haklısınız ışte kahrolsun çevre ve aile düşüncesi insana şiddeti masum gösteriyor aslında tutulur hiç bir yani yok evliligiminElin adamına dayak yemek agiriniza gitmiyor da boşanmak mi agiriniza gidiyor
HMM ilginç...
evet bende şimdiden ona üzülüyorum çünkü cahiller geri kafandlar gelin dediğin hizmetçi bunlarYeni geline acidim simdi...
Arkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem
Tesekur ederim canim ne guzel yorumladin bende bunu diyorum esime yeni gelin kabul etmicek beni gene zorlicaksin diyorum ama yok Diyor onun mecburiyeti senin olmaz birdaha sana demem diyor iste hayata sifirdan baslamk zor olmasida ailemSizi döven birinin yanına dönmek eksiden başlamak bunun farkındasınız değil mi? Hiç pişman olmuş bir imajı yok eşinizin. Yeni gelin yapmayı reddederse ve eşi ona destek olursa siz yine mecbur kalacaksınız o zaman. Kendi bile gelmemiş yanınıza. Hayata sıfırdan başlamaktansa sizi döven,hakaret eden adamın yanına dönmek, ona bağlı bir hayat sürmek zorunda kalmak korkutsun sizi.
kesinlikle gozumu calismak korkutmuyor ailem ve cevre korkutuyor cunku gittigim ilk hafta beni evden kovdular ablama gittim tekrar döndüm babam lara bu yuzden benim korkum ailemin yanımda olmaması küçük birsey de beni yormalariBana sorarsanız 0dan başlayın zira evliliğiniz -10larda geziyor.
Siz geri dönersiniz. Hem zindan yazmışsınız hem düzenimi bozmak istemiyorum demişsiniz. Düzende dayak var küfür var özleyeceğiniz hiçbir şey yok tatlı para dışında. Çalışıp çabalamaktansa koca parası tatlı geliyor tabi, hayat zor, işsizlik çok siz de haklısınız .
teşekkür ederim yorumun icin elbet kendim dönmem dediğiniz gibi eşimin otosu hep havada dir bu yuzden de hiç dönmek istemiyorumYani adam seninle konusmak icin gelmeye tenezzül bile etmiyor, neden.
Çünkü beyimizin totosu epey havada, inise gecmeye gerek yok.
Eger bu sekilde uzaktan komut alip donersen gerçekten yazik olur.
Ben olsam gelip beni alırsan dönerim derdim. Pişman olan adam kendi gider eşine, kardeşini yollamaz. Gelirse giderdim ve bu dediğiniz okula devam etme işini de yapardım. Okurken ders çalışacağınız için zaten çok gidemezsiniz. Ama gelirse herşeyi konuşun, haftada 1 gün giderim, temizlik için gitmem vs... konuşun.Arkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem
saolun bende yillarima uzulmek istemiyorum yeniden baslatabilirmiyim diye cunku hayat cok kisadönmeyın...esıne sıddet gösteren adamdan ne koca nede evlatlarına baba olur....pişman olmayın sonra..çok gencsınız daha..yıllarınızı zehır etmeyın
saolun bende yillarima uzulmek istemiyorum yeniden baslatabilirmiyim diye cunku hayat cok kisa
sorma canim cok cahiller Allah biliyor mal ve hizmetci gibi goruyorlar sanki be esimle evlenmedim ailesiyle evlenip hizmetci muameles goruyordumDayak ya bu kabullenilecek birsey degil. Kardeşini almaya yollamis bi de. Hem eşinin o yeni gelin var lafı beni cok itti. Hep bi gelin kaynananin yaninda ezilcek yani eşinin fikri. Allahım şu toplumumuzun "gelin almak=mal almak " düşüncesi bi bitmedi.
aynen katılıyorum tesekur ederim sinirlenince onune gelen herşeyi fırlatıp şiddete basvuruyorŞiddet olan yerde durulmaz bence... herseyi halledersinizde sinirlenince size yenideb siddet uygulamayacaginin hicbir garantisi yok... siddete meyil zor aşılan bir durum.
Yorumunu nu için tesekur ederim bence toplum olarak bir yiva diye tutturduk benim elimde gelse bir dk bile düşünmezdim yaşadığım açılardan dolayı ama ailem ve cevre sağolsun yazık oluyor bize sadece yazikHanımlar lütfen şunun bir adını koyalım.
Her belediye nikahı kıydıran kadın ve erkeğin kurduğu şey "yuva" değildir.
Yuva, sığınak demektir. Kaçıp içine girdiğin, gizinin sırrının olmadığı, huzur duyduğun, dılardayken gitmek için can attığın yerdir.
Adam kadını dövüyor "aman yuvanı bozma"
Adam kadına grup sex teklif ediyor "ay tatlım bir yuva kolay kurulmuyor"
Adam eşini defalarca aldatıyor "yuvanı bozmalarına izin verme"
Adam kürfünü kalaylı basıyor kadına "ne yapacaksın hayat, yuva bozmak kolay mı öyle"
Hangi yuva yahu hangi yuva.
El insaf.
haklısınız ışte kahrolsun çevre ve aile düşüncesi insana şiddeti masum gösteriyor aslında tutulur hiç bir yani yok evliligimin
Tresekur ederim canim esime yanlılarını söyledim ama kendisi okumadığı için beni de gelisme mi pek istemiyor ailesinde mecbur gidecekmisim ister bu yuzden bosanmak istiyorumBen olsam gelip beni alırsan dönerim derdim. Pişman olan adam kendi gider eşine, kardeşini yollamaz. Gelirse giderdim ve bu dediğiniz okula devam etme işini de yapardım. Okurken ders çalışacağınız için zaten çok gidemezsiniz. Ama gelirse herşeyi konuşun, haftada 1 gün giderim, temizlik için gitmem vs... konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?