eşimden ve görümcemden nefret ediyorum...çok sinirliyim çok...

esin yardim etmis daha ne istiyon yardim etse geberirmiydi misafirlerin hic sevmem haa niye yardim etmiyor padisahmi kendi bana yardim etmeyene bende etmem

atlattığına sevindim canım o günü.. evet mademö konuşmayacak neden geliyor ki?

kardeşimin evi deyip kasılıyorsur ama kardeşin o evde tek başına yaşamıyor. madem çıkın dışarıda yiyin.
sevmediğim birinin yaptığı yemekleri neden mideme indireyim ki..

sahsen ben gorumce olsam gelınleede kus olsam evıne gıtmem abımle konussam dahı hem evıne gelıyo hemde hosgeldın demene ragmen sana cevap vermıyor asıl ben boyle bır ınsandan bısey beklememklava:klava:

sahsen ben gorumce olsam gelınleede kus olsam evıne gıtmem abımle konussam dahı hem evıne gelıyo hemde hosgeldın demene ragmen sana cevap vermıyor asıl ben boyle bır ınsandan bısey beklememklava:klava:

aynen cnm hem evime geliyo hem bana trip atıyor hoşgeldin diyorum karşılık vermiyor eşimde yanımdaydı yoksa inanmazdı birde gidcekleri zaman eşimle ben markete gitmek içn indik beraber kardeşim geliyo mu diye sordu annesine kayınvalidemde yok eşiyle geliyo dedi bekleyen kadın beklemedn asansöre bindi bizde tekrar asansörü bekledik indik artık yalnız yakalayıp eşime ne diyecekti bilemiyorum....

zaten boyle gızlı bısey soylemelere gıcık oluyorum .. bızde bı aksam oturuyoruz ıste gorumcem esıme dıyo falan yerde arkadasını gordum selam soyledı kıvırıyo lafı evelıyo gevelıyo. . anladım kesın bı kız selam soyledı ne var sonucta bızde esımle cok kıskancızdır gercı onceden daha de fecıydık tabı bunlar sadece benı goruyo cok kıskancmısım ıste boyle seylerı solemeye ceknıyolar guyaa .. neyse dıycektım eveleme geveleme benım esımde anlaamadı bı turlu bende bsey demedım aramız bozuktu zaten bu arada eltımdeyız . neyse eve ınerken esımı cagırdı kız selam soylemıs esım geldı soyledı yemn ederım ıcıme dogmstu anladım zaten nıye solemıyokı ne var dedım o da sen kızıyosun yanls anlama dıye soylemedı dedı bende sankı senın bana dıycegını bılmıyo mu boyle daha mı ıyı oldu ıyce sınırlendım gıcık oldum dedım sankı kendsı kıskanmıyo bıze gelınce olmaz ama dedım bıde dedım kac yasına gelmıs ama byumemıs dedım bak aklıma geldı gıcık sey sankı esım bana solemycek hem ben anladım zaten benımde ıcıme hersey dogar anlarım bı durum olunca ama smdı yıne aklıma geldıler sınır oldumm .klava:klava:klava:klava:

Valla bebegım senın kocada aılesıde kırık bıraz.Bız esımın baba tarafıyla gorusmeyız evede cagırırsa zafer ben o evde bulunmam heralde bana sormadan davet ettıyse agırlıcak kadarda kendıen guvenıyo heralde kocam dıye dusunurdum.Siz peygamber soyundansınız ama ıste ramazan ayı mubarek ay onlar elıne saglık dıyıp yardım etmedılerse bıle onların ayıbıdır bu allah rızası ıcın yaptım ben deee geccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…