Eşimden tokat yedim

Kusura bakma ama belliki adamı çileden çıkarıyosun.istiyosunki ben saldırayım herşey yapayım o pohpohlasın öyle bi dünya yokki canm.önce kendi sinirini törpülemelisin bence

Haklısın çok teşekkür ederim

Napıyım bebeğim artık sinir hastası oldum ben heralde tahrik edilmeye gelemiyorum hemen aklım fikrim nasl sesini kessem e gidiyo

tamam işte sinir hastası olduysanız tedavi olun..şımarık çocuklar gibi davranmanın kimseye bir faydası yok..
ben sizli bizli konuşurkende lütfen bana bebeğim vs şeklinde hitap etmeyin..

tamam işte sinir hastası olduysanız tedavi olun..şımarık çocuklar gibi davranmanın kimseye bir faydası yok..
ben sizli bizli konuşurkende lütfen bana bebeğim vs şeklinde hitap etmeyin..

Ben sana çok mu meraklıyımda bebeğim dedim. Samimiyetine güvendiğim ve bana fikrini söylediğin için hoşuma gitti ve öyle hitap etmek istedim dmek ki hata ettim sizli bizli konuşacak kadar nezaket göstermek istemiyorum sana. Kusur ettiysem affola.

şiddete sonuna kadar karşıyım ama sen adama sürekli saldırıyormuşsun ne olmasını bekliyordun ki? erkeklere uygulanan şiddet şiddetten sayılmıyor mu? bir defa tokat atmış ama sen dayağı bile hak etmişsin bence. kendini dizginle biraz evlilik bu evcilik değil ki dövüşüp durasınız.

Öncelikle konu başlığın yanlış ben eşime saldırdım eşim de bana tokat attı olmalıydı.Ayrıca eşin sana tokat attığı için pişman olmamasının zoruna gittiğini belirtmişsin.Sen pişmanlık duyuyor musun ki?Gördüğüm kadarıyla pişmanlığın p'si yok.Senin burada yazma amacın,verdiğin cevaplardan belli,bizden haklı olduğunu duymak içini rahatlatmak ama durum öyle değil sen vurunca sinirlerime hakim olamıyorum o yapınca nasıl vurdu? İstediğin şey sen bağır çağır vur kız ama karşındaki hiçbir şey yapmasın öyle bir dünya yok işte.Bence eşinde sende normal değilsiniz bir psikolaga falan gidin.Çözüm odaklı bir şeyler düşünüyorsan şunu aklına yaz:Allah sana bu beyni süs olsun diye vermedi.Konuşarak anlaşın,şiddetle değil.Şiddet bir çözüm yolu değil sorunun ta kendisidir.

Elbette tartisilorda niye bu kadar iskence yapiyirsunuz birbirinize yani neyin siniri ? Neyin hirsi yada elinize ne geciyor bunlari sorgulayin bence :)

Sürekli kavga ederek birbirinden bikmissiniz abartmissiniz ne diye sinirleniyosun anlamiyom valla adam sana sinir sdiyosa aldirmiycan hee deyip geçen yoksa sogursunuz birbirinden kavganizi kenara birakin esinizle güzel güzel konusun anlatin sarilin opusun yeni evlisiniz evliliginizin tadini cikarmaya bakin.

anlıyorum ki senin öfke kontrolün yok evlenmeden önce her şey güzel giderken evlendikten sonra her şey değişiverdi öyle değil mi ve sen bu durumdan rahatsizsin öyle değil mi? Seni çok iyi anlıyorum. Çalışıyor musun?

Valla pişman etmeden önce ilişkinizi bi gözden geçir bune ya o sana saldirio sen ona bu böle giderse yarın seni şiddetli şekilde döver ve yüz yüze bakamicaginiz hale gelirsiniz şunu unutma sen bi kadınsın ve öle davran sen ona erkek gibi davranirsan o seni kadın gibi görmez ve karsisinda bi erkek varmış gibi sana saldırır bence kendini duzeltmelisun evliliginize siddeti sokmayin elbette tartisma olucak ama vurma itekleme gidişat hiç iyi deil bilgin olsun

Fazla surmez boşanma konusu açarsiniz gibime geldi. Ya madem seviyorsunuz bırakın didişmeyi ve tatli tatli yaşamaya bakın. Siz artık evlisiniz ergen degil bunu bi idrak edin.

Cocuk gibisin saldirmayi birakmadiginiz surece daha boyle olaylar cok basiniza gelir

ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldiriyor

Bu cumleniz beni benden aldi? Susup sabretse eminim "bu ne biçim erkek,tokadı yiyip oturuyor" diye konu acardiniz.
Allahtan akil fikir diliyorum

Bu cumleniz beni benden aldi? Susup sabretse eminim "bu ne biçim erkek,tokadı yiyip oturuyor" diye konu acardiniz.

Tokadı yiyen o değil benim. Beni iteklemesiyle başladı herşey sanki hayvam götürmeye çalışıyo yaka paça napıyım böyle hareketlere gelemiyorum

arkadaş heralde karşısındakini robot falan sanıyor yada kum torbası . yazık adama , ben olsam tokatla kalmaz evire çevire döverdim saldırmak öyle değil böyle olur diye..

Valla şiddete karşıyım ama hakedenin hakkı kötektir biri bana devamlı saldırsa tokattan daha beter ederdim 8 ay içinde dayanmış esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…