esimden yeni bosandim hamileyim..

Hayırlara vesile olur inşallah Bosanmaknicin büyük sebeplerde yokmuş inşallah tekrar birleşir evladinizi beraber mutlu mesut bir şekilde buyutursunuz. Eşinizle paylaşınca yazın bizede.

ya ne kdar çok üzüldüm bence gebelik kesileşene kadar birşey söyleme. eğer hamile isen zaten anne olmak için bir adım atmıştın duan kabul oldu eşine gerek yok bnceee

Sonuna kadar katılıyorum size bir günde hadi gidiyim boşanayım olma ihtimali zor , çok küçük bir yer olamalıki hakim kısa sürede bosayabilsin.

Avukat hanım size bir şey sorabilirmiyim e devlet üzerinden üzerinden zaman geçmiş boşanma davalarına neden bakamıyoruz ya da bakabilme ihtimalimiz var mı

siz avukatsiniz ama boyle bir seyi bilmiyorsnz cok ilgnc gerckden hala yalan soyledigimi mi dusunuyosnz izmir adliyesi ve asla yogunlk yoktu bunu arzuhalciler bile biliyorken sizin bilmemeniz cok degisik..

size neyse neden cevap yaziyosunz okuyun gevin neyin ne oldugini bilmeden etmeden msj atmayin biraz mantkli dusunun sizler gbi kadnlrn olmasi ne kadr uzucu ilk once insani yargilamdan okuyun iyice
Anlaşılmak istiyorsanız daha anlaşılır yazın. Eşim istedi boşandık,bir gün önce bile aynı yatakta uyuyorduk yazmışsınız.ne yazalım bilemedim.buarada hcg düzeyin daha düşük kese görünmemesi normal.Allah yardımcın olsun ne diyim

Maşallah adama bak boşanmak istediği karısından son kez faydalanmış Daha çok küçük embriyo ,istiyorsan çok rahat ispat edersin zaten bu riskler için iddet süresi var doğunca nafaka vs herşeyi alırsın eğer istemiyorsan biliyorsun zaten, o adamdan nasıl baba olacaksa...:

ben bu durumu ilk kez duyuyorum, mahkeme açılmasıydı onuydu bunuydu 1 gün sürüyo zaten , hakimde ha diyince bosamıyor yani sabah gidiyim aksama bosanayım diye bi dava yok kaldı ki İstanbul da imkansız gibi bişey, Anlaşmalı davalarda bile bi kaç ay beklendiği de oluyor. Konu sahibi tepki toplamamak için eksik bilgi veriyor, birde kısa sürede boşanma davası olabilir ama bu çok küçük adliyelerde olur o da yine sabah gidiyim aksama bosanayımla olmaz

Hmm anladım. Ben ilk kez böyle bşy duyduğum için şaşırdım sadece.
Demek ki mahkeme müsaitmiş istanbul çok kalabalık oluyor ya genelde.

bende ondan duymasam inanmazdim belki de. 8-9 yil öncesi. hatta ayrilinca ic anadoludaki memleketine gidecegi icin esyalarini bile toplamamis. sadece dilekce veririz cikariz o gun diye dusunmus. anlasmali oldugu icin hemen mahkeme olduk bosandik cok tuhaf oldum diye anlatmisti. eve dönünce esyalarini toplayıp ayni gun memleketine dönmüştü. 1 yildir ayrilmayi dusunen esine karsi sevgisi kalmayan guclu sogukkanli bir kizdi. bir donem atlatamadı hatta bosanmayi. bosanma anini o sekilde anlatmisti. ben de o da sasirmistik. benim aklimda o sekilde yer etmistir hatta anlasmali bosanmalar en fazla 1-2 gune oluyor diye aklimda yer etmiş. duruma gore degisiyor demekki.

bosanma karari almadan bir gun once ayni yatkda uyuduk dedim birlkde olduk demedim yada bosanma dilekcesi verdik bosandk yanyana uyudk demedm.. bu benim dengesizligim degil esim isyemiyor beni napiyim adamin girtlaginami yapisiyim birakma beni diye ben gururlu ve onurlu davrndm konstm baktm olmadi bende tamam dedim ani karar veryrz bekleyelm dwdim hayr ben bosnmk istiyrm dedi ve bende gttim bosandm

sizin alginizda yok ozman okusaydnz bastan zahmet edip karar yazisinida gorrdnz acilis tarihinide bakn bugn ayin kaci biz ne zman basvuru yapmsz.. bilip bilemden hala bos muhabbet yapiuosnz niye yalan soyliyim ya inanmiyosanz yazmyn zorunda degilsnz ki

Çok bile dayandın . Ben olsam çok ağır konuşurdum . Çok zorladılar

Hakim boşanma için mühlet süresi vermedi mi
Bildiğim kadarıyla kadının hamile olup olmaması için 3 ay süre veriliyor
hakim mahkemede soruyor hamilelik varmi kararlimsnz falan diye yok dedim bir haftada gidip imza atilck nufs ici kagt alcm galiba

soylediginiz sey cok ayip bisey faydalanmak ne demek ya birz uslubunuza dikkt edin esimle normal bir ilskm vardi tabikide birlkde olucm..

soylediginiz sey cok ayip bisey faydalanmak ne demek ya birz uslubunuza dikkt edin esimle normal bir ilskm vardi tabikide birlkde olucm..
canım senin hatan buraya gelip derdini açman maalesef. bu kaos sevicileri, laf sokmaktan zevk alanları durduramazsın. akşama kadar buralarda dolanıp millete muhalefet olmaya, dalga geçmeye çalışan (akılları sıra) güruh bunlar. senin adına üzgünüm....

İddet süresi bayanin boşandıktan sonra başka biriyle yeniden evlenmesi durumunda hesaplanmıyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…