esimden yeni bosandim hamileyim..

Benim anlamadığım birşey var boşanma davalarında artık gebelik testi isteniyor gebelik varsa boşamıyor hakim sizden istemediler mi

Aynen dis gebelikse kendiliginden dusmez bir de tahlili yaptirdiktan sonraki 2. Gun tekrar yaptirdinizmi deger en az 2 katina ciktiysa normal bir gebelik anlamina geliyor bu sekilde artarsa ilerleyen zamanda kese gorunur .

Canım herşey insanlar için Eğer Allah sana bunu nasip ettiyse yaşa . Eğer gerçek gebelikse ben olsam vazgecmezdim . Gerçi benim çocuğum olmadığı için böyle dusunuyorda olabilirim
Admad çok doğru düşünüyorsunuz benim çocuğum var ve bende konu sahibinin yerinde olsaydım kesinlikle çocuğumdan vazgeçmezdim ve eski eşime söylerdim zira öyle bir ortamda yaşıyoruz ki şimdi söylemese sonra ardından binbir iftira atar millet.

biz ani bir bosanma karariyla bosandk bende nasil oldu anlamdm ama esim istedi dilekce verdik ayni hatlftada bosandk
Evı eşyaları nasıl ayırdınız kim nereye taşındı aileler nasıl tepki verdi falan. Ben pek inanamadım konunuza. Yani ben tatil planı yapip 1 hafta içinde toplanıp çıkamam yola.

Neyse yorun yapayım yine de ara ex kocanı söyle. Tekrar evlenirsiniz bu şekilde çok manasız olmuş.

Eğer barışmaya düşünüyorsanız aldırın deeim, tabi sizin kararınız.
Ama sizin için de büyük bir problem oluşturabilir ilerde, bebek için barışmayın lütfen...

fozgeb sizin yorumunuzu alıntılayarak yazıyorum ama genel bir yazı olacak, lütfen üstünüze alınmayın olur mu
Konu fake mi gerçek mi orası yönetimin işi, ki zaten konu sahibesine site iletişim numarası verildi.

Boşanmaya gelince Avukat arkadaşlarımın da beni onaylayacağını sanıyorum, eğer taraflar nafaka, mal paylaşımı vb konularda mutabakata varmışsa, anlaşmalı boşanacaklarsa ve çekişmeli bir durum yoksa anlaşma protokolü ve boşanma dilekçesini hazırlayıp aile mahkemesine başvurur, anlaşmalılarda tam mutabakat sağlanmışsa avukata bile gerek yok, anlaşma protokolünü hatta dilekçenizi bile, dilekçe ve anlaşma örneklerinden yararlanıp kendiniz dahi hazırlayabiliyorsunuz, yoğun olmayan adliyelerde sizi 2 dava arasına sıkıştırabiliyorlar çünkü zaten anlaşma sağlanmış, geriye sadece hakim tarafından resmen boşanma işleminin gerçekleştirilmesi kalıyor, duruşma salonuna girmenizle çıkmanız bir oluyor zaten.

Tatil dediniz :))) valla yalanım yok, ben şu saat karar vereyim en geç 2 saat sonra tatil yolunda olurum, 2 saat içinde şehir değiştirmeye karar verip 1 hafta içinde Ege'den ev alıp taşıyıp yerleşmiş biri olduğumdan ani kararlar alıp hemen uygulamak bana inanılmaz gelmiyor.

Tüm yaşadıklarının üzerine ve üstelik te içinde bulunduğun ruhsal durumuna rağmen bir de forumda katlanmak zorunda kaldığın bazı kişiler için üzgünüm.

Eğer hamileliğin kesinleşir ise , Sana “Benimle muhatap olma bundan böyle” dediği için durumu kendisine söylemeyeceğini yazmışsın. Haklısın ve böyle bir adamla muhatap olma gerçekten de. Ancak böyle bir kişiliğin ileride Seni hamileliğini kendisine bildirmemekle suçlaması pek te olmayacak bir durum değil. Böylesine olası bir sorunla da uğraşmamak için , durumu Noter kanalı ile tebliğ et. Şaşırıp dursun neden Noter vasıtası ile bildirdin diye. Hem ilerideki suçlamalardan kurtulursun ve hem de gerçekten muhatap olmaya hiç te istekli olmadığını göstermiş olursun.

Ve Sevgili http dua ediyorum ki inşaallah gerçekten hamilesindir.. İnşaallah Sen ve Bebiş’in, her ikiniz de birbirinize Can verecek, Can olacaksınız. Sevgilerimle..

İlerde kendisini aldattığını ve sırf bu yüzden boşanmak istediğini söyleyebilir millete. Yani en suçsuz sen iken suçlu duruma düşürebilir çünkü karaktersiz. Herşey beklenir insanlardan

3 kere ayni duruma geldik diyorsunuz ve eşiniz sizden soğuduğunu sürekli dile getiriyormuş da siz neden sizi istemediğini bildiğiniz halde beraber oldunuz ki ?

Bebek varsa bile vardır bunda bir hayır daha önce düşüp yapmışsınız tüp bebeğe başvurmuşsunuz böyle bir zaman da gelmesi Allah'ın size bir lütfu bence hayırlısı olsun.bi arada yaşınız kaç?

Bende sizin gibi düşünüyorum bebis konusunda ama anlamadim neden noter ile bildirsin ki? Bir tanıdık vasıtası ile olsa olmazmi. Boşanmalara üzülürüm,ama bir kadının keske cocugum olsaydi demesine daha cok üzülürüm. Bende cocuk bekleyenlerdenim. Yani isteyenlerdenim. o yuzden belki de boyle hassas im. Insallah hamiledir.

Hangi ilde oldugumu biliyosun munis. Bizim burda sinir ilcelerden birinde o sekilde yapiliyor ben ona sasirdim. Bizim merkez adliyede bile oninceleme durusmasi 2 3 ay sonrasina veriliyor. Istanbul gorunce sasirdim.
Seni izne yolladım, mesajını da şimdi gördüm:)) İstanbul kalabalık bir şehir haliyle mahkeme trafiği daha fazla o yüzden şaşırmakta haklısın lakin bilmiş bilmiş konuşup hukukçu gibi yanıtlamak da nahoş olacak ama avukat, hakim arkadaşlar varsa affola, İstanbul'da bazı adliyelerde ceza, ağır ceza mahkemeleri daha yoğunken aile mahkemelerinde fazla yoğunluk olmayabiliyor, İstanbul büyük adliyede ceza davan varsa ön duruşmaya 3 ay sonrasına gün alırsan ne mutlu ya da boşanma davan görülecekse 3 ay sonrasına ancak gün alabilirsin, mahkemenin biri biter biri başlar, hakimler nefes alacak zaman bulamaz ama ilçe adliyelerinde durum biraz daha sakin, en azından bazı ilçelerde diyeyim, çekişmeli boşanmalarda sürecin uzaması, yıllara yayılması durumu yaşanabilir, bu sebeple belki çekişmelilerde rutin mahkeme süreci işliyordur, 3 ayda bir celse görülüyordur, belki çekişmeliler ayrı tasnif ediliyordur o kadarını bilemem, anlaşmalılar senin de bildiğin gibi öyle değil, protokole bakılır, dilekçe değerlendirilir, tek celse de boşanma karara bağlanır, onlara hemen gün verip aradan çıkarıyor olabilirler.

Noter olayını konunun hem resmi olarak duyurulması hem de benimle muhatap olma sözüne karşın gayet ironik bir yanıt olacağı için önerdim. İnşaallah hamiledir ve inşaallah Sen de bu müjdeyi en kısa sürede alırsın..

Kaç sayfa yorum okudum, milletin gırgırından, eleştirilerden konu sahibinin mesajlarına odaklanamadım.
Yahu sanki kadın gelmiş "eşimden 5 senedir şiddet görüyorum, boşandım, 3.'ye hamileyim" yazmış da cinsel hayatı sorgulanıyor. Üstelik rencide edilerek.
Burada eleştirilecek tek kişi kocası. Soğuduğu kadınla yatağa giren o çünkü.

Hiçbir sorun olmayan, mükemmel denilebilecek, evliliğe giden ilişkim bir günde bitti.
Adam bir gün önce gözlerime bakıp aşkını anlatırken, ertesi gün "ben çok yoruldum, hayatımı yaşamak istiyorum" mesajıyla bitirdi 3,5 yıllık ilişkiyi.
Evli olabilirdim, hamile olabilirdim. Bu benim suçum mu olurdu? Hayatını yaşamak isteyen 1 adet şerefsiz çok güzel rol yapabiliyor diye kendimi mi keseydim?
Aşkımdan ölüyordum, yine de "tamam" dedim ve bitti. Pişman olup geri döndüğünde de affetmedim.

Konu sahibi için de aynısını tavsiye ederim.
Ki adam 1 kez değil 3 kez bırakmış elini, yine de evliliklerine şans vermiş kadın.
2 gün önce birlikte oldular diye ayaklarına mı kapansaydı?

Konu sahibi, bebek varsa ve sağlıklıysa doğurur musunuz bilmiyorum ama iyi düşünüp karar verin.
Bebek için barışmak isterse de barışmayın bence. O bitirmeyi kafasına koyalı çok olmuş.
Bebek hiçbir şeye çare olmayacağı gibi, sevgisiz bir ortamda yaşamak hem size hem bebeğe haksızlık olur.
Sizi yarı yolda bırakan adam yine bırakır zaten.
Dilerim en doğru kararı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…