- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Degerli arkadaslar surekli buraya durumumu vegelisen olaylari size yazip yardim aliyorum.dige mevzularimi bilenler bilir bilmeyenler icin .esim her gun annesine gitnmemi istiyordu 1 gun gitmedim diye siddet uygulamisti ben de babamin evine geldim.simdi 1,5 ay oldu geleli esim serefsizi simdi yoldamis sozde beni almaya geliyormus benim sonradan en son haberim oluyor. Suan babamlari oyle doldurmuski babam abim hepsi onun tarafini tutuyor.babam git diyor bir kavgayla evlilik bitmez diyor.ama arkadadlar benim 1 kavga degil evlendim evleneli esim kendi ailesi yuzunden beni hep kucuk gordu ezdi siddet uyguladi zindan hayati iste bendee bosancam kesin kararim.suan telefonda aradim gelme bitti benim icin dedim dinlemedi bile geliyorum alcam seni dedi ben napicam arkdaslar oz babam bile git diyor gitmesen vururuz seni diyor
((((ben babamlarin cahilligine geri kafaligina mi yanayimnyosa bu beninanasi yuzunden doven serefsiz kocamami yanayim.Simdimablamdayim esim gelicek gecebsanirim cok kavga olcak ben bosancagimi guzel bir dille anlaticam anlatsamda anlamicani biliyorum .kendi ailemnbilenonun tarafinda hepsi cahiller arkadaslar simdi ben nasil bir yolnizlemeliyimnnapmaliyim yardim lutfennnnn