esimden yeni bosandim hamileyim..

Bilmediğimiz konuya bilmiyorum demeyi öğrenemedik maalesef, yaftalamak, insanların kalbini kırmak daha kolay geliyor. Benim de burada fake olarak düşündüğüm insanlar oluyor bazen, aleni trollük yapanları dışında kimsenin konusuna gidip de "Sen fakesin" yazdığım olmamıştır, gider konunun incelenmesini rica ederim. Ona göre yöneticiler işlem yapıyorlar ya da yapmıyorlar. Şimdi benim için bu konu bilmediğim bir konu, başta bana da tuhaf geldi. Ne yaptım, gittim araları okudum. Konu sahibinin e-devletten attığı görüntülere baktım, davanın açılma tarihi, sonuçlanması hepsi gözüküyor. Sizin mesajınızı gördüm sonra olabileceğini yazmışsınız. E demek ki olabiliyormuş, öğrenmiş oldum. Niye kocanla seviştin hııı yazanlara hiçbir şey demiyorum, yatak odası bu konuda en son sorgulanacak konu. Kimsenin haddine de düşmez sorgulamak, konu sahibinin ilişki dinamiği buradaki kimseyi ilgilendirmez.

Burası yine sirke dönmüş mübarek. Bayılıyorsunuz polisçilik oynamaya. Bir de konu sahibinin yüzüne ışık tutup sorguya çekin bari ilk adımı kim attı diye. Hayret bir şey ya.

Konu sahibi, gerçekten hayat çok ilginç yani. O kadar uğraşın, sonra boşandığınız hafta gebe kalın. Nasip çok ilginç bir şey. Bir kere ben -normal gebelik olduğunu var sayarsak- kesinlikle kürtaj vs. düşünmezdim. Babayla konuşurdum, ortak bir noktaya varılmazsa bile eğer imkânım varsa minnoşu kendi kendime doğurup büyütürdüm. Allah'ın size bir hediyesi resmen. Hakkınızda en hayırlısı olsun.

G greengirll vardı o da bildiğim kadarıyla 1 hafta gibi kısa bir sürede boşandı
Ona inandınız bu kadını niye taşlıyorsunuz şimdi
ya benim de ilk aklıma demet akalın geliyor kadın koca istanbul da aynı gün dava açıp boşandı burdaki hanımlar yok 2 gündemi boşanılırmış yok yalan yok bilmem ne

Sevgili Mune, sırf bu üslupla yazan üyeler yüzünden dışlanırım diye konu açamayan arkadaşlarım var. Her konuda aynı şey vallahi içim şişti artık. Konu sahibi derdini yazıyor, bu güruh içinden cımbızla çekip beğeni alma derdinde. Artık okurken şaşırmıyorum çünkü esas kötülüğü kadın kadına yapıyor, maalesef bunu burda iyice anladım. Anlamama vesile olan herkesi de kınıyorum.

G greengirll vardı o da bildiğim kadarıyla 1 hafta gibi kısa bir sürede boşandı
Ona inandınız bu kadını niye taşlıyorsunuz şimdi

Konuyu okumadım ama, ben büyük bir şehirde yaşıyorum ve evet herşeyiniz hazırsa mahkeme de yoğun değilse gün alıyorsunuz. Bizim her şey hazırdı, rica ettik, hakime sordular ve 3 gün sonrasına gün verdiler. Tek celsede boşandık. Karar kesinleşmesi için 15 gün bekledik. Şimdi nüfusa yansımasını bekliyorum ona da 1 hafta dediler.

Kim neye inanmamış anlamadım ama...

ben de oldum olasi imkansiz kelimesini sevmem. hayatta oyle seyler imkanli hale geliyor ki. ne asla olmaz denilecek seyler oluyor dunyada. biraz daha temkinki konuşmanın kimseye zarari gelmez. ben boyle biliyorum amaa... cok zor amaa... falan demek imkansiz demekten daha kolaydır. ki kac kez yazdim arkadasim yasadi. hani hakim falan da tanidik degildi. oyle olsa kendisi sasirmazdi.

benim bir isim boyle 1 gunde halloldu. avukat sok oldu 1 ayda olacak is bir gunde oldu diye. sabahtan aksama kadar tum gun bekledim. mesai bitimine dakikalar kala oldu. hic arada biri falan da yok. hani tanidigin vardir o halletmistirlik bir durum degildi.tum gun dua etmistim sadece. tum gun dosyami iceri bile almamislardi. mesai bitimine az kala aldilar dosyami. tekrar kurul toplanmasi gerekirken yani daha bir hafta daha surmesi gerekirken, tek tek dosyam kurul uyelerinin odasini dolasti ve dosyam cikti ordan.

duanin kabulumudur, ordaki insanlarin esref saati midir bilmem. olabilir yani neden imkansiz olsun ki.

Ay kusura bakma direkt nickini yazacaktım sadece de ayıp olur diye etiketledim, arkandan konuşuyor gibi olmasın

Konu sahibine inanmamışlar da aklıma geldi

Tabi ki
Etkilemez mi
Küçük biryere taşınmakta zor gelmiştir iş güç olmayınca maddi olarakta aileye bağımlılık oluyor.
Sonradan yeniden evlendi mi ?

en son biriyle gorusuyordu ama son 2-3 yildir iletisimimiz kesildi. malum hatlar drgisiyor tel degisiyor. numaralar gidiyor. o sosyal medya kullanmadigi icin ulasamadim ona.

bosanmadan feragat diye bisey var bi hafta imza suresi var nufus icin esmle konuscm kese falan gozkmezse erteleme yada iptl etteme gbi bisey yapilabilr
Sizi sevmeyen insan sizin parcanizi da sevmez eninde sonunda tekrar boşanırsınız. Ben aldırır yeni bir hayat kurardim

Kapanışı yapalım demişler jübile maçı
yapılan bu sözde espriyi mi yoksa insanların çok normalmiş gibi bu kadar beğenmesini mi yadırgasam! tanımadığınız görmediğiniz insanların hayatı hakkında böyle bel altı espri yapmak gerçekten çok ayıp ve komik olan sizin şu durumunuz

soylediginiz sey cok ayip bisey faydalanmak ne demek ya birz uslubunuza dikkt edin esimle normal bir ilskm vardi tabikide birlkde olucm..

Kisi kendinden bilir işi, eşle yaşanan cinsel birlikteligi faydalanma olarak gören kişiye cevap bile vermeyin. Demek hep kendinden faydalandırıyor diye düsünür, yaşadığı zorluktan kurtulmasını temenni eder geçerim. Gereksiz sorgulamaları da es gecin okumayın bile. Herkes avukat, hakim kesildi bir anda. Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?

Devlet dairelerinde bazı isler yıldırim hızıyla olurken, bazıları bazen sürünebiliyorda. İki sekilde de sahit olduğum olaylar oldu. Dilekçe verdikleri gün boşananıda duydum, anlasmali oldugu halde 1 ay sonraya gün verilenide.

Asil konuya gelince hamilelik kesinleşinceye kadar bekleyin esinizle konusmak icin. Benimde kese gözükmeyen bir hamilelik travmam oldu. Kurtaj olmak zorunda kalmıştım. Sonuc pozitif ise mutlaka baba ile konusun. Zaten eviniz ve maddi imkanlarınız yeterliymis anladigim kadarıyla, eger istiyorsaniz gül gibi bakarsınız evladiniza. Dogumdan sonra belki anne destegi olmazsada bakıci ile zor dönemi atlatabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

3 gun once esim cicekler alip gelmis, fotograflarimizin oldugu kolajla guzel bi kitapcik hazirlamis. Evliligimizi kurtaralim seni seviyorum falan filan.
Haliyle o gece birlikte olduk.
Ertesi gun sudan sebeplerle buyuk bi kavga ettik.
Cocugum olmasa ayni gun mahkemede alirdim solugu. Ister yataktan cikanir bosanir size ne yahu nikahli kocasiyla sevisince bu yorumlari yapanlar gecelik iliskiye girenkerin sirtini sivazlarlar baska konularda.

peki bu süreç içinde neden seviştiniz yani adam sizle evli kalmak istemiyor ama sevşmeye devam ediyor.
biz bu karari alali toplamda 10 gun olmamistir..yani bilirsnzki cocuk icin daha oncesinden birlkte olmak gerekiyo yani anlatamdm bir turlu..benim adetim 10 gun gecti bunun onceside var

kadın kaç kez cevap vermiş, hala aynı kişi aynı soru. daral geldi, ay çok sinirlendim ya!

Ünlüler bir günde boşanıyor, kimse şaşırmıyor. yurdum insanı iki günde boşanınca herkes garipsemiş.
ya benim de ilk aklıma demet akalın geliyor kadın koca istanbul da aynı gün dava açıp boşandı burdaki hanımlar yok 2 gündemi boşanılırmış yok yalan yok bilmem ne

Avukatlar çok daha iyi bilir ama anlaşmalı boşanmalarda duruşmayı öne çektirebiliyorsun, kaldı ki dava açılan ilin ilçeninde önemi var yanılmıyorsam, iş yükü daha az bir adliyeye başvurduğunuzda süreç çabuk ilerliyor, hakim odasında boşananlar var, nikah memuru odasında 2 dakikada evlenenler var, bahsettiğiniz şarkıcının boşandığı adliye yoğunluk yaşanan bir yer değil, ki aile mahkemesinde anlaşmalı açılan boşanmada duruşma saatlerce sürmez, 5 dakikada karara bağlanır, şarkıcının avukatı birkaç duruşmanın arasına sıkıştırılmasını istemiştir, durumda müsaittir 2 dakikada davası görülmüştür.

Gebeliğinizin sağlıklı olup olmadığını öğrenin ve konuyu eski eşinizle paylaşın. Allah yardımcınız olsun. Anladığım kadarıyla eski eşinizi hala seviyorsunuz . Umarım o da biran önce kafasını toparlar .

10 gunde sogumus bosanmak istemis adamin baba oldugunu bilme hakki yok bence

Konu sahibi onca fake diyenlere tek tek anlatmaya çalışıyorsun bosver uğraşma bile. Ben buradan ne kadar mümkün olursa o kadar destek olmaya geldim. Dış gebelik dahi olsa psikolojik olarak zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Anladığım kadarıyla çocuk için tekrar evlenmek gibi birseyi düşünmüyorsun. Dış gebelik dahi olsa eski eşinle paylaş bu durumu bence. Her ihtimale hazır olduğunu ama olası bir bebek durumunda beklentilerini ilet. ( ilk aklıma gelen soyadı. Kimlikte baba isim ve soyisim olması gibi ritueller. Bu durumu araştırmasını ve üzerine düşeni yapmasını temenni ettiğini ilet )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…