O sizin gözünüzde bir baba artık sevgili ,flört yapılacak bir adam,eşin değil bir baba bu psikolojiye genelde erkekler girer ilginçKızlar benim size çok değişik gelecek bir sorunum var ben 4 yıllık evliyim nişanlılık ve sevgilik dönemi dahil 5 yıldır birlikteyiz ikimizde öğretmeniz tanışarak aşk evliliği yaptık sevgiliyken nişanlıyken çok rahat bir bayandım evlendikten sonra özellikle de anne olduktan sonra eşimden utanmaya çekinmeye başladım çok garip değil mi insan kocasından niye utanır ki mesela yanında giyinemem karanlık olması lazım aşkım sevgilim diyemiyorum dışarda koluna giremiyorum çok çekiniyorum nedeni ne olabilir
Çocuklardan sonra insana bir agirbaslilik çöküyor, öyle olması gerekir gibi bir inancınız var belki. ..eşinizle daha büyük sorumlulukların altına girdiniz. Zamanla geçer.katsilikli duygularınızı söylemeye bile vaktinizin olmadığı ve bunun lüzumunu sorguladiginiz bir dönemdesiniz. Duygularını açmaya çalış. En azından beni seviyor musun diye sor.laf lafı açarKızlar benim size çok değişik gelecek bir sorunum var ben 4 yıllık evliyim nişanlılık ve sevgilik dönemi dahil 5 yıldır birlikteyiz ikimizde öğretmeniz tanışarak aşk evliliği yaptık sevgiliyken nişanlıyken çok rahat bir bayandım evlendikten sonra özellikle de anne olduktan sonra eşimden utanmaya çekinmeye başladım çok garip değil mi insan kocasından niye utanır ki mesela yanında giyinemem karanlık olması lazım aşkım sevgilim diyemiyorum dışarda koluna giremiyorum çok çekiniyorum nedeni ne olabilir
Utanma derken çekingenlik başladı ben de bi anlam veremiyorum mesela hayalimde ona sarılıyorum öpüyorum erkeğim falan diyorum gerçekte aşkım bile diyemiyorum eşim çok da iyi biri bana çocuklara çok düşkünNe başta ne de şimdi utanmıyorum. Siz utanılacak bir obje misiniz kendinizi neden bu konuma sokuyorsunuz? Her kadının ayrı bir güzelliği vardır. Önemli olan özgüven.
Nedenini çözemedim ana aynı eve girince romantizm bittikendine güvensizliğin olabilir mi ?
Evlenince böyle oldum evlenmeden sorun yoktuVücudun bozulduğu için görmesini istemiyor musun ya da sokakta kendini onun yanına filan mı yakistiramiyorsun? İlk aklıma bu geldi...
Ayni ben :) aynen o kdr dogal gelioki asla utanmiyorum.. dogum yasamisim bee kac kisi gormus ...umrumda mi :) valla degil billa degil.. ki ben onceden kuafore bile acamayan insandim yani :)Doğumdan sonra değil kendi eşimden kimseden utanmıyorum sankidoktor hemşire hasta bakıcı, görmeyen kalmadı kıymetliyi
Bana o yüzden doğum yapmış kadınlara ayrıca bir rahatlık geliyor gibi gelmiştir hep, sadece bana olduysa demek
Kısaca bence normal değil, hadi evliliğin ilk zamanları olabilir, herkesin yapısı farklıdır ama 4-5 yıl, hamilelik lohusalık geçmiş, her halinizle birbirinizi görmeye alışmış olmanız gerekirdi. Siz çekiniyorsunuz da karşınızdaki fark edip de bir şey demiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?