Birlikte vakit gecrmeye calisin sen teklif et cikip gezmeyi bi parka gtmek bile insana iyi geliyo esi ve çocuklarıylaSlm kızlar öncelikle eşimle gün içerisinde neler yapıyoruz onları anlatmak ıstiyorum..
Eşimle 5 yıl olucak evliyiz iki kızımız var.
4 yaşında ve 14 aylık
Yurtdışında yaşıyoruz. Ben turkiyeden gelin geldim eşimle severek evlendik.
Eşimle ilk yıllar çok kötü geçti içki içti sabaha doğru geldi sürekli kavga ederdik şiddet uygulardı bunlar eskide kaldı şimdi o sorunlar yok çok şükür ama şimdide ben eskisi gibi değilim eskiden ben çok gülen pozitif biriydim şimdiyse artık hiç bir şey yapmak gelmiyor icimden tatile desen izne yani 5 yıldır bir kez tek gittim oda kaynanamgil dırdırından artık gitmekte istemiyorum ailemde pek değer vermiyor o ortamda bulunmak piskolojimi bozuyor iki tarafta...mesela anlatayim
Eşim işe gider 6 buçukta sabah bende gün içinde cocuklarla uğraşıyorum alışveriş e gidiyorum onları birazda olsa gezdiriyorum.
Yaşadığım şehir küçük pek aktiv şeyler yok yapabildiğim i yapıyorum.
Sonra eşim geliyor ne zaman işi biterse gerekirse evde oluyor eline tlf alıp uzanıyor sohbet muhabbet yok gezmek yok öyle evde dahi olsa kendi çıkar ben çocuklarla baş başayım..Arabamız yok pazartesi Allah izin verirse alıcaz o zmn çıkarız gezeriz diyor ama inanmıyorum ben.Alistim artık onsuzluga onunla oturmak onunla konuşmak birlikte olmak istemiyorum gülmek istemiyorum onunla şuan ağlıyorum bilmiyorum ne oldu bana böylene yapayim bilmiyorum...
Bir geçiş dönemindesin içinde bir şeyler tükenmiş ya da yorulmuş bunu zaman gösterecek tükenmişse zaten yapacak bir şey yok ama yorulduysa kendini hiç bir şeye zorlama biraz zaman ver kendine geçecektir.Heyacanini monoton hayattan dolayı eşinin ilgisizliginden dolayı kaybetmiş görünüyorsun ayrıcaSlm kızlar öncelikle eşimle gün içerisinde neler yapıyoruz onları anlatmak ıstiyorum..
4 yaşında ve 14 aylık
Eşimle ilk yıllar çok kötü geçti içki içti sabaha doğru geldi sürekli kavga ederdik şiddet uygulardı bunlar eskide kaldı şimdi o sorunlar yok çok şükür ama şimdide ben eskisi gibi değilim eskiden ben çok gülen pozitif biriydim şimdiyse artık hiç bir şey yapmak gelmiyor icimden tatile desen izne yani 5 yıldır bir kez tek gittim oda kaynanamgil dırdırından artık gitmekte istemiyorum ailemde pek değer vermiyor o ortamda bulunmak piskolojimi bozuyor iki tarafta...mesela anlatayim
Eşim işe gider 6 buçukta sabah bende gün içinde cocuklarla uğraşıyorum alışveriş e gidiyorum onları birazda olsa gezdiriyorum.
Sonra eşim geliyor ne zaman işi biterse gerekirse evde oluyor eline tlf alıp uzanıyor sohbet muhabbet yok gezmek yok öyle evde dahi olsa kendi çıkar ben çocuklarla baş başayım..Arabamız yok pazartesi Allah izin verirse alıcaz o zmn çıkarız gezeriz diyor ama inanmıyorum ben.Alistim artık onsuzluga onunla oturmak onunla konuşmak birlikte olmak istemiyorum gülmek istemiyorum onunla şuan ağlıyorum bilmiyorum ne oldu bana böylene yapayim bilmiyorum...
Biri sizin canınızı yakar size şiddet uygularsa onu sevemezsinz ki zaten ben böyle bi durumda eşime sevgi aşk besleyemezdm.Slm kızlar öncelikle eşimle gün içerisinde neler yapıyoruz onları anlatmak ıstiyorum..
4 yaşında ve 14 aylık
Canim söylüyorum hep erteliyorBirlikte vakit gecrmeye calisin sen teklif et cikip gezmeyi bi parka gtmek bile insana iyi geliyo esi ve çocuklarıyla
Çocuksu yanım yok oldu artık be ben değilimGeçmişte yaşattıkları tüm enerjinizi almış doğal olarak. böyle adamlar evlnemesin lütfen
Haklısınız Ve çok güzel konuştunuz kötü günleri aştik şükür diyorum ama ben mesela eşime diyorum ki dışarı çıkalım diyor ki iki gün sonra yada haftaya falan hep erteliyor bende artık biktim ertelemekten sonra kendisi diyor çıkalım bu kezde ben çıkmak istemiyorum evde pek sohbet etmez çocukları hep ben parka götürürüm eglendiririm falan esimin aklına estilo oynuyor ben istiyorum ki arada oda parka götürsün bende dinleneyim ...Mutlu olmaniz sadece esinizle bir şeyler yapmakla mi mümkün? İç dünyasında mutluluğu yakalayan etrafındakileri de mutlu eder. Güzel kızım şu an evin geçimini sağlayan size bakan bir tek eşiniz var. Akşam geldiğinde memnun edilmeyi bekleyen bir de hanım var. Belli ki adam yoruluyor. Önceki yaşadiklariniza bir şey demiyorum. Çok fazla çozulemeyecek sorununuz yok. Her şeyi eşinizden beklemek yerine kendi kendinize hoşlanacağiniz bir şeyler yapın. Kitap okuyun bunu eşinizle paylaşın, onun ne düşündüğünü sorun.... Farkındalık sağlayın... Hödük, kazma yontulmamıs demek kolaya kaçmak bence. Bak sana şiddet gösterseydi, hakaret etseydi saygı gostermeseydi herkesten önce kaç kurtul derdim. İlgisizlik , bencillik kadınların gayretiyle düzeltiliyor kendimden biliyorum.
Gurbet ellerdesiniz. Birbirinizin dilinden anlamaya çalışın. Biz kadınlar bu konuda daha güçlüyüz emin ol.
Dün yazınızı okuyup dediginiz gibi yaptim kendide arabada okumuş duygulanmış gelip sarıldı toparlanmaya calisacam dedi ama akşam oldu kaynanam aradi yine eşim aynı olduTabi ki maddiyat insanı mutlu etmeye tek başına yeterli değil. Yalnız şu var ki senin yaşadığın şu hayat çoğu kişinin hayali bile olabilir. Bu düşünceler eşinizden daha da uzaklasmaniza sebep olur. Problemin kaynağı tek başına eşiniz değil söyleyim. Mutsuzum mutsuzum diyen bir insan zamanla hep mutsuz olur. Evine çocuklarına bakmayan şiddet küfür içinde yaşayan hanımları da arada bir düşünün. Hayattan keyif alma yollarını araştırın. Eşinizden beklediğiniz sevgiyi , ilgiyi de güzel bir üslupla kağıda dökün ....zarfın üzerine de ilk tanistiginizda size nasıl hitap ediyorsa ondan diye yazip verin..ama yalnız okumasını isteyin.....bir şeyler yapın....evliliginizin güzelleşmesi için....şikayetlerle hayatınızı zindana cevirmeyin lütfen...hadi canım toparlan...kendini şımartacak bir şeyler bul...
Toparlanacağim demiş ....demek ki fazlaca dağıtmışDün yazınızı okuyup dediginiz gibi yaptim kendide arabada okumuş duygulanmış gelip sarıldı toparlanmaya calisacam dedi ama akşam oldu kaynanam aradi yine eşim aynı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?