Eşime anlatmalı mıyım ?

Tatlici35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
566
1.112
113
Merhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.

Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.

1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.

Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.

Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.

Merak edenler eşimle konuştum 11. sayfada anlattım.

Son düzenleme:
Bence eşinize hiç çaktırmayın.. Kız size bir kaç kez daha gidip gelirse yine bence anlatır bişiler.. Emin olduğunuzda direk yapıştırın kim ne demiş yüzlerine yüzlerine.. Vurun kapıyı çıkın..

Söyleyen 1 tehlikeli, taşıyan 2 tehlikeli. Uzak dur hepsinden. Eşine de tabiki söyle. Hem de bu gece söyle, yüzleş herkesle. Sana laf getirilip, senden laf götürülmeyeceğini ayıca da arkandan konuşanları nasıl rezil edeceğini herkes görsün.

Bence eşine söylemeden anne kulağıma bir şeyler geldi. Doğru olduğunu düşünmediğim için sana soruyorum de bakayım ne diyecek.. o kadar iyiligim var demissiniz neden kötü konuşsun ki..araniz da iyi ise..

Kızın söylediğini de deme eğer dersen artık o kızdan da haber alamazsın.

Bence eşine söylemeden anne kulağıma bir şeyler geldi. Doğru olduğunu düşünmediğim için sana soruyorum de bakayım ne diyecek.. o kadar iyiligim var demissiniz neden kötü konuşsun ki..araniz da iyi ise..

Kızın söylediğini de deme eğer dersen artık o kızdan da haber alamazsın.
Ya kayınvalidem aşırı saygı bekleyen bir tip.
Yere eşarbı düşmüş kaldırmamışım diye bunu laf etmiş ve birin yanına da iki katmış. Benim evimde baş başayken olan bir muhabbet olduğu için eminim ki kız yalan söylemiyor. Yoksa kız nerden bilecek.

Back
X