Onlar klavye hatasi.Otomatikmen değil otomatikman
Öninceleme değil ön inceleme ...
Ben de nasıl hamile kaldınız diye merak ettim ama olabilir. Nikahlı kocanızdan başkasından değil ya. Boşandıktan sonra 3 ay bekleme sebebi de bu zaten..
dogru diyosunuz ama o an o kadr kendimi sartlamisim ki o soruya bile odaklanamdm
10 gunde soguma olmasi imkansiz. Illa ki bunun sinyalleri daha onceden verilmis.hakkinizda hayirli olsun.. eger aldirmak istemiyorsaniz arayip boyle bir durum var diye bilgilendirirsiniz.. gerci bunu hakeden biri degil gibi 10 gunde hemen nasil sogumus
Bir afra tafra yaptığımız yok . Ben bilmeyeni anlayışla karşılarım dedim . Kimsenin mesleki bilgisini de sorgulanam. Zira burası egomuzu tatmin etme yeri değil . Hiçbirimiz bunları okulda öğrenmiyoruz . Sonuçta hersey pratikle öğreniliyor . Benim eleştirdiğim kadın fotoğraf bile atmış boşandım diyor , hala imkansız konu fake diyenlere .Arzuhalc
Evet ben karsilasmadim. Bizim burda tek bir ucra ilcede o tarz bosanmalar gerceklesiyor ve orda bosanmak icin yerlesim yerlerini oraya aliyorlar. Ve gercekten bu cok nadir karsilastigim bir durum.
Istanbul gibi bir yerde olmasina sasirdim ne var bunda hemen afralar tafralar
Arkadaşım senden bosanmak isteyen adam ile nasil son ana kadar ayni yatakta uyuyorduk diyorsun aklim almıyor yani seviyorsunuz tamam ama adam sizden sogudunu evliliğin bitecegini söylüyor da ki bitmiş zaten nasil izin veriyorsunuz onu anlamadim cocuk oyuncagi mi bu soğuyan adam buz gibi olur yuzune bakmak istemez ayno yatakta uyumak nedir o zaman bosanmasaymis beynim yandi nerden tutsam mantığıma sığmıyor8 nisanda dilekce verdik 10 nisan da bosandik.dedigim gbi bosanma karari almadan birgun once bile ayni yatakda uyiyoduk
Ben icerikle, bosanma sebepleriyle, sevismeyle, gebelikle alakali yorumda bulunmadim. Alakadar etmez beni zaten herkesin kendi ozel hayati.Bir afra tafra yaptığımız yok . Ben bilmeyeni anlayışla karşılarım dedim . Kimsenin mesleki bilgisini de sorgulanam. Zira burası egomuzu tatmin etme yeri değil . Hiçbirimiz bunları okulda öğrenmiyoruz . Sonuçta hersey pratikle öğreniliyor . Benim eleştirdiğim kadın fotoğraf bile atmış boşandım diyor , hala imkansız konu fake diyenlere .
Seninki kadar guzel degil amaGüzel teselli
Tamam arkadaşım mesleğinde başarılar dilerim . İş yoğunluğu fazla olan şehirlerde anlaşmalı boşanmanın ( çekişmeli değil) aynı gün dahi gerçekleşebileceğini öğrenmiş oldun. Bak ne güzel işte . Olaya iyi tarafından bak .Ben icerikle, bosanma sebepleriyle, sevismeyle, gebelikle alakali yorumda bulunmadim. Alakadar etmez beni zaten herkesin kendi ozel hayati.
Kendi fikrimi beyan ettim sadece ve hala arkasindayim. Tamam, demek ki Istanbul adlielerinde is yogunlugu o kadar az ki dava acildigi gibi hemen karar veriliyor ne guzel. Ben sadece 45.000 nufuslu X ilcesinde o sekilde yapiliyor diye dusunuyordum.
Bakiyorum zaten, ben olumlu bir insanim. <Is yogunlugu fazla olan sehirlerde "de"> deseniz daha dogru olur aslinda.Tamam arkadaşım mesleğinde başarılar dilerim . İş yoğunluğu fazla olan şehirlerde anlaşmalı boşanmanın ( çekişmeli değil) aynı gün dahi gerçekleşebileceğini öğrenmiş oldun. Bak ne güzel işte . Olaya iyi tarafından bak .
Cok komik. sikayet edilecek birsey yapmadim ama buyur ilk sikayetini sen yapHanımlar lütfen konu sahibinin derdiCarrie isimli üyenin muhteşem hukuk deneyimi ve muhteşem egolu bilgilendirme yazıları dizisine döndü. Edin şikayetinizi ve geçin konu sahibinin konusu daha fazla dağılmasın.
hala benim üzerimden gidiyorsunuz. hukukun yazilisini da soylesini de sizden once gerek aldigim turkce derslerinde gerekse diksiyon derslerinde ogrenmistim zaten. surekli imla hatalarini duzeltenleri komik buldugum icin tesekkur ettim. gercek manada sizden ogrendigim icin degil.Hukugun kulak tirmalayan bir hatadir.
Vay arkadaş ya . Şunu yazıp konudan çıkıyorum . Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. Kadın boşanmış işte . Sevgili meslektaşlarım siz yapmayın bari. Anlaşmalı boşanmada kalem randevu verirse aynı gün bile boşanırsın . Yeter artık.
Ya şimdi polemik yaptın diye ban yiyicem. Gözüne seveyim meslektaşım uzak dur benden . Bak hamilesin bebeğine zarar gelmesin . Bundan sonra ben avukatım diye başlamadan önce kesin bildiğin konu hakkında yorum yap. Sizin okul güzel öğretmiş yazım hatalarını. Anca bunu düzeltiyorsun zatenBakiyorum zaten, ben olumlu bir insanim. <Is yogunlugu fazla olan sehirlerde "de"> deseniz daha dogru olur aslinda.
hala benim üzerimden gidiyorsunuz. hukukun yazilisini da soylesini de sizden once gerek aldigim turkce derslerinde gerekse diksiyon derslerinde ogrenmistim zaten. surekli imla hatalarini duzeltenleri komik buldugum icin tesekkur ettim. gercek manada sizden ogrendigim icin degil.
kulak timalamasina imkan yok cunku yazi dili. okurken yazim hatasi olsa bile, insan asina oldugu dil ile okur.
gundem degistirmeye calisan siyasetçiler gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?