu fark bile etmez. Kendi yorgunluguna o kdr dalmis ki. Benim.cocukla ugrasmaktan yorgun oldugumu dusunur ki bu da gecici ve normal ona goreEvet zor durum ama bosaninca mutlu olmuycaksiniz. Sadece yaninizda televizyon izleyen biri olmuycak. Tabi biz kadinlar ilgi isteriz her dakika her saat sevilmek isteriz. Ama bunu gormedikde bunaliyoruz kendimize olan saygimiz bitiyor. Kendin çozmeye çalis. Kendjnde değisiklikler yaparak kendi kendine yeterek başla. Bir sure eşine hiçbir şikayetde bulunma. Ama boşanmayi dusunme. Pisman olursun. Çunki ayrildikda durumun daha iyiye gitmiycek. Odun gibi olsa da içinde sevgi barindjran birinin yaninda olmak yalniz olmakdan iyidir. Videolar izlet kadin istekleriyle iygili. Ona az ve öz sozler soyle. Arkadaşdan ne farkin var? Bir koca olarak benim baska kadinlari kiskanmama nasil göz yumarsin. Bu tip cumleler kur ama çok fazla degil. Sadece bikkin ve yorgun bir ses tonuyla de ve haftalarca aylarca birsey istemeyi birak. Onun dediği gibi 'dirdiri'. O değisikliyin farkina varicak.
Ahhddsfd tamam :)Senin yeniden aşık olasın gelmiş. Bence cocuk var bosanma ama aldat. Hem yenisiyle ol heyecanlı olur hem de evdeki aha kadin elden gidio der cekiduzen verir. Kayıtsız adamlari bi tek aldatmak yola getirir.
Ne kadar kotu bir yorum bu aldatilmayi ne bayan ne erkek asla hak ettiğini düşünmüyorum. Arkadaşım senin için ilgi cinsellik bu kadar önemliyse uzatma bence yoluna bak gitsin. Ilk boşanan da son bosanan da sen değilsin..ama şunu diyim kolay kolay hic bir erkenden ayağını yerden kesip seni coookkk mutlu edeceğini bekleme..vardir belki tabi bir yerlerde ama ondada coookk asik olması lazım.. sanki burda herkesin esi dort dörtlük...valla senin yazdıkların bana garip geldi..siddet yok aldatma yook kotu soz yok iyi bir baba..eee cinsellik yok ilgi yok sanki herkesin esi coookkk ilgili..liseli asik deiliz ki artık ..dedigim gibi kaldramiosanda yoluna bakarsın zevkler tartışılmazAhhddsfd tamam :)
Ne seksmis vayy arkadaş ya sirf bu yüzden evlilik biter mi ...sevgi emektir ya..dayak aldatma olsa tabiki kimse beklmez..ee seks yok bosanim.bu sitede sanirim herkesin esi dort dörtlük..bir yuvanin seks yuzunden bitmesi bana garip geldi sesli güldümDünyada Bi bu adam mı çalışıyor. Sırtında taş mı taşıyor ki inşaat işçilerinin bile 7,8 tane çocuğu var onlar ne kadar geçim sıkıntısı ve maddi darlık çekiyo. Seksin yorgunlukla alakası yok olsa en çok çocuğu yapanlar asgari ücretli olmazdı yada mülteci suriyeliler
Tabi canım adam dövmüyor aldatmıyor ne gerek var. Ben size katılıyorum. Kendini kadın hissetmemek sevilip arzulanmamak dokunulmamak niye bu kadar önemli ki ? Sonuçta iyi günde kötü günde kankilikte ev arkadaşlığında diye söz verdik. Ah ah ne olacak kadınların bu uçkur derdiNe seksmis vayy arkadaş ya sirf bu yüzden evlilik biter mi ...sevgi emektir ya..dayak aldatma olsa tabiki kimse beklmez..ee seks yok bosanim.bu sitede sanirim herkesin esi dort dörtlük..bir yuvanin seks yuzunden bitmesi bana garip geldi sesli güldüm
Zevkler ve renkler tartışılmaz ilgi alaka bekleyen bosanip kendı işine gucune bakacak...Tabi canım adam dövmüyor aldatmıyor ne gerek var. Ben size katılıyorum. Kendini kadın hissetmemek sevilip arzulanmamak dokunulmamak niye bu kadar önemli ki ? Sonuçta iyi günde kötü günde kankilikte ev arkadaşlığında diye söz verdik. Ah ah ne olacak kadınların bu uçkur derdiadam şöyle otursa köşede arada sulamaya gitsek bakımını yapsak yeter ya
Madem öyle seks için evliliğini sorgulayanlar niye garip geldi ?Zevkler ve renkler tartışılmaz ilgi alaka bekleyen bosanip kendı işine gucune bakacak...
Sen beni anlamadın sanirimm ben esimden asla bu sebebten ötürü bosanmamm .Bosanilmasinda karsiyim ..ama yukarda aldat bilmem ne yazan olmus ne gerek var bosanmak en iyisi..o yuzden dedim zevkler tartışılmaz bana sacma gelen karsi taraftaki insan için cok onemli olabilir.Madem öyle seks için evliliğini sorgulayanlar niye garip geldi ?
Kendinizle çelişmeyiniz efendim. Ben seks önemsemeyen insana da saygı duyarım önemseyene de, işte zevkler renkler tartışılmaz budur tam olarak. Sizin ki sadece benim zevkim fikrim tartışılmasın olmuşSen beni anlamadın sanirimm ben esimden asla bu sebebten ötürü bosanmamm .Bosanilmasinda karsiyim ..ama yukarda aldat bilmem ne yazan olmus ne gerek var bosanmak en iyisi..o yuzden dedim zevkler tartışılmaz bana sacma gelen karsi taraftaki insan için cok onemli olabilir.
Ben niye kendimle celiseyimm ..sana deil ayrica sen üzerinden konu sahibine dedim cok takıyorsa n cok onemliyse bosanin.yoksa karsi oldugumu evliligin bu yuzden bitmemesi gerektiğini belirttim ...gece gece sizinle münakaşaya girmek ıstemiyorum...uckur düşkünü bilmem nee saygı biraz insanla alay eder gibi konusmadinizdan belli zaten nasill bir insan oldugunuzKendinizle çelişmeyiniz efendim. Ben seks önemsemeyen insana da saygı duyarım önemseyene de, işte zevkler renkler tartışılmaz budur tam olarak. Sizin ki sadece benim zevkim fikrim tartışılmasın olmuşayrıca git aldat diyen arkadaşın mesajı ile benim alıntıladığımın hiç alakası yok onu araya karıştırmayın. Neyse iyi günler.
Adam normal de de karantina kafasını yaşayan biriymiş kadın gezmeyi tozmaya adam TV karşısında evde orda burda pineklemeyi seviyor, kadın ben arı gibiyim o ölümüne tembel diyor. Yahu bambaşka iki karakter var ortada bu insan nasıl değişecek vahiy mi inecek 12 yıl aradan sonra. Ben anlamadım valla Merve insanların evlilikten beklentisi ne neye tahammül edebiliyor en dibi görmeden neden dur diyemiyor hala çözemedim. Ha konu sahibi zaten bunları biliyor fakat yeni gözüne batma sebebi başka sorunların da ortaya çıkması. Herkes ruh eşiyle evlenmiyor ama biraz olsun çabalamak gerek. Kadın ittiriyor adam gittikçe yükü arttırıyor.
Hanımefendinin problemi çözülebilecek bir problem tabiki boşanmak değil çözümü terapiye gitseler hallolacak belki de. Ama daha 30lu yaşlarının başında bir kadın tabiki sevilmek, arzulanmak ister.. Bunu eşinden istiyor zaten aldatın denilen yorumlar saçma evet. Ama Allah aşkına bir evlilikte cinsellik, ilgi, alaka, kaliteli zaman geçirme olmazsa ne farkı var ev arkadaşlığından? Bu evliliğin?..Ne kadar kotu bir yorum bu aldatilmayi ne bayan ne erkek asla hak ettiğini düşünmüyorum. Arkadaşım senin için ilgi cinsellik bu kadar önemliyse uzatma bence yoluna bak gitsin. Ilk boşanan da son bosanan da sen değilsin..ama şunu diyim kolay kolay hic bir erkenden ayağını yerden kesip seni coookkk mutlu edeceğini bekleme..vardir belki tabi bir yerlerde ama ondada coookk asik olması lazım.. sanki burda herkesin esi dort dörtlük...valla senin yazdıkların bana garip geldi..siddet yok aldatma yook kotu soz yok iyi bir baba..eee cinsellik yok ilgi yok sanki herkesin esi coookkk ilgili..liseli asik deiliz ki artık ..dedigim gibi kaldramiosanda yoluna bakarsın zevkler tartışılmaz
Allah aşkına bir de ölümüne tartışıp savunuyorlar ya yemin ederim yazmak istemiyorum zaten anlamazlar diye.Burdaki cogu kadinin evlilikten beklentisi yok. Onu anladim. Yeterki erkek nefes alsin durumu. Adamin dövmeyip, kumar oynamamasi bir arti olarak görüluyor. Adam konu sahibini ciddi bile almiyor ama konu sahibi hep adamin suyunu gitmek zorundaymis.
Tersi olsa, kadin evde zerre iş yapmasa, ve sekste olmasa, herkes o adamin bosanmasini normal bulurdu.
Evlilik sadece 2 kisinin beraber yasamasi degil. Burdaki sorun adamin tv önunde pineklemesi bile degil. Konu sahibin kendini degersiz görmesi. Adam konu sahibini arada öpse, sarilsa, ne bilim güzel baş başa bir aksam yemegi yada beraber bir şarap içme gibi bisey yapsa oda konu sahibini mutlu eder.
Adam onuda yapmiyor. Sirf adam dövmüyor diye evli kalmak sacmalik. Koskoca bir ömür. Cabalamis olmak adina bir terapiste gidilebilir. Ancak ondan sonrasi degisim yoksa tabiki bosanilmali.
Gitmez cunku. Ona gore ortada hicbir sorun yok. Ben abartiyorum. Hemen isi geyige vurur. Terapiste verecegin parayi bana ver vs...gozumde canlandi bir daral geldi bile bana
Seks yoksa kardesimle eve çıkarım onu da seviyorum ne çekicem elin kıllı adamınıNe seksmis vayy arkadaş ya sirf bu yüzden evlilik biter mi ...sevgi emektir ya..dayak aldatma olsa tabiki kimse beklmez..ee seks yok bosanim.bu sitede sanirim herkesin esi dort dörtlük..bir yuvanin seks yuzunden bitmesi bana garip geldi sesli güldüm
Keyfun bilir canimSeks yoksa kardesimle eve çıkarım onu da seviyorum ne çekicem elin kıllı adamını
O kDar dogru ki...annesi 4 cocugunu kendi buyutmus, tipik ozverili fedakar turk annesi profili...hicbir cocuguna sorumluluk vermemis. Esim 4 kardesin en kucugu. Bakkala dahi yollanmamis. Kvalidem cocugumuza bakiyor h.ici. esimi ariyorum mesela gelirken sunu sunu al marketten diye. Aa o secemez ki, alamaz ki. Sen alsaydin isten gelirken diyor hemen kvalidem...sanki 3 yas cocuk muamelesi goruyor koca adam annesinden. Esim de buna alismis. Kafasinda belli kodlar var. Ev isi, cocuk buyutmek komple kadinin gorevi. Butun bunlari hic sizlanmadan yapmaliyim. Kendisi anca cani istediginde bana "yardim"eder. Duygusal acligim, ondan beklentilerim de aslinda hic anlasilir degil cunku zatej beni seviyor. Sorunun ne oldugunu anlamiyor. Seks yapamiyor olusumuz da buyutilecek bsy degil. Nasilsa ilerde daha rahat yapacagiz. Hem by konuda sadece beni suclama diuor sen de caba gistermiyorsun. Tamamen haksiz sayilmaz bu konuda.Bu erkek tipi bekarken de aynı olur, çoğunluğu da ailesiyle yaşar..
Sadece tanışma ve evlenene kadar geçen sürede biraz enerji geliyor...
Evlenince yine bekarlıktaki moda dönüyorlar, eşini de annesi gibi görüp, annesi ondan nasıl bişi beklemediyse (annesi öyle yetiştirmiş) eşinin de kendisinden beklentisi olmayacağını, olmaması gerektiğini düşünüyor.. Aslında düşünmüyor bile sadece otomatik bir şekilde o psikolojide yaşıyor.
Sadece ev değişti, yanındaki kadın değişti...
Eşin istekleri, ona uzak ve çok fazla ve gereksiz...Annesi ona kadına karşı empati duygusunu aşılamamış, seni anlayamaz. Düzelmez...Kökten bir yetiştiriliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?