esimden yeni bosandim hamileyim..

ben sizi hatırladım ne ara hazmettiniz ne ara boşandınız ne ara seviştiniz beynim yandı diğer konu daha dün açıldı neredeyse
tarihler belli bakabilirsnz konu ne zman acildi bosanma ne zman oldu

Son düzenleme:
Kişisel alanın sınırları içinde ve çok çok özel olan konuları nasıl hoyratlıkla sorabiliyoruz bende bunu hiç anlamıyorum.Kimseye ne sebeple seviştin diyemem açıkçası. Buraya konu açmak demek her sözü duymayı hak etmek demek anlamına gelmiyor.Yüklenenlerden cesaret alan daha fazla kişi de kendinden daha mide bulandırıcı lafları etme hakkı ve gazı buluyor.Kullandırtmak bile denilmiş konuda.pes diyorum.Konu sahibi derdinizi anlatmak için çırpınışınıza kanıtlamak için dil döküşünüze ben çok üzüldüm.İnanmayan inanmasın boşverin.

Sevgili konu sahibi , niye buradakilere bişeyleri ispat etmeye çalışıyorsun boşversene , tek tek açıklama yapmak zorunda değilsin ...
Kocanla sevişmişsin hamile kalmışsın okey, bence bebekle ilgili herşey yolunda giderse eşine anlat , hiç istemiyorsan kimseye söylemeden aldır ... Ben doğurmaktan yana olurdum ne olursa olsun kimsede umrumda olmazdı ...

hakim mahkemede soruyor hamilelik varmi kararlimsnz falan diye yok dedim bir haftada gidip imza atilck nufs ici kagt alcm galiba
neden yok dedin ki? bilmiyorum deseydin yalan soylemis gibi olmussun..

Kelime oyunlarına gerek yok ki? Sizde hukuk dünyası ile hiç ilgisi olmayan birinden bir davanın bir günde sonuçlanabileceğini ögrenmiş oldunuz. Ki o deryada var olan, eğitim alan sizken. Ayrıca benim bahsettigim olayda İst. mahkemelerinden birinde gerçeklesti.

Konu sahibinin inandırıcılığını tartışip durdunuz, kendi derdi kendine yeterken. Kadıncağız resim bile atti ki, egoları yüzunden beni sorgulayan biri için asla bunu yapıp tatmin etmem. Bizde şimdi bilmediğiniz bir konu oldugu ortaya çiktığı icin avukatlik doplomanizı mı tartışalim??

Ne haddimize dimi?? Evet bazen haddini bilmek edeptendir.

Ya bir de kadının sevişmesine kafayı takmışlar da sonuç olarak bu boşanma kararı 10-15 gün önce alınmış. Bebek mantıken bundan daha önce bir vakitte olmuş olmalı, ayrıca konu sahibi eski konusunda eşinin birdenbire boşanma kararı aldığından bahsediyor; yani kadın için şok üstüne şok bir durum yaşanıyorken (eminim kendisi dahi henüz hazmedememiştir) buradakilere kendini ispat etmek için paralanmasına ben buradan çok içerledim.

anlayisinz icin sagolun gercekden sinir oldm anlatiyorum kmse inanmiyor hepimz kadiniz ne zman coxuk sahibi olunabilcgini biliyrz hala gider ayak cocukmu yaptnz diyenler var

aaaa nolcak simdi bn okumustum onceki yazinizi bosandiniz simdi yillik izindesiniz falan soylediniz mi babasina bence acele etmeyin soulylemekde emin olumda ondan sonra doyleyin

aaaa nolcak simdi bn okumustum onceki yazinizi bosandiniz simdi yillik izindesiniz falan soylediniz mi babasina bence acele etmeyin soulylemekde emin olumda ondan sonra doyleyin
bu durumu kullandigimi dusunmesini istemiyorum emin oldukdan snra soylicem..

Dimi ya aynen , gece seviştim sabah boşandım değilki olay ..
Zaten kafası allah bullak olmuştur 1 hafta 10 gün içinde boşan ve hamile olduğunu öğren, habire baştan anlatıyor yumurtlama dönemi , şu tarihte davayı açtım şu tarihte boşandım diye,yazıktır yahu ...

"Hukugun" degil "Hukukun"
Ne oldu simdi yani? Egonuz tatmin oldu mu? Hic sozlu ya da imla hatasi yapmiyor musunuz? "Olamaz,imkansiz" gibi net söylemlerde bulunarak, bahsettiginiz konuda yanildiniz mesela bir avukat olarak. Herhangi biri size,sizin yaptığınız bir sekilde bir düzeltme yapti mi?Diger meslek gruplarini yermenizde hic hos degil.Lisans eğitiminizi ve "staj"inizi tamamlamis olabilirsiniz fakat ,sosyal iliskilerinizi de gozden gecirmenizde fayda var gibi duruyor.Zira bu üslûp ve tavırla gerçekten " en bilgili,en okumus ve en iyi avukat sensin" gibi soylemler beklediginiz ortaua çıkıyor.

Bu degerle kese gorunmez. 2gunde takip et kese olusursa eski esinle mutlaka paylas. Allahin isi iste tup bebek yaptir tutmasin boşanınca hamile oldugunu öğren.. hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Canım boşanma arifesinde Neden böyle bir şey yaptınız önlem almadınız mı mahkeme ne kadar kısa sürede sonuçlanmış Allah'ım yarabbim yardımcın olsun senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş kolay gelsin Umarım abi ile tekrar barışırsınız çocuk için çok üzüldüm şimdi

Guzel teselli. :)

Bu degerle kese gorunmez. 2gunde takip et kese olusursa eski esinle mutlaka paylas. Allahin isi iste tup bebek yaptir tutmasin boşanınca hamile oldugunu öğren.. hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
amin insallah

Duzeltmek hata mi? Paylasimi yazan tesekkur etti. Ne guzel iste, hukuk egitimi olmayan ve kendi davalarini yurutebilen birinin hukuk terimini yanlis yazmasi ayip olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…