kaderime isyan ediyorum ya hersey yap emek cek snrqda bosanmasydn suc sende desinler bizim gururumz yokmu ya.. hep erkeklermi hakli onlarin hayatina goremi yasicaz.. allah nasip eder eger anne olursam ki bide erkek evladm olrsa adam olmayi ogretcem ya ilk adam olsun ne dr ne muhnds sadece adamlkNe alaka kuzum neden suclu olasin ki sen sevinsene ya cocugun olcak bak nice insanlar var 25 26 30 yasinda boşanıyor bir daha evlenmiyor ve cocugu olmuyor dogal olarak yaşım gecti diyor sen cok sanslisin sacmalama lütfen ve boyle isyan etme
inisli cikisli bir evlilgm var demstim. esimn psikolojisi yuznden oda sinirleri cok yipranik biriyle evliydim yani bile bile lades dedim sanirim hata bendeCalkantili bir evlilik diye birsey nerede okudunuz? Bir anda esi sogudum bosanmak istiyorum demis.
cok sukur bakabilcek durumdym bu hayati yalniz gecirmekde istemiyorum bir evlat bana yoldas olur..arkadsm olur belki buyuyunce bana kol kant olur.. olumlu dunya bir annem bir babam var geride onlarda bana hep destek olurHayatta herseyin bir sebebi var. Belki bu bebek de Bi mucizedir. Olumsuz düşünmek yerine böle baksanız? Evlat sahibi olmayı istiyordunuz sanırım (eskiden) cok negatif değilseniz zamana bırakın bazı seyleri. Tek basına büyütecek maddi imkanınız var mı bilmiyorum ama hayat boyu Bi can yoldas, candan öte bir can istemez misiniz? Şimdi olaylar cok taze üzüntünüzü anlamaya calısıyorum.
Çok ilginçsiniz gerçekten. Olmuş bitmiş ya. Kadın onu mu soruyor şimdiBosanma kararı almıssınız bosanmıssın bu arada neden ilişkiye giriyorsunuz?
İlginc olan konu sahibi. Bi insan bosanma kararı aldıysa birlikte olmaz.Çok ilginçsiniz gerçekten. Olmuş bitmiş ya. Kadın onu mu soruyor şimdi
haber vermicem benmle birdaha asla muhattap olma dedi.. kendisi bnde soz dinlerimBenim kanaatimce kesinlestigi anda hemen ese haber verilmeli. Esi ister inanir ister inanmaz, kendi bilir.
bosnma karari aldgm gun birlkde oldum cunku ben manyagim.. hatta bosandk hemen eve geldik tovbe yaaa.. biz 10 gunde karr verdik bosndk malum bebegin olmasi icin o sure yeterli degil..yumrtlama donemim sanirim 17 marta denk geliyor ozman ilskmz normaldi kavgada etmiyoduk.İlginc olan konu sahibi. Bi insan bosanma kararı aldıysa birlikte olmaz.
Kuzum eninde sonunda karşı karşıya geleceksiniz çocuk konusunda. Gizlemeni sana karşı kullanabilir. Bebeği küçükken senden alması neredeyse imkansız ama ilerde benden bebeğimi gizledi falan demez mi?haber vermicem benmle birdaha asla muhattap olma dedi.. kendisi bnde soz dinlerim
Tamam o zaman lütfen bu kötü düşünceleri bırakın. İnsallah saglıklıdır öyle düşünelim. Ne zaman doktora gidiceksin iz?cok sukur bakabilcek durumdym bu hayati yalniz gecirmekde istemiyorum bir evlat bana yoldas olur..arkadsm olur belki buyuyunce bana kol kant olur.. olumlu dunya bir annem bir babam var geride onlarda bana hep destek olur
cocukla alakali degil smdi suclu ben oldum ayrilamyi kabul edip mahkemeye gttgm icin.
Birliktelikten birkac gun sonra bosanma kararı almislar nikahlı kocasi sonucta.İlginc olan konu sahibi. Bi insan bosanma kararı aldıysa birlikte olmaz.
psikolojik olarak coktum galiba hersey ustume geliyor..Tamam o zaman lütfen bu kötü düşünceleri bırakın. İnsallah saglıklıdır öyle düşünelim. Ne zaman doktora gidiceksin iz?
Etme gülüm yapmaa günah isyankar olma sen iyi ol,sen doğru ol gerisi zaten onemli degil emin ol sen dogru olursan herkes oyle olur ha tabi hayatta durust insanlarin karsisina da kotuler yanlışlar cikabilir.kaderime isyan ediyorum ya hersey yap emek cek snrqda bosanmasydn suc sende desinler bizim gururumz yokmu ya.. hep erkeklermi hakli onlarin hayatina goremi yasicaz.. allah nasip eder eger anne olursam ki bide erkek evladm olrsa adam olmayi ogretcem ya ilk adam olsun ne dr ne muhnds sadece adamlk
Yani cok zor seyler bunlar, kolay değil. Ama hepimizin basına gelebilir, hayatta neyle karsılarız bilemiyoruz ki. Her inişn bir de cıkısı var. Benden size öneri. Bir süre sizi üzen, acıtan insanları hayatınızdan cıkarın. Yürüyüşe cıkın mesela, saglıklı beslenin. İyi bir psikoloji için temel seyler bunlar aslında. Sevdiğiniz seyleri yapın en cok da.psikolojik olarak coktum galiba hersey ustume geliyor..
İnşallah sizin de bir bebişiniz olur. Okuyunca içimden öle gecti.Etme gülüm yapmaa günah isyankar olma sen iyi ol,sen doğru ol gerisi zaten onemli degil emin ol sen dogru olursan herkes oyle olur ha tabi hayatta durust insanlarin karsisina da kotuler yanlışlar cikabilir.
Seni takdir ediyorum,hayatta dik duruşun ve dogrularin olduğu icin.
Bak suanda herkesin arayipta bulamadigi bir nimeti yasiyorsun insallah farkinda misin?
Burada aldir tarzi seyler söylemişler sanırım şok oldum biliomusun benim kuzenim 22 yasindami ne evlendi 25te bosandi bir daha da evlenmedi. Suansa 43 yaşında kilo almis. Belki o da icten ice keske cocugum olsaydi diyordur bilemeyiz olsa bakardi da çalışıyordu annesi hayatta babasida hayattaydi evleri vardı. Demem o ki yillar gelip geciyor geriye sadece pismanliklarimiz.kaliyor. sen tup bebek surecinden gecmis insansın evlatsizligi biliyorsun insallah hamilesindir ve cocugunu yetistirme olayindaki dusuncelerin cok hosuma gitti..Allah kalbine gore versin insallah hic uzulme hamileysende bir duanı alırım vallahi 16 aydir bekliyorm bende 1 olumsuz aşılamam var
bosnma karari aldgm gun birlkde oldum cunku ben manyagim.. hatta bosandk hemen eve geldik tovbe yaaa.. biz 10 gunde karr verdik bosndk malum bebegin olmasi icin o sure yeterli degil..yumrtlama donemim sanirim 17 marta denk geliyor ozman ilskmz normaldi kavgada etmiyoduk.
allah razi olsin sagolun.. allahin bana bir hediyesi evlat insallah gercek olur.. bi an cok kotu geliyodu ama insallah olur evladim.. cok istiyorum babasiz buytmk istemzdm ama nasip neyse o olurEtme gülüm yapmaa günah isyankar olma sen iyi ol,sen doğru ol gerisi zaten onemli degil emin ol sen dogru olursan herkes oyle olur ha tabi hayatta durust insanlarin karsisina da kotuler yanlışlar cikabilir.
Seni takdir ediyorum,hayatta dik duruşun ve dogrularin olduğu icin.
Bak suanda herkesin arayipta bulamadigi bir nimeti yasiyorsun insallah farkinda misin?
Burada aldir tarzi seyler söylemişler sanırım şok oldum biliomusun benim kuzenim 22 yasindami ne evlendi 25te bosandi bir daha da evlenmedi. Suansa 43 yaşında kilo almis. Belki o da icten ice keske cocugum olsaydi diyordur bilemeyiz olsa bakardi da çalışıyordu annesi hayatta babasida hayattaydi evleri vardı. Demem o ki yillar gelip geciyor geriye sadece pismanliklarimiz.kaliyor. sen tup bebek surecinden gecmis insansın evlatsizligi biliyorsun insallah hamilesindir ve cocugunu yetistirme olayindaki dusuncelerin cok hosuma gitti..Allah kalbine gore versin insallah hic uzulme hamileysende bir duanı alırım vallahi 16 aydir bekliyorm bende 1 olumsuz aşılamam var
Ee o zaman gitsin mahkemeye bosanmaktan vazgectigini soylesin. gitmiyorsa suc aramasin aynaya baksin orada bulurcocukla alakali degil smdi suclu ben oldum ayrilamyi kabul edip mahkemeye gttgm icin.
Bazen sorunlu Bi babadansa mutlu bir anne daha iyidir. Cocugun huzurlu olması esastır bana göre. Hiç üzülmeyin siz.allah razi olsin sagolun.. allahin bana bir hediyesi evlat insallah gercek olur.. bi an cok kotu geliyodu ama insallah olur evladim.. cok istiyorum babasiz buytmk istemzdm ama nasip neyse o olur
yok canim beyefendi gurur yapmis neymis mahkemeye kadr gelmis mis artik asla olmazmis sanki ben yalvrdim..Ee o zaman gitsin mahkemeye bosanmaktan vazgectigini soylesin. gitmiyorsa suc aramasin aynaya baksin orada bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?