eşimden ve görümcemden nefret ediyorum...çok sinirliyim çok...

oda ne yüzsüzmüs kapidan kovup bacadan girengillerden..arsiz...
allah sabir versin sana canim.
laf ederse oracik da boz bence
hem evine gelip hem sana laf ilistirecekse aninda boz kimseden de utanma.
bilirim bu tipleri ne kadar yüz verirsen o kadar tepene cikarlar.

bence bu mubarek günlerden tatsızlık çıkarmayın size laf söylerse altta kalmayın ama kendi halinde oturursa da şansınızı zorlayıp kalp kırmayın

kocanız çağırmış ama küsmüşsünüz belkide gelmez bence takmayın bu kadar geldiği zaman onun hal ve hareketlerine göre tavır koyarsınız sizde

cok sinirlisiniz anliyorum ama haklisinizda ayrica ama
bugünlerde biraz daha hosgörülü olmak lazim
onunda sizin evinize gelebiliyorsa tek güvendigi sey esiniz
degildir bence ramazan olmasindandir
belki bugünler aranizdaki soguklugu eritme vesilesi olur
en azindan ramazanin hatrina katlanmak durumundasiniz

çok arsız kendisi çağırsa ben kesnilkle gitmem eşimle sabahtan beri tartışma halindeyiz bi bilseninz eşim elinin ible kaldrdı hiç yapmadığı şey benim kızdığım annesi ne derse onu ne yapiyo çağır diyo çağırıyor ben unutamıyorum lanet olsun ki yaptıklarını birde eşim misafirimn çağırmış ama yanlarında hiç oturmaz dışarı çıkar gece 12 de gelir öyle sorumsuzdurda....

Vurdumu,elini kaldirdi derken....ne yapsin kusura bakma karilarin dirdirida hic bitmiyorki adam akilliymis valla disarda kafayi dinliyor galiba kizmayin da

bide el mi kaldirdi kocan olcak:1shok:
kendimi koydum seni yerinede kesin fevri davranirdim kimim varsa yakin anam babam yada akrabam basar giderdim al agirla ananlan,bacini,,,,, kendin yap yemekleri pisirin yiyin diye.

bide el mi kaldirdi kocan olcak:1shok:
kendimi koydum seni yerinede kesin fevri davranirdim kimim varsa yakin anam babam yada akrabam basar giderdim al agirla ananlan,bacini,,,,, kendin yap yemekleri pisirin yiyin diye.

canım ailem 10 saat mesafde akrabam da yok burda yoksa giderdim hiç unutmuycam 1 buçuk yıllık evliyz ilk defa böyle bi şey yaptı....

canım ailem 10 saat mesafde akrabam da yok burda yoksa giderdim hiç unutmuycam 1 buçuk yıllık evliyz ilk defa böyle bi şey yaptı....

seni yanlis yönlendirmiyeyimde yani söyledigimde cok dogru birsey degil ama el kaldirmak vurmak eminim agir laflarda etmistir ki bide bunun üstüne, aman kocacimin anasi bacisi gelcekmis mis bide yemek pisireyim agirliyayim üstünede bir ton laf yiyeyim görümceden... arkasindan da kocam el kardirsin...
nesin sen orda ya somaliden kacirilmis esirmi...kusuru bakayin kimse söylediklerime kizmasin ama su erkeklerin ve ailesinin eslerini gelinlerini köle gibi görmelerine tahammül edemiyorum okuyunca bu tür seyler saclarim dikeliyor...
neden hep alttan alan kadin oluyor ya niye hep kadinlar eziliyor cok sinirim bozuluyor.onun icin biraz hararetli yaziyorum.bakmayin siz benim söylediklerime,
bende olsam sinirden kudurur genede en iyi sekilde agirlardim onlari ama icimdede cehennem zebanileri dört dönerdi kötükedihüso

Son düzenleme:
Allah iyiliginizi versin cok sekersin arkadasim ya kaydirigubbakcemile3

yani cnm vurmaya yeltendi o manada el kadırdı yoksa evire çevire vurmadı yani...:):):)daha köle olmadım:)

ramazan ayinin hurmetine,allah rizasi icin agirliyorsunuz onlari..birakin bir gunlugune cirkeflikleri yanlarina kalsin..siz hizmetinizi yapiin konusmazsiniz en buyuk cevap olur ona..

ne yaptin feryalcan misafirlerini agirladinmi kiz hic anlatmiyorsun haaa merak ettik

geldiler gelmez olurlar mı canım cümbür cemaat geldiler enişte abla yiğenler anne baba kardşler falan eşim masayıı kurdu daha çok getirdi götürdü görmüceme hoşgeldin dedim ayıp olmasın diye karşılık bile vermedi gitti eşime sarıldı öptü bi güzel yanaklarından bana da cvp vermedi ne halin varsa gör dedimi içimden öyle oturdu getirilenleri yedi içti bende yanlarında oturmamak için sürekli kendime iş çıkardım bulaşıkları bile makinaya atmadım ki oyalana oyalna yıkadım yardım da etmediler sonra gittim çamaşırlarıma makineye attıp onlar bitti onları astım tabii mutfakta meyve tatlı vs hazılyodum eşim gelip alıyodu bazende yanıma gelip oturuyodu balkona doluşmulardı bana yer yoktu zaten:):):):)sonra uğrladık aşağı indik beraber eşimle gidp markette bi şeyler alıcaktık uğurladık gittiler inş son gelişleri olur:):):)birde küçük kayın biraderim var bizde kalmak istedi görümcem çocuğa bağırdı burda kalamazsın diye çocukta ben klaıcam dedi bi gün bizde kaldı ve dier gün gitti....yani gece böyle sonlandı aptal kadın madem gelip burda surat yapıcan konuşmucan ne diye geliyosun evime ?

iyi yapmissin .ramazan günün de .bende yillarca cektim esimin hatirina .benim de ekmegime yiyolar .bi de üzerine laf söylemeye geliveriyorlar .utanmaz arlanmazlar.allahinda bulsunlar.hep iyi niyetle yaklastim . duymamazliga geldim.insan laf söyler söyler .ertesi gün gelir mi ya terbiyesizzz..utanmazz kendilerine yapsak ne yapacaklar. bir de onlar dan iyi insan yokk. hep bunlar dogrulari konusuyodur.bunlara hiii diyeceksin

Eşine salak diyen bir insandan bişey beklemem ben, görümceniz bu tip bişey duyduysa sizden o yüzden terslik yapıyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…