ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldırıyo.
ama ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldırıyo
A Alfadelta benim yasadiklarm gibi ilk evlendigimizde bende oyleydim cok sakin ben sinir krizi geciriyordum ne bulursam firlatip kirardim esimde yazk tirnak izleriyle gezerdi ayni anlattigin gibiydm .ama sonra gecio yine bir sinir krizimde kanamam oldu karnmdaki bebek ölmüs. Sonralarda gecti ama siz kotu bir tecrube yasamadan aranizdaki sorunlari halledin smdi bende pismanm bos yere kendimizi yiprattik (suan 5 yillk evliyim atlattk sükür ki ...ama bosancam diye tuttururdm hep bosanamadik suanda iyiyiz )
Eşine haklı diyemem tabi ama suçlu sensin elbet doğru değil ama biri bana saldirsa öyle boş durmam tabiiMerhaba arkadaşlar yeni evliyim yani 8 ay oldu ve severek evlendik. Büyük sıkıntılar atlattık evlenebilmek için. Eşimle hep sıkıntılarımız oldu ama bana olan ilgisi sevgisi davranışları beni bile ben bu kadar seviyo muyum? Diye düşündürüyodu. Çok sinirli bi insanım hele ki evlendikten sonra eşimim her hareketi bile bana batmaya başlamıştı. Bazen çekilmez hallere giriyorum. Eşimle inanılmaz kavgalar ediyoruz ve hafif değil ben saldırmaya başlıyorum oda beni tutuyo derken olaylar inanılmaz büyüyo ve onun beni tutması artık iteklemelere falan bile gidiyo çıldırınca malum olaylar yaşanıyo. Ağzımızdan çıkanları duymuyoruz. Beni sinirlendirmek için bi ton laf ediyo sinirlenince suçlu oluyorum. Neyse ki çok güzel günler geöiyoruz güzel bi sabaha uyandık derken saçma sapan şeylerden konu açıldı ve onun arkadaşı aradı derken benm arkadaşlarımdan daha kötü sürekli arıyo dedim falan savnmaya başladı bende içeri gittim oturdum sinirlendi. Kahvaltı hazırlarken gittin işte hep böyle yaparsın falan. İçeri geldi bağırdı baş çavuşun eşeğiyim takmıyosun sinirlendiryosun diye hiç cevap vermedim ve inanlmaz sinirlendi küfürler etti bende defol dedim ve içeri gidip niye bu kadar sinirlendin dedim abartıyosun alt tarafı içeri gittim konşmadm yani. Sonra bi baktım ki adam üstünü giymiş çıkıyo. Zaten tek hafta sonunuz ve derse gitmedim tüm gün evde olucaktık. Gidiyo musun dedim evet dedi kolundan tutup defol dedim derken yine bi arbade yaşandı beni kapıdan itekledi bende vurdum ve bana tokat attı kapıyı çekti gitti. Bana önceden vurduğunda çok üzülmüştü ama şuan bakıyorum ki pişman bile değil. Çok zoruma gitti. Benim hatalı olduğum yerler var ama ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldırıyo. Tamam yapmamam lazımda bazen durduk yere kolumu tutması inanılmaz tahrik ediyo beni. Pişman etmek istiyorum ama ben konşmadığımda oda konşmuyo .. Fikirlerinzi alabilir miyim?
Kusura bakmayinda durumlari bu hale kadar getiren belli ki sizsiniz. Siz ilimli davransaniz olay bu kadar buyumezdi. Insanin bir sabri vardir. Bir bardaga su doldurdugunuzu dusunun hacminden fazlasini doldurabilirmisiniz tasar degil mi. Inanin bu huyunuzu birakmasiniz tek tokatlada kalmaz devami gelir. Pisman etmeye calisacaginiza gonlunu alin kizginliginiz gectikten sonra. Bir an evvelde o huyunuzu degistirmeye bakin.Merhaba arkadaşlar yeni evliyim yani 8 ay oldu ve severek evlendik. Büyük sıkıntılar atlattık evlenebilmek için. Eşimle hep sıkıntılarımız oldu ama bana olan ilgisi sevgisi davranışları beni bile ben bu kadar seviyo muyum? Diye düşündürüyodu. Çok sinirli bi insanım hele ki evlendikten sonra eşimim her hareketi bile bana batmaya başlamıştı. Bazen çekilmez hallere giriyorum. Eşimle inanılmaz kavgalar ediyoruz ve hafif değil ben saldırmaya başlıyorum oda beni tutuyo derken olaylar inanılmaz büyüyo ve onun beni tutması artık iteklemelere falan bile gidiyo çıldırınca malum olaylar yaşanıyo. Ağzımızdan çıkanları duymuyoruz. Beni sinirlendirmek için bi ton laf ediyo sinirlenince suçlu oluyorum. Neyse ki çok güzel günler geöiyoruz güzel bi sabaha uyandık derken saçma sapan şeylerden konu açıldı ve onun arkadaşı aradı derken benm arkadaşlarımdan daha kötü sürekli arıyo dedim falan savnmaya başladı bende içeri gittim oturdum sinirlendi. Kahvaltı hazırlarken gittin işte hep böyle yaparsın falan. İçeri geldi bağırdı baş çavuşun eşeğiyim takmıyosun sinirlendiryosun diye hiç cevap vermedim ve inanlmaz sinirlendi küfürler etti bende defol dedim ve içeri gidip niye bu kadar sinirlendin dedim abartıyosun alt tarafı içeri gittim konşmadm yani. Sonra bi baktım ki adam üstünü giymiş çıkıyo. Zaten tek hafta sonunuz ve derse gitmedim tüm gün evde olucaktık. Gidiyo musun dedim evet dedi kolundan tutup defol dedim derken yine bi arbade yaşandı beni kapıdan itekledi bende vurdum ve bana tokat attı kapıyı çekti gitti. Bana önceden vurduğunda çok üzülmüştü ama şuan bakıyorum ki pişman bile değil. Çok zoruma gitti. Benim hatalı olduğum yerler var ama ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldırıyo. Tamam yapmamam lazımda bazen durduk yere kolumu tutması inanılmaz tahrik ediyo beni. Pişman etmek istiyorum ama ben konşmadığımda oda konşmuyo .. Fikirlerinzi alabilir miyim?
Ya vallahi aynı bennn. Az mı gezdi tırnak izleriyle oda. Bende pişman oluyorum ama olmuyo . Çok üzüldüm bebeğin için keşke böyle kötü şeyler yaşamadan anlasak hatalarımızı....
İnsan sevdiğinin canını nasıl yakar ya? Nasıl bir kriz yaşamanız gerek bunun için?Ya vallahi aynı bennn. Az mı gezdi tırnak izleriyle oda. Bende pişman oluyorum ama olmuyo . Çok üzüldüm bebeğin için keşke böyle kötü şeyler yaşamadan anlasak hatalarımızı....
Kusura bakmayinda durumlari bu hale kadar getiren belli ki sizsiniz. Siz ilimli davransaniz olay bu kadar buyumezdi. Insanin bir sabri vardir. Bir bardaga su doldurdugunuzu dusunun hacminden fazlasini doldurabilirmisiniz tasar degil mi. Inanin bu huyunuzu birakmasiniz tek tokatlada kalmaz devami gelir. Pisman etmeye calisacaginiza gonlunu alin kizginliginiz gectikten sonra. Bir an evvelde o huyunuzu degistirmeye bakin.
Kusura bakma ama belliki adamı çileden çıkarıyosun.istiyosunki ben saldırayım herşey yapayım o pohpohlasın öyle bi dünya yokki canm.önce kendi sinirini törpülemelisin bence
Okulda böyle kavgalar olunca biz el ele tutuşup barışın öp bakalım arkadaşını falan diyoruz
Sofrayi niye terk ediyorsunuz kuzum .Yoktan yere
Üstüne üstlük bir de ilk taşı siz atiyor ve hala pişman edecem derdindesiniz
Öyle evlilikten hayır gelmez .evet de gelmez
Sandıktan barış çıkamali
tırnak izleri mişaka gibisiniz .. pişman olan insan kendini kontrol etmeyi öğrenme yoluna gider.. sizin pişmanlığınız eşinizin sizi affettiği noktaya kadar.. pişman oluyorum deyip kendinizi kandırmayın..
sakın tedavi olmadan çocuk falan yapmayın..
Rica ederim. Agzinizin tadini kacirmayin. Tamam anliyorum sizi kizginsiniz. Ama birde empati kurun dusunun kendinize soru sorun cevap verin o zaman esinize hak verirsiniz. Erkek gozuyle dusunun size saldiran bir esi. Siz erkek olsaniz bence bu kadar sabirli davranmayabilirdiniz.Güzel yorumunuz için teşekkür ederimm ama yediremiyorum kendime o tokattan sonra ne biliyim kafam çok karışık gerçekten
Karina şiddete her zaman karsiyim ama sizinki de biraz tuhaf. İstiyorsunuz ki ben saldirayim, bagirayim, kovayim, vurayim o sussun. Öyle bir dünya bulursaniz bize de haber verin. İnsan gibi davranirsaniz karsinizdakine insanca muamele görürsünüz. Hayatimda ilk defa şiddet goren bir kadinin yaninda yer almadi vicdanim.Merhaba arkadaşlar yeni evliyim yani 8 ay oldu ve severek evlendik. Büyük sıkıntılar atlattık evlenebilmek için. Eşimle hep sıkıntılarımız oldu ama bana olan ilgisi sevgisi davranışları beni bile ben bu kadar seviyo muyum? Diye düşündürüyodu. Çok sinirli bi insanım hele ki evlendikten sonra eşimim her hareketi bile bana batmaya başlamıştı. Bazen çekilmez hallere giriyorum. Eşimle inanılmaz kavgalar ediyoruz ve hafif değil ben saldırmaya başlıyorum oda beni tutuyo derken olaylar inanılmaz büyüyo ve onun beni tutması artık iteklemelere falan bile gidiyo çıldırınca malum olaylar yaşanıyo. Ağzımızdan çıkanları duymuyoruz. Beni sinirlendirmek için bi ton laf ediyo sinirlenince suçlu oluyorum. Neyse ki çok güzel günler geöiyoruz güzel bi sabaha uyandık derken saçma sapan şeylerden konu açıldı ve onun arkadaşı aradı derken benm arkadaşlarımdan daha kötü sürekli arıyo dedim falan savnmaya başladı bende içeri gittim oturdum sinirlendi. Kahvaltı hazırlarken gittin işte hep böyle yaparsın falan. İçeri geldi bağırdı baş çavuşun eşeğiyim takmıyosun sinirlendiryosun diye hiç cevap vermedim ve inanlmaz sinirlendi küfürler etti bende defol dedim ve içeri gidip niye bu kadar sinirlendin dedim abartıyosun alt tarafı içeri gittim konşmadm yani. Sonra bi baktım ki adam üstünü giymiş çıkıyo. Zaten tek hafta sonunuz ve derse gitmedim tüm gün evde olucaktık. Gidiyo musun dedim evet dedi kolundan tutup defol dedim derken yine bi arbade yaşandı beni kapıdan itekledi bende vurdum ve bana tokat attı kapıyı çekti gitti. Bana önceden vurduğunda çok üzülmüştü ama şuan bakıyorum ki pişman bile değil. Çok zoruma gitti. Benim hatalı olduğum yerler var ama ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldırıyo. Tamam yapmamam lazımda bazen durduk yere kolumu tutması inanılmaz tahrik ediyo beni. Pişman etmek istiyorum ama ben konşmadığımda oda konşmuyo .. Fikirlerinzi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?