Hiç sorma . Sinir oldum . Hadi bilmeyenleri geçtim avukat olduğunu söyleyenler bile imkansız yazmışlar . Anlayışla karşılarım . Bilmeyebilirler karşılaşmamış olabilirler , yeni avukattır vs. Ama bu kesin konuşmak neden . Bir sürü şey söylücem de banlanmak istemiyorum. Kadına yardımcı olmak yerine niye seviştin , boşanmış olman imkansız . Kadının işi gücü yok çizelge hazırlayıp burya atacak .
ya benim de ilk aklıma demet akalın geliyor kadın koca istanbul da aynı gün dava açıp boşandı burdaki hanımlar yok 2 gündemi boşanılırmış yok yalan yok bilmem neG greengirll vardı o da bildiğim kadarıyla 1 hafta gibi kısa bir sürede boşandı
Ona inandınız bu kadını niye taşlıyorsunuz şimdi
Sevgili Mune, sırf bu üslupla yazan üyeler yüzünden dışlanırım diye konu açamayan arkadaşlarım var. Her konuda aynı şey vallahi içim şişti artık. Konu sahibi derdini yazıyor, bu güruh içinden cımbızla çekip beğeni alma derdinde. Artık okurken şaşırmıyorum çünkü esas kötülüğü kadın kadına yapıyor, maalesef bunu burda iyice anladım. Anlamama vesile olan herkesi de kınıyorum.Hanımlar,
son kez rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz.
Bu konu için demiyorum genel olarak eğer çiftler anlaşmalı boşanacaksa başvuru yaptıkları mahkemede de yoğunluk yoksa, ortada çekişme vb olmadığından hemen boşanan çiftlerde var, bir arkadaşım adli tatilde, duruşma salonuna bile gerek duyulmadan hakim odasında boşandı, evliliklerde herşey yolunda gidiyor sanarken eşinizle birliktelik yaşarsınız ama bir gün hatta birkaç saat içinde aranızda öyle bir kavga patlak verir ki boşanma kararı alırsınız, olabilir mi olabilir, hayatta hiçbir şeye olmaz dememek lazım, ölüm bile, kaza bile anlıktır, bir saniye önce gülerken bir saniye sonra ağlarsınız, hayat ne zaman kime ne yaşatacak bilinmez.
Yineliyorum, konu veya üyelikle ilgili şüpheniz varsa rapor edersiniz, kimseden böyle bir rapor almadık, öyleyse fake diyerek konuyu dağıtmanın ya da konu sahibesini eşi kullanmış vs yazarak rencide etmenin manası yok.
G greengirll vardı o da bildiğim kadarıyla 1 hafta gibi kısa bir sürede boşandı
Ona inandınız bu kadını niye taşlıyorsunuz şimdi
iki msj ustunu okusydn neden yakindigimi anlrdn ustune alnck bisey degildi zatenkeske genel yazsaydınız ozaman dırek bana soylemek yerıne
ıyı gunler
Hiç sorma . Sinir oldum . Hadi bilmeyenleri geçtim avukat olduğunu söyleyenler bile imkansız yazmışlar . Anlayışla karşılarım . Bilmeyebilirler karşılaşmamış olabilirler , yeni avukattır vs. Ama bu kesin konuşmak neden . Bir sürü şey söylücem de banlanmak istemiyorum. Kadına yardımcı olmak yerine niye seviştin , boşanmış olman imkansız . Kadının işi gücü yok çizelge hazırlayıp burya atacak .
Konuyu okumadım ama, ben büyük bir şehirde yaşıyorum ve evet herşeyiniz hazırsa mahkeme de yoğun değilse gün alıyorsunuz. Bizim her şey hazırdı, rica ettik, hakime sordular ve 3 gün sonrasına gün verdiler. Tek celsede boşandık. Karar kesinleşmesi için 15 gün bekledik. Şimdi nüfusa yansımasını bekliyorum ona da 1 hafta dediler.
Kim neye inanmamış anlamadım ama...
Tabi ki
Etkilemez mi
Küçük biryere taşınmakta zor gelmiştir iş güç olmayınca maddi olarakta aileye bağımlılık oluyor.
Sonradan yeniden evlendi mi ?
Sizi sevmeyen insan sizin parcanizi da sevmez eninde sonunda tekrar boşanırsınız. Ben aldırır yeni bir hayat kurardimbosanmadan feragat diye bisey var bi hafta imza suresi var nufus icin esmle konuscm kese falan gozkmezse erteleme yada iptl etteme gbi bisey yapilabilr
Evet doğru söylüyorsunuz öyleydi. Kafam kariştı bir anİddet süresi bayanin boşandıktan sonra başka biriyle yeniden evlenmesi durumunda hesaplanmıyor muydu?
yapılan bu sözde espriyi mi yoksa insanların çok normalmiş gibi bu kadar beğenmesini mi yadırgasam! tanımadığınız görmediğiniz insanların hayatı hakkında böyle bel altı espri yapmak gerçekten çok ayıp ve komik olan sizin şu durumunuzKapanışı yapalım demişlerjübile maçı
soylediginiz sey cok ayip bisey faydalanmak ne demek ya birz uslubunuza dikkt edin esimle normal bir ilskm vardi tabikide birlkde olucm..
peki bu süreç içinde neden seviştiniz yani adam sizle evli kalmak istemiyor ama sevşmeye devam ediyor.
biz bu karari alali toplamda 10 gun olmamistir..yani bilirsnzki cocuk icin daha oncesinden birlkte olmak gerekiyo yani anlatamdm bir turlu..benim adetim 10 gun gecti bunun onceside var
Ünlüler bir günde boşanıyor, kimse şaşırmıyor. yurdum insanı iki günde boşanınca herkes garipsemiş.
ya benim de ilk aklıma demet akalın geliyor kadın koca istanbul da aynı gün dava açıp boşandı burdaki hanımlar yok 2 gündemi boşanılırmış yok yalan yok bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?