ESiMDEN ZiNDANA GEl

dayak olmasa dön derdım ayrıca yenı gelen gelın emın ol senın gıbı saf olmuycaktır kaynanasının yuzune bıle bakmıycaktır bunu da dusun
tesekur ederim zaten safligimdan kaybettim benim gibidekimse saflık yapıp ezdirmez kendine bu aileye be yaptıkça daha fazlasını bekliyorlardı hayırlısı rabbim sizsede sağlıkla evladını ellinize almayı nasip etsin

canim serh nasil yapicazben hic bilgim yok bu konuda cevremde sorcak kimsede yok evin tapasuda suan esim olacak herifin yanimda kaldi

bende tam bilmiyorum ama evin tapusunun yanında olmasına gerek yok zaten.. aile şerhi koydurtcaksınız ki sizin onayınız olmadan başkasının üstüne falan geçiremesin.. bulunduğunuz yerde tapuya gidin onlar yardımcı olur..

Denemekten zarar çıkmaz dön ve son kez dene yoksa aklında kalacak bi ömür

Cok dogru
Karar sizin ama ben bir sans verirdim ki.icimde kalmasin sucluluktan kurtulayim.diye olmazsa.kendinize yeni bir hayat kurun genceciksiniz daha

Allah razı olsun cnm oku okulunu bıtır ayrıca madem evı verır dıye korkuosun bosanma davasını ac kı veremesın hıc degılse bı avukatlA konus kı fıkır al bole bısey yapabılır mı

Daha çok gencsin. Şiddetten ve gururuna dokunan hareketlerden bahsediyorsun. Dönersen hayatının hatasını yaparsın. Ve üstelik esin çok rahat hiç seni kaybetme korkusu taşımıyor,senin anlattıkların kadariyla.. ileride beteri olursa gençliğin heba olmuş olur. Yeni bir hayat kurabilirsiniz.

tamam canim cokntrsekur ederim Allahda sizin yardimciniz olsun

tesekur ederim yorumunuz icin evet hemde 2 tane gorumcem var 2 tanede eltim var ama herseyi bana yikiyorlar be en kucuk gelin oldugum icn evin hanimi benmism kocam olacak herif oyle diyor ustelik benim evimde ayri
bugune bugun ıkı bardak yıkadıysam yıkamısımdır baska bı ıs yapmamısımdır kv mın evınde... kızları var onlar yapar temızlıgını, banyosunu vs... tabı rıca ederler gerekırse bende yardım ederım ama kımse benden bırsey beklemez, hatta hamıleyım dıye yapayım desem onlar yaptırmıyor...

Allah razı olsun cnm oku okulunu bıtır ayrıca madem evı verır dıye korkuosun bosanma davasını ac kı veremesın hıc degılse bı avukatlA konus kı fıkır al bole bısey yapabılır mı
evet aekadasim yapalirim simdi be cuma gunun bekliyorum aradigi zama ya gelip uzlaşarak sanmıyorum yada bittiginekara vermez bende ilk isim avukata gidip görüşmek olucak inşaallah

tesekkur ederim bende donmek istemiyorum cunku biyuk hatta yapatim zaten bu sfer belki daha agir olcak benim icin bu yuzden ayrilmak yeni bir hayat kurabilir umarim

ne guzel canim esinizin ailesnin kiymetini bilun gorumcelernizede helal olsun onlarda elendigi zama insallah iyi yerlere gelirler kim ne ekerse onu bicer tabikide size iyi davranan yain kendileeinide baskasi iyi davranir benim kv görünce be geldiğim zama gülüp oturuyorlardı hiç bir bardak bile yikamazlardi nedeilsahizmetci var diye

sızde yapmasaydınız keske en basından, ben ozellıkle evımde kı mısafıre ıs yaptırmayı sevmem ama evıme bıle cok nadır gelmelerıne ragmen geldıklerınde benden cok onlar ıslenır

sızde yapmasaydınız keske en basından, ben ozellıkle evımde kı mısafıre ıs yaptırmayı sevmem ama evıme bıle cok nadır gelmelerıne ragmen geldıklerınde benden cok onlar ıslenır
keşke yapmasaydim zaten benim hattan başta saf gibi her dediklerine evet diyordum kötü olmamak için ama tepeme çıktılar benim kocam zaten be yapmadan annesi bu en ki varsa suçu benden biliyordu sorun cikartiyordu

Varya nasil bi ütü var anlatamam sana ama senide m.ediom dakkada bir telf yapisiom yanimda olsan aglaya ağlaya bi hal olurdum kardesim ne cok sey yasamisin sanki 20 yil gibi

Varya nasil bi ütü var anlatamam sana ama senide m.ediom dakkada bir telf yapisiom yanimda olsan aglaya ağlaya bi hal olurdum kardesim ne cok sey yasamisin sanki 20 yil gibi
saol canim kardeşim yaşadıklarımı20yil mis gibi bir sşey diyimi sana bunların hepsinin sebebi kendi ailem kendimi bildim bilelei hiç sahip çıkmadılar biz 5 kardestik 3 kizdik babam hiç kızlarınasahip cçıkmıyordu varsa yoksa ogullarim çok iyi kızlarım ise gider gelirdik ama hala babam eve para getirmiyonuz diye hep şiddet ve kufudu abimde aynı zaten hemen evlendim 2 ay icinde keske tanisamism biraz ama yok sadece ailemden uzaklasiyimda ne olursa olsn derdim yagmurdan kacareken doluya tutuldum

evet aekadasim yapalirim simdi be cuma gunun bekliyorum aradigi zama ya gelip uzlaşarak sanmıyorum yada bittiginekara vermez bende ilk isim avukata gidip görüşmek olucak inşaallah
Yine de o gelmeden konus akil verirlee bemen evi alirlar bi arkadas da demis serh konuluyomus onu hemen yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…