insan bazen o kadr caresiz oluyor ki tanidklrina degilde tanimadklrina dertlerini aciyor ama kmseye bu hak taninmadi terbiyeszlk gercekden.kadin olmakdan utandiriyolr insani.canım senin hatan buraya gelip derdini açman maalesef. bu kaos sevicileri, laf sokmaktan zevk alanları durduramazsın. akşama kadar buralarda dolanıp millete muhalefet olmaya, dalga geçmeye çalışan (akılları sıra) güruh bunlar. senin adına üzgünüm....
Çok bile dayandın . Ben olsam çok ağır konuşurdum . Çok zorladılar
cnm üç gün sonra tekrar test yaptır. 1000 üstü olması lazım gebelik içinkizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
8 nisanda dilekce verdik 10 nisan da bosandik.dedigim gbi bosanma karari almadan birgun once bile ayni yatakda uyiyoduk
ya gercekden saka gibisiniz ya vallahi zahmet edip.okusaydnz keske hala ilgnc diyosunz ya..2 gunde nasıl bosanabıldınız ya avukata gıdecen de ıslemler yapılacak da mahkeme gunu verılecekte
enteresan
eskı esınızle konusacaksınız bu durumu
Yazık üzüldümbende ondan duymasam inanmazdim belki de. 8-9 yil öncesi. hatta ayrilinca ic anadoludaki memleketine gidecegi icin esyalarini bile toplamamis. sadece dilekce veririz cikariz o gun diye dusunmus. anlasmali oldugu icin hemen mahkeme olduk bosandik cok tuhaf oldum diye anlatmisti. eve dönünce esyalarini toplayıp ayni gun memleketine dönmüştü. 1 yildir ayrilmayi dusunen esine karsi sevgisi kalmayan guclu sogukkanli bir kizdi. bir donem atlatamadı hatta bosanmayi. bosanma anini o sekilde anlatmisti. ben de o da sasirmistik. benim aklimda o sekilde yer etmistir hatta anlasmali bosanmalar en fazla 1-2 gune oluyor diye aklimda yer etmiş. duruma gore degisiyor demekki.
Hiç sorma . Sinir oldum . Hadi bilmeyenleri geçtim avukat olduğunu söyleyenler bile imkansız yazmışlar . Anlayışla karşılarım . Bilmeyebilirler karşılaşmamış olabilirler , yeni avukattır vs. Ama bu kesin konuşmak neden . Bir sürü şey söylücem de banlanmak istemiyorum. Kadına yardımcı olmak yerine niye seviştin , boşanmış olman imkansız . Kadının işi gücü yok çizelge hazırlayıp burya atacak .Siz avukattınız değil mi? Siz de söylüyorsunuz anlaşmalı boşanmanın aynı gün gerçekleşebileceğini daha bazıları sanki her gün mahkemeye gidip anlaşmalı boşanıyormuş gibi böyle olmaz falan diyor. Ayıptır yahu, bu kadar da gereksiz yüklenilmez bir insana. Kadın e-devlet görüntülerini dahi attı -ki burada kimseye kendini ispatlamak zorunda falan değil.
eskı esınız ne dıyor bu konuya hamılelık konusunahakim mahkemede soruyor hamilelik varmi kararlimsnz falan diye yok dedim bir haftada gidip imza atilck nufs ici kagt alcm galiba
Yazık üzüldüm(
Çocuk yoktu sanırım onda da ?
Inşallah mutlu olmuştur sonraki hayatında.
gercekden teskkr ediyrm.. evet yemiyodum midem almiyodu yavas yavas yiyorum. ilac kullaniyodum birktm ilacidakadın destek beklerken ahlak bekçileri dadanmış saçma sapan şeyleri sorgulamışlar kadın nasıl kaldıysa kalmış hamile işte kocasından. kadının yatağını mahremini sorguluyorlar size ne ya. kadın ayrılık kararı almadan bir gün önce yan yana uyuduk diyor buna laf edenler belki adam o son gün olmayacağına kesin karar verdi kimsenin özel hayatı bu kadar didiklenmemeli bir insanın mahremiyeti altından bel altı espri yapanlar yok ayrılma kararı verip niye ilişki yaşadınız diyenler kadın size bunu mu sormuşmu ki saçma yorum yapmayı kendiniz de hak görüyorsunuz . olan olmuş biten bitmiş kadın foto koymuş hala yalan içerik yalan başlık yok nie yaptınız size ne yani size nee. bacım sende çocuğu istiyorum diyorsan artık kendini toparla yemene içmene dikkat et bir yorumda 4 gündür ne yiyorum ne içiyorum diyordun
konuyu acarken detaylı yazarsanız sızın acınızdan ıyı olurya gercekden saka gibisiniz ya vallahi zahmet edip.okusaydnz keske hala ilgnc diyosunz ya..
Tabi kiyoktu. evet bir sure sonra toparladi ama zaman aldi. daha kucuk bir sehre isi olmadan donmek vs de etkiledi onu. annesi falan da baskin bir karakterdi o da zorladi sanirim. aslinda sadece bosanmak degil sartlar insani zorluyor heralde. cevresel faktorler de önemli
ben genel olarak soyledim onukonuyu acarken detaylı yazarsanız sızın acınızdan ıyı olur
ben bastan sona tum yorumları okumak zorunda degılım kı ?
demın tesaduf baska bır yorum daha gorunce anladım onun ustune de baska bırsey yazdım
konuyu ılk acıs seklınızle yazıyoruz ılk yorumumuzu sonucta
kac kere ılgınc demısım kı hala ılgınc dıyorsunuz yaaaa dedınız bana ılk kez konusuyoruz sızle
hasbınallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?