esimden yeni bosandim hamileyim..

haber vermicem benmle birdaha asla muhattap olma dedi.. kendisi bnde soz dinlerim
O zaman bosanma karari kesinlesmeden kurtaj yaptiramayacaksin.
Bana sorarsan yapma cunku eger tup bebek tedavisi gormusseniz ve tutmamissa, dogal yollarla hamile kalmissan bu senin icin bir sans. kurtaj yaparsan belki ilerde cocuk sahibi olamayacaksin.
Gerci belki senden kaynaklanan bir sorun degildir bu, esinden kaynaklaniyordur onu sen daha iyi bilirsin.

Valla konu sahibinin yerinde olsam konu açtığıma pişman olurdum.Kadın derdini paylaştı yok aynı gün olmaz yok imkansız yok neden seviştiniz bik bik bik...
pismanlik dwgilde insanlara kendimi anlatmkdan yoruldum..sanki baska adamdan tvbe hamile kaldm

yok aldirma gibi bi dusuncem eger normal bir gebelik olrsa elimden geleni yaparim bebegim icin

pismanlik dwgilde insanlara kendimi anlatmkdan yoruldum..sanki baska adamdan tvbe hamile kaldm
Kimse sana niye sevistin demedi. Sadece arada sogukluk varsa neden korunmadiniz diye merak ettiler. Bu sadece senin icin gecerli degil,esin icinde gecerli. Madem sogumus senden neden korumasiz iliskiye giriyor.
Bence esin sana blof yapti sende kabul edince sok gecirdi o yuzden sana muhattap olma benle dedi. Beklemedigi bir harekette bulundugun icin.

valla napti bilmiyorum ama hayatimizi mahvetti bu sonu ben istemedim kendi elleriyle itti beni

http İki gündür açtığınız konuları takip ediyorum. Başta ben de şüphelenmedim değil hak verirsiniz ki böyle olaylar pek yaşanmıyor. Şanssızlığınız sizin başınıza gelmesi olmuş. Ancak olaylar karşısındaki tepkinize ve duruşunuza hayran kaldığımı da belirtmeliyim. Kesinlikle kendinizden ödün vermemeniz ve ne kadar sevseniz de yapılan yanlışı görüp daha fazla sizi ezmesine fırsat vermemeniz beni etkiledi. Herkes bunu yapamıyor maalesef. Niye boşanmayı kabul ettin diyenlere de şaşırıyorum doğrusu erkeğin oyuncağı olmak boşanmaktan daha iyi onlara göre. Bir de bebek haberi almışsınız ancak bir yerlerde okuduğuma göre değeriniz 200 küsürlerde ve adetiniz 10 gün geçmişti. Belki geç döllenmedir bilemiyorum ama 10 gün gecikme için biraz düşük bir değer gibi geldi bana ben de 10 gün geçince öğrendim değerim 10000 lerdeydi. Artık o kişinin ailesinin ne düşündüğüne bakmayın kimse evladına kolay kolay suç bulmaz hele karşısındaki tevazu sahibiyse yüz bulup böyle davranması onun karaktersizliğidir. Böyle insanlardan uzakta olmanız daha hayırlı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım çok mutlu olursunuz ve sizi gerçekten seven değer veren biriyle olursunuz.Ben inanıyorum mutlu olacağınıza zaman her şeyin ilacı.

hic bir evlilik sorunsuz muhtesem gitmez tartismalar yasanabilir.sonucta iki yabanci ayni hayati paylasiyor.madem bir bebek sahibi olup ailenizi tamamlamak istemissiniz birbirinixi seviyorsunuz .evlilikte herkes gorevini yapiyorsa (sadakat.para kazanma.saygi.sevgi.)arada olan anlasmazliklarin onemi yoktur bir sure sonra duzelebilir .stresli sıkıntılı zamanlar gecirmissiniz keske bir anda boyle bi karar almasaymissiniz ama evliliginizi tekrar kurtatabilirsiniz .bebeginizde vesile olur .bir aile kurmak kolay degil tanidiginiz bildiginiz biri dururken bence macera aramayin .siddet gormuyorsaniz esinizde sizi seviyorsa evliliginizi yeniden baslatin evladiniz annesi ve babasiyla buyusun....

artik bununn mumkunu kalmadi sanirim.. cnku ben istesmde eaim geri adim atmaz erkek ya o yuzden

kizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
Ah ah ne diyelim hayırlısı bunu nasl soylryeceksinz

Ünlüler bir günde boşanıyor, kimse şaşırmıyor. yurdum insanı iki günde boşanınca herkes garipsemiş.
Hah lafı klavyemden aldınız ve de tam bunu yaziyodum insan hayırdır der magazinde bile görüyoruz normal de neden olmasın dimi ?

artik bununn mumkunu kalmadi sanirim.. cnku ben istesmde eaim geri adim atmaz erkek ya o yuzden
askta ve evlilikte gurur yoktur canim cunku gurur kaybettirir cok gencsiniz muhtemelen lutfen biraz olgun dusunun veya akli basinda buyukleriniz varsa destek alin daha hersey cok yeni biraz sakinlesip tekrar konusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…