esimden yeni bosandim hamileyim..

siz avukatsiniz ama boyle bir seyi bilmiyorsnz cok ilgnc gerckden hala yalan soyledigimi mi dusunuyosnz izmir adliyesi ve asla yogunlk yoktu bunu arzuhalciler bile biliyorken sizin bilmemeniz cok degisik..

Bili9 bilmemekle ne alakasi var? Ben hukukun temel prensiplerinden bahsediyorum burda ama anlamanizi beklemiyorum. Beni anlayabilmeniz icin ilk once 4 yillik hukuk egitimi anlamiz lazim + 1 yil staj. Ayrica izmir barosuna kayitli bir suru arkadasim var, yogunluk durumunu en iyi onlar bilir. Ama tabi siz hicbir vasfi olmayan ve avukatcilik oynayan arzuhalcilere itimad ediyorsunuz.
 
Fuckbodyler almış yürümüş günümüzde.
Millet artık hiç tanımadığı adamla anlık çekim sonucu kendini yatakta buluyor.
Sonra el sıkışıp ayrılıyor.
Canım çekti seviştim diyor.
Hatta bunu yaparken bile korunmayan varken, burada bile neler neler okuyorken
insanın nikahlı eşiyle boşanmaya yakın sevişmesi neden tuhaf bulunuyor anlamış değilim.

Büyük kavga edersin, boşanmayı konuşursun,
Hatta dava açılır ama evler ayrılmamıştır henüz o sıra aşk da bitmemiştir.
Kafa karışıklığı anında sevişilebilir bence eşle.
Hem de düşününce bayağı ateşli bir sevişme olabilir o

Sonra iki elinin arasına alır başını düşünürsün, adliyeye gider, en doğrusu bu diye boşanırsın.
Çok mu garip?

Neyse konu sahibi boşansanız da boşanmasanız da eşiniz bilsin durumu.
Birlikte alın ne kararı alacaksanız da..
Hayırlısı olsun.
 
en azindan kucumsedignz o arzuhalciler sizden daha dgru bilgi veriyo..siz egitimi bir 4 yil daha tekrar edin bence olmamis cnku bu tarz bir soylemle
 
Kadın normal devam ediyormuş yaşantısına,adam soğudum bosanmak istiyorum demis.Ne yapsaydı daha dün gece aynı yatakta yatıyorduk ben boşanmam deyip ayaklarına mı kapansaydı?Bunun neresini anlamıyorsunuz Allahaşkına?Sizde bir saat birliktelik yaşadığınız kocanızla, bir saat sonra tartışmıyormusunuz?Adam soğudum boşanalım demiş ve kadında gururlu davranıp yalvarıp yakarmadan kabul etmiş.Çırkenleşmeden medeni bir şekilde anlaşmalı olarak boşanmışlar.Bunun neresi tuaf ?
 
İddet süresi bayanin boşandıktan sonra başka biriyle yeniden evlenmesi durumunda hesaplanmıyor muydu?
Evet bosandiktan sonra baska biriyle evlilik soz konusu okursa iddet muddetti beklenir.
Bu konudaki olayda iddet muddeti soz konusu olamaz zaten cocuk evlilik birligi icerisinde dogmus gibi otomatikmen babanin nufusuna yazilir.
 
adam damda intihar ederken aşağıda arabasının derdine düşmüş milletin fertleriyiz ,çirkin insan çok vesselam ,insan dediğime bakmayın o artık kalıp olmuş..o toprağın altını gören gözleri kör.

kadın derdini anlatmış..
bacım sende bak bakalım tutacak mı düşecek mi duruma göre karar ver.
 
en azindan kucumsedignz o arzuhalciler sizden daha dgru bilgi veriyo..siz egitimi bir 4 yil daha tekrar edin bence olmamis cnku bu tarz bir soylemle
Ne tarz bir soylem? Kucumsemedim dogruyu soyledim. Vasiflari olsaydi yazdiklari dilekcelerin altina avukatlar gibi imzalari atip sorumlulugu ustlenirlerdi. Yanlis bir islem yaptiklarinda kabak muvekkilin basina patliyor cunku dilekcelelerde asilin imzasi var. Son muvekkiller kana kana avukata kosuyorlar durumu toparlamak icin.
 
Avukatcım, koklayarak hangi topikte olduğunu buldum :))) haklısın haklısın ama uygulamada öyle olmuyor, 24 saat içinde evlenip boşanan ve jet hızıyla boşanan ünlüler diye aratırsan Google'a, nikah memuru karşısında eveeeeet dedikten 1 gün sonra resmen boşananlar listesini görebilirsin, aralarında çok ünlü şarkıcılar ve mankenler var, yapılabiliyor anlayacağın, işin hukuki tarafı tartışılır o ayrı mevzu ama olmaz diye bir şey yok, oluyor, konu sahibesi bu kadar çabuk boşanmış olabilir mi? Evet olabilir, örnekler var zira.
 

hukuk tahsili yapmak baska bir sey. bir konuda derinlemesine arastirma yapip bilgi edinmek baska bir sey. ben avukatsiz elbette bu isi çözemezdim. hic yoktan dilekce dili bile daha farkli hukugun. ama sadece avukata biraksam cozulmezdi isim. daha farkli bir konu çünkü.

benim demek istediğim avukat olmaniz tum alana hakim oldugunuz anlamina gelmez. genis bir konu cunku. ayrica siz dogru olup olmadigindan bahsetmediniz. olmaz boyle sey dediniz. kucuk bir yer degil bahsettigim yer. istanbulda. ya bakirkoy ya küçükçekmece olmasi lazim. hatirlagim bakirkoydu hatta.
2 gunde bosanmasi konuyu fake yapmaz. avukat olmak, doktor olmak , ogretmen olmak da her konuda bizi bilgili yapmıyor.

alaninizda cok iyi bir bosanma avukati da olabilirsiniz. ama bu sizi tum turkiyedeki bosanma davalarinin suresi hakkinda sizi bilgili yapmaz.

verdigim ornekler de bunu anlatmak icindi.
 

İyi güzel diyorsunuz da bunları yaparken bir de korunmak diye bir şey var.Sonra iki elinin arasına alıp başı düşünür durursunuz ne yapacağım ben diye tekrar.

Neyse konuda bir sürü şey yazılmış,ben sadece şunu anlamadım bu kadar basit ve hızlı bir mesele için mi boşandınız gerçekten ? Adam bugün küstü 2 sonra boşandınız mı,hiç mi oturup kafamızı dinleyelim biraz birbirimize zaman verelim temalı konuşmadınız ? Çok ilginç.Size aldırın ya da aldırmayın diyemez hiç kimse,şartlarınızı bilmiyoruz ya da duygusal durumunuzu.İyi düşünün tartın,kendiniz için en doğrusunu bulmaya çalışın.
 
2 gunde nasıl bosanabıldınız ya avukata gıdecen de ıslemler yapılacak da mahkeme gunu verılecekte
enteresan
eskı esınızle konusacaksınız bu durumu
Arzuhalc Evet ben karsilasmadim. Bizim burda tek bir ucra ilcede o tarz bosanmalar gerceklesiyor ve orda bosanmak icin yerlesim yerlerini oraya aliyorlar. Ve gercekten bu cok nadir karsilastigim bir durum.
Istanbul gibi bir yerde olmasina sasirdim ne var bunda hemen afralar tafralar
 
"Hukugun" degil "Hukukun"
 

Konu sahibinin durumunu bilemem ben ama öyle bir zamanda yaşanan birliktelik
bile zaten hesapta yoktur.
Korunmasız olması bu açıdan yüksek ihtimaldir.
Ya zaten hala sevişilebiliyorsa da ortada bitmeyen bir sevgi vardır.
Bir inatla ayrılık yoluna gidilmiştir ama aslında toparlanabilecek bir evliliktir yüksek ihtimal.
Bu durumda hamilelik çok korkunç bir durum gibi görünmeyebilir.

Neyse olan olmuş artık tabi.
Belki bitmemesi gereken bir evlilik saçma bir kafayla bitmiştir.
Bebek de geri dönüşe vesiledir bilemeyiz.
Haklarında hayırlısı olsun.
 
anlasmaliydi daha onceden konu acmstm esim sogudugunu soyluyor diye


Zor bir karar ama eğer aldıracak olursan bunu başka kimsenin bilmeyeceğinden emin ol. Annen vb. dahil. Kimseye söyleme. sonra gider o laf bir şekilde eski eşine. Yine suçlu sen olursun...
 
ben sizi hatırladım ne ara hazmettiniz ne ara boşandınız ne ara seviştiniz beynim yandı diğer konu daha dün açıldı neredeyse
 

Dogruluğunu tartısan yok ki zaten? Ama oluyor sonuça dimi? Siz kesinlikle hayır demiştiniz diye hatırliyorum. Hala neyin çabası?
Ayrıca devletin hakimi Güzin Abla değil ki? Oturup dert mi dinleyecek, iki yetiskin insanin ortak kararla önüne getirdigi dosyayı çözmesi daha mantıklı bence.
 

Hangi ilde oldugumu biliyosun munis. Bizim burda sinir ilcelerden birinde o sekilde yapiliyor ben ona sasirdim. Bizim merkez adliyede bile oninceleme durusmasi 2 3 ay sonrasina veriliyor. Istanbul gorunce sasirdim.
 

Istanbul icin kesinlikle hayir dedim,onu da is yogunlugundan dolayi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…