esimden yeni bosandim hamileyim..

kaderime isyan ediyorum ya hersey yap emek cek snrqda bosanmasydn suc sende desinler bizim gururumz yokmu ya.. hep erkeklermi hakli onlarin hayatina goremi yasicaz.. allah nasip eder eger anne olursam ki bide erkek evladm olrsa adam olmayi ogretcem ya ilk adam olsun ne dr ne muhnds sadece adamlk

Calkantili bir evlilik diye birsey nerede okudunuz? Bir anda esi sogudum bosanmak istiyorum demis.
inisli cikisli bir evlilgm var demstim. esimn psikolojisi yuznden oda sinirleri cok yipranik biriyle evliydim yani bile bile lades dedim sanirim hata bende

cok sukur bakabilcek durumdym bu hayati yalniz gecirmekde istemiyorum bir evlat bana yoldas olur..arkadsm olur belki buyuyunce bana kol kant olur.. olumlu dunya bir annem bir babam var geride onlarda bana hep destek olur

İlginc olan konu sahibi. Bi insan bosanma kararı aldıysa birlikte olmaz.
bosnma karari aldgm gun birlkde oldum cunku ben manyagim.. hatta bosandk hemen eve geldik tovbe yaaa.. biz 10 gunde karr verdik bosndk malum bebegin olmasi icin o sure yeterli degil..yumrtlama donemim sanirim 17 marta denk geliyor ozman ilskmz normaldi kavgada etmiyoduk.

cok sukur bakabilcek durumdym bu hayati yalniz gecirmekde istemiyorum bir evlat bana yoldas olur..arkadsm olur belki buyuyunce bana kol kant olur.. olumlu dunya bir annem bir babam var geride onlarda bana hep destek olur
Tamam o zaman lütfen bu kötü düşünceleri bırakın. İnsallah saglıklıdır öyle düşünelim. Ne zaman doktora gidiceksin iz?

cocukla alakali degil smdi suclu ben oldum ayrilamyi kabul edip mahkemeye gttgm icin.

Değilsin suçlu falan merak etme
Ben hatırlıyorum
Öbür konunda da sana "aa yapıştın adama, yüzsüzlük mü yapacaksın" vb şeyler yazmışlardı
Sen ne yaparsan birileri laf edecek yani
En güzeli sakin kafayla düşün, senin içine sinen neyse onu yap

Etme gülüm yapmaa günah isyankar olma sen iyi ol,sen doğru ol gerisi zaten onemli degil emin ol sen dogru olursan herkes oyle olur ha tabi hayatta durust insanlarin karsisina da kotuler yanlışlar cikabilir.
Seni takdir ediyorum,hayatta dik duruşun ve dogrularin olduğu icin.
Bak suanda herkesin arayipta bulamadigi bir nimeti yasiyorsun insallah farkinda misin?
Burada aldir tarzi seyler söylemişler sanırım şok oldum biliomusun benim kuzenim 22 yasindami ne evlendi 25te bosandi bir daha da evlenmedi. Suansa 43 yaşında kilo almis. Belki o da icten ice keske cocugum olsaydi diyordur bilemeyiz olsa bakardi da çalışıyordu annesi hayatta babasida hayattaydi evleri vardı. Demem o ki yillar gelip geciyor geriye sadece pismanliklarimiz.kaliyor. sen tup bebek surecinden gecmis insansın evlatsizligi biliyorsun insallah hamilesindir ve cocugunu yetistirme olayindaki dusuncelerin cok hosuma gitti..Allah kalbine gore versin insallah hic uzulme hamileysende bir duanı alırım vallahi 16 aydir bekliyorm bende 1 olumsuz aşılamam var

psikolojik olarak coktum galiba hersey ustume geliyor..
Yani cok zor seyler bunlar, kolay değil. Ama hepimizin basına gelebilir, hayatta neyle karsılarız bilemiyoruz ki. Her inişn bir de cıkısı var. Benden size öneri. Bir süre sizi üzen, acıtan insanları hayatınızdan cıkarın. Yürüyüşe cıkın mesela, saglıklı beslenin. İyi bir psikoloji için temel seyler bunlar aslında. Sevdiğiniz seyleri yapın en cok da.

İnşallah sizin de bir bebişiniz olur. Okuyunca içimden öle gecti.

Sakin ol bu tarz yazanlara cevap vermek zorunda degilsin. Dur bakalım belki daha önceki deneyimlerin gibide olabilir. Kese oluşmazsa hayal kırikliğı olmasın diye söylüyorum. Doktor kontrollerini ihmal etme. Bir kac gun gecince tekrar git. Esime söylemeyecegim diye düsünme. Sen görevini yap, babalik görevini yapip yapmaması onun vicdanına kalmiş. Sen zaten her halukarda bebegini kabullenmissin. Hakkinda hayirlisi ne ise öyle olsun.

allah razi olsin sagolun.. allahin bana bir hediyesi evlat insallah gercek olur.. bi an cok kotu geliyodu ama insallah olur evladim.. cok istiyorum babasiz buytmk istemzdm ama nasip neyse o olur

allah razi olsin sagolun.. allahin bana bir hediyesi evlat insallah gercek olur.. bi an cok kotu geliyodu ama insallah olur evladim.. cok istiyorum babasiz buytmk istemzdm ama nasip neyse o olur
Bazen sorunlu Bi babadansa mutlu bir anne daha iyidir. Cocugun huzurlu olması esastır bana göre. Hiç üzülmeyin siz.

Ee o zaman gitsin mahkemeye bosanmaktan vazgectigini soylesin. gitmiyorsa suc aramasin aynaya baksin orada bulur
yok canim beyefendi gurur yapmis neymis mahkemeye kadr gelmis mis artik asla olmazmis sanki ben yalvrdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…