Eşimden utanıyorum

Kiyafeti giyiyosan hakkini vercen :) taktik maktik yok bam bam bam :)

en kısa zamanda bi psikiyatriste gitmelisiniz
ileride daha büyük sıkıntılar yaşanabilir .
eğer sıkıntıdaysanız gidin doktora.
yok benim durumum öyle ciddi bi şey değil diyorsanız bu durumu aşmak çok kolay .

ÖZgüven eksikliği. Doğumdan sonra çok mu farklılaştı vücudunuz? Görmesini istemiyorsunuz belkide ?

Anne olduktan sonra acaba bebeğinize karşı mahçup mu oluyorsunuz ondan mı? Gerçekten değişik :) alışmanız lazım aslında..

:))))

Ben de çok alışmışım, eşime ismiyle hitap ettiğimde garipsiyorum.

Giyinme kısmına anlam verebiliyorum. Doğumdan sonra kendini beğenmiyor olabilirsin o yüzden görsün istemiyor olabilirsin ama koluna girme aşkım falan deme kısmına anlam veremedim

Bende psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim, basit bir şey gibi görünen bu durum sonrasında ciddi sonuçlar doğurabiliyor, ilk evliliğimde bahsettiğiniz şekilde hissetmeye başladım, bebeğim doğduktan sonra oldu, sonrasında vajinusmus sorunum başladı, bir yıl mücadele etmek zorunda kaldım.

Özgüven eksikliği ..
Kafana taktiğin kilolar
Kilolar yüzünden dışarda kendini yakistirmaman.
Ve biraz psikolojinin bozuk olması eski konularınıza istinaden yazıyorum. .
Burda beni anlatmışsın şuan ben öyleyim eşimin çok takıntısı yüzünden hcbisey rahat paylaşamıyorum

Burda beni anlatmışsın şuan ben öyleyim eşimin çok takıntısı yüzünden hcbisey rahat paylaşamıyorum

Eşiniz hakkında bir şey diyemem
Ama belki kendiniz için kendinizden memnun olmadığınız şeyleri değiştirebilirsiniz :)

Bende bu kadar olmasa da benzeri var
Eskiden cok firtinali bir cinsel hayatimiz vardi yatakta gayet rahattim istediklerimj söyleyebiliyordum
Sonra is ciddiye bindikce bana bi bi agirlik cokmeye basladi. Yani adamdan yatakta utanmaya basladim sebebini ben de bilmiyorum acaba evlilige mi yakistirmiyoruz ki ozgur cinsel hayati
Evlilik aski olduruyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…