Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve ve sakın nasılsa ailem arkamda yok, mecburum izlenimi yaratma. yaşını okumadım ama çocuğun da yok ve 20li yaşlardasın sanıyorum. aileme zaten isteseler de ben gitmem, kendi başımın çaresine bakarım. giderim, değil ailemin yanında, karış karış arasan bulamazsın beni gibi davran.
ve ve sakın nasılsa ailem arkamda yok, mecburum izlenimi yaratma. yaşını okumadım ama çocuğun da yok ve 20li yaşlardasın sanıyorum. aileme zaten isteseler de ben gitmem, kendi başımın çaresine bakarım. giderim, değil ailemin yanında, karış karış arasan bulamazsın beni gibi davran. [/ QUOTE]yasim 24 evr cock yok kesinlikle ben bunnu gonulden esime dedim sana mecbur degilim babamada kimseye dedim surekli bunu ona soyluyorum tek bir hatanda ceker giderim diyorum gercektende oyke tek bir tokat inda bile cantami alip cikarim seni terkederim dedim
de canim inan aile diyince bile zoruma gidiyor babam veabimde nefretttt ediyorm olseler umrumda deil artikAilene birşey derdim de çok ayıp olur söylersem,ne demek istediğimi ...........koyarak söyleyeyim ...
maalesef var iste sadece adlari aile resmen beni esime yamafilar bosanmak bizde olmaz al dov ama bize yollama gitmesen seni vururuz oldururuz daha neer neler bunlar sadece aklimda kalanlar arkadasim ben onlari sildim hayaytimdan esimede hic boburlenmesin diye babam ve abim boyle yapiyor diye sevinme dedim tek bir hatanda kimseye muhtac degilim sanada babamada dedim kendi ayaklarimin ustunde dururum dedimBöyle bir aile olduğuna inanmak istemiyorum...
o yüzden mi geri gittin?maalesef var iste sadece adlari aile resmen beni esime yamafilar bosanmak bizde olmaz al dov ama bize yollama gitmesen seni vururuz oldururuz daha neer neler bunlar sadece aklimda kalanlar arkadasim ben onlari sildim hayaytimdan esimede hic boburlenmesin diye babam ve abim boyle yapiyor diye sevinme dedim tek bir hatanda kimseye muhtac degilim sanada babamada dedim kendi ayaklarimin ustunde dururum dedim
Bu cümleleri sen kendin duydun mu yoksa biri mi sana söyledi . İnanamıyorum bunlara ...maalesef var iste sadece adlari aile resmen beni esime yamafilar bosanmak bizde olmaz al dov ama bize yollama gitmesen seni vururuz oldururuz daha neer neler bunlar sadece aklimda kalanlar arkadasim ben onlari sildim hayaytimdan esimede hic boburlenmesin diye babam ve abim boyle yapiyor diye sevinme dedim tek bir hatanda kimseye muhtac degilim sanada babamada dedim kendi ayaklarimin ustunde dururum dedim
Canim babam kendi yuzume soyledi ondan sildim onlari evet donmekten baska carem yoktu dualrinizi eksiknetmeyin lutfen tesekkur ederimBu cümleleri sen kendin duydun mu yoksa biri mi sana söyledi . İnanamıyorum bunlara ...
Şimdilik dönmekten başka çaren yokmuş ama gün doğmadan neler doğar , hakkında hayırlısı olsun .
Canım benim sana söylediğine inanıyorum , maalesef diyecek birşey bulamıyorum , daha fazla canını acıtmak da istemiyorum . Bunları eşine de söyledi mi ?Canim babam kendi yuzume soyledi ondan sildim onlari evet donmekten baska carem yoktu dualrinizi eksiknetmeyin lutfen tesekkur ederim
rabbim yardımcın olsun durumuna gerçekten çok üzülüyorum insanın ailesinin arkasında olmaması çok kötücok saolun dondum evet ama inanin gonul rizamla degil babamla abim resmen odadađnin basinda nobet bekl3diler gitmem icin onlari asla affetmeyecegim kocama kizmadilar bile hani birdaha yaapma bile demediler sonradan duydum iste babam esime demis dov ama bizr yollama((dusunebiliyomusunuz boyle lanet bir babam var her gun kahirdadayim lutfen bana dua edin
maalesef var iste sadece adlari aile resmen beni esime yamafilar bosanmak bizde olmaz al dov ama bize yollama gitmesen seni vururuz oldururuz daha neer neler bunlar sadece aklimda kalanlar arkadasim ben onlari sildim hayaytimdan esimede hic boburlenmesin diye babam ve abim boyle yapiyor diye sevinme dedim tek bir hatanda kimseye muhtac degilim sanada babamada dedim kendi ayaklarimin ustunde dururum dedim