O zaman bosanma karari kesinlesmeden kurtaj yaptiramayacaksin.haber vermicem benmle birdaha asla muhattap olma dedi.. kendisi bnde soz dinlerim
pismanlik dwgilde insanlara kendimi anlatmkdan yoruldum..sanki baska adamdan tvbe hamile kaldmValla konu sahibinin yerinde olsam konu açtığıma pişman olurdum.Kadın derdini paylaştı yok aynı gün olmaz yok imkansız yok neden seviştiniz bik bik bik...
yok aldirma gibi bi dusuncem eger normal bir gebelik olrsa elimden geleni yaparim bebegim icinO zaman bosanma karari kesinlesmeden kurtaj yaptiramayacaksin.
Bana sorarsan yapma cunku eger tup bebek tedavisi gormusseniz ve tutmamissa, dogal yollarla hamile kalmissan bu senin icin bir sans. kurtaj yaparsan belki ilerde cocuk sahibi olamayacaksin.
Gerci belki senden kaynaklanan bir sorun degildir bu, esinden kaynaklaniyordur onu sen daha iyi bilirsin.
Kimse sana niye sevistin demedi. Sadece arada sogukluk varsa neden korunmadiniz diye merak ettiler. Bu sadece senin icin gecerli degil,esin icinde gecerli. Madem sogumus senden neden korumasiz iliskiye giriyor.pismanlik dwgilde insanlara kendimi anlatmkdan yoruldum..sanki baska adamdan tvbe hamile kaldm
Kimselere bişey ispatlamak zorunda değilsiniz.Allah yardımcınız olsun.İnşallah bebeği sağ salim alırsınız kucağınıza.Hakkınızda hayırlısı olsun.pismanlik dwgilde insanlara kendimi anlatmkdan yoruldum..sanki baska adamdan tvbe hamile kaldm
Allah saglik versin.yok aldirma gibi bi dusuncem eger normal bir gebelik olrsa elimden geleni yaparim bebegim icin
valla napti bilmiyorum ama hayatimizi mahvetti bu sonu ben istemedim kendi elleriyle itti beniKimse sana niye sevistin demedi. Sadece arada sogukluk varsa neden korunmadiniz diye merak ettiler. Bu sadece senin icin gecerli degil,esin icinde gecerli. Madem sogumus senden neden korumasiz iliskiye giriyor.
Bence esin sana blof yapti sende kabul edince sok gecirdi o yuzden sana muhattap olma benle dedi. Beklemedigi bir harekette bulundugun icin.
Her iste bir hayir var; bazen sogukkanli davranip bencil olmak gerek. Eden kendine eder.valla napti bilmiyorum ama hayatimizi mahvetti bu sonu ben istemedim kendi elleriyle itti beni
istiyorum
Konu sahibesi de soğuyan eşini ısıtmak amaçlı yapmış herhalde o işiCalkantili bir evlilik diye birsey nerede okudunuz? Bir anda esi sogudum bosanmak istiyorum demis.
Ailesi ne diye seni sucluyor onu anlamadim..yoksa klasik erkektir alttan al modunda cahil insanlarmi ailesibide hakszlik yapmasalar.. biride beni anlasa ailesi smdi beni sucluyorda
cahil degiller ama ben kadin olarak alttn alicakmsm neden almamisim erkek siniryms gecrms benm gururum onurum nolck dedimAilesi ne diye seni sucluyor onu anlamadim..yoksa klasik erkektir alttan al modunda cahil insanlarmi ailesi
artik bununn mumkunu kalmadi sanirim.. cnku ben istesmde eaim geri adim atmaz erkek ya o yuzdenhic bir evlilik sorunsuz muhtesem gitmez tartismalar yasanabilir.sonucta iki yabanci ayni hayati paylasiyor.madem bir bebek sahibi olup ailenizi tamamlamak istemissiniz birbirinixi seviyorsunuz .evlilikte herkes gorevini yapiyorsa (sadakat.para kazanma.saygi.sevgi.)arada olan anlasmazliklarin onemi yoktur bir sure sonra duzelebilir .stresli sıkıntılı zamanlar gecirmissiniz keske bir anda boyle bi karar almasaymissiniz ama evliliginizi tekrar kurtatabilirsiniz .bebeginizde vesile olur .bir aile kurmak kolay degil tanidiginiz bildiginiz biri dururken bence macera aramayin .siddet gormuyorsaniz esinizde sizi seviyorsa evliliginizi yeniden baslatin evladiniz annesi ve babasiyla buyusun....
Allah razı olsun. Insallah olurİnşallah sizin de bir bebişiniz olur. Okuyunca içimden öle gecti.
Ah ah ne diyelim hayırlısı bunu nasl soylryeceksinzkizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
Hah lafı klavyemden aldınız ve de tam bunu yaziyodum insan hayırdır der magazinde bile görüyoruz normal de neden olmasın dimi ?Ünlüler bir günde boşanıyor, kimse şaşırmıyor. yurdum insanı iki günde boşanınca herkes garipsemiş.
askta ve evlilikte gurur yoktur canim cunku gurur kaybettirir cok gencsiniz muhtemelen lutfen biraz olgun dusunun veya akli basinda buyukleriniz varsa destek alin daha hersey cok yeni biraz sakinlesip tekrar konusun..artik bununn mumkunu kalmadi sanirim.. cnku ben istesmde eaim geri adim atmaz erkek ya o yuzden
Gözleriniz beni mi aradı canımın içi, şimdi geldim valla, gelir gelmezde soluğu bu topikte aldırttınız bana:)Tek bir paragraf polemiğimde 2 gün ban yedim , atara atar gidere gider yapıyorlar iki gözüm nerelerdesinMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?