eşimden tiksiniyorum :(

ya kızmiyim sert yazmiyim diyorum ama olmuyor elimde değil böyle konularda
bir anlık gaflet diyo ertesi gün hapı var

Kimse hic bir kanun hic bir allahin kulu sana evladini gostermenekle hayatini zindan edemez.
Adres telefon degismisse savciliga bas vurmaliydin....

Suanki esindende zamaninda keske bosansaydin zaten calisiyosun kendi isin vardi , ustelik suan hamilesin.
Yani ne diyim allah yardim etsin..

lilyana yazdıklarımı okursan neden bu kadar bozulduğunu anlarsın eski eşim yüzünden cocugumu göremiyor ikinci evliliğim berbat küfürbaz gaddar aşırı kıskanç beni iş yerimde bile dingil dingil oynatan bir eş ikizlere hamile ben basıp gitmek boşanmak koly ama ikiz hamilelliği var çocuklarımı düşünüyorum artık hep ben olmuyor.y

canım sende haklısın
Allah korusun başa gelmeden tabiki bilinmez
kınamıyorum ben kesinlikle
benim tek anlamadığım çocuğunu alma meseleleri dururken
evlenmek, sevişmek, çocuk yapmak... bunlar nedir
önce çocuğunu al da sonra istersen 3 kez evlen
şu an bile oldu bir kere diyelim bari bundan sonra uğraşsın diye yazıyoruz böyle..

canım çocuk istemiyordum korunuyordum zaten ilacımı iki gün almayınca hamile olduğumu öğrendim aldırmaya niyetliyken ikiz cıktı kıyamadım o canı ben yaratmadım ki

Mahkeme cocugu babasina bile vermis olsa o cocugu sana gostermek zorundalar. Neden hakkini aramiyorsun evladin o senin
Bence oğlunu görmesine de yeni eşi mani oluyordur yani ve anladığım kadarıyla bu adamın da psikolojisi sağlam değil.

o çocuktan asla vazgeçmiycem ne olursa olsun size söz.ama bu adamla devammı etmeliyim yoksa ayrılmalımıyım iki arada bi derede kaldım

şimdi 7 nyaşında olan çocuğunuz siz boşanırken daha da küçüktü ve mahkeme sizin maddi imkanınız olduğu halde size vermediyse demek ki sizde ciddi problemler varmış. şimdi çocuğunuzun peşine düşmüş olmanız iyi güzel ama bakalım çocuğunuzun size karşı tepkisi nasıl olacak... yıllardır görmediği bi annesiniz siz onun için...

ve şimdi ben senin yerinde olsam ne yapardım söyleyeyim..bilmiyorum eşine hamile olduğunu söyledin mi ama...maddi imkanı olan bi kadın olarak hamilelğimi gizler bu tiksindiğim heriften boşanır başka bi yere tayin ister giderdim..en başta da hayatımı zindan eden içinde bulunduğum ağır depresif durumdan kurtulmak için tedavi alırdım

canım çocuk istemiyordum korunuyordum zaten ilacımı iki gün almayınca hamile olduğumu öğrendim aldırmaya niyetliyken ikiz cıktı kıyamadım o canı ben yaratmadım ki
Eşin bebeklerin ikiz olduğunu duyunca ne dedi.
Şu an sana nasıl davranıyor peki?

Benimkisi çok boşanma görmüş kadın hassasiyeti, kusura bakmayın n'olur, kimseyi incitmek değil amacım. Ama hayat işte oluyor her şey, hata bile yapmış olsa bu durumda bir insana içim acıyor, neler yaşadı kim bilir, evlattan geçmek öyle kolay değil. Rabbim kimsenin evladını anasız bırakmasın, çok zor

Belki bebeklerden sonra tavırlarında iyiye yöneliş olur, sohbet ederken bebeklerini ön plana çıkararak konuşmayı dene, sonra mevzuyu tatlı bir dille , mesela ben sıkıldıkça bebeklerimizin de içerde daraldığını hissediyorum diyerek şikayetini dile getir.

kesinlikle aldırma
belki ikizler eşinede iyi gelir bakarsın düzelir hı?

o çocuk için velayet acıyordum iki avukatla görüştüm olumlu şeyler söylemediler.ama acıcam velayet alıp gelsem bu dengesiz eşim dende çekecek o çocuk

memursunuz. bakici tutar bebeklerinize de gul gibi bakarsiniz. oglunuzu gormek icin arama emri cikarin. oyle adres degisti bulunamaz diye birsey yok devir teknoloji devri. oyle iz kaybettirmek kolay degil.
ama diger arkadaslarin aksine kesinlikle cocugun velayetini almayin. onun icin yillarca gormedigi bir yabancisiniz.
haftasonlari sizde kalmasini saglayin. boylelikle cocuk anne hasretini siz evlat hasretinizi giderirsiniz.

ERKEKSiZ DE YASAYABILIRSINIZ. kocanizdan ayrilin bir sure cocuklariniza yogunlasin.

amin canım
estağfirullah ne kusuru
tabiki neler yaşadı kim bilir
inşallah çocuğunu almak için görmek için uğraşır bundan sonra..

biraz düzeldi ama kıskançlık aynı nefes aldırmıyor gün 24 iş yerimin kapısında sanki herkesin mnamusumda gözü ver

1 gün bile görmeyen anneye velayet belki biraz zor verir devlet evet
ayrıca cocukta istemeyebilir evet
hayır ben anlamıyorum okudumda
psikolojin bozuk ama kendini evlat acısıyla öldürmeyi değilde, evlenmeyi yapabiliyorsun ya tebrik ederim.

Allah kimseye vermesin evlat hasretini.
Ben geberirdim lan yemin ederim.
Ozaman kafayı yerdim çıldırırdım asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…