Eşimden utanıyorum

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar benim size çok değişik gelecek bir sorunum var ben 4 yıllık evliyim nişanlılık ve sevgilik dönemi dahil 5 yıldır birlikteyiz ikimizde öğretmeniz tanışarak aşk evliliği yaptık sevgiliyken nişanlıyken çok rahat bir bayandım evlendikten sonra özellikle de anne olduktan sonra eşimden utanmaya çekinmeye başladım çok garip değil mi insan kocasından niye utanır ki mesela yanında giyinemem karanlık olması lazım aşkım sevgilim diyemiyorum dışarda koluna giremiyorum çok çekiniyorum nedeni ne olabilir

O sizin gözünüzde bir baba artık sevgili ,flört yapılacak bir adam,eşin değil bir baba bu psikolojiye genelde erkekler girer ilginç

Çocuklardan sonra insana bir agirbaslilik çöküyor, öyle olması gerekir gibi bir inancınız var belki. ..eşinizle daha büyük sorumlulukların altına girdiniz. Zamanla geçer.katsilikli duygularınızı söylemeye bile vaktinizin olmadığı ve bunun lüzumunu sorguladiginiz bir dönemdesiniz. Duygularını açmaya çalış. En azından beni seviyor musun diye sor.laf lafı açar
Bir de eşimin koluna giremiyorum demişsin. SAHİ bebek arabası sürerken nasıl koluna girecejsineşimle çocuksuz bir şekilde ilk defa dışarı çıktığımızda doğumdan 2 yıl sonra oluyor bu, elimin kolumun sallandigini ve bir boşluk olduğunu hissettim. İkimiz de ne bebek araba si sürüyorduk ne de kucağımızda çocuk taşıyorduk yavaşça koluna girdiğimde yabancı bir adamın koluna girer gibiydim
Bu ozguven eksikliğini yenemezsen bir psikogla da konuşmanı öneririm. Belki doğum sonrası depresyonu falandir

Giyinme konusunda bende oyleydim hayatta yaninda giyinemezdim hele iliski sirasinda mutlaka karanlik olacak ustumu giyinirken arkani don derdim en son esim benimle guzelce oturup konustuktan sonra yavas yavas duzelebildim

Ben kilolardan sonra böyle oldum göbeğimi catlaklarimi görmesin diye belki de sizinki de ondandır

O beni güzel halimle hatirlasin diye sanırım :))

Kendine guvenin gitmistir diye dusunuyorum.

Kadinlarin cogunda oluyomus bu sorun.. iste kilo deforme gogusler gobek catlaklar kil tuy:) los isikta bunlar gorunmez. O yuzden vampir gibi karanlik severmis kadinlar.. erkeklerse tam tersi isikta sevismek..

İki çocuğum var sorunumu tam anlatamadım her şey evlenince başladı anne olunca da arttı çok fırtınalı bir aşktı aynı eve girince ikimiz de değiştik o da hiç aşkım falan demiyor romantizm bitti ben evlendiğimden beri böyleyim gece kıyafeti giyip süslenirdim ama yanına otuturdum çekinirdim hep ilk adımı ondan beklerdim

Ne başta ne de şimdi utanmıyorum. Siz utanılacak bir obje misiniz kendinizi neden bu konuma sokuyorsunuz? Her kadının ayrı bir güzelliği vardır. Önemli olan özgüven.
Utanma derken çekingenlik başladı ben de bi anlam veremiyorum mesela hayalimde ona sarılıyorum öpüyorum erkeğim falan diyorum gerçekte aşkım bile diyemiyorum eşim çok da iyi biri bana çocuklara çok düşkün

Doğumdan sonra değil kendi eşimden kimseden utanmıyorum sanki doktor hemşire hasta bakıcı, görmeyen kalmadı kıymetliyi
Bana o yüzden doğum yapmış kadınlara ayrıca bir rahatlık geliyor gibi gelmiştir hep, sadece bana olduysa demek

Kısaca bence normal değil, hadi evliliğin ilk zamanları olabilir, herkesin yapısı farklıdır ama 4-5 yıl, hamilelik lohusalık geçmiş, her halinizle birbirinizi görmeye alışmış olmanız gerekirdi. Siz çekiniyorsunuz da karşınızdaki fark edip de bir şey demiyor mu?

Ozel durumlari gectim de insan esine askim demeye niye utanir ki cok mu resmilik var mesela ben esime birkac gundur tavirliyim soguk ama dilime yapismis askim hayatim demeye o da oyle der hep. arada yine diyorum ben buna kusum diye hatirliyorum aliii deyveriyon pis pis bakiyooo bana

Ayni ben :) aynen o kdr dogal gelioki asla utanmiyorum.. dogum yasamisim bee kac kisi gormus ...umrumda mi :) valla degil billa degil.. ki ben onceden kuafore bile acamayan insandim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…