- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Baştan o kadar plansız evlenmişsiniz ki.Kv istedigine borc verir sizene diyenlere soyluyorum kv durumlari iyi isteseler bir kerede mobilya borclarini oderler 14 milyardi suan 5 milyar kaldi esim her ay maaşının tamamini mobilyaya verdi.onceligi oğlu olacagina gidip baskalarina yardim etmesi sacma deilmi?
Bu yorumun üstüne diyecek hiçbir şey yok. Eviniz olacak da ne olacak? Huzurunuz yok. 10 yıl besleme gibi mi yaşayacaksınız? Ne gerek var? Azıcık aşım kaygısız başım.Çalışın, ya da kiraya çıkın. Eski insanların hemen evi mi oluyordu?
İlle de ev alıcam diye, evliliklerinin en güzel geçmesi gereken ilk yıllarını, borç harç stresiyle, ve bunun doğurduğu tartışmalarla geçiren zamane çiftlerini hiç anlamıyorum.
kayınvalideniz evini açmış daha ne yapsın,sizin borcunuzu ödemek zorunda mı ?
eşinize acıyacağınıza bir zahmet işe girin çalışın da bir katkınız olsun.
istediğine borç verir sizi ilgilendirmez,hesap soramazsınız.
Nasl bi konuşma tarziniz var .evet kaynana evine çöreklendim okadar rahatim ki kalabalik bir aile icinde yaşamaya çok merakliydim sanki kaynana evinde oturmaya.Ne kadar yüzsüzsünüz. Başkasının parasına göz koyuyorsunuz resmen. Kadın istediğime borç verir yahu size neee? Zaten evine çöreklenmişsiniz. Kocana çok acıyorsanızbiraz kaldırım totoyu çalışın destek olun. Ama yok bu kadar borcun sıkıntının arasında kesin bi de çocuk doğurursunuz. Hep öyle oluyor zaten
kv nin yanında yaşıyorsunuz.Kızlar , biz eşimle yeni bir ev aldık daha yapım aşamasında ev bitince de bankadan para cekicez geri kalanini oyle vermeyi dusunuyoruz .elimizde para olarak sadece benim dugunde takilan bilezikler vardı onlari sattik ama daha çok borcumuz var hic birikim yapamadik cunku daha 9 aylik evliyiz.esim kirada oturmayı hic sevmedigi icin hemen ev almak istedi bankadan para ceker her ay kendi evimize yatırırz daha iyi dedi.kaynanam kiradan çıkın gelin eviniz olana kadar bizde kalin ev paranizi biriktirin dedi .kabul ettik ama olmadi biriktiremedik hicbisekilde cunku kendi evimize alinan mobilya borclarini odedik her ay. kv hicbisekilde yardimi dokunmuyo dünde ogrendik ki 3 milyar borc vermis kardesine .şok olduk ya bizim okadar borcumuz var bir yardimi yok .ki dugunden once mobilya borclarini biz oderiz demislerdi hep yalanmış.herşey eşimin ustune kaldı üzülüyorum.biz şimdi bankadan para ceksek kaç sene de biter? çok mu zor acaba banka borcu çunku başka caremiz yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?