ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

ve ve sakın nasılsa ailem arkamda yok, mecburum izlenimi yaratma. yaşını okumadım ama çocuğun da yok ve 20li yaşlardasın sanıyorum. aileme zaten isteseler de ben gitmem, kendi başımın çaresine bakarım. giderim, değil ailemin yanında, karış karış arasan bulamazsın beni gibi davran.
ve ve sakın nasılsa ailem arkamda yok, mecburum izlenimi yaratma. yaşını okumadım ama çocuğun da yok ve 20li yaşlardasın sanıyorum. aileme zaten isteseler de ben gitmem, kendi başımın çaresine bakarım. giderim, değil ailemin yanında, karış karış arasan bulamazsın beni gibi davran. [/ QUOTE]yasim 24 evr cock yok kesinlikle ben bunnu gonulden esime dedim sana mecbur degilim babamada kimseye dedim surekli bunu ona soyluyorum tek bir hatanda ceker giderim diyorum gercektende oyke tek bir tokat inda bile cantami alip cikarim seni terkederim dedim

Böyle bir aile olduğuna inanmak istemiyorum...
maalesef var iste sadece adlari aile resmen beni esime yamafilar bosanmak bizde olmaz al dov ama bize yollama gitmesen seni vururuz oldururuz daha neer neler bunlar sadece aklimda kalanlar arkadasim ben onlari sildim hayaytimdan esimede hic boburlenmesin diye babam ve abim boyle yapiyor diye sevinme dedim tek bir hatanda kimseye muhtac degilim sanada babamada dedim kendi ayaklarimin ustunde dururum dedim

O
maalesef var iste sadece adlari aile resmen beni esime yamafilar bosanmak bizde olmaz al dov ama bize yollama gitmesen seni vururuz oldururuz daha neer neler bunlar sadece aklimda kalanlar arkadasim ben onlari sildim hayaytimdan esimede hic boburlenmesin diye babam ve abim boyle yapiyor diye sevinme dedim tek bir hatanda kimseye muhtac degilim sanada babamada dedim kendi ayaklarimin ustunde dururum dedim
o yüzden mi geri gittin?

Kizlar benim melimde bir meslegim yok lise mezunuyum ama is bulmada zorlasmiyorum markete tecrubem var esim suan calismama izin vermiyor oyle bir imkanim yok

Bu cümleleri sen kendin duydun mu yoksa biri mi sana söyledi . İnanamıyorum bunlara ...

Şimdilik dönmekten başka çaren yokmuş ama gün doğmadan neler doğar , hakkında hayırlısı olsun .

Bu cümleleri sen kendin duydun mu yoksa biri mi sana söyledi . İnanamıyorum bunlara ...

Şimdilik dönmekten başka çaren yokmuş ama gün doğmadan neler doğar , hakkında hayırlısı olsun .
Canim babam kendi yuzume soyledi ondan sildim onlari evet donmekten baska carem yoktu dualrinizi eksiknetmeyin lutfen tesekkur ederim

Canim babam kendi yuzume soyledi ondan sildim onlari evet donmekten baska carem yoktu dualrinizi eksiknetmeyin lutfen tesekkur ederim
Canım benim sana söylediğine inanıyorum , maalesef diyecek birşey bulamıyorum , daha fazla canını acıtmak da istemiyorum . Bunları eşine de söyledi mi ?

cok saolun dondum evet ama inanin gonul rizamla degil babamla abim resmen odadađnin basinda nobet bekl3diler gitmem icin onlari asla affetmeyecegim kocama kizmadilar bile hani birdaha yaapma bile demediler sonradan duydum iste babam esime demis dov ama bizr yollama:KK43:((dusunebiliyomusunuz boyle lanet bir babam var her gun kahirdadayim lutfen bana dua edin
rabbim yardımcın olsun durumuna gerçekten çok üzülüyorum insanın ailesinin arkasında olmaması çok kötü:KK43:

Canım çok üzuldüm ailemize de mi güvenemiceksek kime güvenicez ,benim ailemde bosanmaya karşi siddet ve aldatma disinda bosanilmaz diyebiliyorlar en azindan ya dövmus bu adam seni lütfen bosan ilk adımin bu olsun gerisi gelir psikolijin sagligin bozulur senin o adamla:(

Döv ama bize yollama mı ,öldür ama memleketinde göm demekle ayni bu ..ailenden cesareti almiş kahretsin ki :( ailenle olmak zorunda degilsin o adamlada olmak zorunda degilsin.Devletimiz var cok guclu gecici süreligine gidebilirsin orda düşunursun cik o evden :( ailesi ve kocasi boyle olanlarin haberlerini aliyoruz hergun haberlerden

senin ailenin kusura bakma kocanla beraber allah belalarını versin.arkadaşım devlete sığın.o haberlerden biri olma.

Bu cibilliyetsizlikteki ailelerin allah cezasını versin.kadının değersizliği,baba evinden koca evine gönderilen mal muamelesi.tek başına bu bile insanlık onuruna yakışmıyor.evladı olmasını kenara koyun bir insandan bahsediyoruz.

__ALINTI_________________________________

Evsizler, yaşlılar, şiddet görenler, şiddet gören çocuklar, cinsel saldırıya uğrayanlar, sığınma evine ihtiyaç duyanlar ALO 183 sosyal hizmetler hattını günün her saati arayabilir.

Kötü muamele, çoçuk yuvaları, yetiştirme yurtları, huzurevleri hakkında bilgi, evlat edinme bilgileri, yoksul ailelere çocuklarını yuvalara vermemeleri için devletin çocuk maaşı vermesi ile ilgili bilgiler, zor durumdaki yaşlılara yardım edilmesi ile ilgili bilgiler vb. bütün sosyal hizmet konuları ile ilgili 24 saat aranabiliyor. Bu telefon numarasında 10 uzman görev yapıyor.

Türkiye’deki bütün şehirlerden Kadın Sığınma evi talebi için aranabilir.

Cinsel sömürüye, insan ticaretine maruz kalan yabancı kökenli ve türk vatandaşları da Alo 167 hattını arayabilir.

Küçükçekmece Belediyesi Kadın Sığınmaevi (0212) 624 31 15

İstanbul Valiliği Şiddete uğrayanlara acil yardım hattı: (0212) 656 96 96

Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı (0212) 292 52 31

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (0212) 522 36 97

Şefkat-Der İstanbul (0212) 244 85 97-98
Şefkat-Der Konya (0332) 351 27 65
Şefkat-Der SMS Hattı: 0506 340 00 95

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı (0212) 635 11 79

İstanbul Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi (0212) 292 77 39

İstanbul Barosu Kadın Hakları Hukuki Danışmanlık (0216 414 68 53)

SHÇEK ALO ÇOCUK (Sokakta kalan ve evsiz çocuklar için) (0212) 534 86 72

Cinsel Suçlar Birimi (0212) 522 08 80

Kadın Dayanışma Vakfı Ankara (0312) 435 00 70 – 430 40 05 – 430 40 06

Ankara Barosu Kadın Dayanışma Merkezi (0312) 311 51 15

Ankara Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Sığınak) (0312) 418 66 62

İzmir Karşıyaka Kent Meclisi Kadın Dayanışma Merkezi (0232) 330 58 18

İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Uygulama Merkezi (0232) 463 27 88

İzmir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (0232) 445 71 83

Dİyarbakır KAMER (Kadın Danışma Merkezi) (0412) 224 23 19

SELİS Kadın Danışmanlık Merkezi (0412) 224 77 28 224 68 99

Diyarbakır Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (0412) 228 56 84

Antalya Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi (0242) 248 07 66

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (0242) 243 44 75

Mersin Bağımsız Kadın Derneği (0324) 336 50 92

Adana Kadın Sığınmaevi ve Koruma Derneği (322) 351 51 12

Eskişehir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Sığınak) (0222) 217 46 05-06

Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Sığınak) (0224) 327 76 45

Samsun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Sığınak) (0362) 435 59 45

Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Sığınak) (0258) 262 27 17

Sana inanamiyorum ya.Dursaydin ayaklarinin ustunde o zaman niye dondun tipis tipis ? Yine yiyeceksin dayagini.Bu adam degisir mi saniyorsun , bir de dua istiyorsun ? Bir daha ki dayaginda kolunu bacagini kirarsa nasil duracaksin kendi ayaklarinin ustunde?Hadi onu gectim bir dahakinde oldurmeyeceginin garantisi var mi sende?
Babanlarin boyle yapacagi da belliydi.Onceki mesajimda yazmistim.Hic zerre kadar sasirmadim babanlara.Kafalar ayni onlarin , sen safsin bi tek iclerinde.Bir de goz dagi verdigini saniyorsun.Babanlardan riza da aldi artik cok daha feci sekilde dovecek seni.Bunu anlamak icin super zeka olmaya gerek yok ki.Hay Allahim ne gunlere kaldik.Allah sana akil fikir versin.Sana tek duam bu.

Back
X