Eşime acıyorum..

Upps hamilemiymiş , anlaşıldı iyice kv bunlar daha ev alamazlar nasılsa diye kardeşine yardım etmiştir.

Upps hamilemiymiş , anlaşıldı iyice kv bunlar daha ev alamazlar nasılsa diye kardeşine yardım etmiştir.
değilmiş de hamile kalabilmek için tedavi görüyormuş.

Eşim calısmamı istemiyo. bende bu yaşıma kadar hic calismadim zaten
kusura bakmayın ama bu da çalışmak istemeyen kadınlarımızın önümüze sunduğu hep aynı neden olarak çıkıyor. yani bir nevi bu neden kadınların işine geliyor çünkü sabah uyanıp işe gitmek zor geliyor. valla siz gidip çalışsanız eve 1000 lira bile katkınız olsa eşinizin hiç de rahatsız olacağını sanmıyorum. ki gerçekten öyleyse de boşverin gitsin acımayın akılsız başın cezasını bir taraf çekmek zorunda zaten.

ben de kayınvalidenize acıdım. eşiniz çalışmanızı istemiyorsa yapsın herşeyi tek başına. evi almak için sizden değil kayınvaliden yardım beklemesi çok mantıksız. kira yükünden kurtulup para birikmiyor hala demeniz ayrı saçmalık. düşünce biçiminiz öyle saçma ki size hak veren bir kişi bile çıkmamış.bu zamana kadar çalışmadım zaten diyorsunuz iş başa düşmüş artık eşinizi ikna edip çalışmazsanız çok bakarsınız kv nin eline.

kv para vermiyor diye bozuluyorsunuz, eşinize acıyorsunuz ama çalışma denmesine hiç tepki göstermiyorsunuz. evlilik sadece bir imzadan ibaret değil çok fazla sorumluluk istiyor. maddi beklentileriniz varsa başkalarından elinizi taşın altına koyacaksınız, eğer izin verilmiyorsa işte tam da bu noktada sesinizi çıkaracaksınız.

Bu zamanda tek kişi çalışıp ev almak mümkün mü... He eşinin geliri çok çok iyi olur o ayrı. Çalışmayı düşün bence henüz çocuk yokken. Ayrıca çalışmak için kocadan izin mi almak gerekiyor geçsek artık bu kafaları sene 2017.

Eş kirayı sevmiyormuş ama...Sanki herkes bayıldığı için yıllarca kiralarda oturuyor.Ayak yorgan meselesi.Evler bitecek sanki,daha önünü görüp hesap kitap yapmadan 9 aylık evliyiz,birikim yapamadık.Hele dur bismillah.Kayınvalide daha ne yapacak,rahatını bozup iyiliğiniz için evini açmış...Size yaramasa,öldürseler gitmezdiniz zaten...

eşinin bu isteğini neden kabul ediyorsun?
Aynen,gider iş ararım,bulduğumda pazartesi başlıyorum,bilgin olsun derim.Hemde kira sevmeyen ve boyunu aşan borçlara balıklama dalan eşime destek için değil,kendi şartlarımı iyileştirmek için.O da neresine güvendiyse çalışsın ödesin...

Gerçekten çok şaşırıyorum, benim annem de ev hanımı ama asla boş duran biri değildir, illa ki çalışır ve eve katkısı vardır,eşim istemiyor demek saçma geldi bana, bu devirde tek maaşla hele ki maaş düşükse ev almak kolay mı, sonra eşler çalışan bayan istiyor diye kızıyorsunuz, tabi ki çalışan bayan ister mantıklı erkek, geçim derdinden istiyor keyfinden değil, ha çalışmazsınız ama eve katkınız olur, onu anlarım, zeytin, salça, reçel yaparsınız, tereyağı yaparsınız, evde sabun, kurabiye, v.b siparişler yapıp satarsınız eve katkınız olur anlarım ama, siz daha 3bin liranın peşine düşmüşsünüz, size ne başkasının parasından, sizin gücünüz kendi paranıza yeter.Eve katkınız nedir ? Yaptığınız ek iş var mı, aile bütçesine olumlu bir katkınız var mı, yoksa sadece tüketim tarafında mısınız?
Şartlarını iyileştirmek senin elinde, 5 yıl evde oturan teyzem işe girdiğinde sevinçten ağlamıştı , artık çocuklarıma katkım oluyor, aile bütçesine katkım oluyor, istediğimi alıyorum diye.
Maaselef hayat şartları ben de inanın sabah 06,00 da kalkıp işe gitmek istemem, ama gitmek zorundayım, kendim eşim ve doğacak bebeğim için.Biraz bilinçlenelim.Acıma kelimesi de ayrıca çok yanlış, destek olursanız acımak zorunda kalmazsınız.

eşin çalışmanı istemiyor, kirada oturmayı istemiyor ama evli barklı adam olmuş, para biriktireceğim diye evini kapatıp anasının evine yerleşiyor, bi de ona acıyorsun öyle mi?
ben hiç acımadım, madem karımı çalıştırmam, kirada oturmam diye kibirlenmeyi biliyor borcunu da ödemeyi bilecek, bunları yapmakta zorlanacaktı evlenmeseydi, zorla mı evlendirdiler

bu yaşıma kadar çalışmadım derken yaşınız 60 civarı mı

herkes bir yerden başlar çalışmaya

kv nin nereden parası var ben de onu merak ettim şimdi

çalışıyor mu

emekli mi

eşinden falan mı maaşı var

yani siz bu yaştan sonra çalışamıyorsunuz ya kv 3000 TL yi nasıl bulmuş

annem 53 yaşında emekli oldu mesela

hiç de ayyy ben bu yaşımda çalışıyorum demedi hatta emekli olmasam mı acaba dedi

parası pulu da vardı çok şükür evleri, arabaları da bakacağı çocuğu vs de yoktu

kendisi için çalıştı o yaşında da

Çok acıyorsanız eşinize gidin çalışın

cekeceginiz miktara cekeceginiz bankaya cekeceginiz zamana bakiyor hepssi. burada kimse size sukadar surer diyemez. internetten banka kredileri olarak aratirsaniz daha cok bilgi edinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…