ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Degerli arkadaslar surekli buraya durumumu vegelisen olaylari size yazip yardim aliyorum.dige mevzularimi bilenler bilir bilmeyenler icin .esim her gun annesine gitnmemi istiyordu 1 gun gitmedim diye siddet uygulamisti ben de babamin evine geldim.simdi 1,5 ay oldu geleli esim serefsizi simdi yoldamis sozde beni almaya geliyormus benim sonradan en son haberim oluyor. Suan babamlari oyle doldurmuski babam abim hepsi onun tarafini tutuyor.babam git diyor bir kavgayla evlilik bitmez diyor.ama arkadadlar benim 1 kavga degil evlendim evleneli esim kendi ailesi yuzunden beni hep kucuk gordu ezdi siddet uyguladi zindan hayati iste bendee bosancam kesin kararim.suan telefonda aradim gelme bitti benim icin dedim dinlemedi bile geliyorum alcam seni dedi ben napicam arkdaslar oz babam bile git diyor gitmesen vururuz seni diyor :(((((ben babamlarin cahilligine geri kafaligina mi yanayimnyosa bu beninanasi yuzunden doven serefsiz kocamami yanayim.Simdimablamdayim esim gelicek gecebsanirim cok kavga olcak ben bosancagimi guzel bir dille anlaticam anlatsamda anlamicani biliyorum .kendi ailemnbilenonun tarafinda hepsi cahiller arkadaslar simdi ben nasil bir yolnizlemeliyimnnapmaliyim yardim lutfennnnn

Eşine değil lafım, ailene şu an neler dedim içimden bilsen...... Eşin sana el kaldırıp dövme gibi bir suç işlemiş bu ayrı, ama ailen nedir öyle ya??? Aile mi o cidden, bunun adı başka bir şey olmalı!!!

Eti senin, kemiği benim olayı mı nedir yani? Boşan ondan ama şu ailenden de boşan lütfen imkanın varsa iş bulup kendi evine çık......

Ne olursa olsun dönme!! herhangi şiddet halinde hemen polise başvur gerek ailenden olsn gerek kocandan. Bi yola girmişsin devam et pişman olma. kesinlikle dönme.
donmeyindusunmuyorum canim pismanda degilim ama gel gelelim oz babam bile seni vururum diyor manevi acidan cok zedelniyorum:.((

Kocalari tarafindan oldurulen kadinlarin hikayeleri de cok benzerdir sanirim.Hatta korumasi oldugu halde , kocanin israr etmelerine ve yalandan kibar olmalarina aldanip son gorusme sansi verenler de ayni sekilde katlediliyor ne yazik ki.Benim anladigim su esiniz sozunu gecirebilecegi kisilerle isini halletmis ve sizi almaya geliyor.Yani size soran yok.Sizi takan da yok ne yazik ki.Devlete siginin derim.Caninizdan olduktan sonra siginamazsiniz.Simdi siginin hala yasiyor iken.Madem kararlisiniz sonuna kadar gidin.Inanin haberlerde gorduklerimiz sizden cok farkli degiller.Cunku gerek aileler gerekse kocalar hemen hemen ayni profil.

Allah yardimcin olsun
Ailende bi tuhaf insan hiç evladını bile bile cellada teslim edermi o_O

Maddi imkaniniz varmi? Yoksa bile biran once ise girip bosanin :KK51:

Eşine değil lafım, ailene şu an neler dedim içimden bilsen...... Eşin sana el kaldırıp dövme gibi bir suç işlemiş bu ayrı, ama ailen nedir öyle ya??? Aile mi o cidden, bunun adı başka bir şey olmalı!!!

Eti senin, kemiği benim olayı mı nedir yani? Boşan ondan ama şu ailenden de boşan lütfen imkanın varsa iş bulup kendi evine çık......
Aynen canim ailemi sildim zaten kizkardeslerimi cok seviyorum ama abim babam hepsinden nefret ediyorum geri kafalilar ve cok cahiler vizde bosanmaknolmaz diyor seni oldururz gibisnden konusuyorlar bende kendim bir yol cizcem insallah

Aynen canim ailemi sildim zaten kizkardeslerimi cok seviyorum ama abim babam hepsinden nefret ediyorum geri kafalilar ve cok cahiler vizde bosanmaknolmaz diyor seni oldururz gibisnden konusuyorlar bende kendim bir yol cizcem insallah

Çiz yolunu aynen, tebrik ediyorum seni. Kararlı ve olgun birisin, nasıl böyle bi ailen oldu yahu? O dallama gelince de görüşmesen keşke ya aklım sende kaldı şimdi.

Var canim inan cok var iste bizimkiler ve sulalemiz oldumnolali kizlara deger vermezler elin oglu icin canimi cok yaktilar cok

Polise git canım sende hak var hukuk var çaresiz değilsin kurtar kendini sesini çıkar ama işin gerçekten çok can skci

Çiz yolunu aynen, tebrik ediyorum seni. Kararlı ve olgun birisin, nasıl böyle bi ailen oldu yahu? O dallama gelince de görüşmesen keşke ya aklım sende kaldı şimdi.
Benimnailemnoldum olasi oyle hic bir kiymetimiz yok ailem hep bize destek olacak yere hep kostek oldular canim olgun olmamain sebebide ailem ve acilar

Back
X