esimden yeni bosandim hamileyim..

Tebrikler en mantıklı cevap

Sizde sevgi bitmemiş bence ama başka sorunlar sizi tüketmiş, eşinizin de kafası karışmış. Diğer konunuzu çok ayrıntılı okuyamamıştım ama genel olarak böyle algılıyorum çünkü elle tutulur bir sorun yok anladığım kadarıyla. Eşinize bu bebek mevzusunu açarsanız belki o da yaptığı yanlışın farkına varır. Veya aranız hiç düzelmeyecek gibiyse sizde ona göre kararınızı verirsiniz. İnsanlar doğur diyor ama sizin yaşam şartlarınız burda önemli olan, siz kendiniz bakabilecek durumda mısınız veya çevrenizde sizi destekleyen aileniz ve dostlarınız var mı? Manevi destek hayatınızda her ne olursa olsun çok önemli bence, çocuğunuza bakmanız için de güç verir size. Allah yardımcınız olsun.
Birde lütfen artık kendinizi ispatlamaya çalışmayın. O üyelere cevap dahi vermeyin.

bosanmadan feragat diye bisey var bi hafta imza suresi var nufus icin esmle konuscm kese falan gozkmezse erteleme yada iptl etteme gbi bisey yapilabilr

Boşanma davasından sonra 15 gün karar kesinleşme süresi var, 15 gün sonunda taraflardan biri reddetmez ve kararı teslim alırlarsa kesinleşiyor, yani halen resmi olarak boşanmış değilsiniz. Ki kararı alırken bile soruyorlar emin misiniz kararınız kesin mi diye. Bilmiyorum bebek konusu çok önemli, Allah yardımcın olsun ne desem bilemedim.

dusunun hepimiz kadiniz ve usluplara bakin.. hepimizin dertleri ve sikntilari var ama davranislara msjlara bakin iste bisey diyemiyorum.. biraz akıl ve vicdan
Boşver milleti.. eşinle konuştun mu ? Ne diyor ? Hemen konuş ne olursa olsun dış gebelik bile olsa haberi olsun

soylediginiz sey cok ayip bisey faydalanmak ne demek ya birz uslubunuza dikkt edin esimle normal bir ilskm vardi tabikide birlkde olucm..
Adam ruh hastası hanım efendi hcg çok düşük bu demekki yeni olmuş ben sizi yermedim, okadar normalmişkı sanırım birlikte olduktan 1 gun sonra soğumuş sizden

Cok güzel yazmışsınız. Bende böyle düşünüyorum. Konu sahibinin ve eşini bu kadar hızlı bosanmaya iten sebebler önemli olan.

E siz dilekçe vermeden önce geciktiginizi söylemişsiniz esinize,hemen ardından da boşanmışsınız
Bu adam şuan bunu düşünmüyor mudur ?yani bu kadın adet oldu mu aceba, yada hamile mi yoksa diye aklına gelir insanın ya,benim eşim olsa bosansakta böyle bir durum olsa arar sorar,oldun mu olmadın mı, şüpheli misin fln diye

Bence kesinleşince iletişime geçin bir konusun bakalim,aileleriniz ne der bu duruma?

Evet bakabilirsiniz. Uyap vatandas portalindan e-devlet sifresiyle acik ve kapali tum dosyalarinizi goruntuleyebilirsiniz.

Cok güzel yazmışsınız. Bende böyle düşünüyorum. Konu sahibinin ve eşini bu kadar hızlı bosanmaya iten sebebler önemli olan.
Ayrıntıları bilemediğim için kendimce dışardan gözlemlediğimi yazdım objektif olmaya çalışarak, teşekkür ederim :) Yani sırf bebek için eşinin geri dönmesi de olmaz ama diğer konuyu hatırladığım kadarıyla orda da çok büyük sorunlar yoktu sanki. Unuttum tabi bilemiyorum ayrıntıları. İnşallah haklarında hayırlısı olur.

en son biriyle gorusuyordu ama son 2-3 yildir iletisimimiz kesildi. malum hatlar drgisiyor tel degisiyor. numaralar gidiyor. o sosyal medya kullanmadigi icin ulasamadim ona.
Inşallah mutlu olmuştur. Hayırlısı hakkında.

Adam ruh hastası hanım efendi hcg çok düşük bu demekki yeni olmuş ben sizi yermedim, okadar normalmişkı sanırım birlikte olduktan 1 gun sonra soğumuş sizden
ne bicim konusuyorsunz ya herseyi siz biliyorsnz her konunun uzmani sizsinz
herseyi bilen hanim lutfen konumla ilgili yazmayin ister yersinz ister yemezsinz biraz terbiyeli olun..

Bu muvekkillerin sikca yaptigi bir hatadir. Google arastirmalarini hukuk tahsiliyle kiyaslamak cok yanlis. Ben hala dedigimin arkasindayim. Dava tarihiyle ilk celse arasinda bir sure olmasi lazim;cunku cogu zaman anlasmali bosanmalar dahi fevri davranislar sonucu acilmaktadir ve taraflar pisman olmaktadir. Bazi kucuk adliyelerde hakimlerin o yonde karar almasi bu yaptiklari seyin dogru oldugunu gostermez.

kizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
Onu Allah sana vermiş. Bi bebegin canına kıyma bence boşanmış bile olsan eviilik içinde olan bi bebek. Ben olsam aldırmazdım. Bende hamileyim şuan ve bebeğim bnm canımmmm

Belki esinizin de kafasi karisiktir bosanma durumu iptal edilebilir bebek icin siz seviyorsunuz bence birnirinizi
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum,bence de seviyorlar birbirlerini,ama kafaları karisikken özellikle konu sahibinin eşinin, böyle ani bir karar almışlar,dava çok çabuk sonuçlanınca da donememisler sanki.

Canım bebek denemeleri, hastane işleri,tedavi süreçleri derken yetersizlik hissi oluşmuş esinde sanki onun içinde boşanmak istemiş gibi hissettim,ama bu bebek belki de yeni bir başlangıç olur sizin için barisirsiniz belki...

daha oncede ne zman bisey olsa hep bosanalim doyen tarf kendisi oldu. sundan cok emindi beni birakamaz cok seviyor diye evet seviyodum ama yaptiklrndan dolayi bnde sogudm su durumlari hele hic haketmedm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…