Yok sizi anlıyorum,bende ban yememek için yazmamaya çalışıyorum , açıklayamıyorumda , beni anladığınızı tahmin ediyorum ...Vallahi ben polemik yapmamak için konu takibinden çıktım . Ama alıntıyorlar ve çok zorluyorlar ben napayım. En son rica ettim artık birşey yazma diye .
eger kimyasal yada dis gebelik degilse dogururum bir saniye bile dusunmem artikKonunuzu biliyorum reglim gecikti demistiniz demek hamileymissiniz? Ne yapacaksiniz?
Vay arkadas kendi iradesiyle gitmemis mi zorla mi konusturmuslar mahkemede. Adamin derdi egosunu tatmin etmenmis bosanmasin diye yalvarmani beklemis o halde. Bence ne kadar kizsan da yine de soyle hamile oldugunu. Soguyan seni istemeyen biriyle birlikte olmayacagini ama cocugunu buyutecegini soylersin. Cok istiyorsa affettirsin kendini sana. Soylemezsen ilerde cirkeflik yaparyok canim beyefendi gurur yapmis neymis mahkemeye kadr gelmis mis artik asla olmazmis sanki ben yalvrdim..
bide hakszlik yapmasalar.. biride beni anlasa ailesi smdi beni sucluyordaYa sen ne harika bir kadınsın, ben gerçekten çok takdir ettim seni. Yerinde başkası olsa yemin ediyorım kendini yerden yere vururdu. Helal olsun sana. Öyle bir adamı boşamışsın ya kendi değerini bilen bir insansın sen
Canım sen şuan eski eşinle yada ailesiyle iletişim halinde misin ?bide hakszlik yapmasalar.. biride beni anlasa ailesi smdi beni sucluyorda
Ben butun yorumlari okuyamadim kusura bakma. Esine soyledin mi? Calisiyor muydun? Tek basina bakarsin degil mi? Ay bir tarafim da sevindi icin evlat cok guzel bir sey. Hayirlisi ya.eger kimyasal yada dis gebelik degilse dogururum bir saniye bile dusunmem artik
Bunu bende merak ediyorum. Kocası bebek olduğunu bildiği halde hala kararlı mi bosanik kalmayaCanım sen şuan eski eşinle yada ailesiyle iletişim halinde misin ?
Bence hala bilmiyor eşi bebeği,bir mesajında "benimle bir daha muhatap olma dedi, bende söylemeyeceğim" demiş konu sahibi ama, ailesi beni suçluyor, boşanmayı kabul ettiğim için suçlu ben oldum şimdi falan diye yazınca aceba konuştular mi diye düşündümBunu bende merak ediyorum. Kocası bebek olduğunu bildiği halde hala kararlı mi bosanik kalmaya
esime soylemedm ama hamile olabilrm siye ayrilmadn falan konsmtk..Ben butun yorumlari okuyamadim kusura bakma. Esine soyledin mi? Calisiyor muydun? Tek basina bakarsin degil mi? Ay bir tarafim da sevindi icin evlat cok guzel bir sey. Hayirlisi ya.
suan net bilmiyor ama ona soylemstm hamile olabilirm diye adetm gecikdi diye.. ailesyle normalde gorsmyrm ama bugun iletisime gectm ama suclu ben oldumBunu bende merak ediyorum. Kocası bebek olduğunu bildiği halde hala kararlı mi bosanik kalmaya
Tuhaf tabi soğuyan adam karısıyla birlikte olmak istemez soğumuş sonuçta, bir süre ayrı takılır,yatak ayırır,ne bilim ev ayırır ayrı düşünür de emin olur kararından sonra boşanır.hadi bir ay kadar kısa sürsün diyelim ama 3 gün 5 gün evlilik gibi bir müessenin yıkılması için çok fevri o yüzden anlamlandıramadım.Kadın normal devam ediyormuş yaşantısına,adam soğudum bosanmak istiyorum demis.Ne yapsaydı daha dün gece aynı yatakta yatıyorduk ben boşanmam deyip ayaklarına mı kapansaydı?Bunun neresini anlamıyorsunuz Allahaşkına?Sizde bir saat birliktelik yaşadığınız kocanızla, bir saat sonra tartışmıyormusunuz?Adam soğudum boşanalım demiş ve kadında gururlu davranıp yalvarıp yakarmadan kabul etmiş.Çırkenleşmeden medeni bir şekilde anlaşmalı olarak boşanmışlar.Bunun neresi tuaf ?
İletişime geçip ne konuştunuz? Ben bebeği söylediniz sandım bi ansuan net bilmiyor ama ona soylemstm hamile olabilirm diye adetm gecikdi diye.. ailesyle normalde gorsmyrm ama bugun iletisime gectm ama suclu ben oldum
tabikide bi duruma bir anda gelmesik daaha oncede ayri kaldik sikntilr yasdk esim snrli ani kararlar veriyor ama bu sefer benimde canima tak ettiTuhaf tabi soğuyan adam karısıyla birlikte olmak istemez soğumuş sonuçta, bir süre ayrı takılır,yatak ayırır,ne bilim ev ayırır ayrı düşünür de emin olur kararından sonra boşanır.hadi bir ay kadar kısa sürsün diyelim ama 3 gün 5 gün evlilik gibi bir müessenin yıkılması için çok fevri o yüzden anlamlandıramadım.
Kadın yalvarsın demedik tabi biz de yalvarmyız kastettiğimiz hadi boşanalım ben soğudum deyip gidip boşanmak.(yada öyle olmadıysa da anlatımı o şekilde yani)
Neyse yaw derdine derman bulur inş konu sahibesi diyerekten ben kaçıyorum konudan
Çok teşekkür ederimEvet bakabilirsiniz. Uyap vatandas portalindan e-devlet sifresiyle acik ve kapali tum dosyalarinizi goruntuleyebilirsiniz.
Rica ederim. :)Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?