esimden yeni bosandim hamileyim..

Önceki konunuzu ve konu içinde cevaben yazdıklarınızı hatırlıyorum. Öyle aniden verilmiş bir boşanma kararı değil bu. Eşinizden çok şikayetçiydiniz, sürekli inişli çıkışlı ve defalarca boşanma kararı aldığınız bir evliliğiniz vardı ve bu evliliğiniz için - bana gayet tuhaf gelmişti ama- tüp bebek deniyordunuz. Cinsellik bir kenara dursun da böyle evliliiğe çocuk denemeleri ne kadar mantıklıydı? Fevri kararlar, fevri kararları kovalamış. Allah yardımcınız olsun.
 
dogru diyosunuz ama o an o kadr kendimi sartlamisim ki o soruya bile odaklanamdm
hakkinizda hayirli olsun.. eger aldirmak istemiyorsaniz arayip boyle bir durum var diye bilgilendirirsiniz.. gerci bunu hakeden biri degil gibi 10 gunde hemen nasil sogumus
 
hakkinizda hayirli olsun.. eger aldirmak istemiyorsaniz arayip boyle bir durum var diye bilgilendirirsiniz.. gerci bunu hakeden biri degil gibi 10 gunde hemen nasil sogumus
10 gunde soguma olmasi imkansiz. Illa ki bunun sinyalleri daha onceden verilmis.
 
Ayrica cocugu aldirsan da aldirmasadna babanin bu gebelikten habedar olmasi lazim. Karari da ortak almaniz lazim. Tek basina yapmadin cocugu.
 
Bir afra tafra yaptığımız yok . Ben bilmeyeni anlayışla karşılarım dedim . Kimsenin mesleki bilgisini de sorgulanam. Zira burası egomuzu tatmin etme yeri değil . Hiçbirimiz bunları okulda öğrenmiyoruz . Sonuçta hersey pratikle öğreniliyor . Benim eleştirdiğim kadın fotoğraf bile atmış boşandım diyor , hala imkansız konu fake diyenlere .
 
8 nisanda dilekce verdik 10 nisan da bosandik.dedigim gbi bosanma karari almadan birgun once bile ayni yatakda uyiyoduk
Arkadaşım senden bosanmak isteyen adam ile nasil son ana kadar ayni yatakta uyuyorduk diyorsun aklim almıyor yani seviyorsunuz tamam ama adam sizden sogudunu evliliğin bitecegini söylüyor da ki bitmiş zaten nasil izin veriyorsunuz onu anlamadim cocuk oyuncagi mi bu soğuyan adam buz gibi olur yuzune bakmak istemez ayno yatakta uyumak nedir o zaman bosanmasaymis beynim yandi nerden tutsam mantığıma sığmıyor
 
Ben icerikle, bosanma sebepleriyle, sevismeyle, gebelikle alakali yorumda bulunmadim. Alakadar etmez beni zaten herkesin kendi ozel hayati.
Kendi fikrimi beyan ettim sadece ve hala arkasindayim. Tamam, demek ki Istanbul adlielerinde is yogunlugu o kadar az ki dava acildigi gibi hemen karar veriliyor ne guzel. Ben sadece 45.000 nufuslu X ilcesinde o sekilde yapiliyor diye dusunuyordum.
 
Tamam arkadaşım mesleğinde başarılar dilerim . İş yoğunluğu fazla olan şehirlerde anlaşmalı boşanmanın ( çekişmeli değil) aynı gün dahi gerçekleşebileceğini öğrenmiş oldun. Bak ne güzel işte . Olaya iyi tarafından bak .
 
Bakiyorum zaten, ben olumlu bir insanim. <Is yogunlugu fazla olan sehirlerde "de"> deseniz daha dogru olur aslinda.
 
Cok komik. sikayet edilecek birsey yapmadim ama buyur ilk sikayetini sen yap
 
Hukugun kulak tirmalayan bir hatadir.
hala benim üzerimden gidiyorsunuz. hukukun yazilisini da soylesini de sizden once gerek aldigim turkce derslerinde gerekse diksiyon derslerinde ogrenmistim zaten. surekli imla hatalarini duzeltenleri komik buldugum icin tesekkur ettim. gercek manada sizden ogrendigim icin degil.

kulak timalamasina imkan yok cunku yazi dili. okurken yazim hatasi olsa bile, insan asina oldugu dil ile okur.

gundem degistirmeye calisan siyasetçiler gibisiniz.
 

Yorumunuzu görünce sevindim meslektaşım. Dava yoğunluğuna göre aynı günde, bir ay sonra da baktığım anlaşmalı boşanma davası oldu. Beykoz, küçükçekmece gibi adliyelerde gayet mümkün bu durum.

Ayrıca yazıldı mı bilmiyorum, temyizden feragat dilekçesi vermediyseniz şuan resmen boşanmış değilsiniz. Gerekçeli kararın tebliğinden sonra temyiz sürenizinde geçmesi gerek, bu sürede boşanma kararından feragat edebilirsiniz. Tabi eşinizle vereceğiniz karar neticesinde, bilgilendirmek istedim.
 
Bakiyorum zaten, ben olumlu bir insanim. <Is yogunlugu fazla olan sehirlerde "de"> deseniz daha dogru olur aslinda.
Ya şimdi polemik yaptın diye ban yiyicem. Gözüne seveyim meslektaşım uzak dur benden . Bak hamilesin bebeğine zarar gelmesin . Bundan sonra ben avukatım diye başlamadan önce kesin bildiğin konu hakkında yorum yap. Sizin okul güzel öğretmiş yazım hatalarını. Anca bunu düzeltiyorsun zaten
 

Tamam siz o sekilde yazmaya devam edin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…