- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
Kizacaksaniz kizin ama dusundugumu soyleyecegim. Annelik duygularinizi tatmin etmek icin yavrulars yazik ediyorsunuz. Var gucunuzle ugrasip gerekirse polisle gidip cocugunuzu gorebilirdiniz. Hadi ona ugrasmadiniz bu adamla evli kalmak niye? Neden olacak cocuk yapmak icin. Birakin bir anlik oldu vs laflari. Zaten hepte bir anlik gaflette oluyordu degil mi? Ama o cocuklar bunu omur boyu cekecek sizin basiretsizliginiz yuzunden.
Böyle diyorsunuz da psikolojik rahatsızlığı kanıtlanmış ebeveyne velayet vermez mahkeme
Yazdıklarından anladığım kadarıyla ; rahatsızlığı yüzünden epeyce ezilmiş, o kadar sinmiş ki kendisini döven kocasına karşı bile duramıyor. Bunları yaşayan binlerce kadın var, bizce evlattan vazgeçilmez ama geçmek zorunda kalan çok insan var. O yüzden insanları bu şekilde incitmek doğru değil. Tamam bir işi var, çalışıyor ancak çalışmak güçlü bir karakter olmak için yeterli değil. Dava açıp, çocuğunu arayabilir ancak söz konusu olan ruhsal bir rahatsızlık olduğunda, velayet sahibi ebeveyn psikolojisi bozuktur, çocuğumun dengesini bozuyor dediği zaman, mahkeme görüş iznini bile kaldırır. Kardeşimin boşanmasında yaşadık bunu, babanın psikolojisinin normal olmadığı zaten dava konusuydu, hakim görüş iznini direkt olarak kaldırdı. Bu işlerin böyle detayları var, o yüzden biraz yapıcı olmakta fayda var.
Bence oğlunu görmesine de yeni eşi mani oluyordur yani ve anladığım kadarıyla bu adamın da psikolojisi sağlam değil.Mahkeme cocugu babasina bile vermis olsa o cocugu sana gostermek zorundalar. Neden hakkini aramiyorsun evladin o senin
ya kızmiyim sert yazmiyim diyorum ama olmuyor elimde değil böyle konularda
bir anlık gaflet diyo ertesi gün hapı var
Eşin bebeklerin ikiz olduğunu duyunca ne dedi.canım çocuk istemiyordum korunuyordum zaten ilacımı iki gün almayınca hamile olduğumu öğrendim aldırmaya niyetliyken ikiz cıktı kıyamadım o canı ben yaratmadım ki
canım sende haklısın
Allah korusun başa gelmeden tabiki bilinmez
kınamıyorum ben kesinlikle
benim tek anlamadığım çocuğunu alma meseleleri dururken
evlenmek, sevişmek, çocuk yapmak... bunlar nedir
önce çocuğunu al da sonra istersen 3 kez evlen
şu an bile oldu bir kere diyelim bari bundan sonra uğraşsın diye yazıyoruz böyle..
Belki bebeklerden sonra tavırlarında iyiye yöneliş olur, sohbet ederken bebeklerini ön plana çıkararak konuşmayı dene, sonra mevzuyu tatlı bir dille , mesela ben sıkıldıkça bebeklerimizin de içerde daraldığını hissediyorum diyerek şikayetini dile getir.canım çocuk istemiyordum korunuyordum zaten ilacımı iki gün almayınca hamile olduğumu öğrendim aldırmaya niyetliyken ikiz cıktı kıyamadım o canı ben yaratmadım ki
canım çocuk istemiyordum korunuyordum zaten ilacımı iki gün almayınca hamile olduğumu öğrendim aldırmaya niyetliyken ikiz cıktı kıyamadım o canı ben yaratmadım ki
amin canımBenimkisi çok boşanma görmüş kadın hassasiyeti, kusura bakmayın n'olur, kimseyi incitmek değil amacım. Ama hayat işte oluyor her şey, hata bile yapmış olsa bu durumda bir insana içim acıyor, neler yaşadı kim bilir, evlattan geçmek öyle kolay değil. Rabbim kimsenin evladını anasız bırakmasın, çok zor
Ben boşanalı çok oldu iyikide boşandımturnese sen boşandın mı canım eşinden ne yaptın
Allah kimseye vermesin evlat hasretini.1 gün bile görmeyen anneye velayet belki biraz zor verir devlet evet
ayrıca cocukta istemeyebilir evet
hayır ben anlamıyorum okudumda
psikolojin bozuk ama kendini evlat acısıyla öldürmeyi değilde, evlenmeyi yapabiliyorsun ya tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?