- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle kişisel duyunca evet kötü. Ama hangimiz kızdığımiz insanlardan dert yakinirken çirkin cümleler kullanmadık ki?
Benim erkek arkadaşlarim telefonumu karıştırsa terkederler yani beni. En iyisinden bile 'yok yook, çok g.tünü kaldırdım bu salağın böyle oldu' diye bahsetmişimdir, bu beni kötü yapar mı?
Bence hayır :)
Ya da gereksiz trip yaptığı gün soran birine 'amaan salak salak tripler,bosver' demiş olabilirim.
Ne var ki bunda? İnsanlar bunu yaparlar.
Hoş mu? Hiç değil
Ama karşı taraf gormediyse gayet normal bence.
Ben çok sosyal bir kadınım, onlarca arkadaşım var. Hangisiyle dertliyken konuşsak hepsi buna benzer cümleleri kurar kocası - ailesi hakkında.
Ama yüzlerine karşı değil,gıyabında.
'Ben yapmadım , asla öyle konusmam' diyenin de içini açacağı yakın arkadaşı yoktur bence...
Konu sahibi, kizmişsin etmişsin,haklisin ama bir sakinleş
Böyle kişisel duyunca evet kötü. Ama hangimiz kızdığımiz insanlardan dert yakinirken çirkin cümleler kullanmadık ki?
Benim erkek arkadaşlarim telefonumu karıştırsa terkederler yani beni. En iyisinden bile 'yok yook, çok g.tünü kaldırdım bu salağın böyle oldu' diye bahsetmişimdir, bu beni kötü yapar mı?
Bence hayır :)
Ya da gereksiz trip yaptığı gün soran birine 'amaan salak salak tripler,bosver' demiş olabilirim.
Ne var ki bunda? İnsanlar bunu yaparlar.
Hoş mu? Hiç değil
Ama karşı taraf gormediyse gayet normal bence.
Ben çok sosyal bir kadınım, onlarca arkadaşım var. Hangisiyle dertliyken konuşsak hepsi buna benzer cümleleri kurar kocası - ailesi hakkında.
Ama yüzlerine karşı değil,gıyabında.
'Ben yapmadım , asla öyle konusmam' diyenin de içini açacağı yakın arkadaşı yoktur bence...
Konu sahibi, kizmişsin etmişsin,haklisin ama bir sakinleş
Ben de katiliyorum captain price e... kesinlikle bir aksam annesini de çağırın ikisininde yuzune konuşun ozurdilesinler ve esinizi süründürün. Ne kadar ayıp manyak falan koca koca insanlara yakismayan şeylerben olsam ikisinin de yüzüne vururdum. sevgiyi geç saygı da yok.
aynen bende boyle dusunmeye basladim artk erkekler hicbisey haketmiyor nankör varliklarBana dediği şeyi belki affederdim. Sensin salak der geçerdim ama ailem konusunda çok hassasım ben. O lafı hem ona hem de anasına yedirirdim ve affedemezdim sanırım. Karar sizin ama boşanmasanız bile çok değer vermeyin artık ona. Arayıp sormayın geç kaldığı zaman. Bütün sevginizi çocuğunuza verin. Erkekler sevgiyi hakketmezler. Etrafımda gördüğüm kadarıyla eşine ve ailesine değer vermeyen kadınlar daha çok değer görüyorlar. Deveye diken insana s.... misali.
İyice süründür eşini bir daha ikili oynamasın,kv ile de konuşup gerçekleri yüzüne vur kendini çok akıllı sanmasınesim 2 gun once is dolayisiyla gecikecegi icin beni annemlere birakti. bir sebepten tartistik telefonda.geldi beni aldi isi bitince.annemlerden cikinca gecenin 1 i geçerken kaynanamlara ugradik sikma yapmis verecekti bize diye.benimde yuzume yansimis aramizdaki gerginlik.elimdr değil moral bozuk olunca gulemiyorum ki yinede guldum konustum ama ağladığımı anlamis kaynanam gozum kizarik diye.sordu bana rahatskzim biraz anne dedim.ertesi gun yani dun kaynanam esim isteyken yanima geldi bebegimizi felan sevdi oturduk ettik hic sormadi bana bisey gayet iyi iyi konusyorduk. ama megerse bize gelmeden once esim isteyken aralarinda gecen konusmayi gördüm dun aksam telefonda ve sok oldum. esime sormus neydi onun derdi diye. esimde arkamda salak iste geciktim diye agladi ailecek manyak filan demis annesine. anneside he manyak de gec sen butun gun calisiyon yoruluyon oglum sesinden belli demis...... esim yuzume karşı askim karim kusme gel sarilalim v.s derken annesine bunlari soylemis. anneside yuzume karsi bana sormamis ve oglunu tasdiklemis. bütün gun yanimdaydi bana da sorabilirdi diye dusunuyorum.yuzume karsi kaynanam hic boyle degil.onumde ogluna karini op saril diyor .ama arkamdan boyleymis.ailece manyaklar demeside zoryuma gitti cunku ailem esimin ailesinden daha yardimcidir bize gel dedigimizde gelirler her yardimimiza kosarlar.esim zorda kalsa ailem hemen kosar.esimin nankor oldugunu ogrendim bu sayede de.cok zoruma gitti .bu arada tartisma sebebimiz gecikmesi degildi. onu fazla gecikince aradim ilk acmadi .ikinci aradim tlf mesgul du sonra aradim aradim yine acmadi.bile bile acmamis yoldaymis çünkü. beni merakta birakti diye gerildim .yani annesine beni yalan yanlış karaladi ustelik.
neyse aksam soyledim esime ogrendigimi.sok oldu. annesinden bunu hic ummadigimi ikisininde yuzume farkli arkamdan farkli olduğunu soyledim. birisi arkamdan konussa susturman gerekirken sen bana bunu nasil yaparsin dedim. bosanalim boyle olmaz sen guvenilmez birisisin dedim .bugun gidecegimi soyledim evden. oda gidemezsin gidersen beni gercekten istemedigini anlarim affet karicigim eseklik ettim diyp durdu. ama bunlar benim gordugum kimbilir 3 senedr neler konustu ailesine arkamdan.insan cocugunun annesine bunu yaparmi. 8 aylik bebegimiz var. sizce ne yapmaliyim.bosanmayi dusunuyorum .yada 3 5 gun uzaklasmayi kafami.dinlemeyi............(bu arada esim geciktigi gece gerçekten is yerindeydi ondan yana suphem yok gecikmesi dert degildi twlefonu bile bile acmamasinin gereksizligine gerildik )
Sanırım herkes ummadığı birşeye şahit oluyor eşinden bilmiyorum belki sende eşinin yanında ailesi için bu kelimeleri kullanmış olabilirsin bilki o ses çıkarmıyorsa bu duruma ailesiyle beraber arkandan aynını konuşur.Eşinin samimiyetini en çok sen bilirsin sana neysede ailene salak diyen bir insan nasıl yüzlerine bakacak buda kabiliyet yani bence mesafeni koru gecenin birinde sıkma yemeye gitmemek gibi 15 günde bir ayda bir git anlasınlar kimin ne olduğunu kaynanama söylesen ne olacak direk inkar hangi kaynana yaptığı hareketi söylediği sözü kabul etmiş amaaan boşver.esim 2 gun once is dolayisiyla gecikecegi icin beni annemlere birakti. bir sebepten tartistik telefonda.geldi beni aldi isi bitince.annemlerden cikinca gecenin 1 i geçerken kaynanamlara ugradik sikma yapmis verecekti bize diye.benimde yuzume yansimis aramizdaki gerginlik.elimdr değil moral bozuk olunca gulemiyorum ki yinede guldum konustum ama ağladığımı anlamis kaynanam gozum kizarik diye.sordu bana rahatskzim biraz anne dedim.ertesi gun yani dun kaynanam esim isteyken yanima geldi bebegimizi felan sevdi oturduk ettik hic sormadi bana bisey gayet iyi iyi konusyorduk. ama megerse bize gelmeden once esim isteyken aralarinda gecen konusmayi gördüm dun aksam telefonda ve sok oldum. esime sormus neydi onun derdi diye. esimde arkamda salak iste geciktim diye agladi ailecek manyak filan demis annesine. anneside he manyak de gec sen butun gun calisiyon yoruluyon oglum sesinden belli demis...... esim yuzume karşı askim karim kusme gel sarilalim v.s derken annesine bunlari soylemis. anneside yuzume karsi bana sormamis ve oglunu tasdiklemis. bütün gun yanimdaydi bana da sorabilirdi diye dusunuyorum.yuzume karsi kaynanam hic boyle degil.onumde ogluna karini op saril diyor .ama arkamdan boyleymis.ailece manyaklar demeside zoryuma gitti cunku ailem esimin ailesinden daha yardimcidir bize gel dedigimizde gelirler her yardimimiza kosarlar.esim zorda kalsa ailem hemen kosar.esimin nankor oldugunu ogrendim bu sayede de.cok zoruma gitti .bu arada tartisma sebebimiz gecikmesi degildi. onu fazla gecikince aradim ilk acmadi .ikinci aradim tlf mesgul du sonra aradim aradim yine acmadi.bile bile acmamis yoldaymis çünkü. beni merakta birakti diye gerildim .yani annesine beni yalan yanlış karaladi ustelik.
neyse aksam soyledim esime ogrendigimi.sok oldu. annesinden bunu hic ummadigimi ikisininde yuzume farkli arkamdan farkli olduğunu soyledim. birisi arkamdan konussa susturman gerekirken sen bana bunu nasil yaparsin dedim. bosanalim boyle olmaz sen guvenilmez birisisin dedim .bugun gidecegimi soyledim evden. oda gidemezsin gidersen beni gercekten istemedigini anlarim affet karicigim eseklik ettim diyp durdu. ama bunlar benim gordugum kimbilir 3 senedr neler konustu ailesine arkamdan.insan cocugunun annesine bunu yaparmi. 8 aylik bebegimiz var. sizce ne yapmaliyim.bosanmayi dusunuyorum .yada 3 5 gun uzaklasmayi kafami.dinlemeyi............(bu arada esim geciktigi gece gerçekten is yerindeydi ondan yana suphem yok gecikmesi dert degildi twlefonu bile bile acmamasinin gereksizligine gerildik )