Eşimden tokat yedim

İyide beni itekledi kendi kendine triplere girdi ben kendimi kırtarmak için çekil diyip vurdum (
Erkek bayan farketmez şiddetin her türlüsüne karşıyım o size vurmamış ama adamı zorla kışkırtmışşınız od kendini savunmuş sakin konuşmaya çalışın birbirinize sakin davranın bu ne şiddet bu celal anlamadım

ağır bir feminist olarak ben bile kocana hak verebildim kusura bakma
elbette ki kendini tutması gerekiyordu sana vurmak yerine elini tutabilir sen kendine gelene kadar bir iki hafta eve gelmeyebilirdi eşin bu konuda kesinlikle suçlu
ama sen de hatasız değilsin

şurada bir kadın konu açsa kocam sürekli sinirli sürekli bağırıp çağırıyor kavga ediyoruz bana saldırıyor ben de bu gün döndüm ona tokat attım deseydi o kadına neler yazardın düşündün mü
şiddeti küfürü hakareti aranızda normalleştirmemeniz lazım
çok yaşlı bir teyzemiz gerizekalı lafına bile tepki verin günlerce küsün ki zamanı geldiğinde o laflar bilmem ne çocuğuna dönmesin derdi

Tokadı yiyen o değil benim. Beni iteklemesiyle başladı herşey sanki hayvam götürmeye çalışıyo yaka paça napıyım böyle hareketlere gelemiyorum

Siz onun kolundan tuttugunuz icin iteklemedi mi? Olayi fiziksel boyuta tasiyan siz degil misiniz? Olanlari bir dusunun. Disardan bir gozle tartin. Arkadaslarinizdan biri sizi o anda gorse ne dusunur? Esinin koluna yapismis bagiran bir insan.

İyi de saldırıyorum diyorsunuz yani olayı başlatan aslında sizsiniz.
E sabır da bir yere kadar yani.
Kusura bakmayın ama çekilecek dert değilsiniz.

Danışıklı dövüş
Sen ona vurursan oda sana vurur ama şiddeti hiç bi canlı hak etmez..
Sana tavsıyem sakın olun kendını torpule böyle devam edersenız her kavganızın sonu daha buyuk sıddetler dogurur
Saygıyı kaybetmeyın onu kaybedersenız ki kaybetmiş gibisiniz o evlilik çekilmez olur daha yenı evlisiniz bişeyleri yoluna koyabilirsiniz yok böyle devam ederseniz ALLAH ikinizede sabır versin en ufak şeyde bir birinizi yersiniz

Kavga nedeninizi anlamadım onu yazayım öncelikle, akabinde ve detayında yazacağım şudur: keskin sirke küpüne zarar, karşılıklı şiddet gösterilen bir evlilik ne kadar sürer ne şekilde sürer bilemedim Allah bileklerinize güç versin

Hiç kusura bakma hatalı olan sensin

Bu hikayede şiddet uygulayan bir erkek değil kadın

Biri bana vursa bende ona vururum

Böyle bir çift bence ayrilmasin tam uyumlu bir ciftsiniz

Çocuğunuz olunca arada bir iki tokatta ona atarsınız

Nick çok uyumlu yalnız ben alfa olayım eşim 3 basamak aşağı delta olsun mu diyosun :)

Siz saldırıyorsunuz o da size saldırıyor. Etkiye tepki. İletişim yolunuz böyle olmuş, çok sağlıksız. Ortayı bulamıyorsanız bir çift terapistine gidin, etkili iletişim yolları bulmaya çalışın birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…