Esimden soguyorum

Senin bosanma kararinla ilgili konunu hatirliyorum. Hatirlarsan sana bu kdr cabuk karar alma, hala kurtarilabilir seyler vardir iyi dusun tarzinda seyler yazmistim. Umarim oyle olmustur, biraz yol kat edebilmissiniZdir. Simdi ben bosaanmayi dusunur oldum. Belki de seks hayatimiz olsa bu kdr karamsar olmazdim ama o olmadan, duygular olmadan benim icin yurumuyor. Belki 20 25 sene sonra , gecennyillarin hatirina, cocuk hatirina, iyi bir insan.olmasi hatirina evliligi iki ev arkadadi gibi devam ettirebilirdim. Ama su an olmuyor.
 
O dönem konuştuk. Kendisi oğlumu bana bırakmayacağını söylemişti. Ona göre nefret ediyor bile olsam çocuk için boşanmamam gerekiyormuş. Bir ara düzelir gibi oldu ama sonra tekrsr eskiye döndü. Adam bu yani bence eskimiş şeyleri yenileyemeyiz.
Bana gün boyu sarılmaz, beni öpmez, övmez, dokunmaz, yanımda durmaz. Doğal olarak akşam olunca hadi sex dese bile ben istemiyorum, manasız çünkü.
 
Bence eşinizde ruhsal ya da kan değerleriyle alakalı bir sıkıntı var.. gerçekten bazen hiç bir şey yapmak istemiyor insan utanarak söylüyorum uzun zamandır bende böyleyim bıraksanız 5 yıl çıkmam evden. Bu eşimi sevmediğimden değil, onla olmak istemediğimden değil.. Bu tamamen benle alakalı bir sorun. Hep yorgun, hep miskin, hep her yerim ağrıyor, canım dışarı çıkmak istemiyor, kim kalkacak da hazırlanacak ya oturalım evimizde işte vs
Geçiştiriyorum hep ama eşimi de çok seviyorum problem sizinle alakalı değil, bence şu dönemde eşinize destek olun bunun sebebini öğrenin sonra tedavi falan bu süreçlere girin, aile terapistine de bi gidin derim.. boşanmayı düşünmeyin hemen. Umarım düzelirsiniz.
 
Bende 3 senelik evliyim ama 30 senelik evli çiftlerin seks hayatı bizden renklidir eminim. İnsan mutsuzsa boşanabilir elbette ama elalem ne der diye düşünürsen boşandığına bin pişman olursın. Çünkü bizim ülkemizde malesef boşanmak isteyen kadına aldatılmıyorsan dayak yemiyorsan kocan seni aç bırakmıyorsa asla boşanamazsın gözüyle bakıyorlar. Duygusal açlığımız kimsenin umrunda değil. Ortada birde çocuk var tabii. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun
 
Davranislari nasil size? Kufur, hakaret, kucumseme, begenmeme, surekli elestirme falan var mi? Yoksa saygili mi?
Eger aranizdaki saygi bitmedi ise o da caba gosterirse toparlanir bu evlilik. Ancak tek tarafin cabasi ile zor.
 
Boğa burcu mu acaba kocanız kısmen eşime uyuyor da hep evde otursun TV karşısında çay çekirdek canı sıkılmaz bem de gezmeyi severim aksine ama doğumdan sonra erkekler böyle oluyor 2 yaşına girecekmiş ben de bu tarz bişey yaşamıştım konu da açmıştım ciddi ciddi boşanacaktım nasıl oldu bilmiyorum cinsel anlamda isteksiz adam değişti düzeldi geçer sizin de bir müddet sonra bazı erkeklerde oluyor işte maalesef böyle lohusa sendromuymuş
 
Şoyle iyimser dusunmek istiyorum en azindan evde oturan bi kocan var bu saydiklarinin hepsi bnde de var ustune eve ugramayan okey masalarindan kalmayan eve sadece uyumak icin gelen biri uyudugunda kalkmak bilmeyen kendi tuvaletini bile temizlemekten aciz bir koca bilemedim disardan bosan demek cok kolay ama ortada bir cocuk var kurtarilabilecek bir evlilimse yardim alin derim ben inancli insanlarsaniz ibadete tesvik edin tembelligi geÇecektir
 
Aynen bunları alıp bir günlük benim yerime koyacaksın bak nasıl sarılıyor akşam evde kocasına ve haline şükrediyor. Üst üste terkedilme yaşayıp, ilişkilerde değersiz hissedip sürekli bırakılmak, ne istediğini bilmeyen ıssız adamların elinde ordan oraya savrulmak istiyorlar herhalde.Kimi arar bulamaz kimi bulur bilemez hesabı.
 
günümüz erkekleri çok çıkarcı bencil oldu evlenmeye onlar nazlanıyorlar artık kadınlar yerine.eşitlik adı altında da çalışan kadınları sömürüyorlar kadın izin verirse tepki vermezse maalesef.son derece güzel eğitimli bakımlı kültürlü aklı başında kadınlarımız uygun eş bulamıyor .boşanınca gökten kaliteli erkek yağacak sanki.şiddet hakaret ekonomik sömürü aşırı alkol kumar vs. olmadıkça terapi derim ben boşanma değil
 
Uzucu bir durum anlattiginiz kadariyla esiniz iyi bir insan ama bazen iyi olmak yetmiyor sizin begenilme begenme arzunuzu koreltmis ve yasam enerjiniz yavas yavas sömürülüyor ve esiniz bunun farkinda degil farkindaysa bile normal onun icin. Ev arkadasligindan farki kalmamis evliliginizin.
Hislerinizi ve dusuncelerinizi ciddi bir sekilde anlatip boyle devam ederse evliligin sonunun iyi olmayacagindan bahsedin ki saka yapmadiginizi anlasin belki faydasi olur.
 
Senin yeniden aşık olasın gelmiş. Bence cocuk var bosanma ama aldat. Hem yenisiyle ol heyecanlı olur hem de evdeki aha kadin elden gidio der cekiduzen verir. Kayıtsız adamlari bi tek aldatmak yola getirir.
Abla sen niye herkese aldat aldat yazıyorsun ya derdin ne ki senin ? Töbeee
 
Aynen Burda millet hık dese boşanın diyor, en ufak şeyde Çek kapıyı çık, senden önemli mi erkeklerin dibine kibrit suyu....Millet de ne bolluk var maşallah bütün kadınlar ne kadar özgüvenli Burda bazen özeniyorum
 
hadi mahkeme masraflarını ben vereyim desem boşanmazlar yahuu.avukat emekli dayım var çoğu zaman boş bedava avukat işte hodri meydan
 
hadi mahkeme masraflarını ben vereyim desem boşanmazlar yahuu.avukat emekli dayım var çoğu zaman boş bedava avukat işte hodri meydan
Sexin önemi konuşuluyor da o küçük çocuğun anne babası ayrıldığındaki psikolojisi konuşulmuyor ya o da ayrı mesele...
 
Peki hep yazım hatası yapan; " deil, bağzı " yazanların aynı fikri savunması?
Sen maslow hiyerarşisinin en üst basamağına çıkmışsın alttakilerden yorum bekliyorsun. Otur o olmadan bir günün hayalini kur, maddi durumun nasıl olur, çocuğun hastalansa kim sana yardımcı olur. İçindeki sesi dinle sana o kadar kimse yardımcı olamaz.
 
Adam evinde işindeyse daha ne istiyorsun moduna giriyor insanlar kadına karşı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…