Benim varsa sana gönderiyim...arkdaşalr eşim beni gecenin bu saatinde sahur vaktinde sinrlerimi hoplattı yrn annesigile iftara çağırdı benim eşim tamm amenna diyecek bi şeyimiz yok ama benim konuşmadığm yüzünü bile görmeye tahammul edemedğim görücemide çağırmış hemde bana sormadan sırf annesi istedi diye o kadar sinirliymi ki yani görümcem çok çirkef bana saldırdı falan eşim de salak pasif yrn ne yapacağımı bilmiyorum ailem yada akrabam olsa bende onları çağırrdım ama kimse yok....çok kötyüm çok...
Sizde yüzüne bakmayın görümcenizin o zaman eşiniz ilgilensin kardeşiyle
Benim varsa sana gönderiyim...
canım birde eşiyle üç çocuğuyla geliyor annesiğl de 4 kişi bunlar bi yana annmler şehir dışından geldiler geçen ay bırak davet etmek bi 5 dakkika bile uğramdılar benimle konşumuolar diye şimdi gelmeleri tuttu eşim bi kaşık suda boğabilirim...
Evet arkadaşın dediği gibi sabredilebilse güzel olur ama bende bana saldıran bir görümceye bilmiyorum sabredemezdim heralde.Seninle uğraşacağına 3 tane çocuğu varmış onlarla ilgilensin.Ben olsam tavrımı koyardım doğrusu.Ben eşimle evlendim onun kahrını hadi çektim tüm sülalesinin kahrınıda çekeyim yani.
walla buramazn hıçyapmam dedıgım hayata göruşmem değdin 2kişiy yemege aldım.ramazanın hurmetınemı mıdır nedır gayette guzeldi akşa egcırdım.içim rahat huzurlu.... ohh
yani canım al diyosunda bu kadın bambaşka bi şey saldırgan biri...
yani canım al diyosunda bu kadın bambaşka bi şey saldırgan biri...
tebrik ederim sizi....walla buramazn hıçyapmam dedıgım hayata göruşmem değdin 2kişiy yemege aldım.ramazanın hurmetınemı mıdır nedır gayette guzeldi akşa egcırdım.içim rahat huzurlu.... ohh
kiz gec vakti nereye gidecen akilli...sakin olmaya bak sen...sende ne varki 1 gecelik gelip gidecekler...benim esim benim haberim olmadan kardesinin oglunu istek etmis burda okutmaya iki hafta kaldi yanimda ama ona belli etmedim o benim misafirimdi misafir 10 kismetle gelir 1 ini yer 9 u kalir...bu arada ondan sonra cok SIKINTILARDAN KURTULDUM misafiri mEMNUN EDENI aLLAHDA MEMNUN EDER unutma...BU SANA KAZANC OLUR:::bu arada hepimizin hatalari var senin yokmu...elbet birbirimize anlayisli olacagiz hepimizin hatalari oluyor....belki kadin stresdeydi o zaman belki farkinda degil yaptigi durumun....uc cocuk zor arkadasim o cocuklarla ilgilen cikolatalar al bak Allah bunlari sana nasil öduyor....sana bir firsat bu....esinde seni cok takdir edecek eminim hep yaninda olacak ins.onlari memnun et burayada yaz olurmu...ah keşke sabr edebilsem ama eşimdende soğuyorum bu pasif savunmasız tavırları yüzünden yüzünü görünce kadının bi ay kendime gelemiyorum yok ben ibyerlere gidecem yoksa çok kötü şeyler olucak....
aman kızlar eşi ne düşünürse düşünsün bu milletin .... öpsen bile yaranamazsın gelsin yemeye madem çağrılmış yapıcak bir şey yok ama ben ce hiç bir şey değişmez ben eşimin ailesine yaranmak için neler yaptım ama değişen hiç bir şey olmasdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?