tebrik ederim sizi....
bide el mi kaldirdi kocan olcak:1shok:
kendimi koydum seni yerinede kesin fevri davranirdim kimim varsa yakin anam babam yada akrabam basar giderdim al agirla ananlan,bacini,,,,, kendin yap yemekleri pisirin yiyin diye.
bide el mi kaldirdi kocan olcak:1shok:
kendimi koydum seni yerinede kesin fevri davranirdim kimim varsa yakin anam babam yada akrabam basar giderdim al agirla ananlan,bacini,,,,, kendin yap yemekleri pisirin yiyin diye.
canım ailem 10 saat mesafde akrabam da yok burda yoksa giderdim hiç unutmuycam 1 buçuk yıllık evliyz ilk defa böyle bi şey yaptı....
Allah iyiliginizi versin cok sekersin arkadasim ya kaydirigubbakcemile3seni yanlis yönlendirmiyeyimde yani söyledigimde cok dogru birsey degil ama el kaldirmak vurmak eminim agir laflarda etmistir ki bide bunun üstüne, aman kocacimin anasi bacisi gelcekmis mis bide yemek pisireyim agirliyayim üstünede bir ton laf yiyeyim görümceden... arkasindan da kocam el kardirsin...
nesin sen orda ya somaliden kacirilmis esirmi...kusuru bakayin kimse söylediklerime kizmasin ama su erkeklerin ve ailesinin eslerini gelinlerini köle gibi görmelerine tahammül edemiyorum okuyunca bu tür seyler saclarim dikeliyor...
neden hep alttan alan kadin oluyor ya niye hep kadinlar eziliyor cok sinirim bozuluyor.onun icin biraz hararetli yaziyorum.bakmayin siz benim söylediklerime,
bende olsam sinirden kudurur genede en iyi sekilde agirlardim onlari ama icimdede cehennem zebanileri dört dönerdi kötükedihüso
seni yanlis yönlendirmiyeyimde yani söyledigimde cok dogru birsey degil ama el kaldirmak vurmak eminim agir laflarda etmistir ki bide bunun üstüne, aman kocacimin anasi bacisi gelcekmis mis bide yemek pisireyim agirliyayim üstünede bir ton laf yiyeyim görümceden... arkasindan da kocam el kardirsin...
nesin sen orda ya somaliden kacirilmis esirmi...kusuru bakayin kimse söylediklerime kizmasin ama su erkeklerin ve ailesinin eslerini gelinlerini köle gibi görmelerine tahammül edemiyorum okuyunca bu tür seyler saclarim dikeliyor...
neden hep alttan alan kadin oluyor ya niye hep kadinlar eziliyor cok sinirim bozuluyor.onun icin biraz hararetli yaziyorum.bakmayin siz benim söylediklerime,
bende olsam sinirden kudurur genede en iyi sekilde agirlardim onlari ama icimdede cehennem zebanileri dört dönerdi kötükedihüso
ne yaptin feryalcan misafirlerini agirladinmi kiz hic anlatmiyorsun haaa merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?