- 29 Aralık 2016
- 209
- 46
- 28
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Eşim calısmamı istemiyo. bende bu yaşıma kadar hic calismadim zatenBu arada o kadar acıyorsan sen de git çalış destek ol
Upps hamilemiymiş , anlaşıldı iyice kv bunlar daha ev alamazlar nasılsa diye kardeşine yardım etmiştir.kv nin yanında yaşıyorsunuz.
yemeye ekmeğiniz yok ama çocuk doğurmak için aceleniz var.
daha evliliğin ne olduğunu anlamadan etmeden, kızınca seni annene gönderen koca ile ev ve bebek telaşı neden?
hiç mi akıl veren yok çevrenizde?
değilmiş de hamile kalabilmek için tedavi görüyormuş.Upps hamilemiymiş , anlaşıldı iyice kv bunlar daha ev alamazlar nasılsa diye kardeşine yardım etmiştir.
kusura bakmayın ama bu da çalışmak istemeyen kadınlarımızın önümüze sunduğu hep aynı neden olarak çıkıyor. yani bir nevi bu neden kadınların işine geliyor çünkü sabah uyanıp işe gitmek zor geliyor. valla siz gidip çalışsanız eve 1000 lira bile katkınız olsa eşinizin hiç de rahatsız olacağını sanmıyorum. ki gerçekten öyleyse de boşverin gitsin acımayın akılsız başın cezasını bir taraf çekmek zorunda zaten.Eşim calısmamı istemiyo. bende bu yaşıma kadar hic calismadim zaten
eşinin bu isteğini neden kabul ediyorsun?Eşim calısmamı istemiyo. bende bu yaşıma kadar hic calismadim zaten
Eş kirayı sevmiyormuş ama...Sanki herkes bayıldığı için yıllarca kiralarda oturuyor.Ayak yorgan meselesi.Evler bitecek sanki,daha önünü görüp hesap kitap yapmadan 9 aylık evliyiz,birikim yapamadık.Hele dur bismillah.Kayınvalide daha ne yapacak,rahatını bozup iyiliğiniz için evini açmış...Size yaramasa,öldürseler gitmezdiniz zaten...Çalışın, ya da kiraya çıkın. Eski insanların hemen evi mi oluyordu?
İlle de ev alıcam diye, evliliklerinin en güzel geçmesi gereken ilk yıllarını, borç harç stresiyle, ve bunun doğurduğu tartışmalarla geçiren zamane çiftlerini hiç anlamıyorum.
Aynen,gider iş ararım,bulduğumda pazartesi başlıyorum,bilgin olsun derim.Hemde kira sevmeyen ve boyunu aşan borçlara balıklama dalan eşime destek için değil,kendi şartlarımı iyileştirmek için.O da neresine güvendiyse çalışsın ödesin...eşinin bu isteğini neden kabul ediyorsun?
Eşim calısmamı istemiyo. bende bu yaşıma kadar hic calismadim zaten
Çalışın, ya da kiraya çıkın. Eski insanların hemen evi mi oluyordu?
İlle de ev alıcam diye, evliliklerinin en güzel geçmesi gereken ilk yıllarını, borç harç stresiyle, ve bunun doğurduğu tartışmalarla geçiren zamane çiftlerini hiç anlamıyorum.
Eşim calısmamı istemiyo. bende bu yaşıma kadar hic calismadim zaten
Çok acıyorsanız eşinize gidin çalışınKızlar , biz eşimle yeni bir ev aldık daha yapım aşamasında ev bitince de bankadan para cekicez geri kalanini oyle vermeyi dusunuyoruz .elimizde para olarak sadece benim dugunde takilan bilezikler vardı onlari sattik ama daha çok borcumuz var hic birikim yapamadik cunku daha 9 aylik evliyiz.esim kirada oturmayı hic sevmedigi icin hemen ev almak istedi bankadan para ceker her ay kendi evimize yatırırz daha iyi dedi.kaynanam kiradan çıkın gelin eviniz olana kadar bizde kalin ev paranizi biriktirin dedi .kabul ettik ama olmadi biriktiremedik hicbisekilde cunku kendi evimize alinan mobilya borclarini odedik her ay. kv hicbisekilde yardimi dokunmuyo dünde ogrendik ki 3 milyar borc vermis kardesine .şok olduk ya bizim okadar borcumuz var bir yardimi yok .ki dugunden once mobilya borclarini biz oderiz demislerdi hep yalanmış.herşey eşimin ustune kaldı üzülüyorum.biz şimdi bankadan para ceksek kaç sene de biter? çok mu zor acaba banka borcu çunku başka caremiz yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?