Esinizi seviyor musunuz ?Slm kızlar öncelikle eşimle gün içerisinde neler yapıyoruz onları anlatmak ıstiyorum..
Eşimle 5 yıl olucak evliyiz iki kızımız var.
4 yaşında ve 14 aylık
Yurtdışında yaşıyoruz. Ben turkiyeden gelin geldim eşimle severek evlendik.
Eşimle ilk yıllar çok kötü geçti içki içti sabaha doğru geldi sürekli kavga ederdik şiddet uygulardı bunlar eskide kaldı şimdi o sorunlar yok çok şükür ama şimdide ben eskisi gibi değilim eskiden ben çok gülen pozitif biriydim şimdiyse artık hiç bir şey yapmak gelmiyor icimden tatile desen izne yani 5 yıldır bir kez tek gittim oda kaynanamgil dırdırından artık gitmekte istemiyorum ailemde pek değer vermiyor o ortamda bulunmak piskolojimi bozuyor iki tarafta...mesela anlatayim
Eşim işe gider 6 buçukta sabah bende gün içinde cocuklarla uğraşıyorum alışveriş e gidiyorum onları birazda olsa gezdiriyorum.
Yaşadığım şehir küçük pek aktiv şeyler yok yapabildiğim i yapıyorum.
Sonra eşim geliyor ne zaman işi biterse gerekirse evde oluyor eline tlf alıp uzanıyor sohbet muhabbet yok gezmek yok öyle evde dahi olsa kendi çıkar ben çocuklarla baş başayım..Arabamız yok pazartesi Allah izin verirse alıcaz o zmn çıkarız gezeriz diyor ama inanmıyorum ben.Alistim artık onsuzluga onunla oturmak onunla konuşmak birlikte olmak istemiyorum gülmek istemiyorum onunla şuan ağlıyorum bilmiyorum ne oldu bana böylene yapayim bilmiyorum...
bilmiyorumEsinizi seviyor musunuz ?
Gecmiste yasadiginiz sorunlari kabul edip sorun olmadigini söylediginiz icin onlara deginmiycem ama sorun bu o halde duygularinizi bilmediginiz .. siz bence gecmisi unutamadinizbilmiyorum
Inanın öyleyim her ay para verir yani maddi destek var kendisi yokEskisi gibi olmanız saçma olurdu zaten. Kim şiddet gördüğü bir adamı eskisi gibi sevebilir ki? inşallah ilk çocuğunuz o şiddete şahit olmamıştır. Artık şiddet yok ama evde koca denen bir kişi de yok anladığım kadarıyla. Çocuklara hem annelik hem babalık yapıyorsunuz. Ben yapamazdim sanırım boyle bir adamla. Bu arabayla falan çözülecek bir sorun değil bana göre.
Zaten eskiden olan sorunlar şimdide bende sorun yaşattı unutamıyorum kiGecmiste yasadiginiz sorunlari kabul edip sorun olmadigini söylediginiz icin onlara deginmiycem ama sorun bu o halde duygularinizi bilmediginiz .. siz bence gecmisi unutamadiniz
Zaten unutmaniz beklenilemez alköl varmis siddet varmis.. zaten bunlar basli basina bosanmaya sebep seyler o zaman kabullenmeseydiniz keske bu durumlariZaten eskiden olan sorunlar şimdide bende sorun yaşattı unutamıyorum ki
Geçmiş desemde kalıcı kalmış bendeZaten unutmaniz beklenilemez alköl varmis siddet varmis.. zaten bunlar basli basina bosanmaya sebep seyler o zaman kabullenmeseydiniz keske bu durumlari
ben de yurtdışına gelin geldim yeni evliyim evliliğim oturmadı fakat açıkcası Türkiye’den buraya geldiğime pişmanım eşimin çalışma saatleri hafta sonu yok Zaten burada sosyal hayat sıfır insanlar robot gibi sizin de baya olmuş evleneli eşiniz ilk yıllar size eziyet etmiş belkide onun yaraları şimdi gün yüzüne çıktı bazı şeyler bilinçaltına işliyor ve bir yerlerden patlak veriyor sizin de iletişim yok beraber paylaşım yok denecek kadar az yeni evli olmama rağmen benim de aynı çocuklarınızın olması güzel en azından onlarla meşgul oluyorsunuz fakat eşler arası iletişim çok önemli bu konuyu rahatsız olduğunuz şeyleri eşinizle konuşamıyormusunuz sanki içinize atıp biriktirmişsiniz bu sizin açısından hiç sağlıklı değil konuşmayı deneyin belki size karşı ilgisi artacak biz Kadınlar da içimize atmak ve söylemeden karşıdan beklemek var da erkekler öyle değil illa yönlendirmemiz gerekiyor inşallah toparlarsınızSlm kızlar öncelikle eşimle gün içerisinde neler yapıyoruz onları anlatmak ıstiyorum..
Eşimle 5 yıl olucak evliyiz iki kızımız var.
4 yaşında ve 14 aylık
Yurtdışında yaşıyoruz. Ben turkiyeden gelin geldim eşimle severek evlendik.
Eşimle ilk yıllar çok kötü geçti içki içti sabaha doğru geldi sürekli kavga ederdik şiddet uygulardı bunlar eskide kaldı şimdi o sorunlar yok çok şükür ama şimdide ben eskisi gibi değilim eskiden ben çok gülen pozitif biriydim şimdiyse artık hiç bir şey yapmak gelmiyor icimden tatile desen izne yani 5 yıldır bir kez tek gittim oda kaynanamgil dırdırından artık gitmekte istemiyorum ailemde pek değer vermiyor o ortamda bulunmak piskolojimi bozuyor iki tarafta...mesela anlatayim
Eşim işe gider 6 buçukta sabah bende gün içinde cocuklarla uğraşıyorum alışveriş e gidiyorum onları birazda olsa gezdiriyorum.
Yaşadığım şehir küçük pek aktiv şeyler yok yapabildiğim i yapıyorum.
Sonra eşim geliyor ne zaman işi biterse gerekirse evde oluyor eline tlf alıp uzanıyor sohbet muhabbet yok gezmek yok öyle evde dahi olsa kendi çıkar ben çocuklarla baş başayım..Arabamız yok pazartesi Allah izin verirse alıcaz o zmn çıkarız gezeriz diyor ama inanmıyorum ben.Alistim artık onsuzluga onunla oturmak onunla konuşmak birlikte olmak istemiyorum gülmek istemiyorum onunla şuan ağlıyorum bilmiyorum ne oldu bana böylene yapayim bilmiyorum...
Dün söyledim kendisine arkadaşı eşiyle çocuklarıyla tatille gittiler antalyaya bu senede istanbul turu yaptılar "bizde gitsek ya ne güzel adam almış çocuklarını gitmiş tatillere "bana dediği şu "Canim bende isterim ama şu an durumum yok araba aldı 20 bin euro ya hem gitsem antalyaya ailemi görmeden gelsem olurmu"olduben de yurtdışına gelin geldim yeni evliyim evliliğim oturmadı fakat açıkcası Türkiye’den buraya geldiğime pişmanım eşimin çalışma saatleri hafta sonu yok Zaten burada sosyal hayat sıfır insanlar robot gibi sizin de baya olmuş evleneli eşiniz ilk yıllar size eziyet etmiş belkide onun yaraları şimdi gün yüzüne çıktı bazı şeyler bilinçaltına işliyor ve bir yerlerden patlak veriyor sizin de iletişim yok beraber paylaşım yok denecek kadar az yeni evli olmama rağmen benim de aynı çocuklarınızın olması güzel en azından onlarla meşgul oluyorsunuz fakat eşler arası iletişim çok önemli bu konuyu rahatsız olduğunuz şeyleri eşinizle konuşamıyormusunuz sanki içinize atıp biriktirmişsiniz bu sizin açısından hiç sağlıklı değil konuşmayı deneyin belki size karşı ilgisi artacak biz Kadınlar da içimize atmak ve söylemeden karşıdan beklemek var da erkekler öyle değil illa yönlendirmemiz gerekiyor inşallah toparlarsınız
tipik odun bencil biri valla bilemedim sizin çalışma durumunuz yokmu ne bileyim bir birikim yapsanız aklınızı kurcalamak istemem fakat çekilmez en azından yurtdışında maaş durumları yüksek bir birikim olsaydı boşardınız çekilmez böyle biri her şeye muhalefet siz içinize attıkça sinir hastası olursunuz en azından senede bir tatil bile yapamıyor olmanız kötü insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor monotonluktan çıkmak lazım fakat bir çaba yokki karşı tarafta egoistin TEK’iDün söyledim kendisine arkadaşı eşiyle çocuklarıyla tatille gittiler antalyaya bu senede istanbul turu yaptılar "bizde gitsek ya ne güzel adam almış çocuklarını gitmiş tatillere "bana dediği şu "Canim bende isterim ama şu an durumum yok araba aldı 20 bin euro ya hem gitsem antalyaya ailemi görmeden gelsem olurmu"oldu
Çaba göstermiyor söylemekten biktim artık haline bırakıyorum çünkü yoruldumtipik odun bencil biri valla bilemedim sizin çalışma durumunuz yokmu ne bileyim bir birikim yapsanız aklınızı kurcalamak istemem fakat çekilmez en azından yurtdışında maaş durumları yüksek bir birikim olsaydı boşardınız çekilmez böyle biri her şeye muhalefet siz içinize attıkça sinir hastası olursunuz en azından senede bir tatil bile yapamıyor olmanız kötü insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor monotonluktan çıkmak lazım fakat bir çaba yokki karşı tarafta egoistin TEK’i
Affedermiyim bilmiyorum çünkü çok zorÖfkelisiniz esinize karşı, boşanmayı düşünmüyorsanız affetmeye çalışın.
neden çalışmıyorsunuzÇaba göstermiyor söylemekten biktim artık haline bırakıyorum çünkü yoruldum
Yaşadığım yer küçük cnm Bnde çalışmak istiyorum neymiş kaynanam diyor bizim gelinler çalışmazmış ammma kızları çalışıyor oda ayrı bir cinslik çünkü kızları gelin sizin dediginiz gibi gelin olduğumuz için oğullarının eline bakıcaz kızlarıda çalışacak muhtaç olmayacak eşimde istemiyor ama bnim el emeklerim var yapmak istiyorum bakalım artikneden çalışmıyorsunuzbazı erkekler ben çalışıyorum benim dediğim olur gözüyle kadını baskılayıp ezebiliyor en azından ekonomik özgürlüğünüz olur ve en azından kendiniz ailenizin yanına gider ne bileyim tatil yaparsınız
sizin çalışmanızdan kayınvalideye neki bence eşinize diretin temizlik işi olur vs yurtdışında çok iyi paralar kazanıyorlar o işi yaparak boş boş oturup evde kafaya takıp kuracağınıza hem birikim yapar hem de daha fazla söz sahibi olursunuz ayrıca dil de gerekmiyor o iş için benim tanıdığım var 2000 Euro para kazanıyor ayda kendine ev aldı kocasına karşıda valla çok söz sahibi düşünün derimYaşadığım yer küçük cnm Bnde çalışmak istiyorum neymiş kaynanam diyor bizim gelinler çalışmazmış ammma kızları çalışıyor oda ayrı bir cinslik çünkü kızları gelin sizin dediginiz gibi gelin olduğumuz için oğullarının eline bakıcaz kızlarıda çalışacak muhtaç olmayacak eşimde istemiyor ama bnim el emeklerim var yapmak istiyorum bakalım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?