Eşime acıyorum..

Baştan o kadar plansız evlenmişsiniz ki.
Madem ev almaya karar verecektiniz, kv evine geçecektiniz niye mobilya aldınız?
Hadi mobilya aldınız, niye bütçenize göre maaşınıza göre almadınız, bir insanın mobilya taksidi maaşının tamamına denk gelir mi ya, yazık günah?
Bir de siz niye çalışmıyorsunuz?
Kv belki de sizin bu plansızlığınız yüzünden kendini riske atmak istemiyor, zaten evini açmış desteğini göstermiş.

Esiniz kirada oturmayi sevmiyordu ama evlenirken o kiraik eve gore mobilya secti ve su an o evden de ciktiniz ama mobilyalarin borcunu oduyorsunuz. Kaynana size evini acmis ama siz para biriktirmeyi birakin hala uste para versin istiyorsunuz. Cok mantikli. Bu kafayla ev alinmaz
Ben de istemsiz olarak kaynananiza acidim su an.

esiniz ne is yapiyor ?
bir maasi mobilya esya borcuna yatiracak kadar ne aldiniz evlenirken esyalari alacak azda olsa birikiminiz hic mi yoktu ?
butun maas esyaya giderken nasil ev alacaksiniz

Zaten size evini açmış. daha ne yapsın. bütçenize göre eşya alsaydiniz. biz evlendik ne nişan ne düğün alışverişi yapmadık. Altın setler falan da almadık. kredi çektik 5 yıllığına ödedik bitti. şimdi ben kayinvalideme ne diye bize para ver diyeyim. beraber mi kazandık parayı. onun parası ne isterse onu yapar. ister borç verir ister bağışlar ister balkondan atar. banane. birlikte kazanmadik sonuçta.

Ev almadan esya niye aldiniz ki borcunu oduyorsunuz?
Ne gerek var yardimla ev almaya gecin kiraya maddi durumunuz musade ederse alirsiniz evi

Bu yorumun üstüne diyecek hiçbir şey yok. Eviniz olacak da ne olacak? Huzurunuz yok. 10 yıl besleme gibi mi yaşayacaksınız? Ne gerek var? Azıcık aşım kaygısız başım.

Ne kadar yüzsüzsünüz. Başkasının parasına göz koyuyorsunuz resmen. Kadın istediğime borç verir yahu size neee? Zaten evine çöreklenmişsiniz. Kocana çok acıyorsanızbiraz kaldırım totoyu çalışın destek olun. Ama yok bu kadar borcun sıkıntının arasında kesin bi de çocuk doğurursunuz. Hep öyle oluyor zaten

Nasl bi konuşma tarziniz var .evet kaynana evine çöreklendim okadar rahatim ki kalabalik bir aile icinde yaşamaya çok merakliydim sanki kaynana evinde oturmaya.

kv nin yanında yaşıyorsunuz.
yemeye ekmeğiniz yok ama çocuk doğurmak için aceleniz var.
daha evliliğin ne olduğunu anlamadan etmeden, kızınca seni annene gönderen koca ile ev ve bebek telaşı neden?

hiç mi akıl veren yok çevrenizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…