Yorumunuzu görünce sevindim meslektaşım. Dava yoğunluğuna göre aynı günde, bir ay sonra da baktığım anlaşmalı boşanma davası oldu. Beykoz, küçükçekmece gibi adliyelerde gayet mümkün bu durum.
Ayrıca yazıldı mı bilmiyorum, temyizden feragat dilekçesi vermediyseniz şuan resmen boşanmış değilsiniz. Gerekçeli kararın tebliğinden sonra temyiz sürenizinde geçmesi gerek, bu sürede boşanma kararından feragat edebilirsiniz. Tabi eşinizle vereceğiniz karar neticesinde, bilgilendirmek istedim.
Sabahtan beri yırtıyoruz kendimizi . Ama yok .Yorumunuzu görünce sevindim meslektaşım. Dava yoğunluğuna göre aynı günde, bir ay sonra da baktığım anlaşmalı boşanma davası oldu. Beykoz, küçükçekmece gibi adliyelerde gayet mümkün bu durum.
Ayrıca yazıldı mı bilmiyorum, temyizden feragat dilekçesi vermediyseniz şuan resmen boşanmış değilsiniz. Gerekçeli kararın tebliğinden sonra temyiz sürenizinde geçmesi gerek, bu sürede boşanma kararından feragat edebilirsiniz. Tabi eşinizle vereceğiniz karar neticesinde, bilgilendirmek istedim.
Seninki kadar guzel degil ama
Konuyla alakali yorum yaparsan konu sahibi icin cok daha faydali olur. Konu disi olmak ban sebebidir bu forumda :)Teselli bi konuda yanılgıya düsünce yapılan kendini rahatlatma yöntemidir. Onuda burda ben değil siz yasadıniz. İhtiyacı olan ben degilim, hukuk okumus biri icin anlamak bu kadar zor olmamali.
Ha birde sanki karsimda avukat bir bayanla degilde Pelinsu ile konusuyorum. Lutfen bunu yapıci bir elestiri olarak kabul edin. Bu yanınizı törpüleyin, mesleginizin devamı için isminizin önündeki ünvan kadar biraktığiniz izlenimde önemli. NOKTA...
Bakiyorum zaten, ben olumlu bir insanim. <Is yogunlugu fazla olan sehirlerde "de"> deseniz daha dogru olur aslinda.
Arkadaşım, hatanı pişkinliğe vurmanı anladım da yaptığın yazım hatalarına bakmadan milleti yaptığı hatalardan vurmanı anlamadım.Ayrica cocugu aldirsan da aldirmasadna babanin bu gebelikten habedar olmasi lazim. Karari da ortak almaniz lazim. Tek basina yapmadin cocugu.
Arkadaşım, hatanı pişkinliğe vurmanı anladım da yaptığın yazım hatalarına bakmadan milleti yaptığı hatalardan vurmanı anlamadım.
Konu sahibi arkadaşım, tüp bebek süreci zordur bebeğinize sıkı sıkı sarılın. Hayırlısı olsun. Bebeği her türlü dünyaya getirmeyi düşünüyorsanız, uzatmadan babaya haber verin derim ben.
bende oyle dusunuyorum.Yeeinde olsam benkmle bu sebeple barisacak birini istemezdim cocugunu dogurur aslanlar gibi bakardim
önce bir günde olamaz dediniz sonra olmaması lazıma geldiniz bundan sonraki aşamalarınız aslında olabilir ve ardından muhakkak olmalı mi?Duzeltmek hata mi? Paylasimi yazan tesekkur etti. Ne guzel iste, hukuk egitimi olmayan ve kendi davalarini yurutebilen birinin hukuk terimini yanlis yazmasi ayip olurdu.
Cidden merak ediyorum egonuzu tatmin etmek için mi burdasınız? Konu sahibinin fotoğraf atmasına rağmen hala inatla olmaz olamaz diye diretmeniz bide üstüne üstlük diğer yorumlarda bulunan kişilere hukuk dersi, türkçe imla ve yazılım dersi vermeniz bana egonuzu tatmin etmeye çalışmanızdan başka bir şey düsündürtmedi. Konu sahibine yardımcı olacak tek bir söyleminiz bile yokken konuya baska yerlerden dahil olmaya çalışmanız hiç normal değil. Mesleki bilgilerimizi bize sorular yöneltildiginde kullanırız egomuzu tatmin etmek istediğimizde değil.Bakiyorum zaten, ben olumlu bir insanim. <Is yogunlugu fazla olan sehirlerde "de"> deseniz daha dogru olur aslinda.
önce bir günde olamaz dediniz sonra olmaması lazıma geldiniz bundan sonraki aşamalarınız aslında olabilir ve ardından muhakkak olmalı mi?
yanıldığınızı kabul etmeniz de bir erdemdir. tipki yazım hatası yaptığını kabul eden üyenin yaptığı gibi. ama siz de o erdem yok galiba.
burada avukatlık rolunuz yok. yanlış biliyormuşum demeniz size dava kaybettirmez. bence bir deneyin.
“Uzatmadan” diye belirttim yazımda... daha önce kimyasal gebelik tecrübeleri olduğu için, tekrarlanacağını düşünmüş. Hatta önce hamileyim diyip sonra bebeği kaybettim demiş olmanın, eşi tarafından barışmak için yalan söylüyor tarzında kullanılacağını tahmin ediyor. Ben de gebelik sağlıklı devam etse de etmese de beklemeye gerek yok paylaşın dedim. Zaten bebek boşanma da olsa baba üzerine görüleceğinden, kürtaj gibi bir ihtimalde eş rızası da gerekebilir. Bu konuda bilgili değilim. Yazılanları okuduysanız bekleyin denilmiş.Dunyaya getirmeyi dusunmuyorsa haber vermesin yani. Bravo.
Evet, siz su anda tam da konu sahibine cok faydali bir paylasimda bulundunuz.Cidden merak ediyorum egonuzu tatmin etmek için mi burdasınız? Konu sahibinin fotoğraf atmasına rağmen hala inatla olmaz olamaz diye diretmeniz bide üstüne üstlük diğer yorumlarda bulunan kişilere hukuk dersi, türkçe imla ve yazılım dersi vermeniz bana egonuzu tatmin etmeye çalışmanızdan başka bir şey düsündürtmedi. Konu sahibine yardımcı olacak tek bir söyleminiz bile yokken konuya baska yerlerden dahil olmaya çalışmanız hiç normal değil. Mesleki bilgilerimizi bize sorular yöneltildiginde kullanırız egomuzu tatmin etmek istediğimizde değil.
Hanımefendi 26.sayfaya geldik hala sizin yazdıklarınızı okuyoruz siz 26 sayfada ise yarayan tek bir mesaj yazmış mısınız ki kalkıp benim yazdığım 1 mesajı sorguluyorsunuz. Kusura bakmayin ama bu beylik laflarla ancak siz kendiniz kendinizi haklı görürsünüz.Evet, siz su anda tam da konu sahibine cok faydali bir paylasimda bulundunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?