siz avukatsiniz ama boyle bir seyi bilmiyorsnz cok ilgnc gerckden hala yalan soyledigimi mi dusunuyosnz izmir adliyesi ve asla yogunlk yoktu bunu arzuhalciler bile biliyorken sizin bilmemeniz cok degisik..
en azindan kucumsedignz o arzuhalciler sizden daha dgru bilgi veriyo..siz egitimi bir 4 yil daha tekrar edin bence olmamis cnku bu tarz bir soylemleBili9 bilmemekle ne alakasi var? Ben hukukun temel prensiplerinden bahsediyorum burda ama anlamanizi beklemiyorum. Beni anlayabilmeniz icin ilk once 4 yillik hukuk egitimi anlamiz lazim + 1 yil staj. Ayrica izmir barosuna kayitli bir suru arkadasim var, yogunluk durumunu en iyi onlar bilir. Ama tabi siz hicbir vasfi olmayan ve avukatcilik oynayan arzuhalcilere itimad ediyorsunuz.
Kadın normal devam ediyormuş yaşantısına,adam soğudum bosanmak istiyorum demis.Ne yapsaydı daha dün gece aynı yatakta yatıyorduk ben boşanmam deyip ayaklarına mı kapansaydı?Bunun neresini anlamıyorsunuz Allahaşkına?Sizde bir saat birliktelik yaşadığınız kocanızla, bir saat sonra tartışmıyormusunuz?Adam soğudum boşanalım demiş ve kadında gururlu davranıp yalvarıp yakarmadan kabul etmiş.Çırkenleşmeden medeni bir şekilde anlaşmalı olarak boşanmışlar.Bunun neresi tuaf ?Nası ya? Ayrılmadan bir gün önce aynı yatakta yatıyomuydunız? Eşiniz istedi ve ertesi gün alışverişe gider gibi gidip boşandınız mı? Bi de hamileyim yeni boşandım diye konu açmışsınız.niye? Biz ne yapalım? Bence eşinize sorun belki ister ve yarın evlenirsiniz! Çocuk oyuncağımı bu ayol!!
Evet bosandiktan sonra baska biriyle evlilik soz konusu okursa iddet muddetti beklenir.İddet süresi bayanin boşandıktan sonra başka biriyle yeniden evlenmesi durumunda hesaplanmıyor muydu?
Üzülmeyin, biraz bekleyin her şey kesinleşsin sonrasında kararınızı verirsiniz.hic bilemiyorum ne yapcagimi suan..ben daha cok kimyasal yada dis gebelik olabilir gozuyle bakiyorum daha onceden yasadigim ici
Ne tarz bir soylem? Kucumsemedim dogruyu soyledim. Vasiflari olsaydi yazdiklari dilekcelerin altina avukatlar gibi imzalari atip sorumlulugu ustlenirlerdi. Yanlis bir islem yaptiklarinda kabak muvekkilin basina patliyor cunku dilekcelelerde asilin imzasi var. Son muvekkiller kana kana avukata kosuyorlar durumu toparlamak icin.en azindan kucumsedignz o arzuhalciler sizden daha dgru bilgi veriyo..siz egitimi bir 4 yil daha tekrar edin bence olmamis cnku bu tarz bir soylemle
Avukatcım, koklayarak hangi topikte olduğunu buldum :))) haklısın haklısın ama uygulamada öyle olmuyor, 24 saat içinde evlenip boşanan ve jet hızıyla boşanan ünlüler diye aratırsan Google'a, nikah memuru karşısında eveeeeet dedikten 1 gün sonra resmen boşananlar listesini görebilirsin, aralarında çok ünlü şarkıcılar ve mankenler var, yapılabiliyor anlayacağın, işin hukuki tarafı tartışılır o ayrı mevzu ama olmaz diye bir şey yok, oluyor, konu sahibesi bu kadar çabuk boşanmış olabilir mi? Evet olabilir, örnekler var zira.Bu muvekkillerin sikca yaptigi bir hatadir. Google arastirmalarini hukuk tahsiliyle kiyaslamak cok yanlis. Ben hala dedigimin arkasindayim. Dava tarihiyle ilk celse arasinda bir sure olmasi lazim;cunku cogu zaman anlasmali bosanmalar dahi fevri davranislar sonucu acilmaktadir ve taraflar pisman olmaktadir. Bazi kucuk adliyelerde hakimlerin o yonde karar almasi bu yaptiklari seyin dogru oldugunu gostermez.
Bu muvekkillerin sikca yaptigi bir hatadir. Google arastirmalarini hukuk tahsiliyle kiyaslamak cok yanlis. Ben hala dedigimin arkasindayim. Dava tarihiyle ilk celse arasinda bir sure olmasi lazim;cunku cogu zaman anlasmali bosanmalar dahi fevri davranislar sonucu acilmaktadir ve taraflar pisman olmaktadir. Bazi kucuk adliyelerde hakimlerin o yonde karar almasi bu yaptiklari seyin dogru oldugunu gostermez.
Fuckbodyler almış yürümüş günümüzde.
Millet artık hiç tanımadığı adamla anlık çekim sonucu kendini yatakta buluyor.
Sonra el sıkışıp ayrılıyor.
Canım çekti seviştim diyor.
Hatta bunu yaparken bile korunmayan varken, burada bile neler neler okuyorken
insanın nikahlı eşiyle boşanmaya yakın sevişmesi neden tuhaf bulunuyor anlamış değilim.
Büyük kavga edersin, boşanmayı konuşursun,
Hatta dava açılır ama evler ayrılmamıştır henüz o sıra aşk da bitmemiştir.
Kafa karışıklığı anında sevişilebilir bence eşle.
Hem de düşününce bayağı ateşli bir sevişme olabilir o
Sonra iki elinin arasına alır başını düşünürsün, adliyeye gider, en doğrusu bu diye boşanırsın.
Çok mu garip?
Neyse konu sahibi boşansanız da boşanmasanız da eşiniz bilsin durumu.
Birlikte alın ne kararı alacaksanız da..
Hayırlısı olsun.
Arzuhalc2 gunde nasıl bosanabıldınız ya avukata gıdecen de ıslemler yapılacak da mahkeme gunu verılecekte
enteresan
eskı esınızle konusacaksınız bu durumu
Evet ben karsilasmadim. Bizim burda tek bir ucra ilcede o tarz bosanmalar gerceklesiyor ve orda bosanmak icin yerlesim yerlerini oraya aliyorlar. Ve gercekten bu cok nadir karsilastigim bir durum.Hiç sorma . Sinir oldum . Hadi bilmeyenleri geçtim avukat olduğunu söyleyenler bile imkansız yazmışlar . Anlayışla karşılarım . Bilmeyebilirler karşılaşmamış olabilirler , yeni avukattır vs. Ama bu kesin konuşmak neden . Bir sürü şey söylücem de banlanmak istemiyorum. Kadına yardımcı olmak yerine niye seviştin , boşanmış olman imkansız . Kadının işi gücü yok çizelge hazırlayıp burya atacak .
"Hukugun" degil "Hukukun"hukuk tahsili yapmak baska bir sey. bir konuda derinlemesine arastirma yapip bilgi edinmek baska bir sey. ben avukatsiz elbette bu isi çözemezdim. hic yoktan dilekce dili bile daha farkli hukugun. ama sadece avukata biraksam cozulmezdi isim. daha farkli bir konu çünkü.
benim demek istediğim avukat olmaniz tum alana hakim oldugunuz anlamina gelmez. genis bir konu cunku. ayrica siz dogru olup olmadigindan bahsetmediniz. olmaz boyle sey dediniz. kucuk bir yer degil bahsettigim yer. istanbulda. ya bakirkoy ya küçükçekmece olmasi lazim. hatirlagim bakirkoydu hatta.
2 gunde bosanmasi konuyu fake yapmaz. avukat olmak, doktor olmak , ogretmen olmak da her konuda bizi bilgili yapmıyor.
alaninizda cok iyi bir bosanma avukati da olabilirsiniz. ama bu sizi tum turkiyedeki bosanma davalarinin suresi hakkinda sizi bilgili yapmaz.
verdigim ornekler de bunu anlatmak icindi.
İyi güzel diyorsunuz da bunları yaparken bir de korunmak diye bir şey var.Sonra iki elinin arasına alıp başı düşünür durursunuz ne yapacağım ben diye tekrar.
Neyse konuda bir sürü şey yazılmış,ben sadece şunu anlamadım bu kadar basit ve hızlı bir mesele için mi boşandınız gerçekten ? Adam bugün küstü 2 sonra boşandınız mı,hiç mi oturup kafamızı dinleyelim biraz birbirimize zaman verelim temalı konuşmadınız ? Çok ilginç.Size aldırın ya da aldırmayın diyemez hiç kimse,şartlarınızı bilmiyoruz ya da duygusal durumunuzu.İyi düşünün tartın,kendiniz için en doğrusunu bulmaya çalışın.
tesekkur ederim. siz olmasaniz bu buyuk hatamla nasil yasardim. ben bu konudan hukukun yazimini ogrenerek ciktim. umarim siz de pesin hukumlu olmama dersiyle cikmissinizdir."Hukugun" degil "Hukukun"
anlasmaliydi daha onceden konu acmstm esim sogudugunu soyluyor diye
Bu muvekkillerin sikca yaptigi bir hatadir. Google arastirmalarini hukuk tahsiliyle kiyaslamak cok yanlis. Ben hala dedigimin arkasindayim. Dava tarihiyle ilk celse arasinda bir sure olmasi lazim;cunku cogu zaman anlasmali bosanmalar dahi fevri davranislar sonucu acilmaktadir ve taraflar pisman olmaktadir. Bazi kucuk adliyelerde hakimlerin o yonde karar almasi bu yaptiklari seyin dogru oldugunu gostermez.
Avukatcım, koklayarak hangi topikte olduğunu buldum :))) haklısın haklısın ama uygulamada öyle olmuyor, 24 saat içinde evlenip boşanan ve jet hızıyla boşanan ünlüler diye aratırsan Google'a, nikah memuru karşısında eveeeeet dedikten 1 gün sonra resmen boşananlar listesini görebilirsin, aralarında çok ünlü şarkıcılar ve mankenler var, yapılabiliyor anlayacağın, işin hukuki tarafı tartışılır o ayrı mevzu ama olmaz diye bir şey yok, oluyor, konu sahibesi bu kadar çabuk boşanmış olabilir mi? Evet olabilir, örnekler var zira.
Dogruluğunu tartısan yok ki zaten?Ama oluyor sonuça dimi? Siz kesinlikle hayır demiştiniz diye hatırliyorum. Hala neyin çabası?
Ayrıca devletin hakimi Güzin Abla değil ki?Oturup dert mi dinleyecek, iki yetiskin insanin ortak kararla önüne getirdigi dosyayı çözmesi daha mantıklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?