Onun kafası karışıktı bence yaptı bir blöf geride dönemediartik bununn mumkunu kalmadi sanirim.. cnku ben istesmde eaim geri adim atmaz erkek ya o yuzden
Dış gebelik kendiliğinden düşmez.Nasıl hızlı bir boşanmaymış o anlaşmalı mıydı?
kese görünmüyorsa dış gebeliktir o düşer kendiliğinden o.
Gözleriniz beni mi aradı canımın içi, şimdi geldim valla, gelir gelmezde soluğu bu topikte aldırttınız bana:)
Raporlar var sanırım, hepsine bakılacak
Admad çok doğru düşünüyorsunuz benim çocuğum var ve bende konu sahibinin yerinde olsaydım kesinlikle çocuğumdan vazgeçmezdim ve eski eşime söylerdim zira öyle bir ortamda yaşıyoruz ki şimdi söylemese sonra ardından binbir iftira atar millet.Canım herşey insanlar için Eğer Allah sana bunu nasip ettiyse yaşa . Eğer gerçek gebelikse ben olsam vazgecmezdim . Gerçi benim çocuğum olmadığı için böyle dusunuyorda olabilirim
Evı eşyaları nasıl ayırdınız kim nereye taşındı aileler nasıl tepki verdi falan. Ben pek inanamadım konunuza. Yani ben tatil planı yapip 1 hafta içinde toplanıp çıkamam yola.biz ani bir bosanma karariyla bosandk bende nasil oldu anlamdm ama esim istedi dilekce verdik ayni hatlftada bosandk
fozgeb sizin yorumunuzu alıntılayarak yazıyorum ama genel bir yazı olacak, lütfen üstünüze alınmayın olur muEvı eşyaları nasıl ayırdınız kim nereye taşındı aileler nasıl tepki verdi falan. Ben pek inanamadım konunuza. Yani ben tatil planı yapip 1 hafta içinde toplanıp çıkamam yola.
Neyse yorun yapayım yine de ara ex kocanı söyle. Tekrar evlenirsiniz bu şekilde çok manasız olmuş.
3 kere ayni duruma geldik diyorsunuz ve eşiniz sizden soğuduğunu sürekli dile getiriyormuş da siz neden sizi istemediğini bildiğiniz halde beraber oldunuz ki ?inat degilde esim benden sogudugunu ve artik evli kalmak istemedigini soyledigi icin bnde kabul.ettim ite kaka bir evlilihn yurumeyecegini dusjndm kavga yada tartsma olmadi.. aramzda hicbirsey gecmedi ama 3 kere daha ayni duruma geldk bnde artik istemedm
Bende sizin gibi düşünüyorum bebis konusunda ama anlamadim neden noter ile bildirsin ki? Bir tanıdık vasıtası ile olsa olmazmi. Boşanmalara üzülürüm,ama bir kadının keske cocugum olsaydi demesine daha cok üzülürüm. Bende cocuk bekleyenlerdenim. Yani isteyenlerdenim. o yuzden belki de boyle hassas im. Insallah hamiledir.Tüm yaşadıklarının üzerine ve üstelik te içinde bulunduğun ruhsal durumuna rağmen bir de forumda katlanmak zorunda kaldığın bazı kişiler için üzgünüm.
Eğer hamileliğin kesinleşir ise , Sana “Benimle muhatap olma bundan böyle” dediği için durumu kendisine söylemeyeceğini yazmışsın. Haklısın ve böyle bir adamla muhatap olma gerçekten de. Ancak böyle bir kişiliğin ileride Seni hamileliğini kendisine bildirmemekle suçlaması pek te olmayacak bir durum değil. Böylesine olası bir sorunla da uğraşmamak için , durumu Noter kanalı ile tebliğ et. Şaşırıp dursun neden Noter vasıtası ile bildirdin diye. Hem ilerideki suçlamalardan kurtulursun ve hem de gerçekten muhatap olmaya hiç te istekli olmadığını göstermiş olursun.
Ve Sevgili http dua ediyorum ki inşaallah gerçekten hamilesindir.. İnşaallah Sen ve Bebiş’in, her ikiniz de birbirinize Can verecek, Can olacaksınız. Sevgilerimle..
Müneccim misiniz,? Eğer aksi ise yorumunuz pek hoş değilNasıl hızlı bir boşanmaymış o anlaşmalı mıydı?
kese görünmüyorsa dış gebeliktir o düşer kendiliğinden o.
Seni izne yolladım, mesajını da şimdi gördüm:)) İstanbul kalabalık bir şehir haliyle mahkeme trafiği daha fazla o yüzden şaşırmakta haklısın lakin bilmiş bilmiş konuşup hukukçu gibi yanıtlamak da nahoş olacak ama avukat, hakim arkadaşlar varsa affola, İstanbul'da bazı adliyelerde ceza, ağır ceza mahkemeleri daha yoğunken aile mahkemelerinde fazla yoğunluk olmayabiliyor, İstanbul büyük adliyede ceza davan varsa ön duruşmaya 3 ay sonrasına gün alırsan ne mutlu ya da boşanma davan görülecekse 3 ay sonrasına ancak gün alabilirsin, mahkemenin biri biter biri başlar, hakimler nefes alacak zaman bulamaz ama ilçe adliyelerinde durum biraz daha sakin, en azından bazı ilçelerde diyeyim, çekişmeli boşanmalarda sürecin uzaması, yıllara yayılması durumu yaşanabilir, bu sebeple belki çekişmelilerde rutin mahkeme süreci işliyordur, 3 ayda bir celse görülüyordur, belki çekişmeliler ayrı tasnif ediliyordur o kadarını bilemem, anlaşmalılar senin de bildiğin gibi öyle değil, protokole bakılır, dilekçe değerlendirilir, tek celse de boşanma karara bağlanır, onlara hemen gün verip aradan çıkarıyor olabilirler.Hangi ilde oldugumu biliyosun munis. Bizim burda sinir ilcelerden birinde o sekilde yapiliyor ben ona sasirdim. Bizim merkez adliyede bile oninceleme durusmasi 2 3 ay sonrasina veriliyor. Istanbul gorunce sasirdim.
Bende sizin gibi düşünüyorum bebis konusunda ama anlamadim neden noter ile bildirsin ki? Bir tanıdık vasıtası ile olsa olmazmi. Boşanmalara üzülürüm,ama bir kadının keske cocugum olsaydi demesine daha cok üzülürüm. Bende cocuk bekleyenlerdenim. Yani isteyenlerdenim. o yuzden belki de boyle hassas im. Insallah hamiledir.
Amin insallah Allah razı olsunNoter olayını konunun hem resmi olarak duyurulması hem de benimle muhatap olma sözüne karşın gayet ironik bir yanıt olacağı için önerdim. İnşaallah hamiledir ve inşaallah Sen de bu müjdeyi en kısa sürede alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?