Eşimden uzaklaşıyorum çıkmazdayım sanki...

Birlikte vakit gecrmeye calisin sen teklif et cikip gezmeyi bi parka gtmek bile insana iyi geliyo esi ve çocuklarıyla

Bir geçiş dönemindesin içinde bir şeyler tükenmiş ya da yorulmuş bunu zaman gösterecek tükenmişse zaten yapacak bir şey yok ama yorulduysa kendini hiç bir şeye zorlama biraz zaman ver kendine geçecektir.Heyacanini monoton hayattan dolayı eşinin ilgisizliginden dolayı kaybetmiş görünüyorsun ayrıca

Biri sizin canınızı yakar size şiddet uygularsa onu sevemezsinz ki zaten ben böyle bi durumda eşime sevgi aşk besleyemezdm.

Mutlu olmaniz sadece esinizle bir şeyler yapmakla mi mümkün? İç dünyasında mutluluğu yakalayan etrafındakileri de mutlu eder. Güzel kızım şu an evin geçimini sağlayan size bakan bir tek eşiniz var. Akşam geldiğinde memnun edilmeyi bekleyen bir de hanım var. Belli ki adam yoruluyor. Önceki yaşadiklariniza bir şey demiyorum. Çok fazla çozulemeyecek sorununuz yok. Her şeyi eşinizden beklemek yerine kendi kendinize hoşlanacağiniz bir şeyler yapın. Kitap okuyun bunu eşinizle paylaşın, onun ne düşündüğünü sorun.... Farkındalık sağlayın... Hödük, kazma yontulmamıs demek kolaya kaçmak bence. Bak sana şiddet gösterseydi, hakaret etseydi saygı gostermeseydi herkesten önce kaç kurtul derdim. İlgisizlik , bencillik kadınların gayretiyle düzeltiliyor kendimden biliyorum.
Gurbet ellerdesiniz. Birbirinizin dilinden anlamaya çalışın. Biz kadınlar bu konuda daha güçlüyüz emin ol.

Haklısınız Ve çok güzel konuştunuz kötü günleri aştik şükür diyorum ama ben mesela eşime diyorum ki dışarı çıkalım diyor ki iki gün sonra yada haftaya falan hep erteliyor bende artık biktim ertelemekten sonra kendisi diyor çıkalım bu kezde ben çıkmak istemiyorum evde pek sohbet etmez çocukları hep ben parka götürürüm eglendiririm falan esimin aklına estilo oynuyor ben istiyorum ki arada oda parka götürsün bende dinleneyim ...
Allah var eksiğimiz hiç yok hep elinden geldiğince yapar mesela bugün dedim çocuklar için bayramlık hemen çıkardı verdi kızımın çantası icin diyorum para ver aninda verir hatta ben kızıma biraz büyüsün 200 euroluk çanta alacam diyor maddi açıdan her seyi yapıyor çocuklar ve benim için ama ben ilgi istiyorum artık aldıklarımdan gezdiğim yerlerden keyif almıyorum

Tabi ki maddiyat insanı mutlu etmeye tek başına yeterli değil. Yalnız şu var ki senin yaşadığın şu hayat çoğu kişinin hayali bile olabilir. Bu düşünceler eşinizden daha da uzaklasmaniza sebep olur. Problemin kaynağı tek başına eşiniz değil söyleyim. Mutsuzum mutsuzum diyen bir insan zamanla hep mutsuz olur. Evine çocuklarına bakmayan şiddet küfür içinde yaşayan hanımları da arada bir düşünün. Hayattan keyif alma yollarını araştırın. Eşinizden beklediğiniz sevgiyi , ilgiyi de güzel bir üslupla kağıda dökün ....zarfın üzerine de ilk tanistiginizda size nasıl hitap ediyorsa ondan diye yazip verin..ama yalnız okumasını isteyin.....bir şeyler yapın....evliliginizin güzelleşmesi için....şikayetlerle hayatınızı zindana cevirmeyin lütfen...hadi canım toparlan...kendini şımartacak bir şeyler bul...

Dün yazınızı okuyup dediginiz gibi yaptim kendide arabada okumuş duygulanmış gelip sarıldı toparlanmaya calisacam dedi ama akşam oldu kaynanam aradi yine eşim aynı oldu

Dün yazınızı okuyup dediginiz gibi yaptim kendide arabada okumuş duygulanmış gelip sarıldı toparlanmaya calisacam dedi ama akşam oldu kaynanam aradi yine eşim aynı oldu
Toparlanacağim demiş ....demek ki fazlaca dağıtmış zaman verin toparlanmasına...ah bu kaynanalar ....aşı bulunmalı bunlar için...Hayal meyalcim eşinizi hayatınızın içine çekmeye devam edin. İstenilen ölçülerde eş yok olduğu kadar artık....Cocuklarinizla sağlıklı olun , sabırlı olun mutluluklar sizinle olur umarım.

Bugün bütün gaygana ve erkek taraflarından nefret ediyem. Sabah sabah sütoğlan taraflarının yarattığı sorunları okumaktan kine büründüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…