ESiMDEN ZiNDANA GEl

Elin adamına dayak yemek agiriniza gitmiyor da boşanmak mi agiriniza gidiyor
HMM ilginç...
haklısınız ışte kahrolsun çevre ve aile düşüncesi insana şiddeti masum gösteriyor aslında tutulur hiç bir yani yok evliligimin

dönmeyın...esıne sıddet gösteren adamdan ne koca nede evlatlarına baba olur....pişman olmayın sonra..çok gencsınız daha..yıllarınızı zehır etmeyın

Tesekur ederim canim ne guzel yorumladin bende bunu diyorum esime yeni gelin kabul etmicek beni gene zorlicaksin diyorum ama yok Diyor onun mecburiyeti senin olmaz birdaha sana demem diyor iste hayata sifirdan baslamk zor olmasida ailem

kesinlikle gozumu calismak korkutmuyor ailem ve cevre korkutuyor cunku gittigim ilk hafta beni evden kovdular ablama gittim tekrar döndüm babam lara bu yuzden benim korkum ailemin yanımda olmaması küçük birsey de beni yormalari

Dayak ya bu kabullenilecek birsey degil. Kardeşini almaya yollamis bi de. Hem eşinin o yeni gelin var lafı beni cok itti. Hep bi gelin kaynananin yaninda ezilcek yani eşinin fikri. Allahım şu toplumumuzun "gelin almak=mal almak " düşüncesi bi bitmedi.

Şiddet olan yerde durulmaz bence... herseyi halledersinizde sinirlenince size yenideb siddet uygulamayacaginin hicbir garantisi yok... siddete meyil zor aşılan bir durum.

Yani adam seninle konusmak icin gelmeye tenezzül bile etmiyor, neden.
Çünkü beyimizin totosu epey havada, inise gecmeye gerek yok.
Eger bu sekilde uzaktan komut alip donersen gerçekten yazik olur.
teşekkür ederim yorumun icin elbet kendim dönmem dediğiniz gibi eşimin otosu hep havada dir bu yuzden de hiç dönmek istemiyorum

23 yas cok gec degil eger kendine guveniyorsan ve ben sifirdan hayatimi kurabilirim diyosan asla donme tekrarlamicagi ne malum yeni gelin gelse bile o gelinin yapacagi ne malum gene size kalirsa gene ayni kufurler siddet olursa gene babanin evine donceksin bence iyi dusun derim seni gelip almayan yada pismanligini yuzune bile soyleyemeyen bi adamdan bisey bekleme

Hanımlar lütfen şunun bir adını koyalım.
Her belediye nikahı kıydıran kadın ve erkeğin kurduğu şey "yuva" değildir.
Yuva, sığınak demektir. Kaçıp içine girdiğin, gizinin sırrının olmadığı, huzur duyduğun, dılardayken gitmek için can attığın yerdir.
Adam kadını dövüyor "aman yuvanı bozma"
Adam kadına grup sex teklif ediyor "ay tatlım bir yuva kolay kurulmuyor"
Adam eşini defalarca aldatıyor "yuvanı bozmalarına izin verme"
Adam kürfünü kalaylı basıyor kadına "ne yapacaksın hayat, yuva bozmak kolay mı öyle"
Hangi yuva yahu hangi yuva.
El insaf.

Ben olsam gelip beni alırsan dönerim derdim. Pişman olan adam kendi gider eşine, kardeşini yollamaz. Gelirse giderdim ve bu dediğiniz okula devam etme işini de yapardım. Okurken ders çalışacağınız için zaten çok gidemezsiniz. Ama gelirse herşeyi konuşun, haftada 1 gün giderim, temizlik için gitmem vs... konuşun.

dönmeyın...esıne sıddet gösteren adamdan ne koca nede evlatlarına baba olur....pişman olmayın sonra..çok gencsınız daha..yıllarınızı zehır etmeyın
saolun bende yillarima uzulmek istemiyorum yeniden baslatabilirmiyim diye cunku hayat cok kisa

Bence sıfırdan başla. Adam sana şiddet bile uygulamış buna rağmen yine de kendisi senin evine gelip ailenden ve senden özür dinlemiyor sadece arıyor, bi de suçlu olan senmissin gibi muhlet veriyor. Pişman olduğunu hiç sanmıyorum geri donersen aynilarini tekrar yaşayacaksın.

Reactions: anu
sorma canim cok cahiller Allah biliyor mal ve hizmetci gibi goruyorlar sanki be esimle evlenmedim ailesiyle evlenip hizmetci muameles goruyordum

bu dertler yarın çocuğunuz olunca daha da artar dayanılmaz olur düşün bakalım böyle bir adam nasıl bir baba olur? yaşın çok genç dönülmez bir yolda değil ailesi arkasında olmadan da ayaklarının üzerinde duran bir çok kadın yine de ortamını sen biliyorsun kararı sen vereceksin yorumları okumadım ama ben olsam dönmezdim.

Şiddet olan yerde durulmaz bence... herseyi halledersinizde sinirlenince size yenideb siddet uygulamayacaginin hicbir garantisi yok... siddete meyil zor aşılan bir durum.
aynen katılıyorum tesekur ederim sinirlenince onune gelen herşeyi fırlatıp şiddete basvuruyor

Yorumunu nu için tesekur ederim bence toplum olarak bir yiva diye tutturduk benim elimde gelse bir dk bile düşünmezdim yaşadığım açılardan dolayı ama ailem ve cevre sağolsun yazık oluyor bize sadece yazik

haklısınız ışte kahrolsun çevre ve aile düşüncesi insana şiddeti masum gösteriyor aslında tutulur hiç bir yani yok evliligimin

Peki bu çevre donerseniz can guvenliginizi mutlulugujuzu huzurunuzu garanti ediyorlar mi
Su durumda size sahip cikmamiskar daha kotusunde yanınızda olacaklar mi
Tabi ki de hayir

Tresekur ederim canim esime yanlılarını söyledim ama kendisi okumadığı için beni de gelisme mi pek istemiyor ailesinde mecbur gidecekmisim ister bu yuzden bosanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…